73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Cheat ellen véd,reméljük kuva jó lesz!
Ma láttam egy két wallhackes mozdulatot.Amire már nem nagyon lehetett volna azt mondani "hát megéreztem hogy ott vagy".
-
hát hogyne, mostmár jó
egyébként én még csak 1x telepítettem fel azóta minden reinstallnál csak elindítom és jó. -
Kovsebi #13542 Akinek nem megy ,telepítse ujra. Nekem bevált. -
na ez az hogy vesszenek meg, szar steam csak a baj van vele, bezzeg régen amíg nem volt nem volt ilyen gond -
Takezó #13540 botsi :| -
Bzeg az előbb még játszottam, most meg nem connctol a steam. -
nektek bekonnektál a steam, leszedte a frissítést és hiába megy a net nem találja, bezzeg a szar steam oldal megy. -
bot_add :) -
Takezó #13536 Megdöbbentő módon rákattintasz a főmenüben a Create Server gombra :) (ha kreáltál, akkor meg konzol, oszt add_bot... -
ilyenkor jó, hogy nem tom, mi az a vackettő :) -
hogyan ell olyan szervert csinálni amiben, botok ellen játszhatok???
-
VeNDsDay #13533 Steam - Play Games - jobb klik a CS: DM-en - Properties - Automatic Updates-et átállítod arra hogy "do not automaticly update this game" -
Közérdekű közlemény: A mai nap erős counter front közelít országunk felé tehát senkinek sem fog ma jól menni. Csak azok kezdjenek játékba akiknek feltétlenül szükséges! 
-
Júj, lehet hogy lemaradtam és nem magyar ajkú vagy, de a "sötét hang" még elmenne szinésztéziának ha a többi része is költőibb lenne a mondatnak, mint a 'jó csinált pálya'... De tetszett! 

Amilyne szerencsékben gazdag és élvezhető játékban volt részem tegnap, ma annál szarabb volt játszani. Délután 2 egész órát végigszenvedtem. Egyszerűen nem jött össze semmi, és már csak azért is lenyomtam még egy és még egy kört, hátha, pedig nemigen szoktam 1 óránál többet játszani egyhuzamban. Már újraindítottam a játékot, a gépet, átáltam másik csapatba, de 5/12-es stat. Nem rate hisztéria, a szerver és a kliensem beállításai elvileg ugyanazok voltak ma is mint tegnap. -
Ja, bocs nem tudtam, hogy isdn-ed van:( -
Én megoldottam egyszerűen: leszedtem a deathmatch-et. 
Amúgy sem jött be igazán. -
Neked lehet tudod ISDN-en el nem akarom szaros Deathmatch-re pazarolni az időt. -
Én megvártam, amíg befejezi, elég gyorsan ment... -
Lenne egy kérdésem, a steam-et nem tudom rávenni hogy hagyja abba a kibaszott HL2: DEathmatch updatelését, CS-zni szeretnék de az update miatt marha laggos. -
ÉS ezt hogy tudom megtenni? Honnét tudom melyik tört? -
Találtam egy jó csinált pályát fasza elhagyott gyártelep.Sötét hangokkal.Hangulata tök jó.
de_zone_industrial itt -
1. Ne tort szerverre akarj felmenni.
2. Meg nem updateltek a szervert. -
Frissítettem a Steam-en keresztül, de azt írja ki, hogy az én verzióm nem jó a serverhez. Vagy valami ilyesmit. Mit tegyek? -
Vissza olvastam, latom meg mindeg megy a hiszti.:)
Jatszatok ne sirjatok. -
Ha admin lennel, ures lenne a szerver
-
Nem tudsz felmenni. -
Borg #13518 A helyedben nem mennék :) -
Lenne egy érdekes kérdésem. Én eredeti gammel felmehetek az anti-steam szerverre??? -
Borg #13516 Egyébként gusztustalan, hogy az utóbbi időben hányan rászoktak erre a retryzésre. Ha admin lennék azon a retkes szerveren, mindet kibasznám a picsába. -
Borg #13515 Steamről. -
HI, lenne egy kérdésem, mért vam az hogy ha most hagyom hogy auto updateljen a steam, akkor elindítás után nem tudok semmi csiálni vele, még a monitor se jön fel , ennyire leterhelné? -
sziasztok! Megtudnátok mondani nekem, hogy honnét tudom beszerezni az updateket? -
FAQ -
piamania #13511 Hi!Hogy tudjak játszani a játékkal fent kell lennie a HL2-nek is? -
:) -
Borg #13509 Na most viszont a fogolyon egész jót játszottam. Lagnak, hibáknak nyoma sincs.
Csak a sok kisfütyi+nagyawp progamer mindig az ilyen idióta hentmapokra akart szavaztatni... -
-
Az ott olvasd el akart lenni a /jel előtt. Ezt nem rosszindulatból írtam de ha téged ez a jelenség nem zavar attól még másokat igen. Ezt nem az embereknek kéne felróni hanem a készítőknek hogy ez miért lehet. Érdekes az 1.6-ban ilyen problémám sosem volt... Vajon miért nem? -
Tudod ha nem tetszik akkor ne olvasd ed/fogd fel, de ez akkor is nagy probléma.És az hogy téged ez nem érdekel, az már kutyát se. Ugord át! Nem kell mindenre reagálni... -
Pontosan így van.