73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Shep
    Mondom én majd 1 év múlva mikor kilesznek javítva bugok, a hitbox be lesz lőve rendesen, a fegyverek sebzése vissza áll a normálisra, és nem lesz ez a manapság divatos ratehax na majd akkor jó lesz a szorsz is addig viszont inkább 1.6 és ha csak hentelni akarok akkor szorsz.
  • LSC
    csak nem SWG-ből?
  • LSC
    "50 - 0" lol disabled botok ellen játszol vagy mi?
  • LSC
    hát akkor miajóisten számít?
  • k9duli
    Ez amúgy kurvára igaz.
  • Zsoltika 007
    És ez az egyik legnagyobb ok amiért soha sem fogok kiadni egy árva garast sem erre a car játékra. Mert szinte soha sem a tudás számít.
  • Zsoltika 007
    Nekem olyan gondom van hogy magyar szervereken igen gyakran van a vaktöltény effektus. Tehát hiába lövöm, olyan mintha el se találnám, pedig benne van egy fél tár és a console 1 találatot ad. Szóval ezt nem igazán értem. Múltkor terror szerveren vmelyik admin mondta hogy jelenleg 7 ratehaxor van. Vmit állított és érdekes módon mindenki lelőhető lett egyből... Szóval üzenem a ratet bizergálóknak
  • Bispo
    tényleg igazad van, mer én is mentem külföldi szervereken és arattam de a Magyaron csak akkor ha szerencsém van! :) Meg a hitbox tényleg szar, de meg lehet szokni,és cserébe kárpótol a szeb grafika, meg a feeling!!!! /B!s0p/
  • Guer
    beirod consolba:
    elöször:

sv_cheats 1

aztán:

bot_zombie 1
  • Shep
    Nyomtam vmi külföli szerveren egy dust2-t velem volt 4 vagy 5 bot és ellenünk meg ugyanannyi emberi játékos és teljesen verhető volt a T csapat, szóval ez is azt bizonyítja hogy azért koránt sem olyan a színvonal mint 1.6ban.
  • Shep
    Szerintem ezt azért mondod mert rossz helyene játszol CS-t, normális szerveren sokkal több a jó játékos, de legalább átlagos szintű szorszban eddig akárhova mentem itthon külföldön simán lehet darálni őket, nem egyszer volt olyan, hogy akár le is késelhettem volna, olyan szinten nem tudta a gyerek mi van, belépek csak néz /szerintem találgatta vele vagyok e vagy sem/ én meg simán szétkaptam, szóval ha csak egy kicsit is a mozgás közben lövés híve vagy simán lehet gyilkoni a népeket a source szervereken, míg rendes CS-ben mozgás közben is lekapnak. Ja és ami még fontos a sorurce még tunkosabb mint az 1.6 és ha pl 1 golyót lősz ki coltból futás közben is oda lő ahol a célzó van, ez elég jó dolog ha tudod használni, 1.6ban azért nem pont oda megy.
  • R0sc0
    én épp ellenkezöleg látom a helyzetet.
    Sourceban sokkal nehezebb 30-0 csinalni mint sima CSben.
    Eleve az egész bugos ha fejre lövök nem fejes vagy el se talalom.
    mig sima CSbe fejes, bang meghalt.
  • dikki*yysw
    Én nem játszom egyikkel sem. CSS-ba ha mégis bemegyek, egyáltalán nincs 30-0om, csak halál után ha in-eye nézek vkit, néha sírhatnékom támad.

CS-ben azért durvább a helyzet, ott király az átlagskill. Inkább ott szopok, mint Source-ban írtanék :) (de mondom, Source-ban sem írtok).

Persze, lehet még nagyon jó a Source meg játszon mindenki amivel szeret, csak még nem ugyanaz, közel sem.
  • dikki*yysw
    Nem sávszélességet zabál, de 5k-val is meg lehet enni a packetszámot, szal ez most nem mértékadó...
  • Kandurex
    Ez igaz. 1.6 -ban átlag-közép player voltam. Néha első hely, néha közép, néha meg sehol.

Source -ba nem ritka a 30 - 0, 50 - 0 sem. De hát ahogy kérdezgettem a többség itt még csak pár hónapja kezdte. Én meg már tolom 2 éve. Mondjuk az elején sokat csítereztek, de már megszoktak és nem bántanak, sőt szeretnek. jah, igen ÓriásSáska vagyok. :p
  • k9duli
    Na ráteszteltem menyit zabál a css sávszélességbe.
    ugy 16 playeres serveren ugy evett secenként 5K(átlagba).
    Ami egyáltalán nem sok.A feltőltés meg olyan 1,5K.
    Ha dumálnak akkor az még +3-4K(Ez ventrin).
  • Mr_no_NaMe
    Elszántam magam és megrendeltem a gémt:P
    Remélem hétfőre már eggyüt gyakhatunk!
    Egyébként Darfe vagyok!
  • dikki*yysw
    -megdöbbentően fosok a hitboxok, a csillagok állása jobban befolyásolja a találatod mint mondjuk az hogv fejre lősz-e vagy kislábujjra;
    -van olyan hogy damage given: 358 és az ellenfél vígan szaladgál tovább;
    -szerintem sokkal lámább az átlagközösség, tehát egy CS-ben közepesen játszó ember itt 50-2 -t tud csinálni egy jobb napján;
    szal...
  • Shep
    azt nem tudom, nektek net_grap 3 -nál ms mennyi? mert nekem 60 és nem lehet vele mit kezdeni, de így szaggat a játék, persze most találtak a golyók, és meglepődve vette észre, hogy sokkal könnyebb fragat szerezni mint sima CS-ben, vagy csak sok kezdő volt a szerveren? :)
  • Borg
    A botokat meg lehet állítani valahogy? Tehát disable ai vagy hasonló :D
    Fegyverek próbálgatására nem lenne rossz.
  • Shep
    na megnéztem botok ellen, és ott is az van ha 85 az fps simán fejbelövöm, ha meg csak 50 akkor össze vissza megy a golyó, meg rájöttem arra is mennyire szar ez a reflection a fú aztecon olyan mintha műanyag lenne.
  • misaab@a
    Ami relevans azt irom le:

865G chipset (865GBFL Bayfield gyari intel alaplap)
    2.6 HT P4
    1GB RAM
    ATI9800 ICEQ
    Chello klasszik legdurvabb ratekkel.

• misaab@a
    megvan mit fogok tenni... elhuzok holland es nemet szerverekre es letesztelem hogy ott mi torpenik.
    folytkov..
  • Shep
    és kit hívjunk fel géb nyúelt és hátha van vele egy programozó is?
  • Shep
    egyébként géped milyen?
  • Shep
    az az érdekes, hogy ahányat futtattam annyi eredményt kaptam. persze mind 100 közeli +- 1-2 fps szóval nekem totál mindegy mit hova állítok ígyis úgyis ugyanannyi az fps, ami nem is lenne baj, ha nem lenne 1-2 hely ahol mindíg ugyanolyan alacsony.
  • misaab@a
    Szerintem kerjuk a telefonos segitseget :)
  • Shep
    101.2 azzal amivel játszani szoktam 2x FSAA 8x Aniso dx9 minden high kivéve az árnyékot az low

minden low na most jön ami érdekes 98 fps, na és ez hogy?

• Shep
    na futtatok már egy tesztet én is kiváncsi vagyok mit ad ki.
  • misaab@a
    Szerintem fos az engine,netcode. De nem tudok mit csinalni, szeretem a source CSt tolni...
  • misaab@a
    Kiprobaltam 800x600 ban is min. detail beallitasokkal es ott is siman jelentkezett a problema ha komplex szamitasok tortentek latszolag a szerveren. Iszonyat lag es ilyenkor azt sem tudja az ember, hogy fiu-e vagy lany... A netemmel meg semmi gond nincs. Evek ota ezen toltam a BF1942-t Hardcore modon.
  • misaab@a
    Ezt figyuzd...

Most futtattam le a stress testet.

High Detail Mode: 84.79 fps

Resolution: 1024x768
    Model: High
    Texture: High
    Water: Reflect World
    Shadow: High
    AA: none
    Filter: Trilinear
    Shader: High
    Vsync: disabled
    DXlevel: v9.0

---------------------------

Low Detail Mode: 89.75 fps

Resolution: 1024x768
    Model: Low
    Texture: Low
    Water: Simple reflections
    Shadow: Low
    AA: none
    Filter: Bilinear
    Shader: Low
    Vsync: disabled
    DXlevel: v9.0

Erre varjál gombot.
  • Zetorg
    hehe :P
  • Shep
    jó proci kell ez a titok, tapasztalatból mondom pár év alatt kitapasztaltam egysmást az elején simán ment a CS egy 300as keleronnal60fps-t ja + TNT, aztán jött az 1.1 és a 700as keleron+gef2 is alig volt elég a 60fps-hez aztán 1.3-1.4-1.5 és egyre csak nőtt a gépigény és leginkább a procin múlott a dolog, mert pl 2500+os gépen ugyanannyi fps volt Ti 4200-al mint egy erősebb kártyával, amint felhőztam 3200+-ra egyből 85fps lett a minimum aztectol eltekintva ahol továbbra is van vagy 2 hely ahol ha semmi nincs a képen akkor is 65-70 az fps. Úgy néz ki a szorsznál ugyanez a helyzet, hiába írták hogy hú de kicsi a gépigény meg hogy milyen jó a netcode. Az egész persze igaz, mert 30 fps-t el lehet érni gyenge gépen is de azért hogy egy 3200+ + 6800GT 1 giga rammal is van ahol 30-40 az fps az azért szerintem nem a kis gépigényre utal. A másik hogy ez nem egy rpg vagy akármi hanem fps amiben igenis sokat számít akár 5-10 + fps is.
  • misaab@a
    Nekem ugy tunikm hogy a a komplex fizika es player helyzetmeghatarozas nem erossege a netcodenak. En is kiserleteztem mindenfele grafika butitassal de arra kellett rajonnom, hogy mindegy mit csinalsz. Ha sok szamitasigenyes muveletet kell a szervernek elvegeznie pl, talalkozik a mapon egyszerre 10 playa es lovoldoznek egymasra ugy hogy a playerek nagy resze lathato es plussz eppen egy nagy polygonszamu palyaresznel vagy, akkor siman leesik az fps 15 -re erzesre grafikai reszletessegtol es felbontastol fuggetlenül. Egy 2.6HT P4, 1GB RAM, ATI9800 es chello klasszik legdurvabb ratekkel.
    Ez nem a munkaallomas sovanysagara utal, hanem szar netcode, gyenge szerver, sovanka szerveroldali savszel. Mindegy mit allitasz at, semmi jelentosege...

Torrente
    'le kulabacsi
  • Tatyla
    ja én is ott voltam és lelötté sokszor...
  • Zetorg
    igen és tényleg nem megy :(
    2 körül játszottunk rajta egy páran.
    Rezedával is nyomtam 1vs1-et SGC-n :)
  • Promi #12743
    Es ez az ip cime 193.202.89.143:27020 ?
    Mert ez most nem megy.
  • Shep
    Hát ez az, levettem dx70 -re a graft kikapcsoltam egy köteg mindent de ugyanúgy leesik aztecon 30-40-re és ez az ami szar, amúgy úgy fest a dolog, hogy továbbra is procifüggő a min fps.

Bozz ez a parancs úgy fest itt már nem él, legalábbsi nekem se működött.
  • Zetorg
    újra megy az SGC!!!!!!!!!