73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • H4lÁl0SZTÓ #13824
    Kicsit? Inkább nagyon
  • Col Andrew
    szerintem nem olyan szar a compound, csak egy kicsit terror map
  • H4lÁl0SZTÓ #13822
    Persze, én a régi még 1.5oset használom
  • Evogordon
    Van a játékhoz normális szinkron?? Ami nem elhülyéskedet fun hangok.
  • Shep
    inkább lett volna helyette tundra vagy oilrig
  • Shep
    A szerver tickrate-je állítható a '-tickrate'-tel.

mi az a tickrate?
  • R9
    a train jó mondjuk azt ismertem 1.6-ból de a másik vmi irgalmatlanul szar
  • Robeast
    Nem lehet, hogy a fájl ami a szervereket tárolja írásvédett lett? Amikor beírjátok akkor valami ideiglenes fájlba ügyködi bele a szervereket, amikor kiléptek a játékból akkor törli az ideiglenes fájlt aztán betölti a régi üreset?
    Csak egy röpke gondolat, de lehet hogy hülyeség...nem próbáltam, még nem is frissítettem...
  • Shep
    na a train elég pofás lett, bár pár helyre ahova szívesen felugranék nem lehet, egyszerűen letiltották, ez így szar.

cs_comoundon hol vannak a túszok, mert én nem találtam őket. modjuk nagyon nem néztem szét.
  • R0sc0
    ASE val simán lehet csatlakozni....
  • k9duli
    ja.
    Hát elég idegesítő.
  • Sil3nt
    LOLLLL hát ez poén..top10 servert (hun) összeállítottam, beírtam és lőn világosság tényleg nincs már ott semmi (restart) isszonyat ASE-ben mindig nézzem meg az ip-ét és írjam majd be? mert simán ASE-ről tudomásom szerint nem lehet csatlakozni
    Valve
  • hunbalee
    source-hez hol lehet tölteni botot??
  • hunbalee
    re !!
    Valaki nem tudja hogy a GpS4 movie van e mar ha van honnan lehet letolteni????
    pls
  • Shep
    na arra gondoltam, csak a neve nem jutott eszembe, lehet az új pályákon már vhol játszani?
  • Shep
    ja én is így jártam, 100% prociterhelés, de azért minden működött nekem mellette, jó játszani nem játsdzottam, de hőfok is felment rendesen, lehet az új prociterhelő programjukat is tesztelik, amivel most akarnak a piacra betörni.
  • k9duli
    Majd akkor mit fogsz szolni mikor beírod a favorites servereket és a következő ujraindításnál sehol sem lesznek.
    Szarok a kibaszott ase-ra.
    Nekem a favorites fülben kellenek a serverek.
    Nem értem hogy tudnak valamit elbaszni ami egyszer jó volt.
  • Sil3nt
    és miközben szedte az updatetot, annyite leterhelte a gépem, hogy böngészőt sem tudtam megnyitni -- pedig nem annyire gyengus a gépecske
  • Sil3nt
    lol ez az update..az egy dolog, hogy 1 órán át írta ki, hogy kérem várjon, mert leterhelt a server...végre elkezdte kiírta hogy 55 perc mire leszedi...mondom Ok csak szegged már, erre 3 percre lecsökkent oh mondom ez jó...kb. 30 másodpercnél minden egyes másodperc a valóságba 45 mp volt....tehát kb. 10 perc volt ez egész, de elötte 1 órát várni kellett...nahh mondom jól van elindul..Favorite és erre üres, nevettem eggyet magamban, hogy oda minden kedvenc serverem...persze nem pótolhatatlan ( by All Seeing Eyes) de akkor is egy plusz munka
    Mindezt kompenzája a szép kis CT skin más betűtípus néhol (jobban tetszik) és az új pálya....
  • H4lÁl0SZTÓ #13805
    cs_compound
  • Shep
    Egyébként sajnos attól tartok as_ mapok már sose lesznek, pedig azok az igazán jók, meg megint az lesz a cycle hogy azték,dászt,dászt2,ofisz,inferno, esetleg prodidzsi, de ilyen tides és a többi feledésbe fog merülni.
  • Tatyla
    ott az ASE az egyszerübb...
  • azriel
    A favorites szerverek eltűnése viszont nálam is megtörtént, és ez elég zavaró tud lenni. Az új CT-s skin nekem is nagyon teccik, az új mapokat még nem volt időm megnézni, majd talán este.
  • Shep
    mi az az új lerobban épületes? a nevét nem tudom.
  • Shep
    ja CT skinről jut eszembe, először azt hittem rossz játékot töltöttem be, mondom mi a fene ez az amerikai futball? Mi az a focissisak a fejükön? A régi se volt vmi fényes, pont a legszarabb seales modelt rakták be, de ez meg aztán, terrorból meg jobb lenne a Leet, mint a Phoenix, de ez csak az én véleményem.
  • H4lÁl0SZTÓ #13799
    Van másikis
  • Shep
    elvileg train, de még nem néztem meg.
  • azriel
    Nem tudom hogy a frissítés miatt, vagy csak jó napom volt, de délbe az update után felmentem a T.error szerverre, és szinte minden lövésem oda ment ahova szántam. Ráadásul a számomra gyűleletes piranesi map-on, 29:10 stattal majdnem első (2.)voltam. Pedig elég láma vok még. Lehet hogy senkit nem érdekel, de azéé leírtam :)
  • R9
    milyen új map van?
  • k9duli
    Valamit nagyon elbasztak a frissítéssel mert oké hogy kitőrli a favorites servereket de ha beírom ujra meg ujra mér törli ki?
    Szorakozzanak a jó édes ***********************.
    De főlbasz.
    Amúgy nagyon szépek a mapok.
    És a ct felújitott skine is nagyon bejön.Szerintem így kell kinéznie egy ct-nek.
  • FLeK0
    config/serverbrowser.vdf
  • streetracer
    és hol van az a fájl amiben a Favourite szerverjeim vannak? Mert akkor csinálhatnék róla egy másolatot, majd update, aztán visszamásolnám...
  • Guer
    haát ha elinditom a stuffát onnan minden eltünt de ha steam>jobb click>servers(windowsbol) akkor ott minden benn van
  • Shep
    na várjál ezt hogy mondod? én mindíg stemből nézem, de nekem a févöritsz üres
  • M@TriX
    jah, mondjuk szerencsére néhány szerveren autobalance be van kapcsolva...
  • Guer
    viszont most vettem észre hogy ha steamböl nyitod meg a servereket ott minden benn van(már a rági favorites+history)
  • Guer
    fogoly IP:
    212.92.18.31:27060
  • Shep
    csak nagyszerű ez a steam nem, akkor kaptam volna hülyét ha az 1.6osokat is kitörli.
  • Guer
    nekem az uj frissités kitörölte az összes fauvorite servert meg historyt is... hurrá
  • Robeast
    Sajnos én már rászoktam és azt kell mondjam vannak érdekes dolgok. Eddig a legdúrvább az volt, ami pár napja történt. Egy ember talált el, 66 damage 1 lövéssel és meghaltam...ez volt eddig a No 1. nálam.