73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Zsoltika 007
    Nem csináltak hozzá új textúrákat csak a régi játékot feldobták ahol tudták (víz, ég stb)
  • Wolwarine
    Szerintem a szavazás nem rossz ötlet de légyszíves említsd meg a szavazás céljáról vagy az oldal céljáról hogy csak információ közlő olyan embereknek akik szeretnének illetve már csapat tagok is.

A csapat szó szeritem is nagyon ingatag MÉG de ez idővel szeritnem csak kialakul ha komolyan vesszük a dologot.

Nos az oldalról még annyit hogy ha design van a baj ne amiatt szavazzatok nemmel hanem inkább hogy szeretnétek e egy oldalt ami a csapatodról szól. Ennyi...
    Én vállalom a teljes körű karbantartását.
  • Zsoltika 007
    Sztem szavazzunk róla. De nem kéne így egyfolytában szavazgatni, hanem mondjuk csak 1 héten 1x az addig felgyűlt kérdésekben.
  • Zsoltika 007
    Sgc sajna megszűnt. Terror szerveren eddig mindíg összefutottam vkivel. Szóval ott van esélyed.
  • Borg
    Ehhez koncepció kellene, ami nekünk (MÉG?) nincs.
    Nem tudjuk milyen okból, és milyen tartalommal, illetve esetleg milyen üzenettel hozzunk létre oldalt a csapatnak.
    Ha ezeket tisztázzuk, kellHET.

De néhányan (az arányt most nem feszegetve) még ezen paraméterek tisztázását is feleslegesnek tartják, a csapat komolytalanságára hivatkozva. Persze ez valamelyest paradoxon, mert teljesen homogén sosem lesz a csapat, de ha egyesek már a szavazásoktól is elzárkóznak, mondván "ha szavazásra bocsátjuk már akkor is kilépek inkább"... akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad, és tényleg nincs értelme ragozni a dolgokat. De akkor milyen apropóból létezik a "csapat"?

Hmm. Eléggé megszakadt a fogalmazásmódom miután végigolvastam, és próbáltam értelmezni egy komplett téridő elméletet (inkl. a teljes szuperhúr dologgal...)

Most ebben döntsetek ti. Vagy nemtom. "szavazzuk meg?"

Elteszem magam holnapra inkább.
  • Mr_no_NaMe
    Egyébként jó az oldal tetszik!
  • Mr_no_NaMe
    Köcce

Márcsak annak a rohadt updatének kel végeznie oszt mehet a hent
    Mostanában hol nyomul a csürhe?Sgc még mindig?
  • Zsoltika 007
  • Wolwarine
    Hihi üdv a csapatban...
  • Mr_no_NaMe
    Na emberek végre kezem között tudhatom az eredeti hl2őt:)
    Borg küldtem privit mostantól igyekszem aktív lenni mivel van már hl2őm:P
  • Wolwarine

Majd ha ráérsz mondsz vélemyént főnök ??
  • Borg
    A túszokon mérve m4a1 fejlövés
    tompitoval X
    nelkule X+1% damage. Ki lehet próbálni.
  • Borg
    Na ez a baj, hogy a CS csak nagyon erősen elméletileg taktikai FPS, gyakorlatilag csak egy sima menj és lőjj. Ezen max akkor mutat túl kismértékben, ha valami komolyabb csapatmunka adódik.
  • Wolwarine
    Csak beírtam hülyeségeket nem is számít...
  • Ben C
    megnéztem a forrást és eléggé meglepődtem : ))
  • Wolwarine
    Véleményeket és ötleteket ide kérek, esetleg Borg szavára lennék kívánics hogy mitszólna egy ilyen oldalhoz!
  • Ben C
    tetszik, főképp a design

de mi az a csatlakozz te is? az sztem nem kéne oda :C
  • Wolwarine
    Na sziasztok!!!

Csináltam egy demo oldalt ami az SGCSSÜRE-nek hivatott szólni.
    Mielőtt lehurrognátok nézzétek meg pls.

SG CSSÜRHE FAN SITE
  • Ben C
    kicsit visszavehetnél az arcodból , te sem születtél ugy hogy mindent tudsz.
  • R9
    csá!vmelyik klán tudnba jönni warozni 5re-?5vs5!!!aki tud írjopn privátot és írja le az msn címét!thx
  • FLeK0
    torold le a cfg-t es a kov. inditasnal letrehoz egy ujat alapbeallitasokkal.
  • Shongi
    Én hülye már azt hittem ilyen egyszerű lesz, nincs is hülye visszaállítás gomb a gameban, vagy csak én nem találom???
  • Shongi
    thx
  • bodesz
    nyomj rá visszaállítást gambe azt kész is loller
  • Shongi
    Hi lenne egy érdekes kérdésem, nem tudna valaki küldeni egy config cfg-t, amiben még semmit nem írtatok bele mert én hülye beleírta dolgokat és most elég szar.
  • dop3
    Gyengebb. Ne kérdezd mennyivel, de gyengebb.
  • Zsoltika 007
    Ha vki awp-vel végig hentel, azt semmibe sem nézem. Aki viszont scouttal is tud, az már valami... Mert azzal már tényleg tudni kell. A magozót meg inkább hagyjuk. Mindazonáltal tényleg kell sniper a cs-be. Ki van ez találva.(A megoldás szerintem is az 1 vagy 2 sniper/team jelentené, ahogy a CoD-ban is szokás.
    Szerintem...
  • LSC
    "korlatozott mennyisegben" <--- ha ez így lenne nem is lenne vele probléma:)
  • r0hamkuka
    Szasz!
    Szerintetek a CSS-ben is gyengebb de pontosabb az usp ill. az m4, ha felteszed a hangtompitot?
    godL!ke™.r0hamkuka-
  • dop3
    Ja, a magozo. Az tenyleg egy lama fegyver. De, mint tudjuk, haboruban es szerelemben, mindent szabad...
  • dop3
    Awp? Hmm. Szerintem jo es kell is a jatekba. Teny, hogy az jelentosenrontja a jatekelmenyt, ha mindenki azzal szaladgal, de akkor is szukseg van ra, mert hasznos es sok mapon szinte nelkulozhetetlen fegyver. A cs, ha jol tudom, egy taktikai fps, es itt sztem a taktikain van a hangsuly. Aki hentelni akar, az menjen quake-ezni. Aki klantag, es volt mar lehetosege egy jo waron reszt venni, vagy aki latott mar egy jo HLTV-s wart, az biztos tudja es erti, hogy mirol beszelek. AWP (korlatozott mennyisegben) RLZ!!!

Ui.: Es, hogy lama fegyver??? Erre csak annyit irnek, hogy LOOOOL
  • LSC
    Az életben elég hasznos, a gémben szerintem egy pisztoly is jobb nála
  • Borg
    A warez fórum linkjét lejjebb megtalálod, ilyesmit már nem tárgyalunk itt.
  • azriel
    Az AWP-s témához kapcsolódva csak annyit hogy ugyan nem szeretem, de néha kell, és van létjogosultsága a játékban. De az tulzás hogy egy lábfejlövés is halálos vele. Tegnap az OBI neten kénytelen voltam én is használni CT-ként, ugyan megugrott a fragem, de 6-7 halálos láblövés után abbahagytam mert ez kissé röhejes számomra. Nem vagyok egy egy nagy játékos de ha kell elboldogulok a camper fegyverekkel is, de nem okoz semmi örömöt.
  • gallik
    Köszi!
    ezt csak eredeti játékkal tudom megcsinálni?
    Milyen "erőforrás" kell hozzá?
    Van nekem eredeti hl1, accountom is, de csak tört cs source.Ezzel tudok-e játszani multiban rendes szervereken, mert azt írja ki kapcsolódáskor, hogy nem megfelelő verzió.Talán updatelni kell?
    Köszi!
  • Wolwarine
    Ment válasz...
  • Borg
    Jelenleg tőlük még semmiféle visszajelzés nem érkezett, illetve semmit nem tudni róluk:

[SG] Alph@
    [SG] ...:::T!B0:::...
    [SG] Bicman
    [SG] HaP [HUN]
    [SG] andris17
    [SG] bizzy_bOne
    [SG] ploli!
    [SG] nemcsakfel
    [SG] Darfe
    [SG] Valentino

Ők pedig ugyan lehet hogy aktívak, mégsem küldtek PÜ-t:

[SG] Sphere|Halálosztó™
    [SG] RókaKoma
    [SG] Col Andrew
    [SG] Gen George
    [SG] Col.Gergo
    [SG] Promi
    [SG] Kandurex
    [SG]<< MzperX_Real >>
    [SG] Phoenix

Utóbbiak is tisztázzák a helyzetüket.
    Továbbra is kötetlen a téma, de aki ki akar lépni valami miatt az is jelezze...
  • Borg
    [SG] tagok: #12887
  • DarkJedi
    Belépsz a játékba és create server..
  • gallik
    Sziasztok!
    Vki tudja?
    Hostolni lehet,vagy szervert hogy lehet létrehozni?(beállítani a pályát stb) Mi kell hozzá?
    Köszi