73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Sz'tem utóbbi. Van rá vmi megoldás? -
Vagy melegedés, vagy ha 8-9 es szériás geforce od van akkor megtelt a ram:/
-
Estét! Az mi okozhatja, ha single-ben játszok, akkor néhány menet után 100+ról 20-ra esik a framerate? -
xxxpaulxxx #68116 azaz nem minden játéknál:D -
xxxpaulxxx #68115 márpedig nekem nem... -
Megelőztél
. Annyit pontosítanék, hogy a FEAR2 saját achievement rendszert használ. Tehát Steamen nem is látszódnak ezek, nincs view stats link a FEAR2 alatt.
-
A Valve csinálta a Steam-et. Steamworks szerintem az az API, amin keresztül a játékfejlesztők beépíthetik a Steam szolgáltatásait a játékukba. Ha megnézed a Steamworks vagy a Steam honlapját, legalul a jogi szövegben ott van: © Valve Corporation. -
A steamworks egy keretrendszer, azzal lehet achievementeket, szerverkeresőt, friends listát, anti-cheatet, megjelenés előtti másolásvédelmet, vagyis mindenféle steames szolgáltatást integrálni a játékokba, ha a fejlesztő akarja, ráadásul ingyen megtehetnék, de kevesen élnek ezzel, a határidőkbe nyilván már nem fér bele ez a plusz meló. Tripwire meg ritual játékok szervereit pl lehet keresni a steamben, fear2+ut3 achievementeket támogat, ki mit választ.
A valve software fejleszti a játékokat, a steamet is, meg a steamworks platformot.
xfire annyiban kötődik hogy pl codokhoz rendszeresen hozzá csomagolták a patchekhez, meg biztos más játékokban is megjelent, a gamespyról nem is beszélve, az a szar aztán minden 2. multiplayer játék mellé járt nemrég még :) de lehet a comrade server keresője már jobb, nem ismerem. -
de azért steam és valve erősen kapcsolódik egymáshoz :)
steam serverkeresője csak valve játékokat keres.
Azt meg tudom hogy pénzbe került a kiadóknak hogy az ő játékuk is felkerüljön steamre. De ha egyszer már fizettek hogy föntlegyen az ő játékuk is akkor a szerverkeresővel lehetne az ő játékuk szervereire is keresni. -
internet is srsbsns -
fogalomzavar
a., Valve nem egyenlő Steam és Steamworks
b., Valve a játékgyártó , Steam a program amikre épülnek a dolgok, Steamworks akik fejlesztik a Steam rendszerét
c., Xfire nem kötödik játékgyártóhoz
d., Azért nem csak Valve játékok vannak, mert THIS IS BUSINESS -
működik O.o öcsém azért teszi őket be... -
legjobb a game monitor,egyszerü és nem kell sehova sem regisztrálni -
"valve ugye nem támogatja a konkurenciát"
ez nemteljesen igaz, mert akk steamen csak valve játékokat lehetne venni :)
Viszont az jó lenne ha steam az összes steames játékhoz tudna szervert keresni, mindjuk nekem steamen csak valve játékom van :D -
xxxpaulxxx #68105 Én annak örülnék, ha a parancsikon játékoknál is működne az overlay... pl egy worms armageddont betennék steambe, játszanék vele és amíg a többiek jönnek addig én nyugodtan netezhetnék felhőben:D (ok... így marad az alt tab:P)
Amúgy az ASE tényleg nagyon jó volt... ellenben az xfire-el... az ase-t totálisan testre lehetett szabni... milyen nyelvű szeró legyen, legyen-e bot, milyen pálya legyen, milyen modok legyenek a pályán...stbstb... az xifreben ennek töredékét lehet sajnos beállítani... ok steamnél se lehet annyira a keresést testreszabni, de ebben kárpótol minket a játékok listája:D -
Arról nem is beszélve, hogy teszem azt unokatesóm cod4zik és én hiába látom in game nem tok rácsatlakozni -
nem hiszem, hogy nehezebb lenne megoldani nekik a multiplayer játékokhoz, mint a felhő rendszert, guest passt és társait -
Milyen frissÍtés volt most a source-hoz?
Mert mikor indÍtottam, tölltögetett valamit. -
All-Seeing Eye jó volt... anno... most nem tudom... de X-Firet nem szeretem, rengeteg memóriát zabál, meg külön regelni, etc... jobb szeretem ha egy helyen van minden, szal Steambe tényleg be lehetne szerelni egy ilyen mindenes szerverfigyelőt... másrészt ez tényleg megdobná a terhelést. -
Neoncsoves #68100 All seein' gay -
PunkZoli #68099 régen volt all seeing eye, és az rendben működött szinte minden game-nél
csak a valve ugye nem támogatja a konkurenciát -
Na ja.
Így is alig képes már kiszolgálni a steam a sajt feladatát.
Nem hogy még plusz dolgokat is kapjon, mert akkor tuti hogy mindennaposak lennének az összeomlások. -
akkor meg ott az xfire,szal nem értem... -
gondolom arra gondolt hogy a steam lehetne olyan mint pl az xfire -
ezt azé te sem gondoltad komolyan... -
annak örülnék ha valve valahogy megoldaná, hogy a szerver böngésző működjön a nem valve játékoknál is -
na! ebből már múltkor is volt balhé... valami fasz akit életembe nem láttam szerveren pattogott, hogy "hú a Józsi mekkora csíter és azt banoltatok akit akarok, mert admin a haverom..." Aztán friendsből kaptam hogy mekkora szánalom hogy admin haverja ilyet megtehet -.- aztán ott kellett mentegetőznöm... meg úgy hirtelen felindulásból majdnem ezt a csávót dobtam ki :) de miután felmentem valahogy csöndben volt :C -
mostantól 11 óra, de majdnem jó volt :D -
-
Neoncsoves #68090
-
Noir fenn van msn en, szólok neki, hogy intézzen neked bant ezsgén ^^ 

-
Neoncsoves #68088 warez! -
-
Neoncsoves #68086 nincs bocsánat
-
Akk sry. -
Neoncsoves #68084 Holnap este 20-21 körül... esetleg:D -
Borg #68083 Én úgy láttam, hogy csak holnap este 20 órától. -
Na emberek, 1 óra és lehet tolni az AA3 mat:] -
xHeDex #68081 az biztos
#68079 -
Van egy egyszerű mutatvány, és nem nehéz utánozni: felteszed a játékot, és JÁTSZOL! Akkor tuti nem kapsz VAC ban-t.