73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
FTF-ek!!!
http://feelthefear.uw.hu
kacsintsatok majd rá ez csak az intronk lex még nem végleges... -
5. vagyok!
-
El hát. Én is 8. vagyok jelenleg.
-
Az nekem is fúrcsa volt hogy pofátlanúl ugrottunk egyik mapról a másikra.Mostmár értem. -
Örömmel közlöm, hogy 2-3 óra játékkal bekűzdöttem magam a 10.-nek
. Ezzel is csak ösztönözném a népet, hogy el lehet ám azt érni :)
-
már csak Rád várunk főnök
-
Na hol vagy mester? -
jaja nincs votemap, vagy mi egy vote es repul a palya -
egész potosan ha vki voteol vmira azt a pályát már egyböl tölti a server, és mivel most igen nagy a népsürüség télleg sürgösen megkéne oldani a problémát mert elég nagy a káosz -
Jah még valami :) Borg a szerveren 1 ember is elvoteolhatja a mapot. Ezt sürgősen meg kéne oldani. -
Igen láttam :) Nekem is. -
Hát ha ez normális akkor...
De nagyon meglepett hogy a felyem fölé (ha nézed a demot ugráskor látszik hogy a plafonon ott van vagy 2 juk amit a földről nem is látni) és különböző távoli helyekre lőttem mikor magam elé néztem. -
Jah még valami. a szerverre szerintem a cshu jelszót vissza kéne tenni, mert a külföldieknek mind szar ratjeik vannak. -
Megnéztem a demót, és nemtudom mi a problémád. ugorva nem lehet awp-vel lőni, megkell álni vele egyhelyben. Amikor nem mozogtál, szépen lőttél vele, ugrásból meg nagyon szórt. Nekem is ezt csinálja.
A rate-eknek ehhez semmi köze. -
Nem igazán akarja elkezdeni tölteni a demót...
-
Bocs, valamiért .dem-et nem lehet letölteni a szerverről (feldolgozható filenak minősíti vagy mittudomén. De ez: AWP demo működik. -
Úristen. Ezt AWP demot mindenkinek ajánlom figyelmébe, de főként neked, Borg.
Hogy a rohadás ki nem eszi azt a kurva AWP-jét mikor... A geci...

Életemben először vettem fel demot, szóval bocs ha a vége hosszú üresség, rá kellett jönnöm a stopp parancsra... Ezt kb 5 perccel ezelőtt vettem fel az SG szerveren (egyedül voltam, azért vettem AWP-t hogy felybelőjjem vele a túszokat kínomban) 25000 101/101-es rátával, rendes (steamheck, de ez nem hathat ki magára a játékra 0.0001%, de annyise) steam-es CS:S-vel. Ha a többi fegyverem is így szór akkor megvan miért játszottam olyan szarul egész hétvégén.

Most visszamegyek alapratekkel és megnézem mi lessz, de ez így nagyon nem stimmel... -
oké!
ma megyek fel a szerverre -
Gibor #15372 Szasztok.
A gerymodba hogy lehet mugsot meg tárgyakat lerakni?
-
ok
-
szerintem örülj neki, hogy nem fordítva van. :) -
helo helo
Nem tudjatok miert fut fel a pingem ha meghalok de csak akkor ha kezdodik a jatek azonnal jo es mukodik rendesen kosiz a segitseget -
ok, én megyek! -
az lehet de tudod mz a géped mindig annyira lassu mint a leggyengébb láncszeme...:D -
Ugynéz ki hogy megy rendesen de még nem tudtam tömöttebb serveren kiprobálni.
Naggyon-nagggyon remélem hogy mostmár jo lessz. -
Borg, a héten küldöm a kész honlapot.... -
Ja biztos most teleturbózta a gépét rammal 
Majd esete fele gyertek fel msn-re lenne beszélno valónk... -
Megértve
-
egyet értek, tökkéletes. -
Na megy a game Guer? Jobban fut, mint eddig? -
Az jó lesz... Tegnap végignéztem a map-eket a serveren este, mivel senki nem volt fenn és leírogattam ó, sztem melyek jók, melyek nem, szóval én készen állok. -
Hoppá...
Akkor ezesetben a következök vonatkoznak mostantol minden SG tagra:
- heti 1 megjelenés a forumon
- heti 1 megjelenés az [SG.HU] serverünkön
Akinek a következő 10 napon belül sem a serveren sem a forumon nem lehet nyomát felfedezni az kizárásra kerül a csapatbol.
Aktiv tagjainkat pedig megkérném hogy figyeljék a többiek jelenlétét a serveren. -
Borg #15358 A nem tetsző mapok ki lesznek szortírozva úgyis, a szombaton kezdődő szavazás alapján.
Ott majd egy általam írt szavazót kell használni (jobb híjnán majd linket kaptok), ahol minden mapra lehet x-elgetéssel szavazni, amelyről úgy gondoljátok hogy maradjon a cycleben. Azok a mapok, amelyek a népszerűségi listában az utolsó helyeken végeznek majd, kikerülnek a cycleből, sőt lehet a szerverről is teljesen, és új custom mapok váltják le őket.
Ezért is fontos, hogy még a héten mindenki behatóan ismerkedjen a mapokkal, hogy megalapozott szavazatokat tudjon majd leadni. -
Borg #15357 A mapcycle marad, mivel az admin mod friss verziója még béta, és ezt a szavazást nem lehet problémamentesen megoldani MÉG. A béta verzió viszont kellett a rate és egyéb ügyek (amiket lentebb irtam) megvalósításához.
A restrictionokat illetően semmi nem lesz alapból letiltva, viszont: Ha sokat háborognak miatta a szerveren, akkor az admin indíthat yes/no szavazást egyes fegyverek letiltásáról. Betettem ennek lehetőségét az admin menübe. Amennyiben a szavazás kiemenetele YES, az adminnak kutya kötelessége a map hátralevő részére az adott fegyvert letiltani - ugyancsak admin menüből elvégezhető. A következő mapra az adott yes/no szavazás már nem érvényes. -
Borg #15356 Érvényes volt, a résztvevő szavazók 50%+1 kell egyhangú legyen. A többiek mivel nem vettek részt, eleve azt nyilvánították ki, hogy szarnak a csapat ügyeire.
A továbbiakat PÜ-ben megbeszéltük, Guer fogja lebonyolítani az ügy intézését. -
a CS:S a HL2 multiplayer része. -
YakHead #15354 Srácok, a CS:S-hez kell a HL2 game, hogy tudjak neten jáccani??? -
:))
autosniper -
magozó az mi is? sry
-
akkor szavazz a 2-esre :)
de jó, csak szerintem jobb lett volna, hogy meg lehet szavazni a köv mappot, így nem jönne olyan map ami nem tetszik senkinek, de jó nekem így is.