73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lord AnonymouS
    Sziasztok! Végre sikerült elolvasnom az utóbbi 6 óra 100 post-ját... Na akkor mint önjelölt map-pack felelős rákattanok a témára és összehozom a final pack-et. Akkor kiveszem a hl2 könyvtárat, valamint azokat a map-eket, amiket kivettél, Borg. Az iceworld-ről annyit, hogy nem találtam meg az origin-es verziót source-hoz, ezért nem raktam bele. Helyette beraktam egy másikat, ami lehet, hogy nem kér annyi erőforrást. Ez az advanced verzió volt. Én megnéztem és tetszett, mert egyszerűbb volt mint a real, de akkor is szép. Nem tudom ez jobb e fps szempontjából, mert hát nekem a real-en sem volt semmi bajom... Szóval ha valaki most fél órán belül ad nekem linket az origin-hez, berakom azt is. Borg, ezentúl kérlek engem keress a map-packes cuccokkal, ha nem baj...
  • Borg
    Na értesitsetek ha játszani akartok. Egyedül vhogy nem fun.
  • k9duli
    Szerverünk működik ugy hogy lehetne főlmenni.Neh hajnal 3-kór akarjatok játszani.
  • Col Andrew
    Én tegnapelött formáztam a gépem, és backupoltam elötte a cs-t (1 nagy 4 gb-s file lett), majd amikor akartam visszaállítani, az eljárás közepén kérte a disk #2-t. De persze az nem volt és nem tudtam mit csináljak, ugyhogy ujrainstalláltam cd-ről az egészet.

Nem tudjátok hogy mi a teendő ilyenkor?
  • M@TriX
    bajo twilight szerintme elég gyenge
  • H4lÁl0SZTÓ #14785
    OK én már ma nem megyek, 1.6powa :P
  • Borg
    10-15p
  • H4lÁl0SZTÓ #14783
    RE

Újra szeretnék SG tag lenni, bemutatkozni nem fogok, már mindenki ismer :P

Mátrix üzeni mennyetek a szerverre
  • Borg
    De.
    Steam - play games - cs source jobbklikk - backup game files.
    A CFG-t és a screenshotokat kivéve minden filet elment. Jó nagy lesz, kiirhatod DVDre. Egy EXE-t csinal, aztán utána ha ujratelepitesz, csak steamet kell installalni, es az exet elinditani.
  • Shongi
    Hu baz ez e szaros update le kellt formázni a gépet és most kibaszott lassú, nem lehet valahogy elmenteni az updateket???
  • Borg
    8 utan jövök én is, gyűljetek :)
  • H4lÁl0SZTÓ #14779
    Nah leszedtem a map packet, megyek lámázni aztán majd újra belejövök
  • nemcsakfeel
    kössz, akkor nem olvasnék vissza :)
  • H4lÁl0SZTÓ #14777
    Aki ég nem látta volna, de_port vázlatrajz: Katt ide
  • Ben C
    most nézem hogy már leirta flek0.
    sry.
  • Ben C
    Hyper lebetegedett és a NiP inkább nem vivta meg a meccset, ezért nem jáccanak tovább..

Pedig mennyi szép NiP meccs lett volna.. :(
  • H4lÁl0SZTÓ #14774
    Nem jösztök a szerverre?
  • Col Andrew
    Lényegében a mapokról szólt a társalgás. Teszteltük a szerveren lévő mapokat és cyclera állítottuk öket(1 alap map-1costum map sorrendben). ennyi
  • nemcsakfeel

Valaki összefoglalná az utóbbi 214 hozzászólást?
  • Borg
    Erről jut eszembe, délután nyomtuk az assault_2005 pályát, és hihhetetlen 80-120 fps van azon a pályán! A legtöbb helyen 110-120 között.
    Pedig nem egy egyszerű map, de nagyon jól megcsinálhatták. Míg van olyan map ami gagyibb, mégis 30fpsem van rajta, addig ez csakúgy hasít.
  • H4lÁl0SZTÓ #14770
    *nem laggolok hanem szaggatok
  • H4lÁl0SZTÓ #14769
    Fölmegyek kicsit énis de szar ost a videokari és laggolok majd nagyon, de próba szerencse ::P
  • Borg
    Remélem este teltház lesz a szerveren :) Most 7en vannak bent úgylátom. Én majd 7-8 után jövök még.
  • FLeK0
    Nem nagyon, majd a vegeredmenyt megnezem, de eselyesnek inkabb sa-t tartom, mint a fopokat (bar egyikrol sem tudom hogy jatszik mert nem nezem, csak par baratom velemenye alapjan). mo-n szerintem csak xdk tud valamilyen szinten elvezheto jatkekot nyujtani a jelenlegiek kozul, de ok is csak itthon, mast nem fogok nezni szerintem.

nip-es hyper beteg lett es nem tudtak 5. embert szerezni, ezert visszaleptek. Vicces, hogy az elvileg rosszabb korulmenyek kozott gyakorolo teg mar csak 1 lepesre van a top4-es helyezestol (ami mar egyszer megvolt rendes wcg-n nekik masfel eve).
  • H4lÁl0SZTÓ #14766
    De legalább lefoglalta őket vmi, így végre nyerhet vmit a FoP-is :P

A PGHL2-t figyelemmel követed majd?

Esetleg kinek szurkolsz?

Amúgy a NiP vs TeG meccsen miért volt default win?

Szerkesztés: Nem úgy volt hogy az xDk nem megy a PGHL2-re?
  • FLeK0
    Nem erdekel a jopofizos tarsasag velemenye, de remelem tobben raebrednek, hogy nem smileyzni meg szepvoltozni kell mostmar egy (illetve 3 evnyi) ilyen eredmeny utan, hanem tobbet kovetelni, mert ezt nezni rossz, es mi csak nezok vagyunk, akik szebbet akarnak nezni a hltv-n.
  • H4lÁl0SZTÓ #14764
    Nah ON

Bocsi Borg de ezt megkellett beszélni
  • H4lÁl0SZTÓ #14763
    Jah meg még számoljuk bele hogy az inferno "elvileg" az xDk mapja :)))) Erre meggyalázzák őket rajta 15-1 re vagy mennyire, azért röhögtem egy jót mikor letunkolta az egyik mind az 5öt hosszún :D
  • H4lÁl0SZTÓ #14762
    Na látod ebben egyet értünk, világviszonylatban Mo. egy nulla, mármint CS-ben

Egyébként utánna kb 20 percig csak rólad volt szó meg hogy te emkkora geci vagy stb. Ne akard hogy idézzek mrt akkor innen bannolnának :P
  • FLeK0
    Az csak qkacnak szolt es flamekeltes celjabol hangzott el. Engem mar reg nem erdekel mit csinalnak - magyar cs sose fog semmit elerni, de ha neten tizbol 8x verik a teamet, es lanon 1 kort hoznak, akkor azert nevetsegesse valik a dolog.
  • Borg
    nincs
  • H4lÁl0SZTÓ #14759
    Off:

Flek0, nem gondolod hogy ez egy kicsit csúnya megfogalmazás volt hogy "Lejárattátok az országot" ?

Tényleg csúfos vereséget szenvedett az xDk de azért sztem ez nem volt szép..

On
  • Kandurex
    Fontos kérdés, van már anticsít progi a sourcehoz?
  • Guer
    szerintem nyugodtan maradhat én szeretem :)
  • M@TriX
    pontosan most így marad. Majd jövök én is csak még haza kell érnem, mindjárt 4 óra!!! :) és hosszúhétvége ;)
  • Borg
    Majd a szavazáson meg lehet jelölni új mapokat is. És ott ha akarják az emberek, bekerül.
    Egyelőre ennyi map is sok.

GYERTEK JACCANI :)
  • Ben C
    grrrrrrrrrr mér nem lehet orig.
    mindegy... van sok más szerver..
  • Borg
    A mapcycle éles.

You are welcome :P

PLS: tömöritsétek ujra a mappackot, ne kelljen mindenkinek ganézni belőle aki letölti a mostanit! Addig is lentebb van link hozzá aki még nem töltötte le. Teendők: hl2 mappa del, cstrike\maps\-ból az iceworld_adv, és area35 del. Feltesz.
  • Zetorg
    támogatom az ötletet :)

compound felőlem is kivehető, nem valami nagy élmény
  • Pontius #14751
    jöhetnétek jáccani mert már negyed órája egyedül futkosok a pályákon