73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #15150 Mind a két állapotot lehet irigyelni... -
azriel #15149 Hát élvezd is ki ifjú padawan, amíg lehet :) -
Hát én nem irigylem a problémátokat.Szabadság powaaaa!!!
-
azriel #15147 Promi, amikor választottam (vagy ő engem?)a páromat, a CS-nek még híre hamva se volt :) A csúcs gamma a DOOM volt akkoriban (azt még ő is végigtolta). Ne félj ma már biztos ez lenne az első kérdés: "Szereted a CSéét vazze? Ha nem, akkó nem is köllesz." -
izé, mármint otthon van családi élet, a szerveren még nem jártam :) -
Borg #15145 Aztán akkor meg a gépen vesztek össze, na persze :) Isten ments attól, hogy ő is CSzzen... -
mintha magamat látnám... annyi különbséggel, hogy nálunk a nej max némi logikai gémmel hajlandó játszani, azt is szökőévente. ezért van az, hogy mire én elinditom az ASE-t, már a Cssürhe szerver kihalt... :( de odáig családi élet van :) -
Ne ezert kell ojan csajt valasztani, aki szinten nyomja a css-t.:) -
Borg #15142
-
phüüü végre kikerült az irományom a Steam.hu-ra.
Hír by [MaTriX]TerminaTHOR -
Borg #15140 hm -
hát elég sokminden van benne de nem változtattam semmin
egyszerüen kiszedtem ---> Cs indit franko ---> visszarak autoexec ---> Cs indit még mindig franko -

-
Borg #15137 Mi volt beleirva? -
Borg #15136 Mert szerinted hiba volt, hogy 20 évesen házasodtak?:) Főleg a te szempontodból :) -
köszi Borg
kiszedtem az autoexecemet és jo lett!
aztán visszaraktam és még mindig jo! :D
hááát én már télleg nem igazán tudok eligazodni ezen a programon.... -
hmmm... hát ennek örülök hogy ilyet is hallani...
mindenestre anyáméknak is mondtam már x szer hogy nem fogom elkövetni azt a hibát amit ök (20 évesen házasodtak) :DDDDD
bár kitudja.... -
azriel #15133 Annak idején én is fogadkoztam hogy 25-30 éves korom előtt nuku házasság, semmi gyerek. De a sors néha furcsa dolgokat tud produkálni, és máris nem úgy alakulnak a dolgok mint ahogy az ember fia eltervezi. Ettől függetlenül semmit nem bántam meg, de sajnos mint mindennek, a házasságnak is megvannak a maga előnyei és hátrányai. De ez már más kérdés. -
ok. köszi
mindjárt kiprobálom -
:DDD
Csak nehogy rossz helyre ugorjak :DDDD
-
Borg #15130 Ez nem akarás kérdése, egyszercsak jön, és akkor bele fogsz ugrani te is :) -
Borg #15129 A hibaüzenet nem függ össze vele, mert azt nekem is irja néha, mégsincs gond.
Én videokártya driverre gyanakodnék. Installáld ujra. Vagy, ami egyszerubb: elobb torold a cfg-ket cssbol, hogy alap beallitasokra visszaállva is csinalja e. -
Borg #15128 Detto ugyanez a helyzet :) Csak az én feleségem nem szőke, és még nincs 13 éve hogy összeházasodtunk :D Meg gyerek sincs MÉG.
No nem mintha gond lenne, de ha unatkozik, akkor ugyanígy dunnyog nekem játék közben. Utálja unatkozás közben látni, hogy én jól elvagyok, és akkor kitalál nekem mindenfélét, hogy mit kellene inkább csinálnom :) -
tehen_m #15127 Akkor passz.
(75Hz volt előtte és most is 75Hz) -
nem csak ez
és 75 Hz-megy mindig (minden felbontásban) -
tehen_m #15125 A ferkvenci nem állítódott el? (60Hz)
Feketeségen kívűl lett más hiba? -
Nem hinném hogy megakarom ízlelni még legalább...ööö...mondjuk 20 évig...
-
Lenne itt egy igen nagy problémám remélem tudtok segiteni
Nah tegnap átálítottam a felbontást és utána minden tök fekete lett:
screenshot1
screenshot2
Consol ezt a hibaüzit irja ki:
Unable to remove d:\games\steam\steamapps\guer\counter-strike source\cstrike\textwindow_temp.html!
Lécci ha vki tud megoldást szoljon
Jah és nincs is ilyen file a megadott mappában -
azriel #15122 Akkor pont lemaradtam, mert kb 1/2 10 körül léptem be. Na mindegy talán a héten összejön valamikor. Amúgy viszonylag türelmes a nej, meg ő is szeret 1-2 játékkal nyomulni (főleg RPG), de ha ő nem játszik és ne adj isten unatkozik, akkor nekem kutya kötelességem őt boldogítani (legalábbis ő így érzi) és ha ez nem úgy alakul, akkor szokott égzengés lenni. Szal sokan nem tudják mivel jár egy házasság (főleg egy inteligens szőkével), remélem ezt a többi tag is hamarosan megízleli
, és akkor átérzik mit is élünk át mi házas, játékfüggő férjek. Ráadásul már 13 éve ugyanazzal az egy NŐVEL (ja és persze az időközben valahogy a családba került 3 klónnal)!
-
Borg #15121 Tegnap 14-től 20.45-ig fent voltam, kisebb nagyobb megszakitásokkal...
Amúgy akkor a te feleséged is olyan lehet mint az enyém :) Nálunk is pont ez volt a történés hétvégén :P -
azriel #15120 Tegnap este érkeztem meg közel 1 hetes anyóslátogatásból, első dolgom az volt: gép bekapcs, Cs indít, asszony szitkozódik ezerrel (gép és CS függő barom, meg ilyenek) de ezek sem tántorítottak el. Viszont szomorúan láttam hogy a szerveren senki nem volt. Mikor vagytok általában fent, mert én max. este 9 után tudok gép közelbe kerülni (néha hamarabb is). Ráadásul olvastam, hogy nem nagy hajlandóság van a tagokban sem a játékra. Sajnos jómagam családos mivoltomból adódóan csak korlátozottan tudok kedvenc szórakozásomnak hódolni, nem lehet rám mindig számítani, de amint időm engedi megyek CSézni. Így is legalább heti 3-5 nap oda tuszkolom magam a gép elé, mégha ennek több nap ajtócsapkodás is az ára, de megoldom. Csak amióta beindult az SG szerver, nem úgy jött ki a lépés ahogy szerettem volna, de lesz ez még jobb is. -
Akkor megnyugodtam! -
De ha okos akkor tud rá gyüjteni
Egy két kör Desertel és már meg is lesz neki,adig meg ha talál felvesz valamit.Így már lesz pénze rá. És kaphatja a fejest 

-
jaja :) -
Borg #15116 Ja, csak ott nem lesz pénze awpre... -
ja ha valaki gyakorloni akar, akkor menjen a hatranyban lévő csapatba, hogy segítse őket, ez nem agyaggalamblövészet... sztem. -
szep jo reggelt en mar egy kis 
utan vagyok:)))
-
Nem volt, nyugi, majd később lesz a héten. -
Asszem lekéstem at FTF gyakorlást... sorry
-
Az az igazság hogy az AWPsek gyakrak tönkre tudják vágni mások játékát, főleg ha a nyerő csapatban, növelve a balance-ot, van 10ből 4 AWP-s... 

Aztán meg néznek ha megkéselik őke hátulról, vagy fejbeb@ßák őket AKval