73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #14350 Installál...
Amúgy INFO: A szerverünk éjjel 3 és 6 között backup feladatokat lát el, tehát akkor ne joinoljon senki (mert lagos lesz).
Napközben ellenben csak ez fut rajta, izmos vas, izmos net, jól fog menni. Lehet hogy 32 playeresen is kipróbáljuk majd, de állandóra szerintem a 16 player elég lesz. -
drukkolunk
-
Borg #14348 Najóvan, most továbbment az install végre. Remélem mostmár nem gebeszkedik semmin. -
Borg #14347 Király. Steam hibáról van szó, az srcds fórumban irják is... :) Én meg már a hajamat téptem majdnem. Remélem mostmár működni fog. -
télleg jopafa progi
most én is megnézegettem -
Borg #14345 Na nemtom mivan, a letöltések végén mindig ezt irja ki:
"Downloading: .\cstrike\sound\radio\stormfront.wav
Compression Failure"
Lehet ezután még töltene le ezt azt, mert elinditani sem tudom. -
Borg #14344 Ez ok, egyelőre a szervert se tudom elindítani valamiért. Nem akar futni az istennek se. -
Ja, jó nagy:D
És jó kis stat...szerintem:D -
Ok, de majd meg kell adnod az egyik file-ban az adminok steam id-jét:D
Ha lesznek adminok:)
Egyszerű kis plugin, tegnap kezdtem el ismerkedni vele. -
Jó, már mint a kép?
-
Borg #14340 Ja, épp most bujom a cfg-it. De a szerver még mindig töltöget (most az ambient soundoknál tart már, mapok megvannak), szal a konfigolással csak utána tudok kezdeni...
Nameg még fel is kell varázsoljam valahogy a szerverre a maniadmin fileokat. -
Itt 1 Kép:
-
jó ez a mani-admin plugin, én felraktam a cs-m mellé, és próbálgattam itthon.
Át lehet írkálni benne dolgokat, hogy magyarul "vakeráljon" :D
Ezt szépen megaszontam
-
Borg #14337 Ne aggódj, a mi szerverünkön ilyesmi bugyutaságoknak nem lesz helye. -
Borg #14336 EZT: http://www.mani-admin-plugin.com/mani_admin_plugin/documentation/mani_admin_plugin.html
legyen szíves minden SG tag rágja át. Már ha akar majd valamilyen jogot a cs:s szerverre... -
Borg #14335 Ez: http://www.mani-admin-plugin.com/forums/portal.php
fut a t.error szerveren, asszem ezt fogom rápakolni majd. -
Takezó #14334 Fleko azt mondta, hogy nem, akkor viszont corri :| -
Borg #14333 Ez sourcehoz van? -
Borg #14332 Köszi all, cfg generátort már találtam, azt meg is csináltam. Még töltögeti a fileokat, de utána berakom a cfg-t, és már indul is a szerver.
Olyan mod érdekelne hozzá, amivel JÁTÉK KÖZBEN adminolható a szerver. Meg mindenféle ügyes utilokat tartalmaz, mint pl a t.error szerveren. -
"Dikki: De. ;)"
wow :) -
FLeK0 #14330 adminmod nincs sourcehoz, viszont sok kis plugint csinaltak mar erre. -
Menj fel a CS Source Site™ -ra (by BiTyE), ott minden le van írva a fórumban (mondjuk regelned kell magad, hogy megnézhesd, de ennyit megér).
Ennél többet nem mondok itt, mer megin jön az hogy warezolás így-úgy...
Ergo ha valami nemmegy akkor Private Message. -
Takezó #14328 Itt van link is, meg leírás is a telepítéséhez asszem -
Kösz az admin bácsiknak hogy további mp3 tömkelegét gyártották, amit kötelező jellegel le kell tőltenem, és meg kell halgatnom minimum egymás után 100x.
További köszönet hogy a lenullázásuk további egyórát vett el a szabadidőmből.
Ez hihetetlen.
-
Takezó #14326 Én nem értek hozzá, de nem www.adminheaven.hu? -
Ben C #14325 gugli? -
Borg #14324 Valaki virítson nekem sürge infót, hogy admin modot meg ilyeneket honnan szedjek, hogyan installjam rá. Leirás is jó, ha van. -
Borg #14323 Na kérem, mászik fel a cs:s a szerverünkre :)
Itt tartok:
"Go get yourself a cup of coffee." -
Borg #14322 Jövö hét végén nem fogok ráérni kitenni az oldalt. -
FLeK0 #14321 Ebben a 'hirben' igen sok buta es teves dolog szerepel. A VAC eddig is teljesen automatikusan mukodott (bannolta egy vagy extrem esetekben tobb evre az embereket az osszes vacos serverrol, accountot nem tiltottak, es nem is fognak csalasert.) Soha semmit nem kellett vagy lehetett elkuldeni nekik, vagy gyanusitgatni. Memoria gondokat nagyon regen megoldottak. nagyon. 1.6-hoz szerintem biztosan nem fogjak hasznalni, csak a source alatt. Ez a 20ezer meg jo ha tizede az aktiv cs:s jatekosok szamanak. Ezek utan mennyire hiheto ettol a hirforrastol a jovo heti megjelenes (bar ebben a magyar forditasban megtobb a ferdites mint az eredetiben), azt nem tudom. -
ha a min fps-t akarod növelni akkor marha gyors proci kell, nekem 2500+@3200+ 1giga ram 6800GT minden max árnyék off, 2x FSAA 16x Aniso és van hogy leesik az fps 35-40-re, de leginkább 70+ van, és ha kikapcsolok mindent akkor is ez van, de ez mindig is így volt CS-nél, ammi jobban zavar az a szar netkód. -
Borg!
Még nem küldte el mindenki a nevét ezért ezt 1 héttel elcsúsztatjuk addig akkor elküldöm a honlapunk eddigi állását. Csak priviben oszd meg hogy hova küldjem el neked...
Köszi -
még jó :P -
jaja,nagyon szép.nem hiszem hogy léteznének. -
hmmmm... uj procira most nincs pénz
ugyhogy memoria lessz
amugy az elsö 4 testben létezö játékok voltak?
az a wings of fury nagyon tetszett -
nekem 2x512 DDR400 van dualba kötve és igy semmi probléma... -
nekem eléggé szépen fut a source alapbeállításon,de a botoknál borzaémas az a 25 fps...
szerintem nem eszik sok memóriát.vagy igen?mert szerintem a te legfőbb bajod a proci.de azért elkélne +256 mega ram is. -
hát saját tapasztalatom alapján kell hozzá legalább 512
nekem 256-van és játszhatatlan (333Mhz Samsung) -
Ben C #14312 Mennyire memóriaigényes a CS?
mer most akarok beujitani egy giga memet, remélem jóval gyorsabb lesz a mostaninál, mert ez katasztrófa. -
ahha a 3Dmark -ba mindent alapon hagytam (vagyis 1024x768) és igy született meg az eredmény
hát nem tudom lehet hogy kitünö de attol még ugyaugy szaggat a CSS -m (általában 10 FPS!!! körül van)
ugyhogy ugytünik csak a +memoria fog segiteni rajtam
vagy jáccom hang nélkül :DDD
jah és CS-ben minden beállitás legkisebben van és DX7-ben fut