73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • M@TriX
    :)
  • Borg
    Hehe :) Még jó hogy csak itt vagyok ezen a néven :)
    Bár azt eltom képzelni, hogy valamelyik vérpistike akit innen kitiltottam direkt ment át oda a nevemen, lejáratni :D Csak szegény koppan majd, ha az IPje alapján hozzá kopogtat a rendőrség :)
  • M@TriX
    "A teveclub portáljának üzemeltetője, Juhász Balázs lapunknak elmondta, munkatársai folyamatosan figyelik az üzenőfalakat, így a Borg néven szereplő férfit azonnal ki is zárták a chat fórumról. Kormos Endre alezredes, a BRFK ügyeletese azt tanácsolja a nagymamának, hogy azonnal tegyen feljelentést.
    - Ezután kezdhetjük csak meg a nyomozást. A rendőrség megkeresi az internetes honlap üzemeltetőjét, akinek kötelessége minden adatot átadni a gyanúsítottról, mivel bűncselekmény gyanúja merült fel."

ejnye Borg ;)
  • Borg
    Kicsit?:) Itt -22.5 fok van...

Amúgy attól még elindíthatjuk szerintem hétvégén az oldalt. Max nem mindenkinek lesz meg az elérhetősége. Közben majd frissítjük. Vagy kirakjuk őket a csapatból :D
  • Wolwarine
    Széééép jó reggelt midenkinek, ha még egy kicsit fagyocskás is :D
    Ennyi embertől kaptam meg a nicket egyenlőre:
    azriel
    SGYEMSZTSZ
    Guer
    Robeast
    janos666
    gergod
    Promi
    Col Andrew
    nemcsakfeel
    Zsoltika 007
    Lord AnonymouS
    Tatyla
    neozed
    Robeast
    k9duli
    Várom a többit (11 tagtól)....
  • Borg
    A 2 passzív tagunk visszakerült felülre a listába, mivel van már nekik eredeti Source.

MZperX-nek küldjétek a priviket, hogy tudja csinálni az oldalt.

A warezhoz: A téma egyelőre hivatalosan nincs kitiltva innen, szóval ha valaki segíteni akar a warezosokon linkekkel, tegye. De a sorozatos kérdezgetés továbbra is törögetve lesz, illetve aki teszi az meg pontozva.
  • FLeK0
    ez lopás.
  • Takezó
    mé nem az?
  • Shep
    Én nem beszéltem az updateről, updaterate az vmi más
  • geri15
    Merhogy miafasz van? Ez nem warezolás öreg!
  • Wolwarine
    Gyerekek?? Hogy kell videót lejáccani amit felvettem a COD-ban ?
  • fdsag
    Azért szerintem az szemétség,hogy ilyen gépen (MSI 865 PE-NEO2,PIV 2400,ATI 9600PRO,1GB RAM) nem fut rendesen a játék csak DX7-en,a Valvénak biztos nem az az üzlet,hogy eladja a HL2-őt 10000FT-ért amiből ráadásul csak 10% az ővé,hanem szerintem kap részesedést a hardware gyártóktól mert különben az ember mi a f***-ért venne erősebb CPU-t,VGA-t ami nem 10000 FT,hogy jobban fusson a játék.
    30 FPS alatt piros
  • Sil3nt
    nincs oly messze az a 15-ös update
  • Sil3nt
    támogatom az 5letet
  • H4lÁl0SZTÓ #14053
    Delete
  • geri15
    FENNT WAN A CSSource Site™ -on AZ ÚJ 10-ES UPDATE!!!!
  • Shep
    *j
  • Shep
    a zene elég gyenge de amúgy elmegy
  • Shep
    esetleg 15 az updaterate de úgy már chokeolni fog
  • Shep
    4000 10 45
  • Shep
    mikor megy egyáltalán pirosba?
  • Shep
    Röhelyes ami ebben a CS szorszban folyik, ez a ratehax is csak egy kifogás azoknak akiknek nem megy a játék és ezzel próbálják bizonygatni, hogy a másik miért olyan jó, ez a dolog teljesen túl van lihegve ugyanúgy lelövöm az állítólagos ratehaxort sima CS-ben is meg szorszban is mint a nem haxort.
  • Ben C
    llamak?
  • Shep
    most jövök vmi p10 vagy milyen szerverről és beakarták nekem mesélni, hogy ratehaxolok a 20000 90 80as beállításommal.
  • dop3
    Valojaban azt sem ertem, hogy ennek miert a publikus forumra kellett kikerulnie. Ez is csak az önsajnaltatas resze volt...
  • Ben C
    dxlevel 71, dxlevel 70el jópár gépen átvilágítanak a lámpák a falon..
  • fdsag
    Tényleg a mat_dxlevel 70 a legjobb FPS parancs,videoteszt 120 FPS,játék közben soha nem megy "pirosba".
    MSI 865 PE-NEO2,PIV 2400,ATI 9600PRO,1GB RAM
  • H4lÁl0SZTÓ #14040
    Warez kitiltva :)
  • RumiTT
    NA hello nekem kéne a 9-es vagy az ujabb Emporior de nem találom nem tudja vki honnan lehet letolteni?
  • Tibor
    thx
  • Col Andrew
    Olvastam a nyilvános forumotokon, hogy mi volt: mint egy brazil szappanopera
  • k9duli

Hát halod már tényleg nem vagyok normális.Kis jegyzetömbömben táblázat amelyik map jó, az pipa és megjegyzés.Mindenap látogatom a custom map oldalakat.És probálom élesben kiprobálni mindegyiket.
  • Borg
    És miből indult ki az egész? (csak hogy tanuljunk belőle;)
  • dop3
    Haat, volt egy kis anyazas, de jobb lesz igy
  • Palika1989
    köszike! Ha már volt erről szó akkro sry, nem volt kedvem visszaolvasni!
  • Borg
    www.steampowered.com és ott FAQ.
  • Palika1989
    Hello!
    64k-s internethez milyen ratek kellenek és egyáltalán hol állíthatom a rateket? :)
  • Borg
    Hááát... :) Hallottam ezt azt.
    Persze biztos megvan mindkét oldalnak a véleménye a vitátokban, ami nem feltétlenül egyezik, de azért történt ott egy-smás, az biztos ;)
  • dop3
    Azert ne hidj el mindent, amit mondanak. Tobben tobbet mondanak, es nem mindig az az igazsag...
  • Borg
    Szerintem legyél te a maprotation felelős a szerverünkön majd, látom úgyis megszállottan bújod ezeket :)