73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Kicsit? Inkább nagyon -
szerintem nem olyan szar a compound, csak egy kicsit terror map
-
Persze, én a régi még 1.5oset használom -
Van a játékhoz normális szinkron?? Ami nem elhülyéskedet fun hangok. -
inkább lett volna helyette tundra vagy oilrig -
A szerver tickrate-je állítható a '-tickrate'-tel.
mi az a tickrate? -
R9 #13818 a train jó mondjuk azt ismertem 1.6-ból de a másik vmi irgalmatlanul szar -
Nem lehet, hogy a fájl ami a szervereket tárolja írásvédett lett? Amikor beírjátok akkor valami ideiglenes fájlba ügyködi bele a szervereket, amikor kiléptek a játékból akkor törli az ideiglenes fájlt aztán betölti a régi üreset?
Csak egy röpke gondolat, de lehet hogy hülyeség...nem próbáltam, még nem is frissítettem... -
na a train elég pofás lett, bár pár helyre ahova szívesen felugranék nem lehet, egyszerűen letiltották, ez így szar.
cs_comoundon hol vannak a túszok, mert én nem találtam őket. modjuk nagyon nem néztem szét. -
ASE val simán lehet csatlakozni.... -
ja.
Hát elég idegesítő.
-
LOLLLL hát ez poén..top10 servert (hun) összeállítottam, beírtam és lőn világosság tényleg nincs már ott semmi (restart) isszonyat ASE-ben mindig nézzem meg az ip-ét és írjam majd be? mert simán ASE-ről tudomásom szerint nem lehet csatlakozni
Valve
-
hunbalee #13812 source-hez hol lehet tölteni botot?? -
hunbalee #13811 re !!
Valaki nem tudja hogy a GpS4 movie van e mar ha van honnan lehet letolteni????
pls -
na arra gondoltam, csak a neve nem jutott eszembe, lehet az új pályákon már vhol játszani? -
ja én is így jártam, 100% prociterhelés, de azért minden működött nekem mellette, jó játszani nem játsdzottam, de hőfok is felment rendesen, lehet az új prociterhelő programjukat is tesztelik, amivel most akarnak a piacra betörni. -
Majd akkor mit fogsz szolni mikor beírod a favorites servereket és a következő ujraindításnál sehol sem lesznek.
Szarok a kibaszott ase-ra.
Nekem a favorites fülben kellenek a serverek.
Nem értem hogy tudnak valamit elbaszni ami egyszer jó volt. -
és miközben szedte az updatetot, annyite leterhelte a gépem, hogy böngészőt sem tudtam megnyitni -- pedig nem annyire gyengus a gépecske -
lol ez az update..az egy dolog, hogy 1 órán át írta ki, hogy kérem várjon, mert leterhelt a server...végre elkezdte kiírta hogy 55 perc mire leszedi...mondom Ok csak szegged már, erre 3 percre lecsökkent oh mondom ez jó...kb. 30 másodpercnél minden egyes másodperc a valóságba 45 mp volt....tehát kb. 10 perc volt ez egész, de elötte 1 órát várni kellett...nahh mondom jól van elindul..Favorite és erre üres, nevettem eggyet magamban, hogy oda minden kedvenc serverem...persze nem pótolhatatlan ( by All Seeing Eyes) de akkor is egy plusz munka
Mindezt kompenzája a szép kis CT skin más betűtípus néhol (jobban tetszik) és az új pálya.... -
cs_compound -
Egyébként sajnos attól tartok as_ mapok már sose lesznek, pedig azok az igazán jók, meg megint az lesz a cycle hogy azték,dászt,dászt2,ofisz,inferno, esetleg prodidzsi, de ilyen tides és a többi feledésbe fog merülni. -
ott az ASE az egyszerübb... -
azriel #13802 A favorites szerverek eltűnése viszont nálam is megtörtént, és ez elég zavaró tud lenni. Az új CT-s skin nekem is nagyon teccik, az új mapokat még nem volt időm megnézni, majd talán este. -
mi az az új lerobban épületes? a nevét nem tudom. -
ja CT skinről jut eszembe, először azt hittem rossz játékot töltöttem be, mondom mi a fene ez az amerikai futball? Mi az a focissisak a fejükön? A régi se volt vmi fényes, pont a legszarabb seales modelt rakták be, de ez meg aztán, terrorból meg jobb lenne a Leet, mint a Phoenix, de ez csak az én véleményem. -
Van másikis -
elvileg train, de még nem néztem meg. -
azriel #13797 Nem tudom hogy a frissítés miatt, vagy csak jó napom volt, de délbe az update után felmentem a T.error szerverre, és szinte minden lövésem oda ment ahova szántam. Ráadásul a számomra gyűleletes piranesi map-on, 29:10 stattal majdnem első (2.)voltam. Pedig elég láma vok még. Lehet hogy senkit nem érdekel, de azéé leírtam :) -
R9 #13796 milyen új map van? -
Valamit nagyon elbasztak a frissítéssel mert oké hogy kitőrli a favorites servereket de ha beírom ujra meg ujra mér törli ki?
Szorakozzanak a jó édes ***********************.
De főlbasz.
Amúgy nagyon szépek a mapok.
És a ct felújitott skine is nagyon bejön.Szerintem így kell kinéznie egy ct-nek.
-
FLeK0 #13794 config/serverbrowser.vdf -
és hol van az a fájl amiben a Favourite szerverjeim vannak? Mert akkor csinálhatnék róla egy másolatot, majd update, aztán visszamásolnám... -
haát ha elinditom a stuffát onnan minden eltünt de ha steam>jobb click>servers(windowsbol) akkor ott minden benn van
-
na várjál ezt hogy mondod? én mindíg stemből nézem, de nekem a févöritsz üres -
jah, mondjuk szerencsére néhány szerveren autobalance be van kapcsolva... -
viszont most vettem észre hogy ha steamböl nyitod meg a servereket ott minden benn van(már a rági favorites+history) -
fogoly IP:
212.92.18.31:27060 -
csak nagyszerű ez a steam nem, akkor kaptam volna hülyét ha az 1.6osokat is kitörli. -
nekem az uj frissités kitörölte az összes fauvorite servert meg historyt is... hurrá -
Sajnos én már rászoktam és azt kell mondjam vannak érdekes dolgok. Eddig a legdúrvább az volt, ami pár napja történt. Egy ember talált el, 66 damage 1 lövéssel és meghaltam...ez volt eddig a No 1. nálam.