73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • k9duli
    Hát igen énis voltmár hogy beparáztam hogy gránát közben egy pohár repült csak.De nézzük a jó oldalát,mert pl énnél a résznél elmosolyodtam.
  • geri15
    A megoldás rémegyszerű: meg kell szerezni, a HL2 SDK-t, és "átrajzolni" úgy a pályákat, hogy minden felesleges vacak (pohár, szék, monitor, virágcserép, gumicsirke stb) eltűnjön a pályákról. Ez nem kis munka, de tény hogy megérné.
  • Shep
    jaja, néha azt se tudom gránát repül, vagy vmi pohár, ezért játszok inkább sima CS-vel, lehet hogy nem olyan szép de ez a játék nem is erről szól.
  • Ben C
    ettől nem tűnik el a sok hulladék meg hordó meg +fal, fürdőszoba, budi, kanapé, páncélszekrény, anyahajó-propeller, elefántcsontmarkolatú kard, páncélököl a pályáról.
  • k9duli
    Erre van egy megoldás, butíts!!!
  • Ben C
    De hiányolom már a letisztult egyszerű mapokat.. Az új de_traintől is majd hányok..

Lehet nem kellett volna HL2t vennem? :P
  • Ben C
    Ő a kisöccse...
    Ketten használták az előző regjét..
  • Shep
    kár hogy nem az aasult2k-t csinálták meg az a legjobb,
  • PLackó
    szép!!1.6-ban is szeretem az assaultot
  • M@TriX
    egész jó lett a cs_assault2005, a CTknek több behatolási pont van, kidolgozottabb szellőző rendszer van és kicsit be is van rendezve a terep egész jó. Nem ér fel a hivatalosakkal sajna, de az elgondolás szerintem elég jó:

• Col Andrew
    szerintem ugy van ahogy volt.
  • Dj Toto
    HALI ALL! VALAKI TUD OFFICE 2-RÖL? HA IGEN LÉGYSZI SZOLJATOK,DE HA ESETLEG KI IS LINKELNÉ AZT IS MEGKÖSZÖNNÉM! BY ALL
  • k9duli
    Na erről az 5.1 fülesekről annyit hogy klántársaimmal együtt szoktunk gyakorolni(mindegyiknek 5.1 fülese van kivéve nekem) egymás ellen és amikor egyedűl maradok és figyelik hogy játszom, akkor látják hogy milyen tétlen vagyok amikor lépéseket hallok és én nem tudom merre fordúljak erre megszolol a haver hogy nem hallom hogy onnan jön az ellen.Lazán megmondják a hangirányból honnan jön.
    Szóval ez meggyőzött arról hogy nyáron vegyek egyet.
  • Dj Toto
    Lejártak a büntetöpontjaim
  • k9duli
    Srácok azt nem tudjátok hogy specatorként hogy lehet fist person nézetbe menni, mert az update ota nekem ez nem megy.
  • Borg
    Vág az eszed:) Egyébként megnéztem a képed a fórumozók képtárában
  • Zetorg
    :D
  • H4lÁl0SZTÓ #14170
    Pffff :DDDDDDDDDDD

Újjabb büntetőpont :P
  • Borg
    Csak vigyázz nehogy én is kötekedni akarjak...
  • H4lÁl0SZTÓ #14168
    (kötekedni akarok)

a rendszerest mióta írjuk ugy hogy renceres?
  • Borg
    Lévén alpha már baszik az egész témára, ezennel tendert írok ki a FAQ átvételére.
    Feladatok:
    1. Új banner készítése felülre, a jelenlegi szövegekkel, illetve a "NO WAREZ A TOPIKBAN" kiegészítéssel.
    2. Alóla átvenni a FAQ-ot, kopipészt, warezt kiszed belőle, átláthatóbbá tesz, és esetleg egyéb okosságokkal kiegészít. Mindezt pakolja fel valahova, és én cserélem a képet/linket fent.
    3. Személyi feltétel a topik renceres látogatása, és a faq szükség szerinti frissítgetése. (úgyse sok meló)

Várom a jelentkező(ke)t!->PÜ
  • HaP
    Heloka

kellene nekem egy kis segitseg nem tudom hogy volt e rola szo a kereso nem talata hogyan tudom azokat a hangokat zeneket lejatszani amiket most szoknak bebokodni par szerveren pl ha nyitok magamnak sajat kis palyat es haverokkal nyomjuk akkor hogyan tudom bebokni oket koszi szepen a segitseget
  • M@TriX
    na én is így gondoltam, de alátámasztani nem tudtam az "elméletem" :)
    de most még marad, majd ha lesz erre zsé akkor majd megnézem mit lehet tenni
  • k9duli
    Na én annak idején nézegettem a beépített hangkártyák tudását.UT2004-ben néztem.Most egy régi sound blaster 128 PCI-om van.Sajnos live-re még nem telett.Most az alaplapom Epox EP-8RDA3I tipus itt az integrált hangkártya 6csatornás REALTEK ALC655 AC'97 Codec.Kb 10-15FPS-el szarabbúl futott az ut2004 és még rosszabb is volt a hangzás!!!!!!!!!
    Pedig csak egy stereo fülhalgatón volt a teszt.
  • M@TriX
    jah, d emondjuk ha valakinek nincs akkor helye vagy ilyesmi vagy csak el szeretné rakni DVD-re azért ez gáz.
  • Shep
    Minek a backup, én megfogom és az egész könyvtárat másolom ki vahova, aztán csak simán visszarakom és megy ennyi, nem kell mindenféle backupolás a steames marhasággal, de hát kinek hogy esik jól.
  • Looserke
    Ááááá megcsinálta! Rohadtul nem értem, hogy az 5 hónapos backupot miért tudja visszaállítani, a frisset meg miért nem...

Most szedhetem le az összes updatet meg mapot meg mindent!
    Köcsög Valve!
  • Looserke
    hát ja...
    Mindjárt odaér a progress bar...
  • M@TriX
    az szívás lenne, ha az egészet újra le kellene szippantani...
  • Looserke
    Egyébként egyszer már csinálta ezt, amikor win reinstall volt és akkor egy régi backup-ot raktam fel amit még a HL2 megjelenésekor csináltam és kiírtam DVD-re. Most azt próbálom feltenni, de rohadt lassan csinálja a DVDről és még az updatekat is fel kell tenni.
    Remélem erről menni fog mert még nem tart annál a résznél, ahol a másik backup kérte a kettes lemezt...
  • M@TriX
    akkor az utolsó kommentem 2. fele lépett érvénybe... :)
  • Looserke
    Steamről töltöttem le. ATI kuponom van.
  • M@TriX
    nem a CD-s verzió van neked megvéve hátha azt kéri. Hülyeség tudom, de ki tudja. :) ennyi 5letem van, amúgy meg részvétem, ezt szívásnak hívják?
  • Looserke
    Sziasztok!
    Kellene egy kis segítség. Újraraktam a Windowst, de előtte backupoltam a Half-Life 2-őt meg a CS-t a steam beépített backup programjával. Amikor vissza akartam állítani a HL-t akkor úgy 3/4-ig megcsinálta, de utána leállt és kérte a 2-es lemezt! Holott én DVD-re archiváltam és ezt is választottam ki a steamen belül és az csak 1 db exe fájlt csinált.
    Mi az istent csináljak most???
  • Shep
    annak idején kipróbáltam/nem itthon/ alaplapi hangcucc+2e FTos samsung füles és hát annyira silány volt a minőség, hogy az ezer éves SBcompatibilis ISA-s hangkártyám szebb hangot adott, a pozicionálásról meg ne is beszéljek, 5.1es hangszettel, meg simán megmondom ki hol fut sima CS-ben, mert ebben a szorszban vmi botrányosak a hangok fél méterről ha az aztecon már nem hallani ezt a csusz-csuszt amit itt lépéshangnak neveznek.
  • M@TriX
    de mondjuk a lapjainkon 6 csatornás hangkari van, talán annyira azért nem rossz...
  • M@TriX
    nekem tiszta. drivert próbáltál? vaéahol nem ér össze valami, mert valami a kábelezéssel leheta gond, nekem egy 7200-es Seagete van talán érdemes kipróbálnod egy másik winyót hogy mi a gáz, mert ha beleraksz egy másikat és nem csinálja akkor valami a weinyóval van, ha meg továbbra is csinálja, akkor meg valami a kábelekkel van...
  • Guer
    de hidd el megéri...
    és ez nem pénzkidobás...
  • Guer
    szerintem vagyél 1 SB Live-ot
    óriási külmbség van az alaplapi és egy jobb között
    föleg ha ilyen fülest használsz
  • Guer
    nah látod én meg pont az ilyen hangrendszereket nem szeretem
    van egy pio erösitöm + 2x50 W (régi 3utas videoton hangfal összes hangszoro kicserélve benne SAL-ra + reflex csö + egyéb aproságok ) -al és én állítom hogy odaveri az összes ilyen hangrendszert (tudom mert nekem is volt egy Creative) hangminöség simán megvan olyan jo a hangeröröl meg ne beszéljünk...