73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
remélem engem megismersz. :)
amúgy gyertek gééémelni!!! :) -
Ben C #15229 MIVAN?????
Feleslegesen vettem meg a HL2t?? :OOOO -
Igazad van, bár azért közük elég sok van. -
Már megbocsáás de a hl2-höz van ctf mod nem a cs:s-hez. -
Borg #15226 Egyébként a top10-ünkből vagy 7 eleve 50 kill alatti visszanemtérő játékos. Szal elég gáz, hogy nem működik ez a funkció rendesen.
Asszem manuell kiszedem a rankfilet szépen, és kiirtom az 50 kill alatti ismeretlen nickeket.
Persze a statban maradnak ők is, csak rankingot nem kapnak (remélhetőleg) amig az 50et el nem érik. De lehet felteszem 100-ra is. -
"A mai naptól az OBiNet a zászlórabló igényeket is kiszolgálja!
Akinek netán nincs meg ez a játékmód, a Half Life 2 CTF hivatalos honlapjáról letöltheti.
A játékmenet rendkívül pörgős, hatalmas öldökléseknek nézünk elébe! Reméljük, népszerű lesz ez a mod. Szeretnénk mindig tele látni ezt a serverünket is!
Mindenkit sok szerettel várunk a
195.228.156.230:27035
címen futó mészárszéken!"
Szóval, gogogogogo!!!!!!!! -
Ez meg téves meglátás. Semmi különbség nincs az inf és a ctf, között. Csak a zászló,bomba és túszok, amúgy semmi. Minden gámához meglehet oldani, csak a csnél ez nemjöttbe. -
Már megbocsáss de van a CS:s hez CTF, sőt AZ OBI-nak van szervere is hozzá. Muahhaha kipróbáltam nagyon kull. -
Borg #15222 Most van bent 6 ember, menjetek be.
Én is leszek majd még később. -
én még melóban ülök. :)
most startolok haza, de ma benézek végre, egész héten nem volt időm gémelni... -
Borg #15220 Én megyek be most a szerverre, ha jöttök ti is. -
Jó, mert én ma kaptam accot (kösz hixer
), örültem hogy felment a szerverre, meg se néztem hogy üres, csak akkor tűnt fel mikor már belépett. Most menjek vissza a nosteam szerverre amíg nincs ember?
-
jah azt én is tapasztaltam, töltöttek a hálómról volt vagy 200+ pingem és nem rugott ki persze aztán leléptem mert úgy nem élvezhető a gém, de nem kickelt. -
CUCLI #15217 nah cs fentvan :)
jövök lámulni nemsokára :) -
Borg #15216 Viszont két dologra nem jövök rá.
1. Mi a péniszért tesz be a rank-ba minden jöttmentet, ha egyszer be van állíva, hogy 50 kill alatt no ranking...
2. Mi a francért nem működik a high ping kick funkció. Mert nem működik. -
ez jó dolog... -
Borg #15214 Ja, mégegy.
Van DAMAGE parancs is. Vagyis saybe be kell irni hogy damage, és akkor elvileg a szerver a kör végén kiirja neked hogy mennyit sebeztél, meg rajtad mennyit sebeztek. (nem csak a consolba irja ki)
Azért elvileg, mert ezt nem tudtam tesztelni még.
Aki egyszer bekapcsolja a damage parancsot, annak elvileg megjegyzi a szerver immár a köv mapokra is. Sőt, valószínűleg ha legközelebb visszajössz, akkor is ki fogja irogatni a hudra, mert steamid-t megjegyez. Ezt is teszteljétek.
Természetesen ez nem admin parancs, hanem minden kliens használhatja. -
Borg #15213 Ja még valami.
Az adminoknak ajánlom figyelmébe az ma_rates parancsot. (bár ki átolvasta, netán kinyomtatta magának amit korábban belinkeltem, az ugyis vágja a parancsokat)
Ezzel minden szerveren lévő játékos ratei kiirodnak a consolera. Aztán már lehet is rugdosni kifele a ratehaxorokat... -
jah sokféle bünti az jó lenne... -
Borg #15211 Frissítettem a szerver admin plugint.
Új menü van, több opcióval, force team balance, swap player stb.
Ezenkívül védelem van nick change flood ellen -> max 3 nick change / map! Különben 5 perc ban.
Van benne egy új teamabalance algoritmus is a css helyett, ami minden kör végén a többségben lévő teamből átpakolja az utolsó halott embert. (amennyit kell természetesen).
Meg még pár újdonság, pl drogoztatni is lehet a játékosokat (akár TK utáni büntetésként is) ekkor a nézet elkezd dőlni jobbra balra :)
stb stb.
Ja meg pl ha mapcyclen kivüli mapra szavaznak, akkor utána nem az 1. mapra ugrik vissza, hanem megjegyzi és a következőre. meg ilyenek.
Teszteljétek. -
öregem, házigazda lettem. :) juhejj! :) -
_aztat_ keresd meg visszaolvasással. -
YakHead #15208 Szevasztok,mennék CS-zni. Van is egy CS verzióm, csak aztat nem tudom, hogy azonkívül ami megvan, kell-e még valami törést vagy update-et felrakni, hogy tudjak a neten gamezni? LAN-partyn szoktunk jáccani, de kipróbálnám a neten is.
Sok a csíter? Mert azokat rühellem. Állítólag a CS-n előszeretettel használnak csítet.
Na majd megyek. CSövedék -
Borg #15207 Nekem az usb-s webcam mikrofonja működik, és a CS is ráállt egyből. Működne, ha akarnám használni. -
Nekem az 5.1 hangfal miatt a hivatalos mikrofonbemenet eleve fogalalt. Az AUX bemenetre pedig a TVtuner van kötve, de azt talán még meg lehetne oszatni csatlakozóval, mert nem TV-zek játék köben (bár máskor se nagyon, csak azért van hogy legyen, vagyis még ki is húzhatnám...), de kérdésem hogy a CS:S felismeri mikorofonnak az AUX-ot, azaz ha lenyomom a K-t mindenféle bemenetről küldi elfele az anyagot?
Vagy van elfogadható áron valami nem hangkártyára dugdosós (USB, hasonló, netán rádiós átviteli megoldás) mikrofon vagy headset? -
HL2-höz biztos van, lehet hogy CS:S-hez is. A mod-ot kell letölteni és 3rd party game lessz belőle.
De a CS:S nem az a játék. A terrornak minek a zászló, a CT meg miért üldözi a zászlótolvajt, sőtt, ő minek viszi haza a T-ét, plecsni jár érte...?
Elég a bomba meg a túsz.
Ha valaki taktikázni akar megteheti, csak én még a flesh és He gránátokkal is magam szoktam megszopatni, mert ha nem dobnám a sarokban guggolva várna rám a végtelenségig, de ha eldobom pont akkor rohan ki...
Régebben Kandurex próbált velem voicen kommunikálni, csak a warezverziók szövényében pont a csürhealakulás környékétől 2 hétig egyáltalán nem hallotam a voicet. Ezt most azért írom hátha te is olvasod, nev én voltam süket, a CS-m. És nem is vagyok én olyan jó játékos, sőtt, mostanában visszafelé felylődöm... -
aztat nem ismerem
-
Borg #15203 Ez nem az a játék szerintem... aki jó CTF-et akar menjen Tribest játszani. Azt még nem múlta felül semmi. -
jahm tényleg....én igen...de nem annyira jó -
Én sem halottam volna hogy lenne, de örülnék neki ha lenne.Piszokjó taktikai csata alakulna ki. -
Borg #15200 Capture the flag, de ilyenről én még nem hallottam. -
mijaza ctf? :D -
Hi!
Bocsi ha ismételek valakit a kérdésemmel, de mintha lenne ctf mód, igaz ez, és melyik serveren?
Kell hozzá valami extra letöltés?
thx
-
és most segitséget szeretnék kérni minden Source-s bajtársamtól :) Mert regelésnél még anno (haverom csinálta)elrontotta a nevem ,ezt szeretném átirni amenyiben tudtok segiteni irjatok Priv-be.Már próbálkoztam valami St-nél de az nem irt vissza, Előre is köszi mindenkinek!!! /B!s0p/ -
Hát azért ha Publicon össze haverkoodsz egy pár emberrel akkor lehet ott is taktikázni,a hentelős köcsögöket meg meg kell szo..tni.persze ehezz Headset vagy mikrofon szükségeltetik.Szal csak anyi hogy azér Publicon is él a taktika ha összefogtok. /B!s0p/ -
hol-e? 
Swat 3 jó volt, de az Elite Edition amivel lehetett volna multit játszani, az nem ment :(
hl2 nektek is 5 perceket tölt??
-
Szerintem ez a skill és a reflex. Ez ha elősször játszol akkor igen erős, aztán megszokod, majd te osztod őket. -
Hát a publik servereken a játék erről szól.De egy warban egy jó csapattal már nagyon lényeges szempont a taktika.De ahoz hogy ezt tapasztaljad gyakran lekelőnöd az ilyeneket "de hogy valaki kifordul a sarkon, messzirol eszre vesz es egy lovessel fejbe lo, az azert eros."
Én azt mondom ne add fel mindanyian lámán kezdtük. -
Hidd el waron ez ottvan, publicot láttad csak. -
Vagy SWAT 4 multi béta.