73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Wolwarine
    FTF-ek!!!

http://feelthefear.uw.hu

kacsintsatok majd rá ez csak az intronk lex még nem végleges...
  • Lord AnonymouS
    5. vagyok!
  • Zsoltika 007
    El hát. Én is 8. vagyok jelenleg.
  • k9duli
    Az nekem is fúrcsa volt hogy pofátlanúl ugrottunk egyik mapról a másikra.Mostmár értem.
  • Robeast
    Örömmel közlöm, hogy 2-3 óra játékkal bekűzdöttem magam a 10.-nek. Ezzel is csak ösztönözném a népet, hogy el lehet ám azt érni :)
  • Lord AnonymouS
    már csak Rád várunk főnök
  • gergod
    Na hol vagy mester?
  • M@TriX
    jaja nincs votemap, vagy mi egy vote es repul a palya
  • Guer
    egész potosan ha vki voteol vmira azt a pályát már egyböl tölti a server, és mivel most igen nagy a népsürüség télleg sürgösen megkéne oldani a problémát mert elég nagy a káosz
  • gergod
    Jah még valami :) Borg a szerveren 1 ember is elvoteolhatja a mapot. Ezt sürgősen meg kéne oldani.
  • gergod
    Igen láttam :) Nekem is.
  • janos666 #15379
    Hát ha ez normális akkor...
    De nagyon meglepett hogy a felyem fölé (ha nézed a demot ugráskor látszik hogy a plafonon ott van vagy 2 juk amit a földről nem is látni) és különböző távoli helyekre lőttem mikor magam elé néztem.
  • gergod
    Jah még valami. a szerverre szerintem a cshu jelszót vissza kéne tenni, mert a külföldieknek mind szar ratjeik vannak.
  • gergod
    Megnéztem a demót, és nemtudom mi a problémád. ugorva nem lehet awp-vel lőni, megkell álni vele egyhelyben. Amikor nem mozogtál, szépen lőttél vele, ugrásból meg nagyon szórt. Nekem is ezt csinálja.
    A rate-eknek ehhez semmi köze.
  • streetracer
    Nem igazán akarja elkezdeni tölteni a demót...
  • janos666 #15375
    Bocs, valamiért .dem-et nem lehet letölteni a szerverről (feldolgozható filenak minősíti vagy mittudomén. De ez: AWP demo működik.
  • janos666 #15374
    Úristen. Ezt AWP demot mindenkinek ajánlom figyelmébe, de főként neked, Borg.
    Hogy a rohadás ki nem eszi azt a kurva AWP-jét mikor... A geci...
    Életemben először vettem fel demot, szóval bocs ha a vége hosszú üresség, rá kellett jönnöm a stopp parancsra... Ezt kb 5 perccel ezelőtt vettem fel az SG szerveren (egyedül voltam, azért vettem AWP-t hogy felybelőjjem vele a túszokat kínomban) 25000 101/101-es rátával, rendes (steamheck, de ez nem hathat ki magára a játékra 0.0001%, de annyise) steam-es CS:S-vel. Ha a többi fegyverem is így szór akkor megvan miért játszottam olyan szarul egész hétvégén.
    Most visszamegyek alapratekkel és megnézem mi lessz, de ez így nagyon nem stimmel...
  • Tibor
    oké!
    ma megyek fel a szerverre
  • Gibor
    Szasztok.
    A gerymodba hogy lehet mugsot meg tárgyakat lerakni?
  • Col Andrew
    ok
  • M@TriX
    szerintem örülj neki, hogy nem fordítva van. :)
  • HaP
    helo helo

Nem tudjatok miert fut fel a pingem ha meghalok de csak akkor ha kezdodik a jatek azonnal jo es mukodik rendesen kosiz a segitseget
  • Lord AnonymouS
    ok, én megyek!
  • Guer
    az lehet de tudod mz a géped mindig annyira lassu mint a leggyengébb láncszeme...:D
  • Guer
    Ugynéz ki hogy megy rendesen de még nem tudtam tömöttebb serveren kiprobálni.
    Naggyon-nagggyon remélem hogy mostmár jo lessz.
  • Wolwarine
    Borg, a héten küldöm a kész honlapot....
  • Wolwarine
    Ja biztos most teleturbózta a gépét rammal
    Majd esete fele gyertek fel msn-re lenne beszélno valónk...
  • Wolwarine
    Megértve
  • M@TriX
    egyet értek, tökkéletes.
  • Lord AnonymouS
    Na megy a game Guer? Jobban fut, mint eddig?
  • Lord AnonymouS
    Az jó lesz... Tegnap végignéztem a map-eket a serveren este, mivel senki nem volt fenn és leírogattam ó, sztem melyek jók, melyek nem, szóval én készen állok.
  • Guer
    Hoppá...
    Akkor ezesetben a következök vonatkoznak mostantol minden SG tagra:
    - heti 1 megjelenés a forumon
    - heti 1 megjelenés az [SG.HU] serverünkön

Akinek a következő 10 napon belül sem a serveren sem a forumon nem lehet nyomát felfedezni az kizárásra kerül a csapatbol.

Aktiv tagjainkat pedig megkérném hogy figyeljék a többiek jelenlétét a serveren.
  • Borg
    A nem tetsző mapok ki lesznek szortírozva úgyis, a szombaton kezdődő szavazás alapján.
    Ott majd egy általam írt szavazót kell használni (jobb híjnán majd linket kaptok), ahol minden mapra lehet x-elgetéssel szavazni, amelyről úgy gondoljátok hogy maradjon a cycleben. Azok a mapok, amelyek a népszerűségi listában az utolsó helyeken végeznek majd, kikerülnek a cycleből, sőt lehet a szerverről is teljesen, és új custom mapok váltják le őket.
    Ezért is fontos, hogy még a héten mindenki behatóan ismerkedjen a mapokkal, hogy megalapozott szavazatokat tudjon majd leadni.
  • Borg
    A mapcycle marad, mivel az admin mod friss verziója még béta, és ezt a szavazást nem lehet problémamentesen megoldani MÉG. A béta verzió viszont kellett a rate és egyéb ügyek (amiket lentebb irtam) megvalósításához.

A restrictionokat illetően semmi nem lesz alapból letiltva, viszont: Ha sokat háborognak miatta a szerveren, akkor az admin indíthat yes/no szavazást egyes fegyverek letiltásáról. Betettem ennek lehetőségét az admin menübe. Amennyiben a szavazás kiemenetele YES, az adminnak kutya kötelessége a map hátralevő részére az adott fegyvert letiltani - ugyancsak admin menüből elvégezhető. A következő mapra az adott yes/no szavazás már nem érvényes.
  • Borg
    Érvényes volt, a résztvevő szavazók 50%+1 kell egyhangú legyen. A többiek mivel nem vettek részt, eleve azt nyilvánították ki, hogy szarnak a csapat ügyeire.

A továbbiakat PÜ-ben megbeszéltük, Guer fogja lebonyolítani az ügy intézését.
  • M@TriX
    a CS:S a HL2 multiplayer része.
  • YakHead
    Srácok, a CS:S-hez kell a HL2 game, hogy tudjak neten jáccani???
  • Guer
    :))
    autosniper
  • M@TriX
    magozó az mi is? sry
  • M@TriX
    akkor szavazz a 2-esre :)
    de jó, csak szerintem jobb lett volna, hogy meg lehet szavazni a köv mappot, így nem jönne olyan map ami nem tetszik senkinek, de jó nekem így is.