73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #13180 Na ezért nincs kedvem nekem warozni. Nemhiányzik senkinek a nagy arca sem. A sok 10-éves pro gamer hőbörgése meg főleg nem (itt most nem céloztam senkire, csak úgy általánosságan). Ez persze egyéni vélemény, nemigazán gizdulok az ilyen warokra. De ha többeknek van kedve a csapatból tőlem mehetünk...
Szvsz azonban először a csapattal magunk között kellene gyakorlásokat szervezni, mert noha van jónéhány skilles tagunk, nem vagyunk még összeszokva.
Egyébként az a beny tagotok érdekes volt, először jól nyomta, aztán miután te kiléptél, 2 mapon keresztül úgy elpáholtuk, hogy összevissza anyázott mindenkire. -
Takezó #13179 nálatok egyébként pont Borg meg Promi tud jáccani rendesen, nem? Mondjuk olyan sokan vagytok, hogy akár más is tudhat :P -
Takezó #13178 jájj, az arc, az arc :P remélhetőleg 1-2 hét múlva meg lesz a szerver is, de addig is tudunk szerezni, ha akarjátok, sztem ma délutánra össze tok kürtölni egy bandát, ha nem is az 1. LU-ot, de egy Reservest mindenképp :D -
(S-F-5) Seggrepacsi lenne a war vege.:))) -
Takezó #13176 Borg: :DDD waron meglátnád, micsoda strategy meg minden más áll a mákok mögött :P Tanítsalak? :P -
Úde jó lesz az update
-
Borg #13174 Ja, a mákbanda :D -
Takezó #13173 jájj, de várom már :)
#13167: Mi (S-F-5) szívesen várunk titeket warra :) -
Borg #13172 Persze, mindenkiét aki szavazott eddig (kb 10 ember). De nem jelzek vissza egyenként :) -
Borg #13171 Egyébként ma reggel megint volt Steam Update News :)
"yes, VAC2 is coming"
-
Borg #13170 Irtam hogy max 2 havonta szavazunk jelentkezőkről. A mostani után is 2 honap mulva jöhetnek mások. Ennyi idejük lesz a bemutatkozásra. Ha nem teszik meg, nem szavazzuk be őket.
Én sem akarok feleslegesen sok embert, de végülis ha jó játékos, nem árthat.
Ofkorsz ha az újtagos rész most le lesz szavazva, akkor akár el is hagyhatjuk a beszavazásokat, mindössze alkalmi jelleggel vennénk be néha 1-1 embert. -
áááá borg kösz tök jó a cellux.Tiszta jég pálya.
-
Na ne őrjíts meg.
--Bejelenkezel
--Ekkor minden tagnak a fejlécében látsz privát,galéria,válasz
--és akinek privát üzenetet akarsz küldeni annak a fejlécére mész rá.

-
Alljunk mar le errol a minden "pistiket" beveszunk szavazunk rola dologrol konyorgok.
Minek ennyi ember?
10-15 ember boven eleg lenne, meg ha 1 esetleges wart szeretnenk(mert ugye szeretnenk?) akkor is csak ossze jonne 5 ember.
A masik pedig, hogy a leendo uj tagok ra se b@sznak 1 bemutatkozasra, hogy valami elkepzelese legyen az embernek roluk.
Komolyan mondom mar kezdem unni ezt a (az uj tagok) reszt.
-
4. formája: link(ahol megtudod nezni a lehetseges honlapunkat)
1 valtozat
2 valtozat
egyéb (utóbbi esetben link)(ha tudsz jobbat linkeld be, megnezzuk)
-
Vegas #13165 Bővebben?? -
Borg az enyimét megkaptad? :) -
az biztos -
Már megvettem.Mert hosszas gondolkozás után ezt tartottam a legolcsóbb megoldásnak.
-
Először jelenkez be azt látni fogod.
őőő várom El nino és Dj toto bemutatkozó kis fílmjét.
utána adom le a Pü-t. -
juhi01 #13160 hú ha jelentkeznék akkor engem tutinemvennétekbe mert halálosztó leszavazna
-
nem tudok pü-t küldeni.. miért lehet ez? -
Vegas #13158 Lehet-e még "tag" lenni?? :O -
Ment P.Ü.
---------
Ma egyébként simán lecsalóztak, abból az okból kifolyólag, hogy nem tudtak lelőni, aztán sértődés lett belőle, hogy én fejre céloztam:D -
javaslattal, meg egy értetlen kérdéssel :)
"4. formája: link 1/2/egyéb (utóbbi esetben link)"
-
megtörtént. -
Mindjárt -
:)))) -
Borg #13152 Miért lenne komplikált? copy paste oszt válaszol és PÜ. -
Pfff ez komplikált, de ElNino ra a válaszom azonnal igen mert ismerem, Dj Toto-t nemismerem, szal igen ezt vedd privátnak, weblap kell, a többiben nem szavazok, mert igazábol tök 8
A szabályzatot mindet elfogadom :) -
Borg #13150 Akkor a szavazást ezennel megnyitom.
Módja a szokásos, nekem küldött Privát Üzenet.
A témák:
-új tagok beszavazása
-weblap szükségességének, és formájának eldöntése
-csapat-szabályzat eldöntése
Kérném, hogy a PÜ (tehát a szavazat) formai követelményeit mindenki tartsa be, annak érdekében, hogy minél egyszerűbben összesíthessem őket.
Ennek formája tehát:
-----------------------------------------
Téma: [SG] SZAVAZÁS
Üzenet szövege:
-Új tag beszavazás
1.el nino igen/nem
2.dj toto igen/nem
+magyarázat.
-Weblap
1. Kell igen/nem
-Weblap tartalma (előzőre igen válasz esetén)
1. taglista igen/nem
2. elérhetőségek igen/nem
3. szabályok (és ezzel a belépési feltételek, stb) igen/nem
4. formája: link 1/2/egyéb (utóbbi esetben link)
5. az oldal egy egyszerű lap lesz, semmi extra szekció, letöltés, flincflanc EGYETÉRT/NEM ÉRT EGYET
6. A fenti lapok egyike (a megszavazott) az elkészülés után statikus formában felkerül az én (Borg) reklámmentes szerveremre (persze a készítő szignojával), ahol a szükséges későbbi módosításokat én végzem rajta majd. Lévén pusztán informatív lap lesz, különösebb karbantartást úgysem igényel. EGYETÉRT/NEM ÉRT EGYET
+ egyéb javaslatok vele kapcsolatban
-Csapat-szabályzat pontjai
1. Nem klán, nincs szervezett war, nincs nagy arc. Publikon lehetőség szerint teamwork és funplay van. Max olykor szervezett gyakorlások vannak mások ellen, vagy csapaton belül. EGYETÉRT/NEM ÉRT EGYET
2. Nincs cheat, fairplay van. EGYETÉRT/NEM ÉRT EGYET
3. A tagfelvétel egyszerű (csapat-)többség dönt módszerrel történik. Ha a csapat tagok fele+1 rábólint, akkor bevesszük a jelentkezőt. Tagfelvételi szavazásokat maximum 2 havonta tartunk. EGYETÉRT/NEM ÉRT EGYET
4. Csak az lehet tag, aki jelentkezett, és fel lett véve a taglistába. Aki tag, az viszont publikon MINDIG köteles viselni az [SG] elő/utótagot. Akit bármilyen okból a csapat kiszavaz, az a továbbiakban nem viselheti az [SG] tagot. A tagkiszavazást adott esetben bárkinek az (PÜ! publicban névtelenül maradhat a kezdeményező) kezdeményező javaslatára el lehet, és el KELL indítani. EGYETÉRT/NEM ÉRT EGYET
5. Nincs führer, demokrácia van. De nem anarchia. A kérdéses ügyek szavazással kerülnek eldöntsére, amelyet bármelyik tag levezethet. EGYETÉRT/NEM ÉRT EGYET
6. Aki bármilyen okból 3-nál több büntetőpontot szerez az SG fórumon, annak automatikusan szavazást kell indítani a kizárásáról. EGYETÉRT/NEM ÉRT EGYET
7. A csapat az SG-n lett létrehozva, tehát onnan nem költözik el. A csapattagság feltétele az aktív fórumozás és játék. Nem kell napi rendszerességgel, de legalább hetente mindkettőben részt kell venni. EGYETÉRT/NEM ÉRT EGYET
8. Minden tag magára nézve kötelezőnek elfogadja a szabályokat, ÉS a szavazások eredményét. EGYETÉRT/NEM ÉRT EGYET
+ Ide pedig jöhetnek az egyéni javaslatok, egyéb szabályokra.
-------------------------------------------------------
Eddig a PÜ.
A szavazat PÜ szövegében az egyes pontok szövegét nem kell kiirni (hacsak nem egyéni javaslatról van szó) hanem elég csak a döntést odairni a pont száma mögé (pl 1. KELL stb).
Dj Totonak egyelőre megelőlegezzük, hogy a jelenlegi büntetőpontjain kivül nem szerez többet :) Illetve a két beszavazandó tagnak javaslom, mutatkozzanak be a topikban, hogy a tagok tudják mire szavazhatnak.
A csapatszabályzat pontjainál, amennyiben valamelyikre a NEM ÉRT EGYET szavazat kerül, úgy oda a javasolt módosítást, vagy magyarázatot oda kell irni.
A kiegészítő javaslatok összesítésre kerülnek, és egy újabb szavazásban döntünk a bekerülésükről. Ez sajnos nem megy másképp, mivel demokrácia van. Ezt a pár kezdeti szavazást ki kell bírni, pár dolog végére pontot kell tenni.
Jelen szavazás addig fog tartani, amíg minden (jelenleg aktívnak megállapított) [SG] csapattag le nem adja a szavazatát. -
Ok -
Borg #13148 Tudom, de akkor sem jelenik meg ott fent. (más betű) -
Borg a ™-et alt+numpadon0153 -al csinálsz -
Borg #13146 Most állítom össze a szövegét, aztán nemsokára kezdődhet. -
Az jó lenne, mert jövő héten én nem tudok szavazni, mert a civilizációtól távol leszek. -
Borg #13144 Egyébként azon gondolkodtam, hogy már ma elindítanám a szavazást. Csak hogy a hétvégi netezők is leadhassák a voksukat a csapatból. Nameg ez a szavazás ugyis addig tart majd, amig mINDEN tag le nem adta a szavazatát. -
Borg #13143 Cellux. Mert megérdemled :)
Én azt használok az üveg egérpadomhoz.
Igaz, hogy kopik, de havonta cseréled aztán kész. Óccsó :) -
Vegyél egy Razer egeret, és kapard le a teflont az aljáról 
(csak vicceltem) -
Alacsony pia mennyiségnél nálam is jól megy.
Na rájöttem miért halnak nálam az egérpadok mert az a mouse skatez 4ből csak kettő van.Ez ilyen teflon korong amitől nagyon jól siklik az egér.
A probléma hogy nem tudom honnan szerezek ilyen szart mert 2000Ft posta költség miat nem rendelek.
Na majd a ha látok ilyet valahol akkor lelopom.
Vagy nem tudtok ajánlani valmami hasonló anyagot vagy mi van ilyen anyagból mert azt szétvágom.