73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Bocs elrontottam :)
BiTye oldala -
Az oldal elköltözött
Ide:
-
Itt nézelődj -
nem jöttök játszani?
én fent vagyok... -
valaki tudna adni 1 linket ahoinnan lelehet tölteni EMPORIO 11-et -
:D
egyebet nem tudok mondani... -
a trabit nem lehet elcsorni? :DDDDD -
Ben C #14943 wtf!!!11!!rdlz!!44#@ -
De ez nem taktikus, sehol a csőnd, csak a zörgés :D :D(no gumi) -
kurva jó 

-
Végülis nemvolt rossz, a mák fejeseimmel :d -
meg egy kis meló aztán rám számíthattok... -
Gyertek játszani!!!! 
-
-
Itt egy új taktika Dust2-re :)
-
Emléxem :) jó volt! -
szavaztam :)
tegnap este az egyik haveromnál játszottunk, 4-en, egy néven. "(HUN)Orion the smoker"
részeg voltam...most meg másnapos :D -
hoppá
-
Hát jól le lehetsz maradva. Ha eredeti játék még nemigen updatelted steammel mióta a CD/DVD-ről felraktad, vagy crackelt esetén valahol update2, esetleg CS:S_final_emporio körül lehetsz, egyébként update11-nél járunk, vagy SIX-STEAM-el updatelünk. De ezesetben talán ITT próbálkozz. -
Ben C #14931 xfire.comon látni lehet, valamivel többen/többet játszanak CSSel már mint 1.6al..
De mostanság a WoW visz mindent -
Na hát az túlzás, hogy sokat :D
Mióta megvettem az eredetit, azóta alig van időm felmenni. Örülök, ha heti egyszer feltudok :( -
nagyon úgy tűnik... -
This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 ).
Ezt irja ki ha barmely szerverhez akkarok kapcsolodni, van valami update amit nem toltottem le?
-
nem kell feltétlenül banner csík, sztem ha a fórum főlapra fölkerül hírnek h megindult az SG CSS szerver akkor az is jó.
+ a tagoknak az aláírásukban lehetne pl. egy hétig vmilyen felirat, mint reklám.- -
Látod, már meg is volt a heti 1 :D nem olyan nehéz ez. 
Mondjuk te sokat játszol a szerveren, tehát nem feltétlen rólad van szó. -
Azért ne keverjük a CSS-t az 1.6-al -
a szavazás állása:
eddig 7 darab igen szavazat érkezett -
de a többi játék nem is a világ legnépszerübb multiplayer játéka...
-
Borg #14922 Mindenesetre ha kedden otthon leszek, leveszem a jelszót a szerverről. Persze hacsak addig nem lesz teltházas :) -
Borg #14921 Tényleg. Az jutott eszembe, hogy St vajon nem akar e egy reklámot kitenni valahova az SG-re, a szervernek... valami "Jó hangulatú, változatos pályákkal ellátott szerveren akarsz játszani? Gyere az SG CS:S szerverére!" szerű reklámot. Akár csíknak ide a fórum fölé.
Elvégre azt belátta, hogy a szervernek van marketing ereje, mert rengetegen CS-znek. Egy kis fellendítés talán nem lenne ellenére még, ha van az SGn szabad bannerkapacitás valahol...
Ez ellen szól azonban, nincs egy: nincs pofám a karját kérni miután a kezét nyújtotta, kettő: ha megjelenne reklámban hogy van sg.hu css szerver, lehet hogy az összes gamer topik sg szerverért könyörögne St-nek. Ami meg valljuk be nem lenne túl pozitiv dolog (önzőség, dehát ez van). -
Szerintem a cshu megjelenő cikk sokat fog segíteni.Remélem matrix jól megírta.:) -
csak akkor tud vki játszani ha megvan neki eredetiben
innentöl kezdve eggyértelmü... -
B,sosem törik fel.szerintem. -
Idő kell még hogy más emberek favorites szerver füljébe bekerüljön a mi szereverünk.Én reménykedek abban, hogy az a sok ember rájön aki css játsza, hogy felesleges a pro és warorzós embereket utánozni, hogy mindig csak dust és dust2.Az a sok mezei ember azt hiszi, ha azt a mapot hányásig gyakarolja akkor pró lesz.Ugyhalottam hogy az 1.6 szerevereket is ezzel a mentalitással tették tönkre.Olyan 10-20 aktív játékosnak kéne még pluszban észrevennie hogy ez egy jó hangulatú szerver, és akkor már az lesz a baj hogy nem tudunk belépni, mert tele van.Az sem jó ám, ne várjátok:)
Nekem most kifejezetten tetszik, hogy összegyülünk kb 8-an.Mert a deadmatchot kurvára unom már, más szervereken. -
Borg #14916 Többen vannak ugy mint te, és ez nem baj. Ott van nino vagy Promi is, ők is rendszeresen játszanak, mégsem irogatnak ide lépten nyomon. Ettől ők még aktívak.
Btw, ha már erről szavazunk, akkor az eredeti CSS meglétét is ki kellene kötnünk. Ugyanis a jelenlegi inaktív tagjaink nagy %-a azért nem játszik, mert arra vár, A.) legyen pénze eredetire, B.) törjék fel rendesen (amire már igen kicsi az esély). -
semmi nincs
ez az egész csak arrol szolna hogy az abszolut inaktiv embereket télleg kiszürjük és hogy ne viselje rengeteg olyan ember az SG elötagot akinek semmi köze hozzá -
Sajna nem tudom már, ki volt az a gazember:) -
És mi van, ha csak egyszerűen nincs semmi mondanivalóm vagy 2 hétig? Nálam előfordulhat, mert olvasni olvasom a fórumot, csak nem nagyon írkálok bele... 
No mind1, majd időnként bedobok egy smiley-t csak úgy :) -
Az FTF semmibe se fogja befolyásolni az SG-s részvételünket csak egyszerüen arrol van szo néhányan ugygonoltuk hogy összehozunk egy saját klánt amivel ugye tudunk warozni, nem 30 vagyunk(akiknek a 70%-át nem ismerjök), stb...
Hogyha a szavazás pozitiv eredménnyel zárul az eddig kialakult kör nem fog sérülni csak még szorosabb lessz (szerintem) -
Persze semmi bajom, ha valaki nem jáccik, csakhát tényleg ritkás a faxa szerverünk