73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Hanemis a legjobb az elso 5ben benne vagyunk -
Takezó #13219 elbeszélünk egymás mellett, mind1 :) Ti amúgy tényleg a legjobb css klán vagytok, vagy csak ööö ez olyan reklámfogás? :) (logo) -
de ez arra is válasz mert, az 1.6os SH nem mukodik a CSS szerveren -
Borg #13217 Mért lenne nehéz?:) Nem mutatkozik be => nem. -
Na be fognak mutatkozni a tag-jelöltek, vagy nem? Így nehéz dönteni... -
Takezó #13215 ő nem kb ezt kérdezte? :) -
Jól lenne ha egyáltalán SuperHero mod lenne, de ha jol tom még az sincs -
Prodigy-n csak háromszor tk-ztak le:) -
Jó volt, csak már untam a folyamatos pofázást....
Mute-zni, meg nem volt kedvem, hátha ad az ember használható információt:) -
Borg #13211 GG :) -
Van már oan css server ahol futna Superhero mod? -
Na megnézem alapratekell hátha látok hit boxot mert amúgy 20000 80 80 -al játszom.Na letesztelem. -
VeNDsDay #13208 a net_graph3-mal lehozott cuccokat hogy lehet átrakni a bal oldalra? (ahogy a videon van) -
Na én bepögyögtem a parancsokat semi hitboxot nem lehet látni és még lagolt a gémis mint állat.jóvan. -
Na de várjatok már akkor ezt nem értem.
A valve csinált egy teljes kopincsot az 1.6-tot feltúrbózva grafikailag.
akkor azzal egy és ugyanaz.
Na a másik csiáltak egy alapbeállítást ami szar.És egyszerűen kilehet javítani ezekell a parancsokkal.Jaj na nemá.
Miért kell hogy beírjuk ezeket, miért nem rakta be alapbeállításként.
Ez az egész nagyon zavaros.És nem hiszem hogy a valvésok ilyen hülyék lennének.Az egésznek kamu szaga van. -
THX -
Ben C #13204 "nc^ mester hívta fel a figyelmemet a dologgal kapcsolatos észrevételeire. A dolog úgy néz ki, hogy a hitboxokat 3 paranccsal helyre lehet tenni (nem biztos, de úgy tűnik, igaz), illetve 2 parancs kell ahoz, hogy láthassuk őket, azaz ellenőrizni tudjuk a dolgot.
A hitboxokat befolyásoló parancsok:
# cl_interp 0
# cl_interpolate 0
# cl_interp_npcs 0
És hogy láthassuk is:
# sv_cheats 1
# sv_showhitboxes 2"
hír update @ cséhu. -
Érdekelne, hogyan hozták elő azt a "a kis színes csíkokból felépített modell"-t. -
Takezó #13202 ez a videó kamu :D
(szeretné ezt hinni, ezért ilyen amgabiztos :)) -
Ben C #13201 eléggé :C -
SGYEMSZTSZ #13200 Aztakurva ez durva -
Ben C #13199 az a nemjó a képen, hogy amig a játékost lőnéd, a hitbox ahol eltalálhatod 2 méterrel arrébb van. -
Borg #13198 Hátő... erre most mit mondjak?
Hogy őszinte legyen nemigazán vágom mi is a "nem jó" ezen a képen. A hitbox azt a helyet jelöli, ahova lőni kell ahhoz, hogy eltaláld a mozgó játékost. Bár lehet hogy egy kicsit túl elé kell célozni a video szerint... -
Ben C #13197 forrás cséhu. -
Ben C #13196 ""Végre egy Source video!" - mondhatjátok magatokban, és részbén igazatok is lesz. Ez a rövid kis film igazán jól szemlélteti, miért is van 1.6 a nyári ESWC-n és miért mondja HeatoN, hogy a Source játszhatatlan. 3 egész másodperc, mégis olyan sokkoló, mint eddig semmi! :P A filmben láthatjátok, hogy mozog a játékosmodell és hogy mozog a hitbox (a kis színes csíkokból felépített modell). Ha egy szóval akarnám jellemezni: figyelemreméltó. Ami talán a
legviccessebb, hogy ez a LAN. Jó szórakozást."
Szedjétek, töltsétek, és wtf. -
Takezó #13195 Nem is széjjelhentelnek, csak 48:0-oznak :| A tímvörk ugye...
#13194: az a gond, hogy sok klánban tényleg csak a szkill számít ugye :| Tehát oké, jók ők, jók, de ha taktika nincs, akkor ők is csak egy egymást kicsit jobban megszokott társaság :) -
azriel #13194 A T.error elleni war szerűség se sikerült rosszul, és nem is biztos hogy a legerősebb összetételünk volt ott (bár ezt nehéz lenne meghatározni). Ellenük jó pár más klán csúfos vereséget szenvedett, ehhez képest a csürhe jól szerepelt (és én még ott se voltam ) 
-
Borg #13193 Ez egyébként így van, de nem vagy egyedül vele :)
Sőt, sokkal rosszabb formáját is tapasztalni sokszor pl ilyen "igenkomolyemberlettemmertklánbanvagyokéswarozok" tipusu vérpistikéknek :) -
Borg #13192 Hát azért széjjel biztosan nem hentelnek minket, nem kell félteni a tagjainkat skill szempontjából. Csakhát a teamwork mint olyan egyelőre nemigen létezik közöttünk. -
Takezó #13191 Lehet, hogy nekem vannak túl komoly elképzeléseim a warokkal, meg klánozással kapcsolatban, ha így van, akkor szorri :| -
miért? -
Takezó #13189 Erről van szó :| Kis szerencsével az ellenfél csapata szíjjehentel titeket, annak meg akkor egyik részről se volt értelme... -
Borg #13188 Jaja, csak ezt nem warnak hivják akkor. -
sztem warral annyit kell csak foglalkozni, hogy az éppen ráérő 5 ember bemegy, játszik, jólérzi magát, kész. -
Takezó #13186 Igen, viszont fun dolog warozni :) Kurva jó érzés csapatnak érezni magatokat, és együtt nyomni a bajtársakkal :) Komolyan, nekem nagyon nagy érzés volt az első 1-2 alkalommal :) Nálunk az a baj, hogy talán túlságosan is komolytalanul veszik egyesek, persze remélem, ha meglesz a szerver, amire előlegbe átutaltam kb másfél hónapja 4 hónapra előre... akkor megváltozik a helyzet :) /me bízakodó :) -
Takezó #13185 Jah, csak még valami ezzel a Benys dologgal kapcsolatban :) Sajnos a kicsit képzett játékosok általános jellemzője, hogy bizonyos mapokon nyújtanak elfogadható teljesítményt, vagy bizonyos csapatban, így vagyok ezzel magam is :| Szal sok-sok-sok gyakorlás, hogy prók legyünk:) -
Borg #13184 Hát ez az egyik ok, amiért nagyon nem kellene a warozással görcsölnünk. Ez a csapat nem arra alakult. -
Takezó #13183 Borg:
Beny -> Jah, csak az érdekes általában azt jelenti... Akkor corri a félreértésért :|
War -> asszem ahhoz sokan vagytok, hogy Ti csapat legyetek :| A demokratikus alapelvek nem a legmegfelelőbbek ahhoz, hogy kiválasszatok 5 embert ennyiből, akik az 1.LU lennének, mert az egyik besír, hogy "én akkor is jobb vok, mint xy"... és akkor szavazás erről, meg arról. :| -
Borg #13182 Héhé, ÉN semmi olyat nem mondtam Benyre hogy cheater lenne, sőt. Jól játszik. Általában :)
A szavazás állása alapján egyébként valszeg warok lesznek, a legtöbben szeretnének legalábbis. De én mindenképpen amellett vagyok, hogy ELŐBB a csapatnak kell összeszokni, és gyakorolni, mielőtt mások ellen kiállnánk. -
Takezó #13181 Ööö, Promi asszem csak poénból mondta azt a seggrepacsit (amúgy is, fújj, mocskos perverz :P), waron meg nem szokás igazán ts-en kívül máshova írogatni, csak a CLeknek.
Gyakorlás -> Igen, ha komolynak szánnátok a klánt, fotnos lenne, de így nem egészen értem :|
Beny -> Olyan, mint én, velem is így szokott lenni... meg az a furcsa, hogy ez szerverfüggő is nálam :D. Amúgy nem csíter a gyerek, én magam ajánlottam a klánba :) De amúgy is VAC2 majd kiszűr minden mocskot reméljük :)