73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Sziasztok! Végre sikerült elolvasnom az utóbbi 6 óra 100 post-ját... Na akkor mint önjelölt map-pack felelős
rákattanok a témára és összehozom a final pack-et. Akkor kiveszem a hl2 könyvtárat, valamint azokat a map-eket, amiket kivettél, Borg. Az iceworld-ről annyit, hogy nem találtam meg az origin-es verziót source-hoz, ezért nem raktam bele. Helyette beraktam egy másikat, ami lehet, hogy nem kér annyi erőforrást. Ez az advanced verzió volt. Én megnéztem és tetszett, mert egyszerűbb volt mint a real, de akkor is szép. Nem tudom ez jobb e fps szempontjából, mert hát nekem a real-en sem volt semmi bajom...
Szóval ha valaki most fél órán belül ad nekem linket az origin-hez, berakom azt is. Borg, ezentúl kérlek engem keress a map-packes cuccokkal, ha nem baj...
-
Borg #14789 Na értesitsetek ha játszani akartok. Egyedül vhogy nem fun. -
Szerverünk működik ugy hogy lehetne főlmenni.Neh hajnal 3-kór akarjatok játszani. -
Én tegnapelött formáztam a gépem, és backupoltam elötte a cs-t (1 nagy 4 gb-s file lett), majd amikor akartam visszaállítani, az eljárás közepén kérte a disk #2-t. De persze az nem volt és nem tudtam mit csináljak, ugyhogy ujrainstalláltam cd-ről az egészet
.
Nem tudjátok hogy mi a teendő ilyenkor? -
bajo twilight szerintme elég gyenge -
OK én már ma nem megyek, 1.6powa :P -
Borg #14784 10-15p -
RE
Újra szeretnék SG tag lenni, bemutatkozni nem fogok, már mindenki ismer :P
Mátrix üzeni mennyetek a szerverre -
Borg #14782 De.
Steam - play games - cs source jobbklikk - backup game files.
A CFG-t és a screenshotokat kivéve minden filet elment. Jó nagy lesz, kiirhatod DVDre. Egy EXE-t csinal, aztán utána ha ujratelepitesz, csak steamet kell installalni, es az exet elinditani. -
Hu baz ez e szaros update le kellt formázni a gépet és most kibaszott lassú, nem lehet valahogy elmenteni az updateket??? -
Borg #14780 8 utan jövök én is, gyűljetek :) -
Nah leszedtem a map packet, megyek lámázni aztán majd újra belejövök -
kössz, akkor nem olvasnék vissza :) -
Aki ég nem látta volna, de_port vázlatrajz: Katt ide -
Ben C #14776 most nézem hogy már leirta flek0.
sry. -
Ben C #14775 Hyper lebetegedett és a NiP inkább nem vivta meg a meccset, ezért nem jáccanak tovább..
Pedig mennyi szép NiP meccs lett volna.. :( -
Nem jösztök a szerverre? -
Lényegében a mapokról szólt a társalgás. Teszteltük a szerveren lévő mapokat és cyclera állítottuk öket(1 alap map-1costum map sorrendben). ennyi -
Valaki összefoglalná az utóbbi 214 hozzászólást? -
Borg #14771 Erről jut eszembe, délután nyomtuk az assault_2005 pályát, és hihhetetlen 80-120 fps van azon a pályán! A legtöbb helyen 110-120 között.
Pedig nem egy egyszerű map, de nagyon jól megcsinálhatták. Míg van olyan map ami gagyibb, mégis 30fpsem van rajta, addig ez csakúgy hasít. -
*nem laggolok hanem szaggatok -
Fölmegyek kicsit énis de szar ost a videokari és laggolok majd nagyon, de próba szerencse ::P -
Borg #14768 Remélem este teltház lesz a szerveren :) Most 7en vannak bent úgylátom. Én majd 7-8 után jövök még. -
FLeK0 #14767 Nem nagyon, majd a vegeredmenyt megnezem, de eselyesnek inkabb sa-t tartom, mint a fopokat (bar egyikrol sem tudom hogy jatszik mert nem nezem, csak par baratom velemenye alapjan). mo-n szerintem csak xdk tud valamilyen szinten elvezheto jatkekot nyujtani a jelenlegiek kozul, de ok is csak itthon, mast nem fogok nezni szerintem.
nip-es hyper beteg lett es nem tudtak 5. embert szerezni, ezert visszaleptek. Vicces, hogy az elvileg rosszabb korulmenyek kozott gyakorolo teg mar csak 1 lepesre van a top4-es helyezestol (ami mar egyszer megvolt rendes wcg-n nekik masfel eve). -
De legalább lefoglalta őket vmi, így végre nyerhet vmit a FoP-is :P
A PGHL2-t figyelemmel követed majd?
Esetleg kinek szurkolsz?
Amúgy a NiP vs TeG meccsen miért volt default win?
Szerkesztés: Nem úgy volt hogy az xDk nem megy a PGHL2-re? -
FLeK0 #14765 Nem erdekel a jopofizos tarsasag velemenye, de remelem tobben raebrednek, hogy nem smileyzni meg szepvoltozni kell mostmar egy (illetve 3 evnyi) ilyen eredmeny utan, hanem tobbet kovetelni, mert ezt nezni rossz, es mi csak nezok vagyunk, akik szebbet akarnak nezni a hltv-n. -
Nah ON
Bocsi Borg de ezt megkellett beszélni -
Jah meg még számoljuk bele hogy az inferno "elvileg" az xDk mapja :)))) Erre meggyalázzák őket rajta 15-1 re vagy mennyire, azért röhögtem egy jót mikor letunkolta az egyik mind az 5öt hosszún :D -
Na látod ebben egyet értünk, világviszonylatban Mo. egy nulla, mármint CS-ben
Egyébként utánna kb 20 percig csak rólad volt szó meg hogy te emkkora geci vagy stb. Ne akard hogy idézzek mrt akkor innen bannolnának :P -
FLeK0 #14761 Az csak qkacnak szolt es flamekeltes celjabol hangzott el. Engem mar reg nem erdekel mit csinalnak - magyar cs sose fog semmit elerni, de ha neten tizbol 8x verik a teamet, es lanon 1 kort hoznak, akkor azert nevetsegesse valik a dolog. -
Borg #14760 nincs -
Off:
Flek0, nem gondolod hogy ez egy kicsit csúnya megfogalmazás volt hogy "Lejárattátok az országot" ?
Tényleg csúfos vereséget szenvedett az xDk de azért sztem ez nem volt szép..
On -
Fontos kérdés, van már anticsít progi a sourcehoz? -
szerintem nyugodtan maradhat én szeretem :) -
pontosan most így marad. Majd jövök én is csak még haza kell érnem, mindjárt 4 óra!!! :) és hosszúhétvége ;) -
Borg #14755 Majd a szavazáson meg lehet jelölni új mapokat is. És ott ha akarják az emberek, bekerül.
Egyelőre ennyi map is sok.
GYERTEK JACCANI :) -
Ben C #14754 grrrrrrrrrr mér nem lehet orig.
mindegy... van sok más szerver.. -
Borg #14753 A mapcycle éles.
You are welcome :P
PLS: tömöritsétek ujra a mappackot, ne kelljen mindenkinek ganézni belőle aki letölti a mostanit! Addig is lentebb van link hozzá aki még nem töltötte le. Teendők: hl2 mappa del, cstrike\maps\-ból az iceworld_adv, és area35 del. Feltesz. -
támogatom az ötletet :)
compound felőlem is kivehető, nem valami nagy élmény -
Pontius #14751 jöhetnétek jáccani mert már negyed órája egyedül futkosok a pályákon