73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
hát olyan szintű amatőrség uralkodik némely szerveren, hogy az már fáj, piranesi Ctnek állok erre 2 ember kivételével mind Tnek áll és 9vs4ben marhára élvezik 4 körön át a dolgot, köv map havanna erre mi van megint 9vs5 és a Tk lerassolnak minket óriási, szerintem sokan az alapvető szabályokkal sincsenek tisztában. -
jani1191 #13783 Na Hallo
Van egy kis gondom a Source-be elszálltak a favoritok.
Megtaláltam mindegyik szervert csak a "Fogoly RKC"-t nem.
Valakit megkérhetnék hogy leírja az IP címet.
Thanks. -
végre bennt van az adsl-em, így már teljes értékű gémernek érzem magam ;)
szóval nekem amúgy a 20k 80/80 jött be, ahol az nem működik otthagyom a szervert és kész...
amúgy nálam smooth 0 van -
na akkor előtte savelem a címeket. ;) -
Lehet, csak itt nem lehet kérdezni. Rákattintasz a fenti bannerre, előjön a FAQ, ott a WAREZ sorra kattintasz, regisztrálsz a fórumba és művelődsz. -
lehet vagy nem?
miért nem? -
új frissítés nekem is eltűnt, óriási -
Ja, én is így játszom 25000/101-es ratekkal, mert egyébként 2-t lép előre 1-et hátra, viszont ezzel csak az a gond hogy valójában ugyanúgy ugrálsz, azaz a hitboxod ott van a többieknél aholva rántódnál a képen (erre való a smooth 1, hogy megmutassa hogy mozogsz valójában), ebből jön az az idegesítő eset mikor fedezékbe húzódsz, épp örülnél hogy megúsztad de máris összeesel és látod hogy ott fekszik a hullád ahol 0.5-1 mp-vel ezelőtt áltál (még pont nem voltál fedezékben).
Egyébként erősen ajánlom mindenkinek hogy ne szokjon rá arra hogy nézegeti a hit-eket a konzolban, mert idegesíted magad. Mindenkinél jó ping, jó szerver és ilyenek jönnek hogy 2 embert mellbelövök és mindekettő felyessel esik össze a nevem alatt, máskor viszont tárazni beáll a sarokba, rajta a célkereszt a felyén, lövöm, lövöm vagy 6-7 golyó belememgy, véres a felye és a konzolszerint volt "damage given 34 in 2 hit", az rendeben hogy szar a hizbox. Máskor viszont beguggol a sarokba tárazni, eléállok egyenesen a teste közepén a célkereszt, egyikünk sem mozog, beleeresztek legalább 6-7 töltényt (ha nem többet, mert ráérek...) a terror 4/2-es puskából és a konzol szerint 1 hit given-em volt számára 23-as értékben...
Viszont ez valószínűleg ugyanúgy fennál minden egyes játékosnál (egyszer mákolsz vele, egyszer szopsz) így ferplay (sebezhetne kevesebbet, szórhatna jobban a fegyver ha olyan játék lenne, itt ez a nehezítés), csak nem szabad rászokni hogy elolvassa az ember a konzol találatösszegzését ha meghal... -
Kovsebi #13776 A steam menüben benne vannak, csak a game menüéböl tüntek el -
Kovsebi #13775 Segitsetek légyszi! Eltüntek a favorite server cimek. És amit mentek, a következö játék inditásnál eltünnek. Mi lehet ez? Ki lehet valahogy javitani? -
vajon most tölti lefele a traint, vagy mit frissít?
Infernot honnan tudok tölteni? -
hajh -
sziasztok. Neten lehet játszani warezos cs: s-val? -
A steam szerverek túlságosan elfoglaltak ahhoz, hogy a kérésemet teljesítsék, próbáljam meg pár perc múlva, bezzeg régen ilyen nem volt, mert steam se volt :) -
thx ezt kipróbálom, mert marhára idegesítő. -
cl_smooth 0 parancs elvileg orvosolja a práblemet -
ez csak természetes... -
FLeK0 #13767 Csak az CSX-ben vannak mas-mas modellek minden palyan, itt ugyanaz mindenhol. -
bakker ilyen pedig nincs -
csak a train pályán lettek újak a karakterek vajon vagy az egész játékban? -
FLeK0 #13764 Torold le az emlitett custom c4 modell filet.
Uj Train jo sotet lett, nem hazudtoljak meg magukat, powerstripet installalhatna a Steam alapbol :) -
remélem, még nem volt:
ha csatlakozni kívánok egy szerverre, a "Retrieving server info" része a töltésnek ezzel az üzenettel áll le!
mi a teendő?
-
hát igen, meg a hangok szerintem botrányosak, a fegyverek jók, de a gránát vmi röhelyes mintha ördögfióka pukkanna, az emberek járása fél méterről már nem hallatszik és az egész olyan mintha papucsban csoszognának. -
Sajnos ez még így lesz egy darabig. De ha ezeket kijavítják, akkor már igen ütős cucc lesz. -
Ja igen azért az pzitívum, hogy szép :)
Honnan lehet custom mapokat, letölteni, lehetőleg egyben vmi mappack formájában? -
az miért van. hogy minnél magasabb az updaterate annál magasabb a ms is? Nektek is olyan a mozgása a fickónak mintha folyamatosan lagolna? -
Na ma ill tegnap egy kicsit jobban elmélyedtem a játékban, és hát elég érdekes a game, rájöttem, hogy a legtápabb fegyver az mp5, valamint arra, hogy nem szabad megállni, mert akkor tuti lelőnek, ha viszont mozogsz akkor a szer netkód miatt simán körbetáncolhatod az ellent és úgy lövöd fejbe ahogy akarod, az alatt a pár óra alatt amit a játékkal töltöttem, több embert késeltem le mint 4 éves CS-s pályafutásom alatt, egyszerűen mondjuk az érdekes, hogy még a késnél is van olyan hit amit nem ad be, awpről nem is beszélve, az akval meg coltal távolra egyszerűen esélytelen lőnni, legalábbis nekem a fogoly szerveren nem ment, rendes CS-ben ak az egyik legjobb távolsági fegyver, de itt egyszerűen vagy nem oda lő ahova célzok, vagy elnyeli a szerver nem tudom de emiatt alig használtam, főleg mp5 és rass. -
Kösz Guer hogy múltkor kiáltáll melletem a serveren éjcaka amikor leugatott valami gyerök 

.
Igazán jól esett... -
Borg #13756 Ja, most irta ki a végén, hogy dzsaszt dábölklikk on.. 44 percen át backupolt... -
nagyon helytakarékos... -
FLeK0 #13754 Steam installert csinal a dvdre. -
Borg #13753 Na megy a backupolás. 3400mb körül lesz a css. Csak az az érdekes kérdés, hogy ezt hogyan integrálom majd vissza a steambe, a reinstall után... mert ilyen opciót nemnagyon látok sehol, hogy restore vagy hasonló. -
Borg #13752 Mondjuk a sinek meg a talpfák is bután néznek ki. -
Miért van az, hogy nem tudok csatlakozni a T.error szerverre?
Egyszerűen hiába adom a favorites-hoz, nem látszik, sem konzolból nem tudok csatlakozni.
-
bocs keyboard/advanced és ott.... -
jah option/keyboard és ott fast weapon switch bepipálni. -
beállítod aszem egérnél, ott advenced vagy mi és ott de nem biztos, nekem 1.6ban nem megy :P -
balage020 #13747 segitsetek lecci!
ismert a problema, hogy hogyn lehet egyszeruen gorgetessel fegyvert valtani, katt nelkul..
talaltam egy ilyet, de nem tudom mit kezdjek vele...configba irjam be az egeszet, vagy hova?segitsetek lecci..
/*Description: This changes invprev(previous weapon)to a fastswitch
command and the same for invnext(next weapon). Binded to suit mousewheel folks to change guns.*/
alias "+prev" "invprev;wait;+attack"
alias "+next" "invnext;wait;+attack"
bind "mwheelup" "+prev"
bind "mwheeldown" "+next"
-
Ben C #13746 Annak a CTnek sztem erősen "jövőből érkezett kiberharcos" szaga van :P -
Borg #13745 Ja, DVD-re akarom. Holnap kiveszem ezt a tartalékwinyot amiről most megy a gép meg minden, aztán adaptec raid be, 2x120 sata be, és win ujratelep stb. Csak kár hogy egy nap mindössze 24 órából áll :D