73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
honnan szerzel eredeti kulcsot 2000Ft-ért??? -
én is így vagyok vele 
-
ebböl semmit nem értek -
én úgy gondoltam, hogy értelmes gyerek vagyok, de ebből a mondatból egy deka infót sem tudtam kihámozni.. :) -
2 netdee-s szolg. kapcsoldd be com+ os 2 szolgáltatást meg kapcsoldd ki a winben -
hali.miért van az hogy a pingem egyszer 50 aztán felugrik 10-fölé majd vissza?semmi virus vagy spy nincs 1024/128-as adsl -
na végre stabil a netem erre sehol senki, hol a CSÜRHE??? ;) -
az baj na mind1 megprobalom valaki masnal megnezni hogy mit csinal :) -
Borg #14581 Nekem linux alatt gond nélkül felment és működik. -
Na lehuztam :) es betettem a Mani admin-t csak van egy gond amit nem tudok miert csinal van egy olyan konyvtar hogy addons es abban a mani_admin_plugin.dll ha be van masolva akkor nem indul el a jatek nekem valami hibauzenetet kapok pedig mindent a leiras alapjan csinaltam amit az oldalon talaltam es ott az volt hogy azt is be kell masolni szoval van valami megoldas vagy valamit rosszul csinaltam??Remelem nem kerdeztem rosszat ;) -
Mi suliban végig "A" betűt nyomunk a kulcsnak és megy mindenkinek. -
ok megnézem valahol és akkor el lehet felejteni a cd key already in use hibaüzenetet -
Nekem mondod... Suliban nem is tudom mi lenne nélküle.
-
Én speciál láttam valahol olyan 1.6 cs-t amit lanon lehet nyomni, és nem kell semmi steam.Valamelyik warez oldalon lelehet tőlteni, meg a suliba is ezerrel játszanak ezzel a résszel, akár húszanis, semmi kód és account nélkül.Tehát van így feltőrve 1.6cs lanra. -
Koszi -
FLeK0 #14574 Web „mani admin plugin”: 1–10., összesen: kb. 3 430 találat. (0,31 másodperc)
Counter-Strike Planet » news » Mani Admin Plugin
Counter-Strike fansite offering news, downloads, skins, maps and a whole lot more.
www.cstrike-planet.com/shownews/174 - Hasonló lapok
mani-admin-plugin.com :: Home
... Welcome to the Mani Admin Plugin site. Current version is of the plugin is
... I've setup this web site to handle the Mani Admin Plugin from now on. ...
www.mani-admin-plugin.com/ - 73k - Tárolt változat - Hasonló lapok
=====
pls ha KERESEL valamit a googlet hasznaljad mert 2 masodperc alatt megvan a 2 oras valaszidok helyett. -
Bazz nyaljatok meg a botom ugy oszinten nehezetekre esett volna egy normalis valaszt adni?
#14568 -
FLeK0 #14572 eredeti cdkulcsok kellenek kulon steam accountokba regisztralva (2000ft/db). -
Hi all!
Lenne 1 problémám amire kellene 1 kis help. Nem tom tudtok-e segíteni, mert az 1. résszel kapcsolatos. Szal, va a cs a sima half-life nélküli és lanon akarunk nyomulni haverokkal. Namár most van 1 olyan baja a gémnek, hogy kész a szoba, 5en felmennek és utána "lezárja" a szobát. Próbáltuk 8 játékoson meg 16-on, de elérte az 5-öt és lezárta, oszt holnap meg 2 órát akarunk 7-en nyomulni meg az iskolába lesz 1 zárt kötű bajnokság cs-ből és 3-3 fős csapatok lesznek de az meg 6 és több mint 5. PLS help sürgős lenne!!!! -
Bart Simpson forever!!!
-
De már énis leírtam ebben a topikban szal, akár visszais tudott volna olvasni... -
Borg #14568 -
Szerintem hagyjuk, mer ha sokan vagyunk akkor mar csak henteles van nem csapat munka. -
Ja es meg lenne egy kerdesem hogyan tudok letiltani fegyvereket??Erre is van plugin vagy ezt siman consolbol tehetem es ha consolbol akkor milyen parancsal?? Elore is koszi. -
Szia honnan tudnam lehuzni ezt a mani admin plugint??? -
Borg #14564 Ja még valami. Elvileg a CPU terheltségből adódóan lehetőség lenne a player szám növelésére.
Kérdés: hagyjuk/növeljük,mennyivel,minek -
Borg #14563 A botok nincsenek is engedélyezve a szerveren, hogy lehetett ott másik 4 bot?
-
Borg #14562 Benne lehet, de cyclebe nem kerül. -
FLeK0 #14561 bot_difficulty: 0/1/2/3
0 is Easy, 1 is Normal, 2 is Hard, & 3 is Expert. You must set this cvar before you add the bots.
bot_join_after_player: 0/1
Bots wait for a human to join before joining. Set to 0 to allow bots to play without humans.
bot_join_team: any / CT / T
Add bot(s) to a specific team. -
ja meg még esetleg annyi hogy hogy lehet kiválasztani hogy a botot melyik csapatba rakjam
elöre is thx -
vki nem tudja véletlenül hogy ezzel a mani admin oluginnal hogy lehet állítani a bot_diffiycultot?
És hogy hogy lehet beállítani (illetve ki-be kapcsolni) az auto team selectiont?
a doksijában nem találtam erre utalo dolgot -
final-t :-) -
cs_siege_sp_fixed megnéztem ezen a mapon hogy kivihetők a túszok, ugy hogy megnyugottam,jó. -
de_menace amit én linkeltem még nem final csak amit mátrix linkelt, az van benne?
Bocs ha akadékoskodom.(Csak általában a tökéleteségre törekszem). -
Bocs, erre nem is gondoltam, ne haragudj. Berakhatjuk az origin-t is, vagy akár egyiket sem, nekem mind1. -
Ben C #14554 legalább egy ilyen hentmapon ne azt néznéd hogy milyen szépek a jégkockák, hanem azt hogy az iceworld_origon egyeseknek (nekem) 10x annyi FPSe van.. :(
dehát akkor az uj gépig csak botokkal jáccok.. -
Ben C #14553 wollhakk!! 

-
Meg kell nézni a ping-jüket, mert oda van írva, hogy BOT :-P -
Borg! A botok prefixét is be kéne állítani, mert félrevezető. Majdnem kivágtam valakit (csak majdnem, idejében megnéztem), mert azt hittem bot. Volt 4 másik bot mentségemre legyen mondva
-
Esetleg a fy_iceworld_real benne lehet? 

Ehhez Borg mester egyetértése is kell nekem. Utána rakom fel a serverre és mehet a link a fejlécbe.