73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Guer
    jaja nagyjábol én is ugyanugy vagyok mint zetorg...
    nekem annyi a parám hogy a Cs-m egy ideje olyan szinten játszhatatlan lett hogy inkább hanyagolom (FPS - 0 és 10 között mozog)
    ugyhogy amig nem veszek memoriát addig Cs-ben inaktiv leszek...
  • Zetorg
    elfelejtettem az accountot
  • Col Andrew
    1.6 simán megy rajta
  • geri15
    Nyugi van "halálosztó", mire vered magad?
    delete....
  • Zetorg
    jelentkezek, még élek :)
    olvasom a topikot, de nincs mit írnom bele :)

játékban sem fogunk találkozni, mert eladtam a fél gépemet és egy 500mhz-es kölcsön notebookot használok.
    ezen meg nem igazán megy a CS:S :(
  • Takezó
    mé? nem warez
  • H4lÁl0SZTÓ #14101
    Delete
  • geri15

STEAM

• nemcsakfeel
    és mind az 5 gigát tegye fel újra.. most arra nincs időm, csak játszani akartam fél órát.
    remek ez a rendszer!!
  • FLeK0
    reinstall cdrol?
  • nemcsakfeel

a rohadék. de mi a rákot csináljak vele?
  • Ben C
    aszittem most tetted fel HLt, és lekarod tölteni CSt :C
  • nemcsakfeel
    de nem.
    meg hova húzza át?
    A D partíciómon van, volt mindig is a CS.
    Csak azóta kicsit betelt, de attól még ott avan, tehát miért installja ???
  • Ben C
    másik merevlemezen volt a HL2, vagy más mappában.
    Azt huzza át.
  • M@TriX
    ilyenkor hagyad bekapcsolva, valszeg túlterhelt a szerver ahonnan updatelni akar. ha az óra melletti ikon átváltozik, hogy updatel, akkor már jól van, ha nem akkor addig kell várnod amíg 100% nem lesz a Source. Egyszer csak összejön nekem is csinált iylet párszor...
  • nemcsakfeel
  • Zsoltika 007
    Az a furcsa hogy az 1.6-sem megy. A Day of defeat viszont igen.
  • PLackó
    nekem is megy
  • Zsoltika 007
    Nekem még most sem. Megnéztem és kéne neki vmi update. Jelenleg 99%-on áll, de nem igazán akar update-elni.
  • M@TriX
    nekem megy
  • Zsoltika 007
    Francba! Én sem tudok játszani. Nekem is azt írja próbáljam később. 3 órája is ugyanezt vágta a pofámba.
  • k9duli
    csak a favorite server dolgot javítják de ez most pont elég.
    A másik hogy egy magyar szerver bérelős oldalon használható információk lehetnek egyeseknek.http://www.szerverberles.hu/gyik.htm#8
  • nemcsakfeel
    Ezt basszák meg. Mi a rákért akar 950 Megát letölteni ???
    "You are about to install Counter Strike source."
    lál.
    ez akkor most más verzió, vagy mi a rák?? előzőleg fel volt telepítve, vagy még van is elvileg. gecc ezt nem hiszem el.
  • M@TriX
    már kész is, valszeg csak a favbug javítás semmi több
  • M@TriX
    CS:S update van folyamatban, azért nem tudtál hirtelen belépni, nekem éppen most frissíti magát.
  • Borg
    Most mit idegeskedsz?

Nekem mióta megvan a game, még sosem szarakodott semmivel a valve/steam.

Türelem, neked is jó lesz.
  • k9duli
    Ezeknek az embereknek csak az okozza az örömöt ha tönkre tehette más játékát,és keresztbe tehet másoknak.Az ilyen emberek a legalja.De az nevet aki utoljára nevet.Mert majd a vac2 odabasz.
  • ToM86 #14080
    Mármint a valve
  • ToM86 #14079
    De ez tök gáz!!
    Haverom be bir lépni
    B*sszák meg magukat a steames gyökerek
  • Borg
    Próbáld később, gondolom valvéék buzerálnak valamit éppen.
  • ToM86 #14077
    Sziasztok, most próbálkoztam fölmenni csézni és ezt irja ki a steam:

Nem tudja vki véletlenül, mitől van ez??
    köszi
  • dop3
    most olvasom steam oldalon, hogy kijavitottak a kedvenc szerverek bugot.
  • Zsoltika 007
    Nem nagyok. Ez valahol a minimum kéne hogy legyen.
  • M@TriX
    haj, erre lenne jó a Steam vazz vagy mi, már rég kinnt kellene lennie egy olyan javításnak ami ezt megakadályozza. vagy nekem túl nagyok az elvárásaim?
  • Borg
    A razoros srácok szerint napi 3-5 ember minimum van ilyen cheattel az ő szerverükön. De bizonyítani nem tudják, szal kitiltani max mác cheatek alapján tudnak... amit meg lehet figyelni spectatorból.

Velem egyébként szombaton fordult elő a ti szervereteken, hogy duston az alagút túlvégéről egy terror úgy lőtt le USP-vel, hogy 1 mp alatt 10 lövést kaptam, és mind belémtalált (kiirta, hogy x damage in 10 hits). Namost az első lövéstől az utolsóig számított időből kiderül, hogy folyamatosan tüzelt. Lőjön már nekem valaki úgy USPvel gyorsan, hogy 300m-ről minden golyó eltalál egy embert?... szal SZERINTEM itt is az játszott be, persze bizonyítani nem lehet.
  • geri15

NO COMMENT :) n00bZ FOR3V4
  • dop3
    szerintem szimplan dogoljon meg aki ilyeneket hasznal. El se tudom kepzelni, hogy vki ul a gep elott, orul, hogy szetalazott mindenkit, mikozben tudja, hogy egy kalap sz*rt nem er a teljesitmenye mert csal. Ez szamomra nonszensz
  • Borg
    Ezt hívják recoil cheatnek, erről beszéltem egy hete itt kb.

Ezt senki, sehogyan nem tudja bizonyítani jelenleg. Márpedig egybehangzó vélemények szerint NEM KEVÉS ember használja...
  • M@TriX
    nemszar
  • dop3
    Ezt a csitet szurja ki egy spectator. Ha sikerul neki, meghivom egy sorre. A kepen a baloldali a default loves, a tobbi mar csittel van, ami kulonbozo fokozatokban allitja a szorast. Ja, es ezuton uzenem az osszes csiternek es azok keszitoinek, hogy tehetnek egy szivesseget...