73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Ben C
    "de most komolyan szerinted ki jáccik 1.6-al???"

Több százezer ember, több ezer versenyszintű játékos, többszáz igazán profi gémer.

"semmi élvezet nincs benne!"
    Khm.

"akkor veszek 1 1000 es celeront és ennyi erövel nyomom azon"
    Ennek a mondatnak semmi értelme. Mért kellene ahhoz rosszabb gépet venned hogy egy csunyább játékkal játssz?

• Dj Toto
    de most komolyan szerinted ki jáccik 1.6-al??? semmi élvezet nincs benne! akkor veszek 1 1000 es celeront és ennyi erövel nyomom azon
  • Dj Toto
    hát egyiknek sem!! én utáltam az egész counter strikos hóbelebancos half life os gecit!! csak a hl2 ö jó meg a cs:S
  • Zsoltika 007
    Lene egy kérdésem. Újra akarom tenni a wint és nemtom melyik fileban tárolja a beállításokat/szervereket a source. Miket mentsek el hogy reinstall után meglegyen minden? Mert úgy tudom a steam backup nem tárolja. Bocsi ha hülyét kérdeztem.
  • Ben C
    LOL na bele se gondolj most hány forumozó üti a térdét a röhögéstől.. :DDDD mert szerinted a CS:S előtt melyiknek volt jó grafja? rofl
  • k9duli
  • k9duli
    csak nem jött össze differs vesió
  • k9duli
    Na játszottam volna magyar serveren a de_dust3-mal
  • Dj Toto
    de jáccottam! ha jol gondolom az az a szar grafós rész nem?
  • Ben C
    gondolom nem játszottál 1.6tal.
  • Dj Toto
    Szerintem a fegyverek abszolut használhatóak! megvan mindegyiknek a maga kezelése. szal nem mind 1 hogy lösz! legalábbis én csak ct-vok és mindegyik fegyvert tudom kezelni. a terroroknál sztem az ak-királyul kezelhetö a többit nem néztem
  • Ben C
    hát ez elég hülyén hangzik.. :)
    kiváncsi leszek a megvalósítására..
  • Ben C
    mégpedig a netkód, a hitbox, az alacsony FPS pár felesleges fícsör miatt, és néhány fegyver abszolut használhatatlansága.
  • Zsoltika 007
    Most jövök az f10 szerveréről. Nagyon jól ment, semmi furcsaság vagy egyéb vaktöltény effekt nem volt, aztán hirtelen elkezdett szórakozni az egész. Gyanítom a netemmel van gond. Pedig a upc jan 31-re igérte hogy rendbeteszi.
  • Dj Toto
    Mégpedig?
  • Borg
    Hát én is szivesen játszanék custom mapokat, de az a baj, hogy a CS:S-nek még más egyéb komolyabb gondjai is vannak, mintsem a mapok egyhangúsága.
  • k9duli
    Akkor kérném a t.error server adminjait hogy tegyék fel,mert senki nem fog csalódni.
    De igazából az lenne a jó ha lenne egy olyan server ahol csupa elismert custom map lenne nem pedig olyan amin egy elbaszott map csomag van rajta aminek 70% szar map.
    Múltkór láttam a cshun reklámoztak egy ilyen servert de a rajta futó mapok 70% ááááááááááááá de szar.
    Valve ránk bízta ezt map csinálás részét és rájöttek szerintem ők is hogy ez nem jön össze mert hiába csinál valamelyik srác egy jó mapot mi akkoris játszuk a hivatalosakat,mert olyan lusták vagyunk és nem akarjuk befogadni az újat.Úgy vagyunk velük mint az 1.6-ok a sourcéval.
  • Borg
    dust3 ment a t.error szerveren is, de mióta ujrainditották nincs fent.
    Egész jó map volt, igaz csak 2vs2-t nyomtunk rajta.
  • Shep
    Ez de komoly ezt kipróbálom :)
  • Robeast
    HL2-höz van, nem CS-hez.
    BNC: Egyébként valamelyik játékhoz olvastam, hogy lesz a multijába bullett time. Valahogy úgy lesz megoldva, hogy mindenki belassul, csak aki benyomja az pár százalékkal jobban. Hát, kíváncsi leszek rá, csak már nemtom mibe lesz :)
  • Ben C
    hogy lenne má egy online FPShez bullettime mod :o
  • Dj Toto
    Hy all! Nemtudjátok,hogy a cs-hez van valami bullet time mod vagy mátrix mód ilyesmi?
  • XCoMA
    MEGLEHET, de még hogy! 1páncél, vagy 1hp-t vesz le ha megdobnak!
  • Shep
    mi a flashtől is meg lehet halni? vagy mi ez?
  • k9duli
    Ma előszőr láttam flash gyilkosságot.Nagyon dúrva volt és véletlen volt.
    Egy hatalmas flash volt a jobb oldalon ikonba mindenki csak nézett.
  • k9duli
    Na megint néztem custom mapokat és találtam is olyanokat amiket én nagyon jók közé sorolom.
    Valami miatt nem tudok hostolni így csak servert bírtam keresni ahol épp futott.
    Még nem bírtam megnézni pedig már levan tőltve:
    -de_saints_courthouse
    -cs_estate
    -cs_ccity2
    Amiket megnéztem és nagyon jók semmi hiba azok:
    ---de_larose meglepően jó italy hangulatú egy egyetlen kis szépség hiba van benne van egy olyan pont a pályán ahol háttér egy kicsit bibis.De ígyis a map 99%.
    ---de_dust3 ez mintha a valve atta vólna ki.Perfect.
    ---de_locks2 hatalamas,tökéletes,rengeteget dolgoztak vele egyből látható.semmi hiba, a háttér profi.
    ---de_mout_mchenna American army dm pálya átírva sourcéra.Van bomba lerakósba és dm.Hatalmas és nagyon jó hangulat és kivitelezés.
    Mapok elérhetősége:
    itt1
    itt2
    Ha valmit nem találtok szóljatok.
  • PLackó
    bocsássatok meg hogy ideírom,de a sima Counter strike topic hogyimondjam...
    a problémám a következő:miért van az hogy kb. 10 másodpercenként kiírja hogy cl_flush meg még utána valamit,és felmegy a pingem 2000-re?windows újratelepítés sem segített.a lamas.hu oldalán vannak leírva a rate beállítások ,aszerint állítottam.igaz,ott 384/64-re mutatják nekem meg 512/128-as adsl -em van.mi lehet a probléma?a netszolgáltató a szar?(TVnet)
  • k9duli
    A kincs ami nincs film részletek nekem is bejöttek meg a south parkos wavok de a többi szar.Meg a lépés hangokat nem hallani és kurva sokat tőlt ezekmiatt a gépem.Inkább ne lenne mert több kár van benne mint üröm.
  • Promi #12832
    "De a többiek sem..."
    Ok akkor halgassak a Banzaaaajt, en meg legyakom addig a bandat.
  • Zsoltika 007
    De a többiek sem...
    Amúgy a Kincs ami nincs nekem nagyon bejött. BÁNZÁÁÁÁJ
  • Promi #12830
    Inkabb mint, hogy halgassam azt a sok xart.
    Foleg, hogy nemhallom a lepeshangokat amig szol valami zene.
  • Zsoltika 007
    Ágyúval verébre.
  • Promi #12828
    En ugy oldottam meg ezt a dolgot, hogy 1 wav szerkeszto progival lenullaztam az egesszet.Kisse munkas dolog, de csak 1 szer kell megcsinalni. Ez utan akarmit nyomhatnak en nemhallom. Kiveve, ha uj hangokat raknak fel.De hat azt is meg lehet szerkeszteni.:)
  • Ben C
    CoDban is volt egykét okos admin aki benyomott hudepoénosvagyok sztájlban Britnit vagy "Kurva szádat toszódj meg"-et... mondanom sem kell milyen élvezetes volt ott játszani..
  • Tjay
    :)
  • Ben C
    "egyebkent aki ezt az egesz wavos dolgot kitalalta addig utnem amig meleg."
    És mivan ha hetero?
  • Shep
    van néhány jó is benne, de ezen a szerveren el van túlozva mert állandóan szól vmi.
  • Tjay
    van szerintetek olyan lehetoseg hogy az admin wavokat ne kelljen ahhoz letoltenem hogy bemenjek a serverre?
    tegnap a terrorra felora volt mire bejutotttam mert toltotte ezeket a szarokat. szerintem a letoltendo wav fajlok mennyisegebel meglehet allapitani az admin korat, mert felnott normalis ember ilyen szarokkal nem szurja el a jatekeot.
    egyebkent aki ezt az egesz wavos dolgot kitalalta addig utnem amig meleg.
  • Shep
    ilyeneket én nem reklámoznék :)
  • Borg
    Ma már jobb volt valamivel a helyzet a t.error szerveren. Aztmondják teljesen lenullázták a konfigot, és ujrainditották a szervert, mert valami el volt állítva.
    A vaktöltény téma nem szűnt meg, de azért javult az emberek lelőhetősége. Szal a scoreboard állása már tényleg közelített a tényleges teljesítményemhez.

Ennek még egy oka lehet: levettem a read onlyt a cfgről, és hagytam hogy a szerverük beállítsa. A cmdratet és az updateratet 100-ra rakta a szerver, viszont a rate meg a cl_rate be sincs állítva.