73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Ben C #12820 én egy steelpad 4S-t akartam, de a közeli számtech bolt tulajának a fia (melleleg nagy CS spíler, a WB klán tagja) azt mondta razerhez nem lenne jó választás.. Neki X-ray Thunderpad vagy mifene 8-asa van, kiprobaltam , (ott is razer van) és valami iszonyatosan jó.. csak 6000 ft körül van :( -
Haverom vett egy Steelpad 4D egérpadot, azt mondja qrva jó:) -
Ezert hasznalok en vaszon egerpadot.
Kb. 3-400 Ft. fel evet kibir. -
Ben C #12817 vegyél egy Xray Thunder8at az jó olcsó -
Van egy egér padom aminek gumirozott az alja és nagyon jól tapad az asztalon.Csak az a baj hogy kikopott.KB egy hónap alatt.300FT volt.
Na miután észrevettem hogy a teljesítményem csökken az miatt mert ahol nincs kikopva ott nagyobb a csúszási ellenálás és amikor a kopottra húzom ott meg egy kicsit megugrik.
Na mindegy gondoltam veszek egy ugyanilyet de nem volt.Vettem egy kb 3mm vastagságú szivacs felül meg műanyag réteggel bevont egérpadot.300Ft.
Na játszok rajta faszán csúszik de valamit éreztem hogy nincs rendben.Mintha az egér kurzor elfelejt mozogni pedig az egeret mozgatom.És tényleg néha nem mozog a kurzor hát ezt nem hiszem el.És nemértem a régi egérpadot néztem és ilyen ott nem volt.
Hát ennyit érnek ezek az olcsó egérpadok.Hihetetlen hogy egy kibaszott egérpadon bukok el.Nem baj akkor is találok egy jót ólcsón.Vissza rektam a régi kopottat.lol.
-
Novák #12815 Van crackelt szerver én azon nyomom. -
Toltamma is egy kicsit, nem olyan jó, de nem is nagyon tré:) -
Tudom jól. Csak azért ez egy kicsit ciki. A cod nem 1 éves játék. És mégis jó a netcode-ja. Ez meg... -
SGYEMSZTSZ #12812 Teljesen eggyetértek ensetudom normalisan beállitani a grafikatse meg a rateket se 1szer 8as ping 60fps aztan 50es ping 15-30fps -
Borg #12811 Egyébként tegnap a nagy kisérletezés közepedte levettem a felbontást 800x600-ra. Na szal annak ellenére hogy ilyen szintű grafikával utoljára 6-7 éve játszottam, egy darab fpssel sem nőtt a minimum :/ Ugyanúgy leesett 40 köré. Hihetetlen. Na mind1, a dolgokon nem változtatott, szal vissza 1024be újra.
Ma kipróbálom, hogy leveszem a read onlyt a cfgről, meg kiveszem a rate beállitásokat, had állogassa a szerver vagy ami akarja. Meglátjuk mi lesz. -
Borg #12810 Restart steam. Általában akkor húz le updateket. -
mingyárt kapod a büntit a hülye kérdésért... -
ugye mostanság volt egy steam engine frissítés...namármost nekem még mindig nem updatelt...feljött hogy news stb... de nem láttam, hogy az updatet lehúzta volna...ez így egészséges? -
Hy!
Nah akkor akinek tört verziója van annak nem is lehet töbet jatszani a Css-al? Vagy van valahol ertelmes update9? Ha igen linkeljétek már be!
Előre is köszönöm! -
Ben C #12806 rofl. codban azé nincs ilyen mert annak más a netcodeja. -
Borg #12805 Szerintem a valvenak ezt az egész rate buziságot le kellene tiltania a kliensekben.
Állítódjon be szépen minden szerverre csatlakozáskor a rate, a szerver konfigurációjának megfelelően.
Nekem pl már fogalmam sincs mire állítsam. Tegnap is egyik mapon csináltam 30/10-et, a másikon meg 4/15-öt :D És nem én voltam az egyedüli, aki ilyen anomáliák miatt szentségelt. -
Érdekes a cod-ban ilyen miért nincs? Azért járok szivesen a terrorba mert ha van ott értelmes admin, belövi az egységes rateket (vagy vmit) és hipp hopp mindenki megölhető lesz. De előtte van 1-2 olyan ember akit egyszerűen lehetetlen megölni... És nem a skillje miatt. Ezért számomra nevetséges az egész. Főleg az ilyen akkor látom csak meg mikor meghaltam effektus. -
Hát hidd csak el hogy igen is van vaktöltény effektus. Van mikor hozzám se tudnak érni, máskor meg uccsó vagyok és teljesen ugyan úgy játszom. És nem, nem bizergálom a ratjeimet. Szerinted mindenki beképzeli magának???? Na nehogy már. Akkor szerinted miért van ennyi embernek???
Mert mindenki láma csak kifogást keres nem???
-
fdsag #12802 Ha kikapcsolom a Hyper-Threading-et gyorsabb lesz a gép.Ki érti ezt? 
-
fdsag #12801 Hogy kell offline módban játszani A CCS-t.Nekem mindig azt írja ki,hogy nem lehetséges,ha nincs internet kapcsolat. -
Mert valami konzol paranccsal tudja állítani az admin. Délután is ott állítgatta a sebességet a Terroron. -
A terror serveren nagyon gyors a karakterek mozgása ami nagyon zavar.
Lehet hogy hülye vagyok és rosszúl látok.De így érzem.
Vagy azért mert kurvára lagmentes
.
-

-
a vaktöltényeffektus általában akkor szokott lenni ha hirtelen az eksön...
abban teljesen igazad van hogyha megállok és becélzok egy embert akkor az talál is...
jah és nem mond már azt hogy te annyira jol célzol hogy egylövéssel duplafejest lőssz ---> az ilyet hívják máknak... -
NaH megvan, sry, törölheted Borg -
Borg #12795 Azt mondják nem lesz többet SGC szerver, mert az üzemeltetőnek beletörött a bicskája a Source-ba. Elege lett belőle. -
szerinted mennyire kell állítani, mert átlag fps a jó, nekem azon van és van hogy jó van hogy nem, olyan ez mint a lutri vagy bejön vagy nem. -
3x kérdezem, valaki csak megmondja 1x nektek mennyi a ms? -
Bocsánat hogy ilyet kérdezek de a warez téma hovais költözött? Egy barátomnak akarok segíteni! Ha most jön a büntipont hát jöjjön. -
vaktöltények miért is vannak?
ha elállítod a rateket,főleg a cl_cmdrate-t akkor végképp tönkreteszed a lövéseid mert ha sokáig állítgatod ezt a cl_cmdratet akkor látod fegyverválátskol hogy akadozik kicsit és ez a golyódiat nagyon eltériti.
ha nem állítottál el rateket akkor csak béna vagy vagy csak a neted szar esetleg szar a szerver(ha 60-70alatt van a pinged akkor elvileg jónak kell lennie) -
De igen!
Ismerjük egymást?
Bocs de nem emlékszem rád,mindent elfelejtek amúgy is
-
nem, néha magyar servereken igen, de nem jellemző ... az Ön készülékében van a hiba
-
Srácok ti is lagoltok a servereken mostanában szinte mindenütt? -
De érdekes hogy idő függvényében megy mindez végbe, mert nem a steam szerverekre fogható, az antisteam szerveren is ehhez hasonló anomáliák tűnnek fel, vagyis mintha ezt csak magunknak mesélnénk be->tömeges öngerjesztő, ragályos hisztéria blablabla... A többi antistema szerveres úriemberek szarakodása (only dust napok, nincs timelimit az admin meg elmegy sörözni vagy mittudomén...)lassan eljutok oda hogy pihentetnem kell a játékot egy időre vagy legalább is venni egy eredetit. -
Borg #12786 zombie botok ellen nem nagy kunszt :DDD -
Borg #12785 Az iment mar a terror szerveren tobben is felszólaltak emiatt. 5-6 ember is mondta, hogy egy ideje iszonyuan szenvedni kell, hogy bárkit is le tudjon loni az ember. És ezekszerint nem egyedi problema.
Igy is lehet jatszani, de a fragek nagyrésze mák lesz. -
a vaktöltényt megcáfolom :)
reggel nemtom a nevét melyik mappon mentem ki az aluljáróból balra lépcsőre fel semmi visszamegyek utána kijövök és a házból joön ki 4 emberke:gugolás 3lövés M4 el és mina 4 meghal utána sprint a túszokhoz 2 lekaptam 1 golyóval és mind2 fejes :) és céloztam nem csak bemakkoltam mindent :) -
hát nem tom valszeg télleg elég kakin van megcsinálva az egész szorsz
szerintem szarok a hitboxok, a netcode meg az engine is...
és folyamatosan a vaktöltény vagy nem lö a stuki effektus...
van amikor irtom a népet mint állat mert ugy müöxik a gém ahogy kéne neki...
és van olyan is hogy semmi SEMMI!
én ezt nemértem komolyan mondom pedig ugyanugy jáccom általában ugyanolyan ellenfelek ellen...
de ettöl függetlenül szeretem a szorszt küölönben nem jáccanék vele
de nembaj reméljük szép lassan öüsszefoltozzák... -
Jah, nekem az AWP 7 BOT fejétis átvitte(többet nem tudtam becélozni egyszerre) -
Borg #12781 Délelőtt toltam botok ellen, úgy hogy leállítottam őket.
És érdekes módon minden lövés úgy talált ahogy én terveztem. Az egyetlen furcsaság az volt, hogy egy bizonyos távolságból scouttal hiába céloz fejre az ember, mellémegy.
De az összes többi fegyverrel akár többszáz méterről egy-egy fejlövéssel larattam 20 botot, akár futva is. Érdekes módon ez netes játék esetén még álló célpontok ellen sem működik, nemhogy mozgó :)