73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lord AnonymouS
    jaja, elég idegesítőek a láma 33 killesek az első 10ben...
  • Borg
    LOL, a szerver szépen visszapakolt mindenkit a rank listába...
  • Borg
    Godot én is kickeltem már tegnap, mert belépett, aztán körökön át csak a spawnon volt.
  • Lord AnonymouS
    Ötlet yes/no szavazásra: awp, magozó letiltása a map végéig; knife-only meccs ;-P ha kevesen vagyunk.
  • Borg
    Ezt is be lehet állítani. Csak akkor nincs mapcycle, hanem minden map vége előtt 5 perccel bejön a votemap lista. Ja meg betom állítani azt is, hogy az utoljára játszott X map ne legyen szavazható.
    Ha a többiek is akarják ezt, tőlem lehet ilyen.
  • Lord AnonymouS
    Najóvan, most lett elegem. Játszok a serveren, ölök mint állat, stb. Erre bjön egy szlovéniai gyerek, aki elkezd mindenki lődözni a csapatunkban csapattársként, köztünk engem is, megöl kb három embert és bennt marad, persze nem tudtam semmit se csinálni, mivel nem vagyok admin. A votekick parancsot meg console-ba beírtam, de most látom, hogy say-ben kell... Akkor beírtam neki angolul hogy huzzon a rákba, de nem tette. Ezután egy másik csapattársam lelő 3 mindenkit a csapatunkban és elmegy. Asszem egy magyar csávesz volt, God néven. Egy kicsit kiakadtam. Szeretnék admin jogokat kérni, ha lehet, mert szerintem nincs elég és jó lenne az ilyen eseteket idejében elfolytani, mert a server hírneve rosszabbodik így. Bennt voltunk vagy tizen, most meg lehet nézni, 5en vannak bennt és csökkenni fog, az tuti. Szóval, ha lehet hadd legyek admin, megígérem, hogy igazságos leszek és csak a legvégső esetekben nyúlok kemény eszközökhöz, mint most. (Permanens bant adtam volna a szlovén gyereknek, az tuti, de eddig ilyet még nem láttam) Egyébként én elég sokat fenn vagyok a serveren és soxor én vagyok az egyetlen SG-s. Előre is kőszi Borg, ha megteszed. Ha nem, akkor sincs harag .
  • M@TriX
    4. szerintem ez lehetne automatán felugró is minden map végekor nem?
    régen a LAMAson volt ilyen, szerintem nagyon jó, hogy felugrik vagy 6 map és lehet szavazgatni, így olyan mapp jön amit a többség akar.
    szerintem az lehetne, hogy ha nem is sok választás, de vagy 3 map felugorhatna a vége előtt 1 percel. Szerintem az elég jó lenne.
  • DarkJedi
  • Borg
    Na kiganéztam a rankingból minden 100 kill alattit. Persze aki eléri a 100 killt az visszakerül majd. Csak remélem, hogy az alattiak nem. Talán az új plugin már jól jegyzi.
    55 ranked emberből igy lett 15 körül, akik 100 felett vannak. A STATOK MARADTAK, mielött kérdezi valaki.
  • Borg
    Na a say parancsok:
    votemap
    votekick
    voteban

Extend votet csak admin indíthat.
  • LSC
    "szégyelhetnétek magatokat a tkért, én kristálytisztán játszom" <--- ez a legjobb.
  • Zetorg
    volt egy külföldi is :\
    egyfolytába irogatott, hogy egy illető menjen mariozni meg, hogy milyen láma :(
  • Borg
    Amúgy most is 12 ember van a szerverünkön, szal a rászokás fázisa megkezdődött :)
  • Borg
    Ja még valami.

Az admin menüből az adminok indíthatnak már yes/no szavazásokat is.

Ötleteket várok ide arra, hogy miket tegyek be a menübe lehetőségként. Tehát miféle eldöntendő kérdések merülHETnek fel a szerveren olykor.
    Nem tartoznak ide a kick, ban, és map kérdések.
  • Borg
    Elvileg nem, és nem kell read only sem.
  • Zetorg
    írásvédetté tettem, remélem így megmarad.
  • Zetorg
    ok, köszi.
    ha a config.cfg-ben átírom és elmentem, nem fogja felülírni?
  • Borg
    és sima rate.
    De ez nincs benne a config.cfg-ben, és a CS alapból 20000-re rakja, tehát nem kell bántanod.
  • Borg
    Na, kicsit teszteltem is mindent. Egyedul a random votemap inditasat nemtom hogy van, illetve a say parancsokat... majd utananezek.

Viszont a rate témában a következőket javaslom:
    Lévén minden admin meg tudja már nézni minden játékos rateit, a következő irányelv legyen érvényben:
    -Mindenki rateja ha lehet 100/100/20k körül legyen.
    -Az elfogadott ratek még az alap (30/20), illetve a 80/80. De őket is meg kell kérni, hogy a lehető legtisztább játék érdekében állítsák át a rateiket legközelebb.
    -Akinek a fentiektől eltérő, tehát pl 30/100 (volt ilyen most is) vagy még alacsonyabb, azt fel kell szólítani a ratek beállítására. Amennyiben nem teszi meg, nem válaszol, elutasítja, kickelhető a szerverről. További esetekben a banra is van lehetőség.

Erre azért van szükség, hogy a lehető legjobban szinkronizált legyen a játék, és minél kevesebb "pedig egy tárat belelőttem" jellegű probléma lépjen fel.

(adminok, consoleba ma_rates, majd az utolsó 3 szám a rate, ebben a sorrendben ~ 20000 100 100)
  • Zetorg
    mi a harmadik rate?
    van cmdrate,updaterate és?
  • Borg
    Figyelem, frissítettem az admin plugint!

1. Az ma_users, és az ma_rates immár működik az adminok számára.
    2. Lehet gimpelni. Ez kb olyan, hogy átnevezi köcsögnek az adott játékost, szal ilyen lejáratás szerű.
    3. Lehet kick és ban votet is inditani a playereknek, DE csak akkor, ha nincs admin a szerveren.
    4. Lehet random map votet inditani (adminoknak). Tehát, vagy kb 60mp-el a map vége előtt megjelenik egy maplista (amelyben az utolsó 3 map nincs benne), és ezekből amelyikre a legtöbben szavaznak, az lesz a nextmap, vagy akármikor, és MINDENKÉPP a votebol kijovo map lesz a nextmap. Tehát mindenképp elszavazódik a nextmap ilyenkor. Csak admin indithat ilyent.
    5. Extend mapot is lehet szavazni, ekkor 20 perccel hosszabbodik meg a timeleft.

Utóbbiak valszeg a voteextend, votekick, és voteban say parancsokkal mennek.
  • gergod
    Mondjuk olyat én is csinálok, hogy 1-5 és egyszercsak lelövök 5 muksót. Ilyenkor rögtön azt gondolom, hogy na vajon ki hiszi azt, hogy csítelek, vagy hogy bekapcsoltam valamit.

Attól tartok ez a VAC2 (ha kijön egyáltalán) nem fog sok vizet zavarni.
    Mondjuk úgy kéne csinálniuk, a valve-s skacoknak, (persze ők biztos jobban tudják nálam, dehát azért leírom), hogy 1 vagy 2 hétig nem jelentik be, csak szépen a háttérben fut, feljegyzi a steamID-ket és amikor letelt a pár hét hirtelen mindenkinek, aki ez alatt az idő alatt használt csítet, tiltja a steamID-jét, és mondjuk automatikusan felírja egy honlapra, hogy ez a steamID ilyen néven csaló. Érdekes eredmények lehetnének.
  • k9duli
    Ja rengeteg 1.6 törénetről halottam hogy nagy klánoknál egyszercsak kiderűl, hogy a csapattárs cheater volt.De negyon sokáig megúszta, mert jól cheatelt(ésszel).
    De ennyi erővel néha rám is azt lehet mondani hogy cheater vagyok, mert van pálya ahol épp nemmegy a játék és a következőn meg egy állat vagyok.Vagy valahogy a végén elkapom a fonalat.
    Gondozkozom is hogy nevet váltok pl:random mód.Mert ez a név illene hozzám.
  • Borg
    A héten erről beszélgettem a kollégámmal éppen. Azt mondja egyre nagyobb divat a szervereken az úgynevezett low-cheater. Lévén kiszűrhetetlen, nagyon sok embernek fentvan az aimbot, recoil stb, amiket nem kapcsolnak be. Aztán egyszer csak elegük lesz valamiből, és beállítják valami alacsony szintre. Aszondja szépen meg lehet figyelni, hogy a srác totál béna, 3/15-nél tart, és egyszercsak mint aki szárnyra kapott elhúz 45-50-ig fragjeivel.

Aztán persze amikor lecheaterezik, akkor jön a fellengzős dumájával, ami egyébként itthon is kurvanagy divat sajnos. Hogy ő profi, meg tud, és csak az cheaterezik a láma meg béna meg kezdő. És nemám noname kis alkalmi playerekről van szó, hanem nagyobb nevek, ismertebb klánok emberkéi is simán használják, mert ők elbújhatnak az ismertségük mögött... Hány olyan ember volt itt is eddig, aki azzal védekezett hogy őmögötte micsoda múlt van, meg hányan ismerik stb. Én már csak a saját szememnek hiszek.
  • k9duli
    Mindkét demót megnéztem.Nekem a magyar tetszett.
    Főleg az tetszett benne hogy mekkora kis tahó.Neki ált feljebb mert letákázták a csíter fejét.Meghogy ő kristálytiszán játszik.Uristen milyen emberlehet ez a való életben.
  • Borg
    A mapokról a szavazást jövö héten szombaton terveztem elindítani.
    Aztán amik ott a legkevesebb szavazatot kapják, azokat cseréljük ki.
  • k9duli
    de_view map feldolgozását láttam nemrég.Szerintem nézzétek meg elég topposde_view
    Szerintem ez map valamelyik custom mapot 1hónap után leváltja:)
    Ahoz képest hogy jó nagy területet lehet belátni majdnem mindenhól 120fps-em van.
  • DarkJedi
    Nekem is van egy hasonló.. ITT
  • LSC
    EZT nézzétek meg beszarás
  • nemcsakfeel
    de vazze amikor ráérnék játszani akkor minden kihalt.
  • Guer
    Srácok!
    Szavazzatok lécci aki még nem tette meg!
    Már csak pár hiányzik...
    (mondjuk pont azok nem szavaztak akik miatt indítottam a szavazást:)
  • Guer
    csak SG-s van benne...
  • Vegas
    hm..
    Ez most hogyvan??FTF az külön klán mi??
    de egy csomó SG-s benne vagyon..
  • Lord AnonymouS
    Játszottunk múltkor...

És ma...

Egyébként a meccs elmaradt...
  • Mr.Grent
    Szerintem meg a custom map lőtte ki a többit. De jóvot.
  • Borg
    Jo volt full szerveren játszani végre, hacsak pár mapon keresztül is.
    Kár hogy az FTF pont most meccselt valakivel, lévén ők távoztak, fele ember kiürült, lassan ment a másik fele is...
  • Sil3nt
    garry mod kép

Lan Partynak a srácok....
  • M@TriX
    hajrá
  • Zetorg
    jaja, csak valamiért hibázik a VGA-m
  • Col Andrew
    Nagyon jó game van a szerveren!!