73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
ja és ö is hogy támogatta addig mig meg nem vette... -
Hagyátok én megértem, én imádom a warezt, de ha css warezról van szó akkor hányok.
Én is kibaszottúl besokaltam akkor. -
Ben C #13702 még a hobbija is a warez, a profilja szerint :)
-
Nem ő az egyetlen, aki azóta megvette, sőt! Szerintem az, hogy megvette feljogosítja, hogy a warezosokat átirányítsa máshova (warezos topicba). -
fdsag #13700 Keress rá a FAQ-ban,Bodesz ahhoz képest,hogy elsőnek te írtad le a Steam-Down használatát,most,hogy megvetted,nagyon szigorú lettél. 
-
letöltöd és kiprobálod botok ellen
neten nem fogsz vele jáccani
bár botok ellen a játékélmény a a netes töredéke
ennyi -
nem ártana... -
VKI írja bele a fenti bannerbe hogy NO WAREZ!!! :) és akkor még ezt a heti 1 hülye kérdést is megusszuk -
jóvan mikor ezt megléttam aszittem eldobom magam pff.na mondom nem hurroglak mert biztos kezdő vagy meg most regisztráltál stb.csalódnom kellett Regisztráció időpontja: 2001. 11. 29. bazzeg ilyet,nem hiszem el már ittvagy elég sok ideje a kereső,visszaolvasás módszerét nem ismerni na de mind1.vedd meg és jót játszasz. -
lap alján:
"Keresés a témában:"
legyen fantáziád.. -
Csak 9990Ft az ára....
Ha jól tudom nem nagyon lehet vele másképp, csak ha megveszed.
-
Styleair #13693 Engem az érdekelne, hogy tudom kipróbálni a CS:Source-t 10000 FT nélkül?
Honnan tudom letölteni? megtörni? neten játszani?
Előre is köszi a segítséget -
ja szorszban így megy? sima Cs-ben simán repül. -
köszi
-
Borg #13690 Repül a francokat, rámondják hogy biztos pro, vagy "scene beli", vagy egyebet, meg lehurrogják aki csiternek merte nevezni őket, és ezzel el van intézve. -
na de aki testre lő azt nem nagyon lehet kiszúrni, ill. ki lehet de nehezen bizonyítható, meg aki bemegy publicra és fejre állítja azt egyből kiszúrják és repül. -
Borg #13688 Naja, de ki az a hülye, aki bemegy aimbotolni publicra azért, hogy lábra lőjön?:DDDD -
Elárulok vmit, de nem tőllem tudod az aimot be lehet állítani hova lőjön fej/test/láb szóval azt se olyan könnyű bizonyítani. -
Há' ja, mer dx7-es :D -
Ebbe nagyot tevedsz mert nekem csak 64MB kartyam van es nekem is magy 30 fps-en de nekm is neha lefut -
sajnos nem vagyok annyira gazdag hogy ilyen luxusmokákat megengedhessek magamnak
-
Ugye hogy ugye? 
sp1 em van fönt de ezen ne muljon fölrakom a 2-t is
majd megkereslek msn-en ha leszz egy kis idöm -
Gabor_(HSF) #13682 Sztem csak az a megoldás amit oly találoan megfogalmaztál,az utolsó soraidban -
Szassszó de jo a logód 
Milyen winfosod van ? Ha xp sp2 akkor van egy progi ami elég jól feltudja dobni a sebességet. -
az r_decals -t szedd ki autoexec.cfg-böl ha van ilyened
nekem segitett -
Segitsetek plz!
A hétvégén ujrahuztam a windowst(format c:) és azota nagyon szarul meg a CSS. Ha vmi eksön van benne az fps-em szinte lemegy 0-ára teljesen játszhatatlan. Eddig nagyjábol megvolt a stabil 30 fps-em.
a gépem: Celeron 2 Ghz, 256/333 Mhz ram, radeon 9550
dx7 szinten megy a játék 800x600 minden beállitás legkisebben.
Mit tegyek???
Help me plz mert szétverem a gépem
-
Innen -
nem clan tag hála annak a magasságosnak.... -
jaa tényleg jo lenne... -
Ha van ilyen kis közös gyakorlás akkor jövök én is szívesen.
Tessék szolni!
-
Ezt a maniadmin mod -ot hol lehet letőlteni? -
Nah azt a csapattársat repíteném a picsába.Ugy összevesztem volna vele hogy dobhattam volna ki a mikrofonomat.
Mert azzal hogy csal nem magát égeti le, hanem az egész klánt tönkre teheti.
-
Takezó #13672 Hát figyu, ha szóltok előre pár nappal, szívesen kölcsönadjuk mi is pápr órára.
Csak én vok errefelé, SG-n, de msnen is elértek: [email protected], vagy ímélen: [email protected]. -
Ha van maniadmin mod a szerveren akkor ma_rates parancsal -
Szerintem egy is lehet olyan komolyan venni mint egy wart de mégsincs benne az a dolog amit nagyon utálok: "mi győztünk símán, a másik meg csalt de így csak vesztettek" stb-stb.
Egy szerver nagyon jó lenne amin az SG-sekkel lehetne találkozni.
Ez az aimbot ??
Grat. aki ilyet használ már csak azért is mert ez olyan mint amikor bevágod a doomba a iddqd és az idkfa kombinációt elő a plasma vetőt és durr MAGYARUL 0 vagyis ZÉRÓ kihívás.
-
Takezó #13669 Helyetted céloz, méghozzá általában a fejre ;) -
Takezó #13668 Én is felajánlanám a szerverünket, de minek is? Mármint nem waroztok, akkor mire gyakoroltok? Vagy csak funplay SG-sek közt és ennyi? :) -
Őőő mi az az aimbot ?
-
NeOhu #13666 Szevasztok.
Valaki megtudja nekem mondani hogy, hogytudom megnézni az ellenfél rate-it ? -
Ben C #13665 fasság.