73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Nekem Samsung. 22", 2ms, 1680 x 1050, 8000:1 kontraszt arány
Tökéletesen megfelel játékokra. Ha 24" és ugyan ilyen a felbontása akkor nagyobb képernyőn ugyan annyi pixel az rosszabb képminőség.
Fontos még, h milyen VGA-d van. Ha gyenge akkor, h normális grafikát hozzon ki teljes képernyőn akkor a 20" nál nem ajánlok többet, ha meg van mondjuk egy 8600GT vagy HD4850 akkor az már jó kártyáknak számítanak azok bírják a 1680x1050 felbontást is. -
húúú akkor csinálok egy szervert >.< úgyis kevés vannn-... -
Persze HL2D et megkapod ingyen XD
Meg az össze Dedicated Server toolt is.
Mi kell ennél még több? :) -
Neoncsoves #67916 Persze. ez is része a segiccségnyujtásunknak! -
johnny88 a név és 88ynnhoj a pass... ingyenjátékot kapok? -
Neoncsoves #67914 Ön accountjára egy hacker belépett. Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát, hogy ki tudjuk javítani a hibát! -
Hát nem tudom nekem pl szokni kell a CRT után a TFT-met is (mármint a koleszbabn TFT van otthoni gépen meg CRT de most többet voltam otthon).
Mikor megzsoktam a TFT-t sokkal tovább bírta a szemem mint CRT-vel de most hogy visszaálltam már 1-2 óra böngészgetéstől is bepirosodik tud lenni a szemem. -
Borg #67912 Azt hogy meg kell szokni a szar dolgokra mondják :)
Ami valóban jó, azt nem kell megszokni. Egy bizonyos méret felett pl teljesen felesleges monitort venni játékra...
Amit messziről kell nézni azt TV-nek hívják. Ahhoz meg konzol kell. -
fdsag #67911 Köszi! -
előbb-utóbb úgyis megszokod,viszont ha már ekkora monitort veszel,azt megfelelő távolságból is kell nézni,hogy át tudd tekinteni... -
Megszokás kérdése. -
kicsit több infot, felbontás, frekvencia, ms ( válaszidő )stb stb -
fdsag #67907 Szerintetek a 22" vagy a 24"-es monitor jobb a játékhoz?Attól tartok, hogy a 24"-es túl nagy, "áttekinthetetlen". -
Előtte azért másolja ki valahova a Steamapps mappa tartalmát mert azt is töri ilyenkor. -
Nagyon jó movie ^^ bár nem tudom mivel összehasonlítani :S vége vicces :D
Egyébként warokról vannak a videók? Esetleg lanok? Mert olyan jól adja >.< én hiába lövök fejre sosem adja be :( -
a STEAM mappában
nyisd meeg a stem-ot és a logo kövül valahol
steam uninstall -
és a holvan?:| -
Zsiradék kis múvi! grat...
Wáháhá az egyetlen "szar" válasz a Grif-é...lol kimásé is lehetne...
-
na megnézem már :) sok jót hallottam a múvijaidról :) -
PunkZoli #67900 reklám, jó film, én már láttam :D -
HL2DM ne vedd már hozzá légyszi az ingyenes.
Amúgy nem rossz ár csak hát a származása miatt nem venném mert tuti visszafogják venni egy idő után arra hivatkozva a számlával vagy a doboz képével a valvenaál hogy lopott acc. -
css+dods+hl2dm 3000ft
l4d 4000ft
bontatlan dobozokból cd kulcsok, pm ha érdekel -
xxxpaulxxx #67897 Az biztos... nekem is szinte megvan minden fontosabb valve gamma: Hl1;2;2:ep1;2:ep2; Cs; tf2;tfc;dod...stb ami még kell az a CSS, DodS és hl2 dm... ezek ugye meg egybe kaphatók... csak sajna jelen esetben sajnálom rá a pénzt... annyi a mázlim viszont hogy egyik barátomnak megvan a CSS és a hl2 dm is (utóbbi annyira nem fontos) és az ő accát bármikor használhatom:)
Nah meg persze majdnem elfeledkeztem a L4dről... drága... és annyira nem is kötött le (próbáltam tört szerón) -
Elpaskolom a fenekét felforrósított palacsintasütővel :) -
ugyanúgy benne lesz a TANK , na azt lehet majd motorfűrészelni meg baseball ütővel csapkodni -
Pure 2 mellett esélyed sincs :)
HA nem is vág ki érte de minimum lecseréli alap skinre. -
L4D2
lol

ez igazi paraszt zombi VERŐS game....remélem lesz benne fűnyíró is....
-
minimális változtatásokat simán elnéz a pure is!
nekem is van betéve két saját készítésű skin és simán az van bármilyen szerveren is játszom! -
Lehet ezt pure 1 mellett is.
Csak tudni kell hogyan.(mármint engedélyezni server oldalról) -
pure 0 mellett -
Musthave lányoknak CSS-be XD
-
PunkZoli #67888 lejárt a szavatossága -
A STEAM nem tud valami hiba miatt logolni az accountodra.
Keresd meg a stem uninstallt és töröld, telepítsd újra.
De elég csak a steam-ot törölni nem kell az egészet.
ÉS ÚJRA LETÖLTI AMIT KELL ÉS MŰKÖDNI FOG!
TUDOM.
-
Én legutóbb letöltöttem egy bétát onnantól kezdve míg le nem töröltem teljesen addig nem bírt elindulni a steam.... -
Na ilyet még nem pipáltam....szerencsére 
Szerintem csak a Steam túlterheltség miatt van ez is mint nekem a "nem tud bejelentkezni"-s téma!
clientregistry.blob törlés mindenre orvosság
-
és ilyenkor mivan?:|
pls vki -
Sziasztok! Belehet azt állítani h a Screenshot ne jpg hanem bmp legyen meg lehet úgy fotózni h nelegyen benne a célkereszt meg miegymás? -
elment a teleházba
-
nekem kb egy órája folyamatosan nyomom a retry-t és semmi változás!
Már a clientregistry-t is kitöröltem...nagynehezen frissült de utána a bejelentkezésnél ugyan ez!
Nekem még sose csinálta...max a szokásos hibaüzi... :) néha

terribad: "www.freestart.hu" na jó ezt inkább meg se nyitom, mert az összes kibaszott spam emil innen jön általában! Úgyhogy már ahol tudtam letiltottam ezt a címet!
-
Szerintem ezt nem komolyan írta. (legalábbis remélem :D)
Spészgószt: Néha nekem is írja ezt, de 1 perc után újrapróbálkozok és akkor már jó.