73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
vazze!!!tele van a szerver 

-
9 kor gyerekek gyertek jáccani nagy meccs lex!!! -
Borg #15268 7 ember van a szerveren, emberek gyűljetek. Jövök én is. -
Vegas #15267 jaaa.tevoltál az aki nemakart békénhagyni??:D
De megadtam! emléxem már.. -
Ben C #15266 egyszer talalkoztunk dust2n :)
akkor is csak az MSN cimed kértem, de biztos nem figyeltél. O.o -
Vegas #15265 nem emléxem rád D:
De most nagy harcok vannak itten :D
Bob a Bob ellen.. -
Ben C #15264 loál.
kb 2 napig a klántársad voltam. :)
BoB|.oF.|DraX.. csak nem volt kedvem klánozni igy (20 FPSel) , ezér meghatározatlan ideig elmentem. -
De a 2. custom map is furcsácska volt. Engem legalább is elriasztottál, és játék helyett inkább felettem az új függönytartókat. (el is fáradt a kezem, már meg az lessz a bajom :DD) -
Iszonyat volt az az AWP pálya. Nem hiszed el, de volt hogy megáltam 1 helybe, te is mozdultatlanul áltál (a fedezék másik oldalán kerestél vagy mittudom én...), a melled közepébe lőttem és semmi. Míg újratöltött ugráltam, látszatra megint vállonlőttelek és 0 hit. Sokszor már direkt megáltam 1 helyben hogy ne ugráljunk és lövöldözzünk (ha ficánkoltam te se mindíg kaptál el első pár próbára) hanem szeddj le könnyedén, legalább neked legyen valami élvezet a játékban. -
Vegas #15261 eccer veled voltam, csak nemtuttam és lelőttelek..ezért is leléptem már :D -
Borg #15260 Nemtom, de remélem nem mindenki arra vár, hogy majd ha tele lesz bemegyek.
Tessék bemenni a szerverre, és majd gyűlik a nép. Nem lehet mindig a másikra várni.
Én is ha bemegyek egyedül, általában 5 percen belül legalább 3-4en vagyunk. -
ma hánykor lesz tumultus a szerveren estefele? -
Borg #15258
-
Vegas #15257 dá..az vok én..voltam eccer kéccer a szervereteken :C
csak megaláztatok és gyorsan eljöttem :D -
Borg #15256 Látod a francnak mész ilyen szerverekre, mikor ittvan a jókis SG-s...
Most is egész eddig 3-4en görcsöltünk rajta, hátha jön még valaki... de úgylátom ma senki sincs játékos kedvében. -
Ok jó lenne már egy kis játék az éjcaka!!
FTF-sek gyertek 9 fele edző meccsezni! -
AAAAAAAAAAAAha.segged ne töröljük ki!
Valami oldal van ami ezzel foglalokozik, de ez nem az.
Vedd meg!
-
Bemész a boltba, felnyúlsz jó magasra és leszeded a polcról. -
A mai napon vicces dolog történt a PfT szerveren. :D
Ki lettem rúgva a szerverről(by {PfT}Grifter), mert lelőttem Griftert és utána elkezdtem röhögni...!

Nem mondom... Nem kicsit lepődtem meg...

-
Ben C #15251 melyik klán?
van egy BoB|.oF.|VEGAS nevezetű egyén de nemtom te vagy e... -
Sziasztok!!!
Kérlek írjátok le részletesen hogy mit,és honnan kell leszednem ahhoz hogy interneten tudjak játszani a CS:S-el!!
(emporio, provision, luzifer,updatek, crack, stb.... )
THX THX!!! -
meló, mint előbb óbégattam :) az még mindig tart. amúgy ha nem hát nem én csak kérdeztem. szabadság (=public) rulez :) -
Borg #15248 Inkabb gyertek a szerverre. -
Borg #15247 Én ehhez nem nyilatkozok. -
szerintem az SG klán kihívhatod vagy nem Borg?
akkor gyorsan én is tiszteletbeli tagnak kérem magam ;) -
Vegas #15245 Csak mert megbeszélhetnénk egy war-t..valamikor..esetleg..eccer.. D::D -
én, only public. de vannak itt akik klánoznak. -
Vegas #15243 hi
szoktatok ti war-ozni?? -
én is leghamarabb csak este... áááá szombat van és munkanap!!!! :) -
Borg #15241 Na ki mikor jön délután? -
Borg #15240 Tegnap este 12en voltunk bent, mikor én léptem.
Ma majd délután-este leszek csak. -
Megpróbáltam kicsit reklámozni a szervert, hátha idetalál 1-2 ember. Bár most szinte minden magyar szerver üres. -
Pontius #15238 reméllem ma tele lessz a szerver...
10-kor bentleszek, majd gyerek jáccani -
Háth attól függ honnan nézzük :DDDDD
Szerintem feleslegesen :) -
0 ember van a szerveren. -
szerintem nem losz a topba lenni. mondjuk azt jó lenne megcsinálni, hogy csak x kill után rankoljon... -
Szerintem nem sok értelme van a rank funkciónak. Akár ki is lehetne venni. Ettől még benne maradhat a statsme, csak nem lenne ranglista. Engem pl csak zavar néha. -
Borg #15233 Na gyertek játszani! -
Ebben igazad van, bár szerintem attól lenne cs:s ctf mod, hogy m4/desert/ak47 - val kell irtani, nem pedig gravity gunnal :) -
Borg #15231 Most találtam egy olyant, hogy resetrank funkció steam idhez kötve... csak nemtom belepiszkáljak e. Inkább megvárom amig mondanak valami okosat a fórumukon.