73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Zetorg
    éjszaka, 3-7ig teljesen berugva játszottam és sokkal jobban ment, mint józanul :)
    lehet, hogy minen nap innom kéne
  • neozed
    Szép, mindkettő tetszik
  • Nagypee
    nincs:)
  • Takezó
    2000 forintod nincs rá? :D
  • Nagypee
    Sziasztok! Sima Cséről lenne, azt mondták h itt hozzáértő emberek vannak! Az a szitu hogy nincs kedvem uj cdkulcsot venni, nincs valakinek egy fölös steam accountja vagy nem tud vki olyan módszert amivel steam activationt valahogy meg lehetne oldani vmi crackkel? azt mondták itt tudnak segiteni! plz help! előre is köszi
  • Ben C
    prodigy? lol. játszottál te CSSel mostanában? :)
  • R4zoR
    Mapokat honnan tudom leszedni? Pls dobjatok linket! prodigy inferno stb thx!
  • Ben C
    gotfrag.comon van CPL Mouse fix ami az egérgyorsitéást hivatott kiszedni a registryből.
  • Borg
    Nekem is az első jön be, de ezt majd belinkeljük a szavazásba, és mindenki dönt.

Most pedig megnyirbálom a fenti listát, elég türelmi idő volt.
  • XCoMA
  • Col Andrew
    Az 1- es szép, nekem is az tetszik.
  • k9duli
    Hát ha ez így van akkor nagyon szar az egérgyorsítás opció.
  • Bozz
    Egérgyorsítást ki kell kapcsolni. Azt jelenti, hogy dinamikusan változik a sensitivity. Tehát, ha messzebbre húzod az egeret, akkor megemeli az érzékenységet.
    Windowsban is van ilyen opció.
  • LSC
    nekem az 1. jobban bejön.
  • Promi #13126
    1 ertelmuen nincs ertelme.
  • k9duli
    szép.megfelel.
    Egy kérdés az egérgyorsítást bekapcsolom akkor az tulajdonképpen mit jelent.Ezt a menüpontot nem értem.Mert ha gyorsítani akarok akkor nyomok sensitivityt nagyobbat.Kihasználja úgy és van e értelme?
  • nemcsakfeel
  • Wolwarine
    Sziasztok SG TAGOK !!

Nos elkészült a második demo honlap típus tessék megnézni és választani , hogy "melyik lenne ha...".

Most készítek még 1 mozgót is de az egyértlemű, hogy csak akkor fejezembe igazán ha van szükség honlaunkra.

Tessék tehát megbánulni:

SG CCSÜRHE FUN SITE DEMO 1-2
  • FLeK0
    sehol, csinaljal a hl2/cfg dirbe.
  • R9
    az eredeti hl2-be hol van a Autoexec.cfg?
  • janos666 #13120
    Csinál egy TXT-t a Half-Life2\cstrike\result mappába amiben benne van pár apróság PÉLDA-én így játszom a CS:S-vel.
  • janos666 #13119
    Mert a CS:S nem adatot küld el amit egy bizonyos program 'megcsinálhat' statisztikának? Ebből látják a legtöbb embernél hogy megy a játék, lehet hogy az engine updateknél használják is.
  • Borg
    Az csak egy statisztika volt. Azt egy program magától is megcsinálja a beérkezett adatokból :)
  • nemcsakfeel
    Sg-n is volt egy cikk régebben, a valve-ról, steamről (?), hogy hányan, milyen hardverekkel használták, ilyesmi.
  • Borg
    Ez most pr szöveg copy paste volt, vagy saját kútfőből jött a naivitás?:DD

"jovobeli jatekaikhoz valo optimalizalas es sourceengine hibakereses vegett." lol :) szerintem úgy szarják le a beküldött FPS-eket mint a huzat.
  • FLeK0
    nem lehet, illetve nincs mit megnezni, egyszeruen elkuldi a geped adatait es az atlag fps erteket a valvenak elemzesre, a jovobeli jatekaikhoz valo optimalizalas es sourceengine hibakereses vegett.
  • Sil3nt
    hmm--ok thx..tényleg nem könnyű elindítani, mert eddig még nem sikerült...
  • k9duli
    őő 1.6 demót tudsz vele lejátszani és nem hiszem hogy szükség van 1.6-ra.Én még fel sem telepítettem csak kaptam egy havertól.De ha jól tudom nemolyan egyszerű elindítani a demót rajta.Hát csak ennyit tudok erről a lejátszóról.
  • gallik
    az oké,de azt írja, hogy a szerveren megnézhetem? Írja is,hogy szükség van a CPU-ra,Ram-ra videókártya adataira, és egy pipa, hogy feltöltsea Valve szerverre.
  • Borg
    Amint befejeződött a teszt, kapsz egy ablakot némi szöveggel. Abban van 1db FPS érték. Na az az eredmény :)
  • gallik
    Sziasztok!
    A játékban lehetőség van a grafikus kártya tesztelésére,van egy ilyen menüpont.Na, most megcsináltam, de nem tudom hol nézzem meg az eredményt.Azt írja, hogy a Valve szerverén van, de hol? Érdekelne, mert eléggé szaggat a játék,ha többen lövünk,pedig minimumon van a beállítás szinte.A Valve szerver ez? http://www.valvesoftware.com/
    Köszi!
  • Borg
    A felmérés megvolt, az eredmény látható. Viszont dönteni nem akarok egyedül a témában, én csak lebonyolítok. Személyesen nincs problémám egyikükkel sem, sőt lehet hogy jó játékosok is, jófejek stb, de tény, hogy a csapat ügyeire nem reagálnak, nem aktivak, így végülis az alapito szabályokat nem tartják be. -> fölöslegesen vannak a csapatban.

2 lehetőség van.

a.) #13103-ban irtak kocc. Ha ennyi idő alatt nem jelentkeztek, az úgyis azt jelenti, hogy nem aktív játékosok/fórumosok. Ettől kezdve meg nincs miről beszélni, hiszen erre alapitottuk a csapatot.

b.) Várunk velük vasárnap estig, mert végülis lehet hogy sielni vannak, vagy mittomén. De ennyi erővel még 1 hónapot is várhatnánk.
  • Borg
    És [SG] névvel? Akkor miért nem jelentkezett.
  • nemcsakfeel
    én plolit láttam néhány napja játszani.
  • Borg
    Én a fogolyon játszottam jót utoljára, dehát ez sokat nem jelent.
  • Kovsebi
    Melyik szervert ajánljátok?
  • Kovsebi
    Tudjátok mit nem szeretek? Azt hogy, ha egy admin fennt van a szerverén, és lelövöm, akkor kickel. Utána robbantgad, aztán bannol. Ok nincs rá. De neki égö, ha lelövik. Ilyen az UNQL, PFT szerveren TOad. Köszi szépen!
  • Borg
    Jelenleg tőlük még semmiféle visszajelzés nem érkezett, illetve semmit nem tudni róluk:

[SG] Bicman
    [SG] HaP [HUN]
    [SG] andris17
    [SG] bizzy_bOne
    [SG] ploli!
    [SG] Valentino

Ők pedig ugyan lehet hogy aktívak, mégsem küldtek PÜ-t:

[SG] Alph@
    [SG] Phoenix

Utóbbiak is tisztázzák a helyzetüket.
    Továbbra is kötetlen a téma, de aki ki akar lépni valami miatt az is jelezze...

Szerintem a felső lista embereit fogjuk automatice kivenni a listából, az alsóak maradhatnak még. Ma délig lehet még jelezni az aktív tagságot.

Ezenkívül el nino, és dj toto tagságát is természetesen bevesszük a jövöheti szavazásba, úgyhogy addig is informálódjatok, hogy tudjátok kire hogyan szavaztok majd :)
  • Gabor_(HSF)
    sztem tuti bevesznek,írj bátran borgnak
  • Sil3nt
    és ehez kell 1.6? mert így nem játsza le...csak source van fenn