73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • k9duli
    Na van egy nagyon szép nuke pálya mostmár magamm is meglepődtem nagyon szép.Csak szerintem kár volt sötétre csinálni, kezdem utálni én is a sötét pályákat mert aligbírom kiszűrni a ellenséget.
    ---de_go_nuke
    melette ott van a de_loch2
    amit fikáz de szerintem nincs igaza és mellesleg világos.Van olyan szép mint a nuke és nincsen idegesítő elakadás.
    itt
  • Robeast
    Most miért mondasz neki hülyeséget?
    A boltból a játékot szerzi! Az update-et a steam-ről!
  • fdsag
    itt a warez fórum
  • R0sc0
    a boltbol
  • H4lÁl0SZTÓ #12976
    Jujj, ez fájt :DDDDD

Most irigyeljelek?

cl_cmdrate 1 powa mi? :DDDDDD
  • Ghost_Matrix
    Honnan szedhetem le a legújabb updatet?
  • juhi01
    nah ma toltam egy 66-14es statot az f10 szerveren aim_mik pályán!akit érdekel a kép küldjön privit és elküldöm
  • Ben C
    az MP5 egy fegyver.
  • H4lÁl0SZTÓ #12972
    Azért CBBLE -on a multkor Lazsi aki AWP-zik elégsok hajcsatot kiosztott középen!
  • H4lÁl0SZTÓ #12971
    Kezdjuk ott hogy az MP5 nem fegyver!
  • Ben C
    *skilles
  • Ben C
    figy, nem tudom hogy te mennyire vagy skilled, de egy mezei játékosra rárusholsz MP5tel, nem hinném hogy első lövésből eltalál téged AWPvel..
  • LSC
    simán kapsz egy mellport AWP vel míg te rámlősz 5-6-ot pl mp5-el. Kivéve ha headshot.
  • gallik
    Köszi a tippet!
    Csak egy kérdés, ha még nem haragszol!
    Ezeket az update-ket (update 8v2 repack és 9.2 es patch) hol találom?
    Nagyon sokat segítenél!
    Még egy kérdés!
    Van eredeti half life 1-m, de tört counter-strike source.Hogy tudok neten játszani vele, mert accountom van a steamen, de egy szervert sem tudok elérni vele, azt írja ki, hogy nem megfelelő verzió!
    Köszi a segítséget!
  • Ben C
    nem mintha a kettő kizárná egymást..
  • Ben C
    sosem követtem a nagy versenyeket.. én muvi fan vagyok .)
  • Promi #12964
    Na ezzel nagyon 1 et ertek.
    egyre ritkabban nezem mar ezt a forumot, (nem mintha hianyoznek barkinek is) mert
    1. Eleinte a sok warezos
    2. Most meg a sok siro ember.
    Tegnap este en is lagoltam vilagba + a lelohetettlen emberek efektus, megse mentem a forumokba sirni bakker.
    Foleg "ven" fejjel.:)
  • H4lÁl0SZTÓ #12963
    de_cbble, Sejtettem hogy ezt sokan nemértik hogy SK :D
    Te követed a nagy versenyeket?
    Msnenen elondom miaz
  • Ben C
    ebbol nem sokat ertek.
    hol rusholnak kozepen? mek palya? SKznak? wtf?
  • H4lÁl0SZTÓ #12961
    Pontosan a rushereket szoktuk warnál kiloni középen, föleg ha SK-znak általában ott fol rusholnak
  • Ben C
    igen te lelősz vkit AWPvel ha rádfutnak? sima, te ilyen pro lehetsz. Ez egy hülyeség sztem hogy AWP = Noob Cannon, sosem értettem. távolra persze nagyon könnyű, de én spec Tként is veszek AWPt ott meg nehéz bekempelni vele.. Mellesleg nem is nagyon szoktam kempelni, ha igen azt csak CTknél de akkor M4el.

• H4lÁl0SZTÓ #12959
    A terrosristák is tudják hasznosítani az AWP-t, sry, de látszik hogy nem vagy klános
  • H4lÁl0SZTÓ #12958
    Alig tudtuk oket leloni kivéve azt aki rendes ratekkel 25k 80 80al játszott, azokat irtottuk
  • k9duli
    Nem a TFT monitor miatt van.vsync bekapcsolásával ez a csikozódás megszünik.De ez megzabál egy pár fps-t.DE szerintem mindenki kapcsolja be a pontos célzás miatt.
  • H4lÁl0SZTÓ #12956
    CSS hez nem de az 1.6os CPL Szabályokkal játszunk ezen a "ligán"
  • k9duli
    Engem nem zavar a sok awp-s.A játék része.Szeretem ha így a kihívás már olyan nagy hogy szinte már csak halok.Szerintem mazohista vagyok, de ez van.
  • Takezó
    scout? :D
  • Dj Toto
    Takezo neked is az van?
  • Takezó
    végre egy tisztességes, rendes ember :D (skót powa ;))
  • Dj Toto
    hy all! olvastam hogy hogyan lehe elöhivni a console-t! csak az a baj hogy nem akar müködni beiröm és nem megy:( lehet hogy azért mert nekem a half-life 2 collectors edition van??
  • FLeK0
    mondjuk amit emlitettel, hogy 25 servert futtatnak egy geprol. nem kell a szar szerverekhez ragaszkodni, menjel olyanra ahol normalisan tudsz jatszani a beallitasaiddal, van sok.
  • Borg
    Ha ennyire felesleges sirámnak tartod, akki mi a magyarázatod az általam felvázolt gondra?
  • Kandurex
    agáyt = agyát
  • Kandurex
    AWP az AWP. 1.5 -óta viszem a játékot. Kell bele. Ha sok az awps kemp van, ha kevés rusha, ha bamba az awps akkor meg tök mindegy. A világháborúk óta tudjuk, hogy a harcmező igazi gyilkosai ők. Ez az élet. Nem vagyok AWP -s. Unalmasnak tartom a több körös lyukak kempelését. De elfogadom, hogy kellenek bele. És nincs annál üdítőbb, mikor egy ilyet késselsz hátba, vagy csak tunkold az agáyt a kockakőre.
  • guardian hero
    Meg hogy méterrel mellédlőnek velel és elvisz a golyó szele is... Ilyen szempontból a Call of Duty sokkal jobb, ott skill kell a puskák használatához. Igaz ott pont ezért minden láma géppisztollyal hentel :).
  • FLeK0
    A cpl mikor is adott ki cs:s szabalyzatot? s miota jatszunk mi a cpl lanos serverein?

semmi hatranyod nem szarmazik abbol ha vki alapratekkel jatszik, ugyanugy normalis a mozgasa mint magasabbal. az egyetlen gond a cmdrate sokkal az alapertek ala allitasa, azt talan mar hivnam ratehaxnak, dee mas nem az, csak magyarazkodas a nyomorek teljesitmenyre. egyszeruen be kell fejezni ezt a sirast amit csinaltok, embertelen hogy hetek ota megy a hiszti emiatt a marhasag miatt. tegyel a serveredre rateallito plugint ha nem birod hogy vki mast csinal mint te, es jatszal csak ott, a tobbi sokezer servert emg keruld el. neten nem tudod megszabni, hogy ki mit csinal, es ramondani hogy 'hax' vagy 'csalo' egy alapbeallitast hasznalo emberre butasag. ez igy midnenkire vonatkozik aki itt magyaraz napok ota, siralmas.
  • Borg
    Ja, vagy bevágod a füstöt, átfutsz rajta, és akkro nem 35 méterről, hanem 10 méterről mákol le az awpvel.
    Egyébként csak egy gond van ezzel a fegyverrel, hamár ez 1 lövéssel gyilkol, akkor az összes többi fegyvernek is így kellene... Vagy ebből is legalább 2 lövés kevlárra lenne a fair.
  • H4lÁl0SZTÓ #12943
    Figy én a helyedben inkább nem mondanék semmit, és igen az ratehax, a CPL szabályok szerint az!
  • Tatyla
    Nemhittem volna hogy sokan vannak még olyanok akik mint én is 30 fölött család mellett CS:S-ozik!
    Azért jo érzés hogy nem vagyok egyedül ,hisz ez még mindig jobb mint a nyerögépezés,meg az alcoholizmus...stb
    ...nem de?...
  • Hixer
    Hát akkor még jó, hogy ez a döntés nem rajtad múlik.