73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lord AnonymouS
    A manace benne van, az assault sajna nem... De most berakom, a link ugyanaz lesz. Ha valakinek van még javaslata, azt most írja le, mert elég sok idő, míg feltöltöm az uw-re. Múltkor is több, mint egy óra volt ez az 56 mega.
  • Col Andrew
    Hi!
    Van egy nagyon nagy bug a compound mapon, amit most fedeztünk fel az SG szerveren játszva. Ha a ct- kezdőtől jobbra egészen hátra megy valaki, (ahol a beton van és a drótkerítés meg a viz)akkor a szembe lévő konténer frankón átlátszik. Csak szabadszemmel, távcsővel nem. Elég durva!! És nem wollhakkoltunk!!
  • HaP
    Es azt hova irod bodg mert nekem nem mukodik ja es a Sniperek tiltasa hogy van meg???
  • k9duli
    Ja ugyanaz.Féltem, mert van egy másik dust3 ami nagyon elvan terjedve csak nem a szervereken.(jó nagy szar map).
    Nagyon örülök hogy segítettél, és hogy tovább egyszerűsítetted a map letőltést az sg fórum olvasóknak.Fejlécbe a linket bekéne operálni.
    de_menace_final,cs_assault2005new mapot beletetted a mapcsomagba?(csak hogy haladjunk a korral).
    köszi.
    A mapfeltőltési infón meg folyamatban van.
  • Borg
    mani admin mod.
  • HaP
    Heloka segithetnetek nekem!

Ha csinalok szervert hogyan tudom letiltani pl a snipereket

es meg ha csinalok szervert a jatekon kivulrol akkor hogyan tudom bedobni hogy bentrol a konzolbol is tudjam allitani koszike szepen:))
  • azriel
    Tegnap délután felnéztem a szerverre, és egy idő után már tele is volt, ez olyan 18h fele lehetett. Jó csapat jött össze, csak én bénáztam, főleg a dust_2-n (segg utolsó voltam). Nagy ritkán erősen belagzott a szerver (legalábbis nálam), de amúgy nagyrészt simán futott minden, és a pingem is 35-60 között ingadozott. Szal teccet.
  • Borg
    jobbklikk, tulajdonságok ;)
  • Guer
    oh bocsi anonymous!
    remélem megbocsátassz
    és köszi a linket

(borg te honnan szerezted ezt a táncoló banánt? oltás)
  • Borg
    A maptémát (ha addig meglesz minden infó) meg a köridő beállítást is majd pénteken teszem meg.
  • Borg
  • Lord AnonymouS
    bocsi, de AnonymouS vagyok

[nem sértődött meg azért (télleg nem), de nem szereti, ha nem így hívják, ha már hívják...]
  • Lord AnonymouS
    ITT VANNAK A MAP-EK EGYBEN

ki lehetne rakni a fejlécbe is a linket: http://anymvs.uw.hu/programs/sg.hu-maps.zip
  • Guer
    ááá köszi anonymus
    kiraknád a linkeket az oldaladra?
  • Amse
    Hi!Bocs hogy ide írom ,de ez kicsit látogatottab mint az 1.6 topicja.Légyszives valaki aki rakott már be spray-t 1.6-ba az keressen meg msn-en.Thx
    e-mail lent.
    I
    I
    V
  • Lord AnonymouS
    Nemá! Megyek! (ha tudok) :-D
  • Col Andrew
    Megtelt a szerver!!!
  • Lord AnonymouS
    Megcsináltam szépen a map-eket kitömörítve és újrarakva egy file-ba, most töltöm fel a honlapomra, ahonnan majd közvetlen linkkel le lehet tölteni. Akár ki is rakhatjuk majd ide fel.
  • Lord AnonymouS
    Megnéztem és van ege, tehát lehet tölteni. Egyébként van egy hely rajta, ahol szól a zene és ha szétlövöd a magnót, elhallgat .
  • Lord AnonymouS
    ez a dust3 link nem jó? Remélem ez ugyanaz, mint amit te beraktál, mert annak volt ege és én eddig nem láttam ilyet dust3-on. Azért kerestem új linket (egyébként 2 gombnyomással, Google-ban találtam), mert nagyon lassan jött a tiédről.
  • k9duli
    UH köszi, ügyes.Jó hogy szóltál,mert inkább ezt tőtsük fel.
    A bünti pont javaslat símán visszavonva.
  • M@TriX
    jah annyit, hogy a de_menace-nek kijött a finalja:

letöltés
  • M@TriX
    jó kis mappok, jöhetnek...
  • M@TriX
    az kissé régebbi, már egy hete nem nyomtam CS-t mert vagy nincs időm, vagy a hálózaton tölt valaki, mint pl most = 300+ ping

de ez csak hétfő-kedd esetleg szerdára igaz. szóval leszek majd. ;)

ma is vártam hátha lesz tiszta idő, de nem nagyon van...
  • Lord AnonymouS
    ismerős helyzet...
  • k9duli
    Főleg úgy hogy egy emberrel folyamatosan beszéltem msn aki tök láma és 1.5 akar nyomni interneten.Ami végülis nem nehéz csak ő semmit nem értett.És így lassan az agyvérzésbe kergetett.
  • k9duli
    MICSODA!!!!!!
    Nem az sg szerveren voltál!!!
    Javaslok két bünti pontot!
  • Lord AnonymouS
    Áz!
  • Lord AnonymouS
    Szuper! Én letöltöm mind. Köszi a fáradozást, nem kis munka lehetett... . Már csak be kell rakni őket a serverre, meg hát játszani kéne rajta. Ja, még valami. A botok pontos kezelését meg kéne tanulni, mert délután játszottunk egy kicsit Guer-rel ellenük és nem tudtuk megoldani, hogy melyik team-be menjenek, meg hogy táposabbak legyenek és így nagyon bénák voltak. Komolyan, 5 perc alatt összeszedtem 15-0 statot botok ellen és sajna lassan gyűlnek az emberek a serverre és akkor is néha még kevesen vagyunk. Sajnos. De reméljük ez még változik. Főleg mondjuk esténként és hétvégéken.
  • Kovsebi
    Kiály klán. :)

Box3r
  • Lord AnonymouS
    Na látom nagyon alakul a server... szuper! Én mindnennel egyetértek eddig (bár tudom ez senkit nem érdekel :-D). Én örülnék, ha jó sok custom pálya lenne a cycle-ban; úgyis az a magyar cs scene-en a tendencia, hogy csak alap mapok mennek általában, ami szerintem könnyen megunható. Szvsz a fy_iceworld_real legyen vote-olható, a cycle-ben nem muszály benne lennie, habár én szeretem néha a kis deathmatch szerű tüneményt és jobb mint az _original verzió.
  • k9duli
    Akkor a mapok linkje amit ígértem(szerintem így egyszerűbb lesz).
    ---cs_area35itt
    ---cs_twilightitt
    ---cs_militia_tm2itt
    ---de_3rdstreetitt
    ---de_bajoitt
    ---de_dust3itt
    ---de_infernoitt
    ---de_laroseitt
    ---de_menaceitt
    ---de_newportitt
    ---de_subway2itt
    ---de_go_nukeitt
    ---cs_siege_sp_fixeditt
    Az assault mapot már nyomtam a linket.
    Megjegyzés a dust3 map linkjének a megtalálása majdnem sérvet okozott:)
  • M@TriX
    szerintem a cshu-n szerintem mindenki meg tudja jegyezni, nem annyira bonyolult ;)
  • M@TriX
    van egy képem is az új assaultról, egy T a fejenállást gyakorloja, amúgy kiesett az alagutból mert egy CT lelőtte, jópofán néz ki :)

ez meg a kedvenc stukim és én, 5 CT maradt rám, a T-k egyedül hagytak velük. :) egyet kicsit előbb, a többi egyszerre, egyet meg kinyírtak TKért :)

• M@TriX
    helyes, ezt a mappot támogatom, nekem bejön
  • Zetorg
    majdnem kész a gépem, már csak egy vga kellene.
    most egy PCI-os ati 7000-es kártya van nálam, de 800x600-ban 12fps-sel megy a játék.ha 640x480-ra akarom rakni, kifagy.
    volt valakinek ilyen gondja?
  • k9duli
    Nah néztem assaultot(amit eddig is tettem csak elsiklottam szegény map felett).(Biztos mert az a nagyon sötét _ren és _lith ugrik be mindig).
    Kettőt találtam ami között nem szeretnék dönteni(ezért nézétek meg és mondjátok meg szerintetek melyik kellene(mindkettő elég jó).
    ---cs_assault2005new
    Erről a mapról a véleményem hogy szebben van kidolgozva mint a következő (szerintem).A szellőző nyilásnál nagyon jól megcsinálták hogy sokkal több helyről lehet kijönni(ez fontos mert terror map eléggé).Több a kemp hely és csak a kinti rész sötétecske.De 2.0 gammán már világosnak tűnik:)Nah mindegy én erre szavazok.
    letőltés itt
    A másik :
    ---cs_assault_tankfinal A kinti rész egészen világos a benti sötétebb(elég szürke az egész map a sok beton miatt)De viszont egy nagyon állat dolog van mert az épületben van egy kivetítő amin végig lehetnézni hol támadnak a ct-k.letőltés itt2
    Ha nem nyilatkoztok akkor az első lesz feltőltve:)
  • Guer
    szeintem a köridöt mindenképpen 3 percre kéne tenni
    duli már elmondta miért
    (vagy szavazzuk meg)
  • Guer
    egyenlöre nincs olyan nagy tömeg a serveren...
  • dop3
    Jelszot rakjatok, mert kulonben tele lesz a szerver szlovakul, nemetul, angolul, romanul, szerbul beszelo idegenekkel, es hazank fiai pedig nem fognak bejutni. Tapasztalatbol mondom...