73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Az, de nem anarchia.

A csapatot a topiklakókból hoztuk létre, tehát logikusan nem nevezzük át másra, vagy költöztetjük el máshova.

A lázadási hajlamodat inkább a játékban éld ki :)
  • gallik
    Ott is lehet! De ott megjegyzi a következő játéknál is a beállítást?
  • nemcsakfeel
    nekünk biztos régi verziónk van
  • Wolwarine
    Én úgí tudom hogy a consoleba kell írni...
  • Wolwarine
    Nah kezdődik megint ez a demográcia...
  • gallik
    Nekem lelassítja a tűzfal ill. egyebek.De most olvasgattam vmit a rate beállításokról.Ezt a config.cfg fájlban kell? Pl: ott nekem nincs ilyen, hogy rate 20000 vagy ilyesmi,nekem kell beírni?
  • nemcsakfeel
    demográcia van-e?
  • Borg
    A csapat nevéről ne szavazzunk, vagy a tiédről?:) Túlzásokba ne essünk azért.
  • nemcsakfeel
    szavazzuk meg
  • M@TriX
    nekem tűzfalal együttműködik a Steam...
  • Borg
    Miért, milyen a csapattal kapcsolatos dolgokat rendeztünk itt? Semmit.
    Ha néha dönteni is kell valamiről, az is PÜ-ben megy.

Semmi szükség rá, hogy extra helyekre tereljük a csapat ügyeit.
  • nemcsakfeel
    Továbbra sem értem, hogy a CSürhével kapcsolatos dolgokat miért itt kell rendezni.. Sokkal értelmesebb dolog lenne külön topik, vagy vmi kis különülés a sima css-től.
  • gallik
    Köszi!
    De nem működik így.Csak várakozik. de nem indítja el.Ahogy bekapcsolom a netet, elindul.Azért kellene nekem offline kapcsolat,mert a memóriából ki kell venni a tűzfalat,vírusirtót stb,így viszont nincs védve a gép.
    Más megoldás nincs?
  • M@TriX

• gallik
    Most kezdek el ezzel a játékkal játszani.
    Van valahol vmi jó leírás a játékhoz? (szabályok, fegyverek egyebek)
    Köszi!
  • FLeK0
    offline inditsd el a steamet, akkor nem ker netet.
  • Wolwarine
    Én benne vagyok jó ötlet... addig is csinálok még 1 két honlap típust legyen mi közül választani :)
  • gallik
    Sziasztok!
    Lehet, hogy büntit kapok, de nem találtam sem a FAQ-ban, sem itt értelmes választ.Tehát:
    Hogy lehet offline játszani? Mert mindig elindítja a steam-et, ahhoz meg net kell, ha a játék közben kapcsolom le, akkor kiakad.
    Köszi a segítséget!
  • Borg
    Igen szánalmas már ez a vita közöttetek. Pont olyan mint amikor az oviban összevesznek a gyerekek, hogy ki veszi feleségül az ildikét ha nagy lesz... :/
  • Borg
    Egyelőre emberszűrés folyamatban van, HOLNAP DÉLIG VAN A HATÁRIDŐ!
    Még mindig vannak akik semmi jelét nem adták, hogy továbbra is a csapatban szeretnének maradni. Ne legyetek már lusták egy kib PÜt küldeni.

Ezt a szavazást megejtjük a jövö hét folyamán, de ezúttal több kérdésre kell majd választ adni egy üzeneten belül.
    Egyrészt van egy új jelentkezőnk, aztán ott vannak a weboldal kérdései is, stb. Akinek javaslata van még megirhatja addig.

Btw ha lesz lapunk, annak tudnék a saját oldalamon helyet biztosítani. Ennek előnye hogy reklámmentes, van admin felület, a hátránya viszont hogy egyedileg nem dizájnerkodik rajta senki :) Majd ezt is eldöntjük a szavazás alkalmával. Persze lehet ugyanitt egy külön lap is, csak arra nemtok admin jogot adni senkinek akkor.itt

• juhi01
    jóvanhalálosztó ügyesvagy!azértmerti bénákvagytok és csak nagyaszátok!majd mgnézzük hogygyalázunk le titeket mégegyszer!!!rendes ratékkal!lámák!
    ja másiknemkéne a klántagokat csábítani!mondtam neked hogy strikercicát hagyad felejcsd el!átmenni meg főlegnemfog!nyomik...
  • Lord AnonymouS
    Egyetértek az előttem szólókkal!
  • Wolwarine
    Igen szerintem is az oldal azoknak szolgálna jól akik komolyanbban is akarnak résztvenni a "csapatunkban". VAgy esetleg ha megkérdezik játék közben mi az az SG akkor rávágjuk: nézd meg sgcssurhe.uw.hu pl
  • Guer
    Csináld én megszavaztam
    de szerintem elöször egy emberszürésen kéne átesni: akkor most tulajdonképpen ki az aki csapattag(alapitáskor lefektetett kritériumoknak megfelel)
    szerintem döntsétek el hogy akarjátok vagy nem
    én részemröl örülnék hogyha összejönne egy jo kis fun team ahol nagyjábol ismerem is a többieket és nem csak nevek a staton:)
    Ha tényleg menne a dolog ehhez valszeg nagymértékben hozzájárulna az oldal (csak az is a feljebb emlitett célokat szolgálja)
  • Sil3nt
    engem az 1.6 lejátszó is érdekelne, ha egy linket bedobnál megköszönném
  • k9duli
    őő source demok-tudtok lejátszót mert 1.6 demóhoz volt külön lejátszó.
    (tudom hogy a játékban playdemo parancs van)
    de engem külön lejátszó érdekel.
  • Wolwarine
    Kösssz de mostmár kéne egy szavazás hogy csináljam e meg véglegesen??!!
  • Ben C
    szerintem annyira nem vészes.
  • k9duli
    ÚÚÚ figyi a nicked megbírnád változtatni mert rá nézek és kifolyik a szemem és akkor nem tudok többé játszani.
    bocs az offért.
  • neozed
    Tetszik az "oldal" amit csináltál, grat.
  • Robeast
    Duke nukem-et ültették volna át source motorra, de a kiadó vagy valaki belearcoskodott ezért törölve a project...sajnos...
  • FLeK0
    Ez meg van csinalva, ennyit akartak csinalni, sosem igertek tobbet.
  • Zsoltika 007
    Azért azt tegyük hozzá hogy a cs mapokat nagyon alaposan tesztelik. Igaz nem midíg olyan nagy sikerrel, de mind1.
  • Gibor
    igen lehet. De akkor nem adnám ki addig amig meg nem csinálom.
  • FLeK0
    A cs:s-be asszem 9 palyat csinaltak meg tobb mint fel ev alatt. A HL-ben 96 palya van, sokfele texturaval.
  • Gibor
    De akkor ilyen béna textrákkal nem hiszem hogy sokan végig tolják.
    De az már jó lenne ha a valve vagy ki csinálna hozzá egy textura csomagot.
  • Zsoltika 007
    Az nagyon sok idő lett volna. Amúgy talán a gamestar-on olvastam hogy egy lelkes csapat elkezdte az 1 teljes átültetését source motorra. (Vagy az a Duke nukem-el volt??)Már nem emléxem...
  • Gibor
    De azért texturákat uujra rajzolhatták volna ha már a cs source ban-is megtutták csinálni!!
  • Wolwarine
    hehehe 3000-ik hozzászóládsom...
  • Wolwarine
    Háá mert HL1 combo HL2 ennyi... Ne várj tőlle sokat hisz HL1 source bújtatva...