73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg a rate 100/100 nál javítssd pls az ellenörzik szöveget. -
Borg #15471 Konzolba status, steam ID-t felir, megmond, bannol. Ennyi. Nem kell görcsölnünk ilyenekkel.
Amúgy a PÜ*re még nem válaszoltál. -
én meg azon elvéreztem -
jaja köv mapon már mi is osztottuk a népet rendesen :)
-
mondjuk ez igaz.szerencsére egyre több ember jár a szerverre és tudunk normálisan játszani.az LND-s srácok jól nyomták, de azért Col. Gergo(?)-vel adtunk nekik dust3-on :) -
Én meg pont akkor mentem be... később jól ment... aztán poénkodtunk egy hatalmasat :-D -
minek folyamatosan eggyüt gyakorlunk :)
ááá te is pont azt a képet raktad be amikor legrosszabb pillanatomban voltam... -
Valamelyikőtök linkelte azt a vadnyugati mapot(de_ghost_town) az szép map csak nagyon fps zabáló örültem hogy ha 35 az fps-em.Azt ilyen prodigy-n meg 120 van állandóan.
Ami megint egy jó map az a de_tmar.Ez egy fain map, szerintem a serveren látni fogjuk.
de_tmar
-
egész jót játszottam most a szerveren, csak a végén már nem tudtam odafigyelni.
szerintem a CSürhe kezd jobban összeszokni, kellene pár együttes gyakorlást szervezni, hogy csiszolnjuk a tudást.
egy kép :) -
Hat a HaP meg nem admin csak egy kis halando kezdo aki jaccik:)_))) -
jaja jót puffogtattunk:) -
Egyszerűn amikor ezt a legdúrvábbat láttam, hogy 100m távcsőnélkűl és fejes, akkor utána elhatároztam hogy demókészűl.De sajna pályaváltás lett és a gyerek felszívódott.Admin a serveren nem volt csak Hapot láttam mint sg-s. -
FLeK0 #15458 nincs gond azzal. -
Jah csak szinte mindegyiknek 30 20 a ratje. -
militia-n az AWP rush elég jó volt :) -
És mi lett vele? -
az ugyan az mint ami az 1.5 előtti verziókban is volt?
Terror kezdő nagy teremben, az egész map egy víztárazó gáthoz hasonlít .. -
cs_thunder_ti nem jött benekem borg.Rohatt nagy map ami önmagában nem rosz de tök szűrke, mert mindenhól beton van.Meg elég sötét is.
Mondom ha jó mapot akartok látni akkor egy magyar srác remekművéjét meglehet nézni de_view. -
Nekem azért most az sg szerveren volt egy kis problémám az assault mapon.Egy kűlföldi bejött egy 100pingel és szép lassan gyűjtögette a fragjeit.Eleinte dual pisztolyal ment és gyorsan leszedett minket.Dicsértem hogy szép lövés.Már a 3-4 kőrnél tartunk és feltünt, hogy eddig csak fejeset láttunk tőle és akkor kijelenetettem hogy gyanús a srác.Párszór hátba kaptam azt nem foglalkoztam vele ,azt később már tudta hol vagyunk és scoutal távcsőnélkűl lötte a fejest kb100méterekről (persze ekkor már specben voltam).Ja amúgy a scout gyors tüzelő is volt.Megnéha kapcsolt egykis speedet magának.
De amúgy egész jól játszott
Ja ha scout nemkerűlt volna a kezében akkor lehet, hogy azt hittem volna hogy pro. -
"map kiszavazás" smst is kell küldeni ? 
amúgy nem lehetne vmilyen egységes felületre kitenni, azt ami aktuális klán körül folyik.
pl. ide felülre kiírni hogy éppen aktuálisan miről kell szavazni, meg ilyesmi.. szal mint most ez a mapszavazásos dolog.
Mert Borg is gyűjtött már szavazást, Guer is, de vki betéved ide két nap után 200 új üzenettel, az nem fogja végigbogarászni.. -
Benne van! :-P -
DE_Menace Map (Final)
ez a map? hmm ?
szökőkút, kocsik, nagyobb terek. -
Szep volt a jatek nekem is teccet csak a nagypof... kulfoldiek ott suketkedtek azonnal kiabalt a mikrofonba ha belelotem suket osztrak:))))) -
Jó, nekem sincs, csak megemlítettem. Egyébként esténként tapasztalatom szerint főleg magyarok vannak fennt, szóval mind1.
Másik alkotásom SG-n! -
Borg #15446 Nekem nincsen gondom a külföldiek jelenlétével amúgy, amig nem HPB-k. -
Műxik, igen. Ma játszottam HaP-pal SG-n és 5 külföldivel voltunk együtt. Nagyrészt 100 körüli pingjük volt:
végső stat
Aláztunk
-
Borg #15444 BTW, a hpk mukodik. 180 ping felettiek 30s utan kickelodnek. -
Borg #15443 Dichtert kérdezd.
A jelszo kérdést majd 7végén meglátjuk. -
Borg #15442 Én speciel kissé zabos lennék, ha valaki más miatt letiltanák az én accomat... -
Mi a helyzet a banner-rel? Nem lesz új?
Egyénként szerintem nyugodtan vissza lehetne rakni a jelszót, mert rengeteg külföldi jön be magas pinggel és sztem rontja egy kicsit a játékélményt. -
Az igazi :) az lenne ha fordítva lenne, vagyis orosz berátaink dobtak volna be valamit, pl. ha már fake CS:S-t csak HL1 accra tudunk generálni, üresre nem (az id accra vonatkozó részéhez nem jár ticket a szerverekhez) hát kezdjünk el a forgalomban lévő accok (legal playerek HL1-el vagy HL2-vel) ID-jét lopni. Elvileg még megoldható is lenne mert amit most használok az is az ID-t írja felül, mert a steam érdekessége hogy az accod ID-je HL1 és HL2 közt csak két állandó helyiértékü számban tér el és ezt egy process patcherrel felülírják. Csakhát nem a valvet hanem elő egyéneket meglopni már nem :) nekem sem... -
ok, meglátjuk! -
147.229.220.129
css/css
itt fent van mind a ket pack ami nekem van ha van valakinek es ha azt akarjatok hogy tegyem fel akkor irjatok PU-t es abba megadom a messengerem es atkuldhetitek koszike -
hát srácok 1 hétre elutazok itt húsvétra...1 hét se CS:S se net...hát valamit valamiért
. Addig is legyetek jók...csé veletek
-
Baratom nem eredetivel nem fogsz jatszani rendes szervereken ;) -
itt nézz körül:
http://unoffical-gamers.uw.hu/
innen a warez már elég régota ki lett tiltva -
Hat felrakhatod es hasznalhatod de szerintem eleg lassu lesz nektek mert en kulfoldrol vagyok de probaljatok ki pill megnyitom es adom a cimet
-
helló!
valaki nem tudna nekem segíteni, mert nekem nincs meg az eredeti source és így nem enged fel netre!
Az lenne a kérdésem hogy nincs hozzá valami update patch, vagy akármi hogy menjen??
-
Vegas #15432 mind1, már jó..ez a lényeg :D -
Bocsi, hogy nem válaszoltam az előbb, éppen játszottam és nem hallottam.