73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lompi73
    má lenn van
  • Spészgószt
    Mire bepötyögtem az előző kommentet már 8% nál járt!
    Most 36% XD nekem folyamatosan jön 1,5 Mbps-el
    Huuah!
  • Borg
    Nekem jön le 200 körül...57%
  • Spészgószt
    Fuhh...már túlterheltek a steam serverek...aszongya nézzek vissza pár óra múlva... lol
    de szerencsére a 6. próbálkozásra elindult!
    Huuuah!
  • Spészgószt
    Végre végre végre! Már alig várom hogy kijöjjön! Nekem nagyon bejött annó is meg most is csak mióta win7 van a gépemen és win7 re nincs még punkbuster azóta abbamaradt egy kicsit a honor gyűjtögetés....
    Sztem igen jó Co-Op tactik fps!
  • Szega87
    na jó ez így hülyeség! két legnagyobb source al is foglalkozó oldal, mert vannak nagyobbak ( sk gaming, tek-9 stb )
  • Szega87
    nagyon nem, két legnagyobb európai eSport-al foglalkozó oldal
  • armageddon666
    nekem nem jelzett semmit... fakk -.- akkor most beszoptam?
    egyébként ki sem igazodtam rajtuk...
  • Borg
    Tuti valami spywares oldalak.
  • Szega87
    akit érdekel a cheat témá olvashat a témában angolul a www.cadred.org -on, németül www.efever.de címen "ventrilo.exe" címen
  • Borg
    Mér lőtted le a poént :)
  • armageddon666
    ezt akartam mondani :)
  • Lacccca
    Hmmm én úgy emlékeztem hogy ez valami 1.5 vagy miféle volt.
    Végül is lényegtelen a verziószám.
    A lényeg hogy nem ártana már valami frissebb.
  • PunkZoli
    csak szólok, hogy ami most van az már a vac 2
  • Lacccca
    Ezt én is észrevettem már XD
    Ezt új feature. Azért találták ki mert eddig odafagyhatott az ablak amit egyszerűen becsukhatál miután nem válaszolt de a steam nem fagyott be.
    Most meg az egész steamet hazavágja.

Solo:
    HW-s karbantartás van.
    Türelem.

Hogy a VAC 2 ben mi lesz azt nem tom de remélem jobban képes lesz detektálni a noname cheateket és tényleg csak a pénzes dolgok maradnak életben, mert már így is csökken a csalók száma.
    Régebben olyat olvastam hogy jobban fog figyelni az injektált kódokra és egyéb hátérben futó alkalmazásra ami kommunikál a játékokkal.
  • Nivea
    miért ál le a steam amikor uj favoritot teszek be?
  • Jamirofan89
    Készül a VAC 2.0?
  • solo
    Amúgy, nemgondolod, hogy kéne már valamit csinálni a szerverrel?:C
  • solo
    Asszem.

Télleg, mi új lesz a vac 2 ben?
  • Lacccca
    Nagyon kellene már az a VAC 2.0

Kicsit megpucolná a játékos bázist egy darabig.
  • HTS s3rg1nh00
    nem tudom,nem is csaltam,csak fogalmam sincs miért,de az a szerver jól adta...mostanában már nem járok arra,sőt CSS-ben is baromi keveset...
    egyébként ha admin lennék,én is permre raknám a csítereket..
  • solo
    Neeeeeeeee, ge.i: D xD
  • kifli
    én csalásért permanentet osztok, tk stb 1óra, hlss 5perc(de csak ha mindenkit zavar és nem fejezi be) :)
  • PunkZoli
    Lesznek acsívmentek, és steam cloud... ami azt jelenti nagy valószínüséggel, hogy megjegyzi a steam rendszere az összes beállításodat, és bárhol akarsz játszani, steamről lerántja és automata bekonfigolja a játékot neked, ha bejelentkezel

Mondjuk nekem annyi nem tetszik csak, hogy számozzák, lehetne a mindig aktuális rész az amerikaz ármi és kész.
    Talán még az elsővel játszottam, de akkor nem kötött le, talán most.
  • Lacccca
    Sorry a 3 as postért de ez a kockáknak "musthave"
    USB-s Szalonna Sütő
  • Lacccca
    Az ilyen hetes bannoknak mi értelme?
    Még az ilyen 1 től 4 óráig terjedőnek csak van mert tk meg sk meg nagyon hülye és addig lehűl.
    De ha valaki csalásért tiltanak ki 1-2 napra az aztán nagy szám ergo kaptál egy figyelmeztetést de várnak vissza hogy még többet csalj.
    1 hét? Akkor inkább perma.
  • Lacccca
    Azért mert nem érted el a 7-es K/D-t
  • HTS s3rg1nh00
    mit izélsz?én bementem,dust,jó hát akra van pénz,elindultam sötétben balra,más nem is nagyon jön be azon a pályán,körbeértem lerakóra,mire a kapun kimentem 5 fejes után,jött a hetes banpedig csak jól adta
  • Jamirofan89
    az meg a másik... 20/3 statom volt és ezért bannoltak
  • HTS s3rg1nh00
    mi bajod,onnan már engem is bannoltak csít miatt...pedig még annyira jól sem játszom
  • Borg
    Na, erre ránézünk.
  • Szega87
    American's Army 3 a Steam-en! ( INGYEN ) preloadolni lehet
  • Mozzanat
    Más téma,látam ezt a commander ken játékot nem is olyan rossz:)
  • Mozzanat
    Adok egy jo tanácsot, rántsd fell magad
  • xNoodlex
    Az első amit CS-ben meg kell tanulni: ne akadj ki a cheatereken!
  • Jamirofan89
    Na jó.Részemről ennyi volt.A csalók tönkretettek,kikészítettek teljesen.EGYETLEN EGY szerver volt,amin nyugodtan ratehax,wh nélkül játszott mindenki,de tönkre tették.Ez a biszkit fos klán szervere teli rohadt csaló bandával (nem klántagok).Miért miért és miért??? Mire jó ez? Miért kell más ember játékat tönkretenni? Ezek miközben ott verik rá magukat,hogy nem tisztességesen játszanak akkor kéne úgy oda***** a fejüket a monitorhoz,hogy szétloccsanna meg tudnám fojtani az ilyet.*****nak kell tönkre tenni más játékát.Az admin is csak dísznek van a szerveren! Ha tehetitek kerüljétek a biszkitet.Jó CS-t és 200as vérnyomástól mentes tisztességes játékot kívánok!
  • HTS s3rg1nh00
    hát az,hogy nincs alaplap,winyó,táp...:D!
  • solo
    Gondolom televan dzsuvával a gép.stb.

Először is töredezettségmentesÍtsed a rendszer partÍciót is, meg ahol a cs van azt is.
    Utánna töröljed az ideiglenes file okat, meg esetleg a registry-ket.
  • Wasse 1
    Sziasztok! A gépem egy Intel Core Duo E7300, 9800 GT és 2 GB RAM ból áll... Pár hónapja kaptam és 25-30 slotos szerveren simán volt 80-90 fps-em most meg csak 10-15 sloton párbajba lemegy 60 alá. És ez elégéé zavar. MI lehet a probléma?
  • armageddon666
    A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZŐ ESETBEN BÜNTETŐPONTOT KAPSZ.

hát szolgáltatót ne cseszegessétek mert lopott áru nem fut :S