73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
1-2 hét után úgy is kijön az ellenszere...de addig jó lesz -
3d mark '03? 1024*768?
ahhoz a confighoz képest szerintem kitűnő! -
jah csak nehogy egy bug miatt az olyanokat tiltsa le aki nem is csítelt csak vmi gép vagy config problemja volt.... -
Bazmeg ez kurva jó.Nekem ez tetszik a legjobban "Elképzelhető, hogy a rendszer automatikusan letiltja a Steam accontot, ha valakit csittel elkapja a VAC 2".De jó lesz!!!
Mostmár így a csíter 100X is megondolja hogy van e értelme. -
VAC 2 is max 1 hétig fog csak :( -
végre... -
megcsináltam a full testet is és 3056 pontot kaptam
háát ez gondolom nem vmi tul jo eredmény... -
ööö...
Hát akkor viszont elárulhatnád nekem, hogy hogyan tud a haverod törttel játszani, mert nekem nem megy ugy
-
Halljátok!
A SAP Admin plugin hogy kell telepíteni?
Mert kaptam két fájlt, de nem találom, h mit kellen felülírni vagy vmi... -
ha valaki még nem hallotta volna, egy kis jó hír, remélem:
"Hamarosan egy Steam Update keretében megérkezik a VAC 2 (Valve Anti Cheat). Erre azért van már szükség mert több mint 20000-en játszanak a CS:S-el és közel 15000 szerver fut, mégsincs semmilyen védelem a csiterek ellen. A következő héttől azonban változik a felállás! Hiszen megjelenik a VAC 2 ami sokkal agresszívabb rendszer lesz mint a VAC 1. Elképzelhető, hogy a rendszer automatikusan letiltja a Steam accontot, ha valakit csittel elkapja a VAC 2. Ezzel azt a bonyolult procedúrát szeretnék elkerülni, mint ami eddig volt vagyis ha csitert láttál azt fel kellet venni és a Steam-eseknek elküldeni. A hátulütője az, lehet a dolognak, hogy már a VAC nak is voltak hatalmas hibái (pl memória hiba miatt dobott ki embereket). Ezért erről még egyenlőre nincs biztos hír. Jelenleg csak Source alatt fog üzemelni a VAC 2 de, tervezik a CS1.6 alá átírását is, mert a VAC 1 már nem nyújt megfelelő védelmet." -
köszi, úgy látom nem lesz hangk csere :)
máshol is kaptam teszteket jó lesz ez nekem ami most van -
Nem, neki teljesen sima tört CS-je van :)
De már valszeg meg lesz a probléma úgy néz ki :)
Thanks for the help (for all of them)
-
nah mátrix megvolt a test:
nosound: 27.8 FPS
24 sound: 12.6 FPS
(csak ezeket nyomattam le a többivel nem foglalkoztam)
hmmmm... télleg jo kis darabot leszed belöle a hang
mondjuk az én gépem most amugy is szaraxik
amugymeg : Abit BD7-II ,2GHz Cel, 256/333 DDR, SB LIVE 7.1, GeCube 9550 Gu Extrem 128 Mb -
ja,amúgy jóreggelt mindenkinek :) -
:(
ennél még a 1700-as celeronomon is jobban ment a neten,mint az új procimmal a botokkal.
na mindegy,úgyis elég idióták néha a botok.. -
ez a szerver mikor működik?szívesen mennék. -
nekem alapból benne van. -
(ha jól tudom ujították a steam engine-jét a rüszmetegek, és igy már kiszűri a steam-down és a six-steam-es emberkéket) -
Nem steam-down-os van neki???
Mert az március elejétől nem műxik. Nekem is oylan verzio volt, onnan tudom -
Thx, megnézem.
Jóéjt for all -
És ha simán bot_add -ot nyomsz, akkor mit csinál? Mondjuk sejtem hogy ua. lesz a végeredmény...
Szerintem próbálj meg egy másik verziót a CSből, vagy ha eredeti van, akkor update-eld, sztem annak segítenie kell. -
ja igen nekem nedde volt kikapcsolva ha jól melékszem és akkor nem látta a szervereket. -
ilyeneket nézz át, hogy hálózati kapcsolatok, netdde kapcsolódás stb. -
lehet úgy multizni hogy ez a köcsög steam békénhagyjon? -
és itt van még ez az all-seeing eye magyar szervereken mennék és ezt írja: server is full. de nincs tele de azért ezt írja. meg steamet updaol nem tom mé de csinálja. -
ja és én ezt megcsináltam. de inkább írd le hogy hogy mentél bele mert én így csináltam:
create server->pálya...->benn vagyok tök 1edül->ESC, konzol és ez az bot_add xy helyre és ezt kapom: createbotO failed -
A konzolba kell írni, hogy bot_add, vagy bot_add_ct / bot_add_t
- attól függően hogy melyik team-be akarod rakni a bot-ot.
Nekem ez tökéletesen műxik, bár nekem is rendesen megeszi a gépem.. -
Láttam hogy válaszoltál, és nagyon szépen köszönöm. Meg fogom próbálni hátha jutok valamire. Csak elfelejtettem eddig megköszönni :) -
vki nem válaszolna? (#14279)
És miért van az, hogy a steam baromság update-ol, és az all-seeing eye-ban minden szerverre azt írja az a szar, hogy tele, mikor van olyan, hogy: 12/20 8/12 ... mi a bánat-é? -
Mondjuk én írtam neked vmit, de szerintem azt nem olvastad. -
ja ja ennyire leterheli főleg a procit. -
Te hogy raksz bele botot? én amikor hozzá akarom adni azt írja, hogy createbotO failed -
dehogy, örülnék ha valaki egyáltalán jönne, de mind1, most úgyis még poénkodom vele, hogy jobb legyen -
Vegas #14277 és..és..oda csak olyan mehet aki sg-s??? 
-
Emberek!
Elindítottam saját gépemen egy próba-servert, csak úgy a fun kedvéért. Most megy és ha van egy kis érdeklődés, akkor néha beíndíthatom, amíg nem megy a hivatalos serverünk. Szerintem elég gyors lesz, mert jó a gépem és a kapcsolatom is, de lehet nem lesz tökéletes, de ez csak poén és jó lenne, ha sikerülne egy kicsit játszani együtt.
NÉV: [SG] Csapat Server [HUN]
CÍM: 80.99.41.126:27015
Jelszó: cshu
RCON jelszó (ha valaki tudja, hogyan használható, mert én nem ;-P): sghun
Gyertek gyorsan! :-) -
mindenkinél szaggat a játék mikor indítasz egy szervert és botok ellen játszol?mert nekem nagyon.kb. mikor 10 bot van akkor 20-30 FPS-em van,mikor neten akkor 60-70.ennyire leterheli a bot a procit? -
A lényeg annyi hogy ebből a topikból a segítőkészség valahogy elveszett félúton. Természetesen tisztelet a kivételnek, mert hála istennek az is van. -
Nem, nem fogom. Csak azt hittem egy fórum arra (is) való ha adott játékkal (vagy témával) problémám van, akkor meg lehet kérdezni.
De ti mindenkivel így viselkedtek, azér nem is írnak ennyien már ide. -
Borg #14272 Most értem csak haza. Majd holnap foglalkozok a szerver kérdésével... bár ha azt veszem, hogy egyelőre a 26 tagunkból egyetlen egy sem jelentkezett segíteni... lehet hogy én is így állok hozzá inkább. Nemigaz nincs senki közülünk, aki üzemelt már be ilyen szervert. De majd megoldom, nem kell aggódni.
Egyébként a weblapot holnap vagy holnapután KELL fellőni, vagy különben 2 hetet fog csúszni. -
Tiszta lag ez a szar, így lehetetlen játszani sima CS-ben modemmel jobb mint ez adsl-el, egy villanás beadott a gyerek 4 lövést ebből én 1et láttam, meg ilyen, hogy totál lámák akik össze vissza huzogatják az egeret mákolak le, áh ez így szar majd szóljatok ha javítva van a netkód. A pályák helyett inkább a netkódot csinálnák meg rendesen.