73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Ja csak annyit még, hogy bocs ha sokszór láttok mostanában néhány pályán awp-zni, mert elkezdtem rá gyúrni(próbálgatom).Remélem nem teszem tönkre senkinek a játékélményét ezzel.Előre is bocs.
-

-
Próbálj új videókari drivert vagy, ha meg van húzva a gép, akkor vegyél visszább belőle. -
O O nekem is van Condition Zerom a grefikushoz kaptam de nekem mukodott rendesen de tocko en csak ajanlani tudom a Source-t Kicsit elvezhetobb a grafika, nekem bejott 

-
Mindjárt kapsz egy tockost ezért! 
Egyébként nem tudok segíteni, bocsi. -
Tockos #15105 bocs hogy ebbe a forumba irok most szereztem me a CS condition zero-t betelepitem minden ok elinditom az elso fledatot kezdi betolteni més hirtelen kilép az asztalra a win-be nem tud valaki nekem segiteni hogy miért? -
Hmm miaz neked is hattal allnak?
-
Borg #15103 Életkép a szerverről :) de_LaRose = jomap ez is, szeretjük :) -
Borg #15102 Ráér. -
De ha ráér, akkor csinálok inkább egy újat, 3D-s dizájnal. -
Volt egy olyan, ahol mindenki random villogott :) -
Ben C #15099 nem kéne lecserélni, a régi ctk milliószor jobbak az uj ultrakiberharcosoknál, és ez a kép sztem örökéletű lesz és nem fogják benne lecserélgetni a CTket -
Ja megyek.A fenti banneről meg annyit hogy a zöld manókat(régi ct-k)lekéne cserélni az újra.Nekem nem tetszik az a kék csíkozás:( -
Borg #15097 Jön valaki játszani? 4en vannak bent. -
Borg #15096 Nem. Semmi extra nem kell, csak a faékek számára is egyből lejöjjön róla az info :) -
Ben C #15095 A két kék sáv opacitíjét lejjebb lehet venni, ha félsz hogy nehezebben kivehető lesz a szöveg, akkor outer glowt, vagy valami shadowt neki.
Az IE meg a gépház ikon pedig ne olyan tsúnya rajzoltak legyenek.
szerintem.
A CT villódzása odabaszós. -
Bannerrel kapcsolatosan [őcsinálja].
Konkrétumokat írjatok. Borg zenét, hangokat ér? -
Ez igy teljesen renben is van...
A többieket meg megkérném hogy plz szavazzanak... -
Ben C #15092 Aha, akkor már tényleg látom a pozitív oldalát hogy kiléptem. -
Ben C #15091 érdekes.
technikailag elég jó, viszont csúnyácska. -
A hölgyemény(???) állítóllag nem csalt
szeritem mindenki döntse el ... -
Borg #15089 Konkrét javaslatokat irj, ez csak egy első verzió.
Azért tettem be ide (aki nem látja a linket kapcsolja ki az ad szűrőjét), hogy az igényeknek megfelelőre alakitsák ki. -
Ide a fórumba is megmlítem, hogy én voltam az az 1 tartózkodó. És azért mert IGEN többség esetén vennem kell egy eredetit, de pozitív, építő kezdeményezés, így nem akartam NEM-ezni. -
öööö, hát izééé... nem rossz
mondjuk lehetne még dolgozni rajta de a célnak megfelel... -
Borg #15086 Az új fenti banner
Véleményezzétek. -
Tényleg érdekes, én is mostmár csak osztrák meg német szerverekre járok.Nem tudom miért, de sokkal jobbak mint a magyarok, nincsenek ilyen lelőhetetlen emberek, szinte teljesen laggmentes.Jah és nem halok meg abban a tizedmásodpercben ahogy kinézek a fal mögül.Magyarok közül néha Terrorra járok meg mostanában SG-re.Többire kb. kíváncsi se vagyok, épp valamelyik nap mentem be valami BOB szerverre ahol az admin elkezdett az én nevemben írkálni meg ilyenek, nanee. -
Költői kérdés következik:
Ma bementem 2 magyarszerverre, egyiken alaprateken nyomatták, laggoltam, semmi találat, stb, érdekes emberek. Másikon szimplán lelöhetetlen és érdekes emberek.
Utána ezt megunva átmentünk egy német szerverre, hadd ne mondjam, hogy taroltunk. Több map után ketten már warozni hívtak (azért hívtak, mert jó ellenfelek akartak, mint mi..) , a harmadik meg csalozótt.
Hogy is van ez? -
Köszi
-
Félnégykór a serveren vagyok énis. -
Warez te kurvajó nyomod! 

-
Majd felnézek a szerverre én is.
Addig itt egy kép
-
most indítottam el letöltést :\
majd lehet, hogy megállítom :) -
Behalt a gépem!!!
Remélem megtudom addig csinálni de már tiszta ideg vagyok töle...
-
Borg #15077 Megyek be a szerverre, remélem összegyűlünk egy páran. Jó lenne már egy fullos custom mapot játszani élesben :) -
csak úgy kérdeztem...
az miért van, hogy hullámos a teljesítményem? :D
elkezdek játszani, 10-15 percig megy faszán, aztán meg elbaszom, aztán megint megy.érdekes... -
Borg #15075 Nemtom kik azok. Miért? -
most jöttem ki :\
tudja valaki, hogy kik ezek a betűk? :) (.::B::.,.::C::.,.::K::.) -
Borg #15073 Na jön valaki be a szerverre? -
Akkor kivárom míg leszedi a szerverről
-
Nah bye
Megyek 1.6ozni