73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • neozed
    Én a space-el tudok nézetet váltani.
  • Sil3nt
    nekem is van...nekem semmi nem változott spectatorba
  • neozed
    Dehogy nincs.
  • k9duli
    A specatorban first person nézet most már nincs????
  • Wolwarine
    SG CSSÜRHE!!
    Ha valaki még nem küldte volna el nekem az itt és a játékban használt nickjét, hogy bejezhessem a honlapunk elkészítését, az tegye meg mihamarabb. Köszönöm...
  • Zsoltika 007
    Ez tetszik.
  • Tatyla
    tök jó...
  • FLeK0
    a legutoljara olvasott komment folott van csik, jo kis fircsor, nem kell a szamokat nezni.
  • Ben C
    csak én látok egy vörös csíkot a hozzászólásod alatt?
  • Tatyla
    LOL...
  • Borg
    Az egyik train utánzat pályán volt jó, ha beleugrottál a konténerbe, akkor feldobott 10 méter magasra :)
  • nemcsakfeel
    zavaró ha rálépsz. bár már egyszer ugrálással sikerült talpra állítani, csak felülni nem engedett rá :Pp
    két oldalra uzival bicajozni :
  • Tatyla
    csunya,elhagyott bicajok,ejnye...
  • Borg
    Ez így igaz, de minden bizonnyal azért, mert a dinnye más kategóriába van sorolva.
    Ugyanazt a paramétert kapta mint a székek, asztalok stb.
  • nemcsakfeel
    Italyn a dinnyét szétlövöd, azt látja a másik. le lököd azt asztalról, és lehet focizni a másikkal. ha szétlövöd, ő sem tud vele focizni.

engem egyedül az elhagyott bicajok zavarnak...
  • Borg
    //remove the bananas on italy, the bottles and empty cans on dust
    cl_phys_props_enable "0"
    cl_phys_props_max "0"

Ezek a cuccok CSAK kliens oldalon számolódnak, szal ha te szétlőssz valamit, azt a másik nem látja. Ezek a kis üvegek, gyümik stb, NEM EGYENLŐEK az asztalokkal, székekkel stb. Azok szerver oldalon számítódnak, és mindeki látja ha szétlövöd őket.
  • dop3
    Nekem 795Mb -m van, es nagyon zsiiiir! :D
  • VeNDsDay
    Nem tudom milyen "kis üvegre" gondolsz de pl. ha ellövök egy konzervesdobozt azt tuti hogy más is látja.
  • Guer
    Ok. Holnap estére meglessz mert ma nem alszom otthon (most melohelyen vagyok)
  • M@TriX
    reggelt, elmailoztam neked, hogy honnan tudod lekapni a 3Dmarkot meg a "patch"et hozzá ;)
    Pont a te eredményedre lennék kíváncsi, mert pont olyan hangkarit akarok venni. Persze nem vagyok egy 3d markos, de ezzel szépen lemérhető ha sebességkülnbséget is hoz.
  • Guer
  • Borg
    Az apróságokat egy egyszerű konzol paranccsak el lehet tüntetni, mivel azok úgyis kliens oldalon vannak csak. (tehát ha pl szétlőssz egy kis üveget, azt más nem látja)
  • Borg
    A héten elvileg kapok SSH-t hozzá, aztán valahogy be kell indítani... de csak holnap este megyek haza.
  • Col Andrew
    alaplapon (asus k8v, soundmax driverrel)
    no sound: 61
    24 sound: 49
  • neozed
    Hát jah, én is meglepődtem rajtuk.
  • Guer
    nade mostmár elég az off-bol
  • Guer
    nekem az van és tökéletesen müxik
    szép tiszta hangja van jo drivere és az analog erösitömet ha maxra állitom még akkor se lehet hallani egy pici alapzajt se (bezzeg alaplapi ac97-nél már a negyedénél ugy zugott mint a barom)
  • Guer
    jah :D
  • Col Andrew
    ahogy látom azért elég nagy balfaszok voltak ellened
  • fdsag
    Itt azt írják,hogy az SB LIVE 7.1 24-bit a legjobb

Ennyi tényleg megér!Van valakinek?
  • FLeK0
    cs, emelt szinten.
  • Ben C
    AZért mert a CS az egyszerűsége, és ebből származó nehézsége miatt lett olyan amilyen. Nagyon népszerű.

A CSS pedig most , hogy észrevette a Valve, hogy mennyire könnyű lett, ahelyett hogy helyrepofozta volna, benehezítette a játékot bonyolultabb, több kemphelyes mappal.. ez lett a trainből, a tökéletes warmapból.. kettéosztott ajtók, az egyébként teljesen sima átjáróban most zuhanyzókabinok, midnen baromság.. nemtom..ezt kiadhatták volna Source néven.. de nem CS..
  • Ben C
    és ki használná? senki
  • Guer
    télleg Borg mi van azzal a public serverrel amit emlegettél?
  • k9duli
    A train után tényleg az ember egy italyt kíván mondjuk.A trainben iszonyat sok helyről meglepetés érhet.És az embernek szinte folyamatosan 360fokot forognia kell.És nagyon kell fotoznia mia a helyzet.Nagy távolságok vannak és még egy kicsit ködös is.Hát igen az a pálya engem is lefáraszt.
  • Guer
    adj egy linket hogy honnan lehet letölteni a 3dMarkot és megnézem neked
  • M@TriX
    jah még a hangkaris témához.
    akinek van 3dmark03-asa az futtassa már le légyszíves a Sound test no sound és 24 sound részét és mondja már meg, hogy milyen karija van. Előre is köszi, nekem IC7-es Abit-om van:
    no sound: 74
    24 sound: 64

az érdekelne, hogy mennyi energiát emésztenek a karik a graf rovására. Előre is köszi. ;)
  • k9duli
    Erről még talán annyit hogy az a sok "hulladék" ilyen papír pohár meg ujság papír stb szerintem ez nem sok vizet zavar.Hórdó tény hogy nagyon idegesítő,de taktikailag nagyon jól felehet használni.Fürdőszoba,budi kanapé 1.6 ban is van.De akkorsem értem mi bajod van pl: a wc-vel.(lehet hogy túl sokszor láttad a Bud Spencer és Terence Hill páros filmjét).
  • neozed
    Ma egész jól ment office-n :D
  • k9duli
    Kicsit off.De valamelyikőtöknek van ilyen monitorja 17” Samsung DynaFlat 795MB ,mert ilyet készülök venni.