73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #14709 A témáról most nem szeretnék PÜ-s szavazást inditani, lévén nem cska az SG tagokat érinti.
Mindenki erőltesse meg magát, és amint lehet irjon véleményt a dolgokról :) -
Nem tudja valaki mér néz így ki a CS-m?
pic1
pic2
És két csoportkép a teszteléröl:
pic3
pic4 -
Borg #14707 Itt lejjjebb van már link, de ne töltsd le. Frissiteni kell majd rajta. Inkabb varj meg egy kicsit, vagy toldtsd le, es szedd ki belole amit lentebb irtam. -
Borg #14706 Apropó, késziti valaki az uj bannert, vagy szoltatok valami bannerkészítőnek az általánosban? -
Pontius #14705 télleg, custom mappos csomagot honnan lehet lekapni? van már link? -
Borg #14704 Illetve
4. A mapcycle sorrendjét is meg kellene beszélni. Szerintem 1 alap, 1 custom legyen. -
Ben C #14703 akkor helyett.
imádom az iceworldot, de nem birja a gépem a realt. -
Borg #14702 Nem kell 2 iceworld szerintem. Igy is van awp map, iceworld real, és poolday is. Utóbbi egyébként a best ezek közül :) csak kicsit erőforrás igényes... -
Ben C #14701 iceworld real helyett nem mehetne iceworld orig? vagy már le van zárva? :( -
Borg #14700 Ja és még valami, a mappackot újra kell tömöríteni, mert az fy_iceworld_adv rossz (ujraindul a szerver tőle), nameg a area35öt is ki kellene venni belőle. Csakúgy, ahogy a HL2 mappát is. Én nem töltöttem fel a Hl2 mappát a szerverre, mégis megy minden map jol.
Szal ha a dolgokat megbeszéltük, kell egy uj pack a jó mapokkal. -
Pontius #14699 alap mappok sztem maradjanak, customból meg közteccés alapján
havanna maradjon!
custom mapok nagy részét nem ismerem :( szal ebben nyilvánítok véleményt :P -
Borg #14698 Amint látszik, van 12db alap map. Gondolom ezek maradjanak a cycleben.
A custom mapok 13-an vannak, már amelyek a cyclebe mehetnenek. (area35 nem megy, mert bugosak a tuszai).
1. Ez alapján, 25 mapban állapítom meg a szerver maximális mapcyclejet.
Ez azt jelenti, ha egyetértetek, hogy a cyclebe több ma sosem kerül majd. Ha új map jön ami jó, annak egy régit kell leváltania.
2. Az area35-öt szerintem vegyük ki a maplistből is, nem kell szavazhatóra sem. Jó map ugyan, de a tuszok miatt nem jatszhato.
3. Az alap mapok közül maradjon mind, vagy esetleg pl a havana-t vegyük ki? -
az a baj hogy nem tom melyik-melyik :D -
Borg #14696 Na kérem, sg.hu mapcycle tesztelés megtörtént. Egész jó mapjaink vannak :)
Nade, filterezni kellene.
A lista:
alapmapok:
cs_italy
de_dust
de_aztec
de_cbble
cs_office
de_chateau
de_dust2
de_piranesi
cs_havana
de_prodigy
cs_compound
de_train
custom mapok:
awp_map_css_v2
cs_area35
cs_assault_2005new
cs_militia_tm2
cs_siege_sp
cs_twilight
de_3rdstreet
de_bajo
de_dust3
de_go_nuke
de_inferno
de_LaRose
de_menace_final
de_newport
de_subway_2
fy_iceworld_real
fy_poolday_reunion -
abszolute meg vagyok elégedve a mapokkal
annyia a baj vele hogy egy-kettö nagyon FPS zabálo -
mégegyszer a MAP-PACK linkje -
Hálózati DDE /elírtam bocs, vmi miatt ez nekem már csak net dee marad :)/ -
kijöttem letölteni a map packot :) -
Guer végre van ramod!! -
Borg #14690 de_port -
Borg #14689 Na lehet kezdeni joinolni a szerverre.
Ha beléptem én is, akkor elkezdem váltogatni a mapokat. -
Amúgy megint készülőben van egy map.Valami bomba lerakós, csak a nevét elfelejtettem. -
Borg #14687 Ez a szenny nem névsorban tölti fel a mapokat :) fél órája aszittem végez már, mert az utolsót töltötte... de mostmár lassan csak befejezi. -
Borg #14686 A szerver fileok frissültek. Legalábbis ahogy a logot néztem egy csomó wav meg ilyesmi. -
hmm..steam news-ban vannak updateok amit 9 és 10. adtak ki...de nekem nem updateolt mostanában -

-
Borg #14683 Még töltődnek fel a mapok.
Amúgy az mint ami az összes többire is. -
fdsag #14682 Mi a jelszó a szerverre?
-
Ok -
Borg #14680 Szólok, szerintem percek kérdése. Utána megirom a maplistet, hogy voteolható legyen mind, aztán go. -
nah szolj ha kész vagy és megyek tesztelni
akár végigfutom az összes mapot is -
Borg #14678 párolognak felfele a mapok... -
Borg #14677 OK, próba.. -
Vagy most ezért szedjek 700 KB-ot és rakjam fel újra másfél óra alatt? Szvsz meg lehet oldani enélkül is... -
Én intézem mostanában a map-pack-es dolgokat, de mind1. Azt a hl2 könyvtárat a dust3 pálya rakta bele, és szerintem nyugodtam ki lehet törölni, csak egy pár kődarab textúrája van benne. Szerintem mindenki leszedheti azt ami most van fennt és kitörölheti azt a 700 kb-ot belőle. Te is felrakhatod a serverre, ha kiszeded azt és kész. Sztem ettől még menni fog a pálya. -
Borg #14674 A következő már az lesz... reméljük :)
Egyébként az srcds fórumokat olvasva sajnos vannak olyan custom mapok, amik nincsenek rendesen linux szerver alá megírva. Vagyis a compile során kihagytak fileokat, aminek következtében ezektől a mapoktól lehal a linuxos css szerver. Remélem ilyen map sincs ezek között. -
így sztem tökéletes, de jó lenne, akkor ha egy végleges mappack lenne már, mert itt kapkodom lefele a 60MB-okat :) ami mondjuk egy héttel ezelőtt modemmel nem lett volna egy leányálom.... -
Borg #14672 Igy van. Google->mani admin plugin->documentation -> és ott le van irva a custom wavok berakásának módszere. -
Borg #14671 Na figyeljetek.
1. Berakom mapokat (amint meglesz az új mapok zipje, amiben már nincs hl2 alá pakoló map). Fast http cuccot nem csinálunk, viszont a szerver reklámozni fogja "mappack".zip letöltési helyét. Igy vagy a szerverről 5-7kval szedik az emberek a mapokat, vagy letölthetik őket a linkről. A linket ide fentre is kitesszük majd, meg a szerver motd-be is.
2. A köridőt 5 percről 4-re csökkentettem. Ez egy kompromisszum a default 5 perc, és a rusholók 3 perces kivánsága között.
3. A high ping kickelést 180-ra tettem, tehát: Akinek kb 60mp-en keresztül meghaladja a 180-at a pingje, az automatikusan kicked lesz a megfelelő üzenettel. (Eddig ez 200 volt kb 90mp-el)
4. Az advertek közé nem csak a mappack letöltési helye kerül majd be, hanem már betettem a szerveren használható say parancsok listáját is. (az adminoknak jegyezném meg itt, hogy egymásnak lehet titokban üzenni úgy, hogy team sayt nyomva "@ szóköz üzenet" formában írtok.) -
sztem inkabb a linket kellene kiiratni a szerverrel, vagy csinalni egy olyan odlalt ahonnan egyenként letölthetőek a mappok, mert magamból kiindulva inkabb kilépek és gyorsan letöltöm a mappot, mint várjak, hogy szépen léassan lecsurogjon a játékszerverről. Amit amúgy is ezzel terhelnénk amit nem feltétlenül kellene szerintem.
Mondjuk nekem lennt van már a mappack, csak mondom...