73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Zsoltika 007
    Neked az America's Army tuti bejön. Vagy a Project Igi 2 (igaz ezt még nem próbáltam multiban)
  • Guer
    nekem meg fordítva :(
  • nemcsakfeel
    a HL2 és a CSS konfig fájljai nem közösek?
    CSs tök jól fut, a hl2 meg szaggat :(
  • Alexease
    Regen nem CS-ztem, csak mostanaban jatszogattam neha, amiota megvettem a HL2-ot.
    Nekem tetszene, foleg hogy taktikasabban is lehet(-ne) jatszani, kicsit osszedolgozva. De ahogy elneztem, itt is a "megyek es hentelek" a divat:)) Meg valszeg bena vagyok, de hogy valaki kifordul a sarkon, messzirol eszre vesz es egy lovessel fejbe lo, az azert eros.:) Ehez meg sokat kellene gyakorolnom, de az a baj, hogy ennel a resznel mar ertelmet is vesztette szamomra a dolog;)))

Pedig olyan jo lenne valami jo taktikai, "araszolunk, fedezunk" online fps:) De ha jol lattam, elvileg minden jatek erre a stilusra (meggyek es hent) allt be, vagy ha nem teljesen, akkor a jatekosok kitapasztaljak, megtalaljak a modjat, hogy "leegyszerusitseg" a dolgokat:))
  • geri15
    Mi az hogy nem lehet??? Nekem 2 hónapja megy, és ma is vagy 3 órát nyomtam...
    Simán lehet
  • Zsoltika 007
    Nem fog működni. Egy darabig jó volt és nekem is így ment a játék, de márc óta nem lehet még hl1-es reggel sem source-ozni.
  • janos666 #15184
    Nos, lenne egy érdekes kérésem (olvasd végig de ha rád nem érvényes ne röhögj meg anyázz): Szeretnék kölcsönkérni egy csak HL1-el regelt steamaccountot a CS:S-hez (a warez részletekkel nem tömném a topicot, ezzel le nem tiltják az accot, de ki tudja hány hétig, napig működik még, ezért nem akarok boltban venni egyet) Ha megnézitek van már pár hozzászólás a nevem alatt és regeltem vagy 2 éve, a [SG]Csürhébe is felvettek... azaz van némi vesztenivalóm ahhoz hogy ellopjak egy jelenleg 1999Ft-t érő CD-kódot egyikőtöktől. Ha mégis letiltják és fontos neked akkor veszek egy másikat. (eddig tényleg megbízhatónak tűnik, mint mondtam csak a jövője kétséges, hogy meddig működik...)
    Akad esetleg valaki akinek lenne egy ilyen és hajlandóságot mutat rá?
  • gergod
    Ok! Bár eddig a rábeszélés hatásosnak bizonyult :)
  • Borg
    Mindenkinek 100/100 körül kellene lenni. Legalábbis a csapatot szeretném erre megkérni.

Illetve, ha valaki a szerveren játszók közül feltűnően ratehaxor, akkor némi kérdezés/rábaszélés után az adminoknak szabad keze van.
  • M@TriX
    n evedd fel, nem kellett tudni neked, szóval írtsad csak őket, ha nem veszik észre hogy bejöttél. ;)
  • gergod
    Télleg Borg egy-két ember nem tudja elmondani miért is olyan furcsák a rate-jei. Az rendben van, ha megmagyarázza, hogy például a chello nagyon packetloss-os, és azért, az rendben van. De van aki nem tud épeszű érvet felhozni, azzal mi legyen? Pl cmdrate 20, meg updaterate 30. Én mondtam neki, hogy változtassa vissza, de nem tette. Ilyenkor hagyjam a francba az illetőt, vagy mi legyen?
  • gergod
    Teljesen igazad van, el is mondtam a csávónak, hogy honnan kellett volna tudnod róla. Kés kör úgyis csak nagyon ritkán van, ha 2-3 ember van fönt és mindenki rábólint. Miután beléptél, amúgy is normál menetek voltak.
  • Borg
    Remélem hétvégén sokan leszünk, holnaptól én is leszek a szerveren.
  • azriel
    Tegnap este én is felmentem a szerverre (voltak vagy 4-en), megyek pisztollyal, lelövök valakit, erre elkezdtek hőbörögni hogy késes kör volt és mi a francért lövöldözök. Honnan a büdös fenéből tudná valaki aki belép, hogy éppen milyen extrém szabályok szerint játszanak. Azért vannak a rohadt fegyverek hogy használják őket. Erről szól ez a game. Vagy írja ki belépéskor hogy "bocs, de ma csak késsel lehet menni" vagy bármi hasonlót.
  • Borg
    Lásd amit Matrix írt... teljesen mindegy hányan vagytok, ha bejön valaki közben, akkor 1 embert máris elriasztottál.
    Lehet szórakozni, csinálhatunk zárt szervert olykor, ha akartok. De public módban nem kellene.
  • Guer
    de ha te ugygondolod hogy ne szorakozzunk ilyenekkel akkor jolvan ugy lessz
  • Guer
    Na akkor kihangsulyozom még1x
    Nem áll szádékomban(és gondolom a többiekében sem) hogy elriasszuk az embereket
    De eggyelöre nincs olyan hu de nagy népesség a serveren és ha páran vagyunk csak rajta SG-sek akkor nem értem hogy mér nem baromkodhatnánk egy kicsit (föleg ha elötte megbeszéljük és mindenki rábolint)
  • M@TriX
    a témához annyit, hogy pár szervert egy idő után azért hagytam ott, mert atomhülyék az adminok. Pl, odateleportálták magukat az ellenfélhez, és figyelmeztetés nélkül állítanak a játékon, pl ez a lowgrav. Ami sztem jó poén ha páran vagyunk, csak vigyázni, nehogy rossz kezekbe kerüljön.
  • Borg
    Az utolsó mondatodban sajnos nem vagyok biztos. Van pár olyan funkció a mani plunginban, ami csak example, és nem működik, vagy nem működik rendesen. Egy párat már kiszedtem úgyis manual, a low gravityt még nem próbáltam.
    De ha ezzel szórakoztok a szerveren, azzal csak elriasszátok az embereket.
  • Guer
    micsoda? háát az a legjobb...:DDDD
    ha csak páran vagyunk rajta mér ne hülyülhetnénk low gravityval?
    egy gombnyomás bekapcs , gombnyomás kikpacs nincs vele semmi bonyodalom.
  • Borg
    Lehet letiltottam az rcont is, nem emlékszem most, majd megnézem.
    De pont hogy ezekkel a low gravity meg ilyenekkel nem kellene bíbelődni a szerveren.
  • Guer
    hmmm...
    pedig az rcon menübe nem lehet bemenni...
    és ott van a jo kis low gravity is...
    jo lenne ugy megoldani akkor hogy csak a botokat ne lehessen használni...
  • Borg
    Jogos.
  • Borg
    Szándékosan tiltottam le. Mármint a botokat, nem az rcont.
  • nemcsakfeel2sch
    Borg: ha levetted a jelszót a szerverről, akkor a topik tetején is le kéne venni..
  • nemcsakfeel2sch
    az #15161 ben leirt linkekről le lehet tölteni, csak pl. regisztrálni kell az ottani fórumba. ne várd el senkitől hogy ilyen nyilt helyre, mint ez a fórum, neked ISO ra mutató linket adjon..
  • loser
    Nekem a HL1 megvan csak source-t szeretném feltenni.Azért vagyok LOSER mert semmit sem talalok ahogyan ezt sem, Olyat nemtudna valaki belinkelni ahonnan leis tudom tölteni?
    rákattintok ésmar jön is ..
  • nemcsakfeel2sch
    akkor nem lenne elég fényes a glória dicsfénye :D
  • Tjay
    na ettol feltem, hogy ilyen kedves lesz vki es segitokesz...
    a tippet koszonom, de attol meg hogy te vagy itt az atyauristen attol meg valaszolhattal volna normalisan.
  • janos666 #15161
    http://unoffical-gamers.uw.hu/
    DE ilyen oldal még a cs.rin.ru ha értesz angolul.
    Ottvan a hl2hun.uw.hu is ha van HL1-ed vagy van rá 2000ft-d.
  • gergod
    Huhh már nem :)
  • gergod
    A gaz steam not respondingot ír a szerverünkre!
  • Ben C
    www.startlap.hu
  • loser
    ÜDV.
    Skacok feltört updaté-ket letölteni honnan tudok,ha lehet az összes kéne.Elöre is köszönöm.
  • Guer
    Borg nem tudod véletlenül hogy mért nem müködnek az rcon parancsok?
    Nem akarom piszkálni de csak ott lehet berakni botokat
  • Borg
    Nemazért, de amig ezt leirtad, addig a topik keresővel alul már rég megtaláltad volna a választ
  • Tjay
    bocsi lehet hogy mar kerdeztek es valaszoltak is ra, de sajna nincs idom vegignezni a hozzaszolasokat.
    vki hozza erto magyarazza el nekem mik azok a ratek, amit allandoan szidnak a masiknal ha nem talaljak el es van e olyan hogy normal beallitas?
    vagy van e valami szorzo esetleg amivel kitudom szamolni, hogy nekem milyen rate a megfelelo?
    a masik kerdes hogy hol kell allitani ezeket?
  • Borg
    Ha mindenki ezzel a logikával akar bemenni, akkor sosem lesz bent senki :)
  • HaP
    hogy hogy ures a csurhe tessek jonni jatszani 15 pc es fent leszek rajta addigra min 9 legyetek mert
  • HaP
    No megyek nyomom egy par oracskat:)))