73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Zsoltika 007
  • nemcsakfeel
    és pont borg tól :Ddddddd
  • Robeast
    Én is benne vagyok másik klánba és egyenlőre nincs gondom vele. Szerintem ha a másik klánt meggyőzöd, akkor jöhetsz ebbe is. Amúgy meg ez is fun klán csak...szerintem...
  • Zsoltika 007
    Az viszont kizáró tényező lehet ha összeszedsz 3 büntető pontot... Neked most 4 van. De azért kérdezd meg Borg-ot.
  • Zsoltika 007
    Ez nem klán. Küldj Borg-nak privi-t hogy szeretnél tag lenni. Én úgy tudom nem akadály ha klánod van.
  • Dj Toto
    hy! mit kell ahhoz csinálni hogy bekerüljek az SG clan-ba??
    Mert most vok 1 clan-ban csak az ilyen fun clan!

nemvok nagy fórumos de azért valahogy beraknám ide az egyik kimentett képemet amit a lemming serveren csináltam. ha esetleg megmondjátok akkor berakom
  • Zsoltika 007
    Ne hogy elnézést kérj már!! Nem vagyok én senki. De nagyon jól esik hogy foglalkoztok a dolgokkal, és próbáljátok rendben tartani. Nem rátok haragszom.
  • k9duli
    asszem ez az:
    1.6 demo player
  • nemcsakfeel
    A [Fogoly] szerveren voltam, nem volt olyan gáz
  • FLeK0
    akkor vegyel egy fegyvert es nyomd a gombot, mint mindenki mas aki el kepes talalni a tobbieket.
  • FLeK0
    Steamen tudod frissiteni.
  • Promi #13089
    Na ezert nemjarok en oda.
    Lemming mindenek felett, vagy a LAMA Explosive.
  • dop3
    Sorry Zsoltika! Mindjart intezkedek az ugyben :D
  • Zsoltika 007
    Most jövök terror szerverről. Eszméletlen ami ott ment. Olyan lelőhetetlen emberek voltak hogy még a scout fejes sem ért semmit. Persze ez is csak akkor van, mikor nincs fent egy admin sem.
    Nagyon unom már ezeket a ku**a rate haxorokat. Úgya akadt az egész hogy még menni sem lehetett rendesen. Akinek meg nem tetszik a nyavajgás annak kívánom legyen ilyen az összes servere.
  • dop3
    1.5 -tel tudsz jatszani cdkey nelkul is, mert ahhoz meg nem kellett steam. Mas kerdes: megvan eredetiben a HL Generation, de az alapban meg nem 1.6 Ha frissiteni szeretnem, azt irja, hogy mar nincs hozza frissites. ilyenkor mi van? Dobjam ki a CSS-en kivuli eredeti jatekomat?
  • Borg
    Jó innen törlöm az offot akkor. CODozni menjetek a saját topikjába.
  • owen20
    miért kell letölteni a 2-es cd-t?
  • nemcsakfeel
    4. COD 1.5 patch
    + 2. ASE

A COD 2 cédéjét le kell vhonnan töltened
  • owen20
    és ezeket hol találom meg?
  • Zetorg
    2000Ft-ért igazán megvehetnéd...
  • nemcsakfeel
    próbáld meg a CS 1.5 el, az nem steam -es. keresek neked szerver listát, hátha van még közte működő.. Vagy tedd fel az ASE-t.
    a COD megy törtben, csak kell egy CD key generátor.
    letöltöd az 1.51 es patchet, felteszed az ASE-t, és kész.
  • owen20
    és ha mondjuk én csinálok egy servert és a haverok rácsatlakoznak ugy tudunk cs-zni?
  • Borg
    Ezt esetleg a saját topikjában kérdezd meg.
  • owen20
    és a Call of Duty?
  • Zsoltika 007
    Nincs. Csak ha nem steam-es(tört) szerverekre mész fel. Vannak ilyenek de nem az igazi. (kb 1 éve voltam rajtuk, úgyhogy címeket már nem tudok)De ha komolyan godolod a dolgot, sztem vedd meg a hl-t. Ma már megkapod egy játékmagazin áráért.
  • owen20
    tört server?ezt leírnád vagy mondanál ilyet?
  • owen20
    és nemtudsz olyan játékot amivel tudnék játszani a neten?persze lövöldözös és nem kell hozzá eredeti játék.pl Call of duty az jó?azt hogy kell?
  • nemcsakfeel
    tört szerverek létezhetnek..
  • owen20
    semmi megoldás nincs rá?valami kod vagy valami?
  • Zsoltika 007
    Ha nem eredeti akkor nem tudsz vele neten játszani...
  • owen20
    Sziasztok valaki segitsen!
    megvan a régi cs az 1.6-os!Mi kell hozzá hogy tudjak játszani vele a neten?Segitsetek légyszi!
  • nemcsakfeel
    vagy kimoderáltad őket ?
    [feleslegesen lázad, és fejét elfordítva tovább áll]
  • Borg
    És hol irtam én hogy fontos a periódus is?
    Csak játsszon, és fórumozzon is, amikor teheti. Ne olyan legyen mint te, hogy nincs kedve itt fórumozni mert bla bla, meg ne is olyan mint egy másik aki nem játszik CS-t mert elege lett belőle, de azért "az [SG]-ben hadmaradjak".

Mennyé rusholni glockkal :) rajtad kivül mindenki értette a lényeget.
  • nemcsakfeel
    lál.
    "játék is"
    szvsz az a lényeg hogy aki az [SG] tagot viseli, az játszon etikusan. ennyi. az hogy milyen gyakran jut CS hez, legyen lényegtelen.
  • Borg
    Újabb pár ember jelezte csapattagságát. Remélem holnap délig a maradék pár ember is megejti a PÜt.

Csak itt emliteném meg, hogy a csapatból való kiszállásra később is bármikor lehetőség lesz (pl a szabályok jövö heti megszavazása, és az eredménnyel - többéség döntésével egyet nem értés után...). Ezek között volna az aktív fórumozás és játék is.
  • Kandurex
  • Ben C
    púztá?
  • Tibor
    PÜztem
  • nemcsakfeel
    hát a lázadási hajlmamom csak annyiban nyilvánul meg a játékban hogy be kamikazeezok bárhova glock -al
  • Borg
    Jelenleg tőlük még semmiféle visszajelzés nem érkezett, illetve semmit nem tudni róluk:

[SG] ...:::T!B0:::...
    [SG] Bicman
    [SG] HaP [HUN]
    [SG] andris17
    [SG] bizzy_bOne
    [SG] ploli!
    [SG] Darfe
    [SG] Valentino

Ők pedig ugyan lehet hogy aktívak, mégsem küldtek PÜ-t:

[SG] Alph@
    [SG] Gen George
    [SG] Col.Gergo
    [SG] Promi
    [SG] Phoenix

Utóbbiak is tisztázzák a helyzetüket.
    Továbbra is kötetlen a téma, de aki ki akar lépni valami miatt az is jelezze...

Holnap 12:00-kor zárul a téma, aki addig nem ad jelet magáról, az automatikusan kikerül a csapatból. Tényleg sok idő volt a dologra, több is mint kellene.

Jövö hétre még egy szavazás van betervezve, amiben a csapat szabályzat pontjaira, és az esetlegesen készülő csapat-weblapra lehet véleményt nyilvánítani majd, ja és lesz egy új tag is, akiről dönteni kell. Ez mind 1 PÜ-ben lesz intézve, és a részvétel minden tagtól elvárt.