73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
FLeK0 #13664 nem lehet, legfeljebb ha a szerveren engedelyezve van. -
"Egyebkent meg amondo vagyok, ahogy talan mar masik topicban is olvashattad a velemenyem, barki aki huzamosabb ideig jatszik ilyen jatekokkal, annak valami nem oke a fejeben. A megnyilvanulasod is ezt tamasztja ala..." - Gondoltam rdekel titeket, kérdeztem vit egy topikban és ezt a privit kaptam, ezt a CS-re érti -
külföldi serveren a csapatom folyamatban veszítette a köröket, ezmég haggyán, de a csapattársam minden körben full awp-ét vett...az kb. 6000 $ de őt nem zavarta, hogy mindig vesztettük a köröket és kb. 0/10 statja volt...énmár majdnem minuszban voltam pénzügyileg őmeg vette az awp-ket...nahh ezt hogy?? pénz cheat féleség lehet? -
Ben C #13661 bárhogy nézzük, parasztság.
mondjuk az is lehet csak kiprobállta, vagy ahogy mondtad, valami nonplusz ultra playa, és csak provokálás miatt választotta ezt az álnevet ^^ -
Szép kis álnév aimbot 
Miért nem ez, és senki nem ugat Epilált Harántbordás Gyíkhere.
-
az is lehet, hogy csak álnvezett és scene-beli játékos (erre is gondolni kell sajnos
)....
-
Ahogy kérdeztem az aimbotról már is az a szerver amire ma rámentem volt egy faszfej akinek aimbot volt a neve és a többiek azon vitáztak hol van egy admin aki kibaszza mert a statja messze dúrván ott volt a toppon a töbiekhez képest.
Aztán elhúzott.
De azé rendes tőle hogy a nevében benne van hogy csítel.Az ember legalább tisztában van hogy kamu.
Inkább mint hogy egy normális nevű ember és csítel mint állat és aztmondja hogy ő mekkora pro és ő nem is csítel.Pedig látszik mint állat. -
hmm...
én se hagynám ki a gyakorlást, de szombat, vasárnap délután dolgozok :( -
Benne vagyok én is a gyakorlásban! Nekem péntek vagy szombat lenne jó, vasárnap nem nagyon. -
Dop3 nagyon köszi a felajánlást, rendes tőled :)
Akkor már csak meg kéne beszélni egy időpontot. A vasárnap nekem is jó lenne. -
Egy Szombat v. Vasárnap délutáni gyakorlásban én is benne lennék. -
Borg #13653 Nemtom, a srác ennyit mondott. Ráhúzza neked a fejére automatikusan gondolom, ha 360°-os látótérben van ellenség. Vagy a fenetudja.
Annyit mondott, hogy a külső szemlélő csak annyit lát, hogy 1 lövésekkel, és csak headshottal megy az illető.
Hogy miért, az meg... -
huha.
Arról a recoilról nem is halottam, elégdúrva cheat.
Gondoltam nekem is kikéne probálnom mert ha látom hogy miről beszélünk akkor könyebben felismerem másoknál.
De végűl letőltöttem 1.6 videókat és megnéztem hogy pontosan hogy működnek a cheatek.
De az aimbot nekem még mindig nem világos, miaz hogy az csak headshotot oszt?
A kurzor az ellenség fejére ugrik amint a kurzort az ellenség közelébe visszűk?Vagy csak lenyomunk egy gombot azt headshot?
Dejó lesz az a vac2 csak már előre félek hogy az ellen is kitalálnak valami hacket és ujabb cheatek lesznek.
De nem értem mit erőlködnek miértnem tanúlnak meg játszani?
-
Borg #13651 Nem lenne rossz! Én hétvégén, szombaton vagy vasárnap délután benne lennék egy ilyenben.
Addig nem érek rá viszont, ráadásul pénteken újra kell telepítsek mindent... -
dop3 #13650 Elore szolok, hogy a klantarsaimmal meg nem beszeltem meg azt amit most irok, de sztem beleegyeznek ok is. Szoval: ha nagyon akartok egy [SG]-s gyakorlast, szoltok idoben, es tudunk idopontot egyeztetni, akkor SZERINTEM a warszerverunktet kolcson tudjuk adni... -
sot a zongorazas sem hallatszik a ct kezdo fele.. -
én spec még egy cheat-et sem láttam, csak screenshot-on...
igaz én inkább funplayer vagyok... -
Takezó #13647 Sajnálom nem tok segíteni :| reinstall cs... -
Takezó #13646 ööö asszem csönd van, jah.. -
Borg #13645 Apropó, italyn a terror házban nektek is megszűnt a rádió zenéje? Nálam teljes kuss van ott egy ideje, még ha szét se lövöm a rádiót akkor is. -
eddig ment kb 1 hete nem mennek a sprayek ugyan ez volt bent azt hittem a szerveren van tiltva de semmilyen szerveren nem megy -
Takezó #13643 próbálj ki jpeget, meg tgat is -
igen igen -
Takezó #13641 Tehát berakod a sprayt az optionsben, ott meg is jelenik a kis képen, és mikor gém közben nyomsz egy T-t, vagy nemtommit, akkor nem jelenik meg?
-
Hat a sprayek nem jelennek meg az ujravasarlassal meg nem tudom nem ir semmi kulonoset csak nem tolt -
Takezó #13639 Azon túl, hogy nem mennek a sprayk, mi a hibajelenség? :) Mit ír ki, ilyesmi? -
Sziasztok segithetnetek nekem a problemaimban:
Nem mennek a sprayek
Nem mukodik a rebuy a hetvege ota lehet a frissites tette tacsra
Koszike -
FLeK0 #13637 szerintem tevesek az informacioid. -
Takezó #13636 CS:S-ben én sem!!!!!!! :) -
Borg #13635 Mivanitt?:) Egyedül én nem próbálgattam ki őket, vagy mi?:D -
Takezó #13634 Hát tuti nem csak te, sokan csíteltek ;) Nem tom, én 1.6-ban próbáltam őket - kb egy fél órát nyomtam úgy, és kibannolták a serialomat, szal inkább hagytam a fenébe...:D -
Kovsebi #13633 Persze, hogy próbáltam. És szerintem nemcsak én. Egy Duke nevü prg volt. A másik meg AngryHack. Már egyik se megy. Ja, és csak kiprobáltam. Nem játszottam vele 5percnél többet, mert rohadtul csunya volt töle a játék.
-
Takezó #13632 Mindenesetre akárhogy i s legyen, jó hír :) -
Borg #13631 Á-HÁ 
-
Takezó #13630 Próbáltad?
-
Kovsebi #13629 Nem akarok példát mondani. Mert kivágtok. Tuti, hogy nem megy. Higyjétek el nekem
-
Borg #13628 Na ez meg a másik, amiben nem hiszek :)
Én KIZÁRTNAK tartom, hogy a mostani update bármi vizet zavart volna. Max majd a VAC2. -
ez lenn egy előnye a Steam-es renszernek, ha ezt tényleg orvosolták már.
metr ha kijön reggel egy cheat akkor azt már estére már kis is iktathatnák. -
nem szar -
Kovsebi #13625 Hogy megnyugtassalak, már egyik se megy állítólag. 
Az uj update óta