73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • R0sc0
    egyszerüen berakod azt a zenét amit te szeretsz.
    cstrike/sounds
    itt vannak a hangok amiket letöltöttél. Amit szeretsz zenét, egyszerüen átnevezed a "mocsok szemét népellenság.wav" ra és már nem ezt hallod hanem amit beraktál ;)
  • testerlnx
    >Na mind1, sztem kénytelen leszek megszokni ezt.
    Ez is idézet volt, Én nem fogom a trágárság ilyen mértékét megszokni...
  • testerlnx
    >A letöltésnek van valami "allowdownload" parancs, de nem 100%
    Annyira nem, hogy nem is működik !! :(
    >Régebben csak az adminok szarakodtak ezekkel a hangokkal, de most már szinte mindegyik player ezzel ökörködik.
    Jó lenne ha inkább játszanának, és hagnának mást is nyugodtan játszani...
    >Semmit nem hallani a "mocskos szemét népellenség" meg hasonló szarságoktól....
    Ez a legkevesebb, engem az boszant fel, hogy a családom többi tagja meghalja azt mérhetetlen mínőségű trágárság özönt amit ezek képesek lejátszani. Persze, hogy csúnyán néznek rám...
    >Ha meg kikapcsolom a voice-t, akkor azt sem hallom amit kellene...
    Azt kapcsolhatom, le se szarja... A voice chat-et tényleg nem hallom, de az mp3,wav,wmv-k ugyan úgy jönnek...

Öszintén szólva ha erre nem találok megoldást, akkor többet nem játszok CS:S-t (gondolom ez senkit nem érdekel, de azért szólok, hogy ha engem el lehet így üldözni akkor mást is).

Amúgy van mit javítani a játékon. Nem kevés embert idegesít az a netkód, amely azt produkálja, hogy mögéd lőnek és meghalsz, pl mikor vissza húzódtál a fedezékbe és utól ér a golyó, vagy mikor már befordúltál a sarkon. Amúgy meg sok a fejes, ami azért is idegesítő mert a sisak pl szart se ér ellene, és ha az ember arcát súrólja a golyó az nem igazán össze mérhető avval mintha pl nyakon lőnek stb... Nekem hiányzik, hogy nem lehet mászni, és persze az IronSight, de hát ezek viszont már erősen szubjektív dolgok :) Nah jó játékot mindenkinek, még megnézem, nem -e lehet vmi "okossággal" kiiktatni ezt a szar hangot, a hitbox meg netcode szarságok meg remélem javítva lesznek...
    Na mind1, sztem kénytelen leszek megszokni ezt.
  • LSC
    huh durva előre belegondolni hogy egyszerre 5-6 admin lesz a szerveren:)
  • Lord AnonymouS
    jó az! Pl iceworld-ön rullz!
  • Takezó
    hülyeség, én igen gyakran használom, és jó fegyver az!
  • dikki*yysw
    Scout használhatatlan, egyszer italy-n 6x találtam (szerintem) fejbe egy arcot, és 0 dmg. Utána átmentem 1.6-ba és körönként 3-4 ember lőttem le Aztecon.
  • Wolwarine
    Jah hát nem a legjobbkor kérdzted ezt privátba. Akkor bocs Borg ...
  • R0sc0
    gondolom hogy csak a kapott üzeneteknek a feladoit nézted meg mer én is irtam neked privit de csak azt hogy mivel csinaltad a honalpot
  • R0sc0
    vagyis nem tudtam róla hogy benne vagyok
  • Takezó
    atyaég, olyat még nem láttam :| ne a lábujját lődd
  • R0sc0
    LOL
    én vagyok Rosco de én nem vagyok benne a [sg] -be
  • Zsoltika 007
    Ma volt a smalla szerveren egy nagy élményem: Játszogattam és az egyik körben már untam hogy lelőnek (compound map), hát vettem scoutot hogy majd én megmutatom. Erre lövöm a csákót mint állat és semmi. Erre lelő a társa. Ok Nézem a console-t, hát az agyam elszáll!!! 7-et lőttem bele scouttal és 34%-ot sebeztem!!
  • Wolwarine
    Nem akarok én senkit bejutatni :D csak ők már adták a nevüket.
  • Borg
    Ki az a R0sc0? :D

Nameg HaP most akkor benne van mégis a csapatban? A múltkor kihullott a tagjelentkezésen. (nincs ellenvetésem, csak akkor beirom fentre...)
  • Wolwarine
    [SG]
    Egyenlőre ennyi embertől kaptam meg a nicket és a használt nevet:
    Borg
    Tatyla
    neozed
    Robeast
    k9duli
    HaP
    R0sc0
    Várom a többiektől is...
    [SG]
  • janos666 #13928
    Remélhetőleg addigra a warezosok (mint én) is visszaszabadulnak majd a public világba. (kezd már elindulni a futótűz a csodahackeltstemról ami felenged, ki tudja...)
  • Wolwarine
    Hajjjjjjjjjjjjjjjjjjjrá
  • neozed
    Jó lenne, ha összejönne. :D
  • Borg
    Public szerver ügyben kapcsolatba léptem az illetékessel, lehet drukkolni :)
  • Borg
    Olvass vissza, és rájössz a válaszra...
  • Ronaldo07
    Sziasztok!!
    Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám visszarakni a régi szerverek listáját,mert most alig van pár db!!
    Előre is köszi a segítséget!!
  • Shep
    custom modelled van ami szines vagy ilyesmi, a CD nem szereti a custom modelleket, főleg ha még szinesek is.
  • Shep
    van, ill nemrég még volt nosteam szerver 1.6-ra
  • Ben C
    *2000
  • Ben C
    warezos CS 1.6 nincs.
    Nem kell spórolni már a HL árán, 200 ft alatt van. www.cdgalaxis.hu
  • neozed
    config, update.
    Legyalultam az egészet, hátha jó lesz...
  • Wolwarine
    Tudom hogy off de hátha valaki ad rá választ:
    Ha nekem eredet HL2-m van de kiszeretném probálni a régi 1.6 warezosat akkor fenn áll e veszélye annak hogy letiltják a HL2-s accountomat ?

Jah és ha cink ez a dolog megvenném a régi cs-t tehát akkor ugye a HL1-et kell megvennem és kapom vele a cs-t is ugye? És honnan tudnám esetleg megrendelni illetve van e arre lehettőség hogy csak kódot (serialt) vásároljak valahol?
  • Wolwarine
    [SG]
    Akkor viszont az kéne nekem mindenki jelentkezzen itt vagy pü-ben az itten neve alatt és a nick nevével!
    [SG]
  • PLackó
    ja,és te amúgy mióta vagy 14-18? ;)
    na,sry,on.
  • k9duli
    őőő előtte letörölted a css vagy valami repair reinstall választottál.
    Mit vesztettél el amit ujra kelett csinálni a reinstall miatt?(account,config,ujra update vagy valamit elkelett követned).
  • neozed
    Nekem is eltűnt az összes szerver a listából, még szerencse, hogy pótolható.
    Viszont változatlanul (huszadjára írom le) nem tudok a t.error szerverre felmenni, csak a war szerverjük látszik.
    Ma újrarakram az egész gammát hátha, de nem...:(
    Nem tudom, hogy csinálták a valve-sok, hogy eltűnnek a favoritok, de gáz, remélem orvosolják.
  • neozed
    Egyetértek.
    Ma kivolt a t****m a lemmingen a sok 5 éves színvonallal rendelkező egységgel...
  • k9duli
    De jó lenne ha lenne.
  • k9duli
    Ma vártam hogy valami update jön majd erre a favorite server eltünésre.De nem jött.Valaki esetleg rájött a megoldásra hogy ott maradjanak.
    Két jó mapot néztem megin
    Az egyik a western falu.Szerintem elég jó, mert más.
    ---de_alivemetalitt
    A másik egy millitia ami világosabb már mint bármelyik amit láttam és bombás így nincs túsz bug.Szerintem elég jó lett probájátok ki, azt majd kiderűl mit szól hozzá a nagyközönség.
    ---de_millitia2005byD@NNeXitt2
  • Borg
    Asszem ideje lenne elgondolkodni egy SG public szerver témáján...
  • k9duli
    ja ja képesek 100x egymás után.Nemnormálisak.
    Főleg a lemming serveren ez már nagyon elfajult.Röhejes hogy a serverükön 18+ szerepel.És amikor belép az ember 10 perc múlva kiakad a hülyeségtől.
    Kár lenne elbaszni azt a servert mert ott van inferno is, a kedvencem.
  • Borg
    Szvsz ne irjunk ki mailcímet az oldalra, az csak újabb adag spamhez vezetne, semmi máshoz.
    Épp elég a fórumos elérhetőség, annyi legyen megadva, hogy a fórumon ki milyen nick alatt van.
  • dikki*yysw
    Ki az az imposztor ott a CT alján? Még ™ is. lol
  • Wolwarine
    Hi Borg!

Kész van majdnem szedtem össze a mindenkinek a mail-jét de jelezték már hogy az nem él, tehát jó lenne hogyha mindenki a MŰKÖDÓ mailjét áddobná nekem pü-ben. Ha ezzel magvagyunk küldöm a honlapot neked te feltexed és kézs!