73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Na bannyeg, ahogy olvasom ez jól megkavarja megint a plugint... egy csomó dolgot megcsinált most a valve, ami eddig is volt a plugin által.
    A buy favoritesről nem is beszélve. Kiváncsi leszek hogy összebassza e a bindjeimet vagy sem.

A szerver side update, vagy kliens most? Vagy mindkettő?
  • Col Andrew
    Changes/Additions
    --------------------------------------------------------------------------------

Added buy favorite system
    Added location names to voice chat
    Bug fixes
    --------------------------------------------------------------------------------

Soundscape files will be loaded properly for custom maps
    Fixed tinnitus effect for HE grenades playing twice
    Fixed the Five-Seven's price not matching the value in the buy menu
    Fixed case where money and chat HUD icons sometimes being the wrong color at round start
    Target IDs will no longer show when mp_fadetoblack is active
    When mp_humanteam is active human teams will be allowed to spectate
    The "hostage" field of the "hostage_rescued" event is filled in correctly
    Equipping the silencer is canceled if the player switches weapons
    Fixed problems with the hostage shack door in cs_compound
    Fixed "Hostage Rescue Zone" not showing up properly in chat and under the radar
    Players can only change their names once every 10 seconds, with a max of 5 times every 10 minutes
    "Enemy Spotted" hint text doesn't show for players behind smoke clouds
    Flashbang effect can't be reduced by hitting escape or turning off the HUD
  • Col Andrew
    Update van
  • M@TriX
    köszi. :) ritkán fordul elő, csak általában pont akkor amikor éppen nagy hennt van erre valaki lennt elkezd nézni egy videót online. :)
  • Borg
    Ok majd megemelem picit még.
  • Borg
    Jövö hét elejére igérte Dichter.
  • Zetorg
    az tuti :)
  • Col Andrew
    Most végignyomtam megint, és iszonyú hogy milyen jó hangulata van!! na de ez nem ide tartozik. sry
  • Zsoltika 007
    Most olyan jól megy. Erre kilépett mindenki. Így nehéz értékelni a mapokat. De a siege nagyon tetszik.
  • M@TriX
    jól elbújtam :)))
  • M@TriX
    :)))) igen? marha jó
  • k9duli
    Nekem a kendvenc singel player játékom a far cry grafikátok persze a jungle messze van.
  • Zetorg
    amikor kidobott, még kerestelek, hogy bosszút álljak és ezért felrobbant a bomba :)))
  • M@TriX
    Borg, ha lehet legyen már legalább egy perc, a 180 ping feletti időhatár, nálunk néha betöltenek egy nagyobb oldalt a hálózaton, és felugrik a pingem, de aztán helyre áll, csak 600ra ugrik és szépen lépésenként visszamegy, már nálam jó csak a pingértékem nagy. emiatt kidob a szerver. 1 perc reinkarnációra elég lenne. köszi, ha nem gond
  • M@TriX
    úgy tűnik mégsem raktam ki elég kirívóan. :)
  • Guer
    :DDD
    pár centivel feljebb
  • berlinboy6329
    ?????hol????
  • Col Andrew
    Király a jungel pálya, de a farcry-tól azért messze van
  • Zetorg
    ok :)
  • Col Andrew
    Az bizony én voltam.
  • HaP
    !WAREZzel kapcsolatos válaszokat itt találhatjátok!
    (Ebbe a fórumba ne írjatok be ezzel kapcsolatosan kérdéseket, mert töröljük.)

Ajanlom figyelmedbe:))))
  • M@TriX
    de készítés alatt van már vagy mi nem?
  • Borg
    Csak ugye sem a weboldal, sem a bannerünk nincs kész...
  • k9duli
    Ez így van.
  • M@TriX
    szerintem elég fontos infókat tartalmazzanak, hogy ki legyen írva, mert amúgy ezeket 5 percenként kérdezgetné valaki, szerintem.
    max a taglista leszedhető, mert azt az odlalra is ki lehet majd pakolni, de a többi szerintem jó ha kinnt van.
  • H4lÁl0SZTÓ #15493
    Elnézést, de sztem qrvára idegesítő hogy egy oldal az a banner, stb.
  • Bispo
    Ja ez a pálya tényleg bitang jól néz ki,remélem az elrendezése is jó,ma majd ki is probálom.
  • k9duli
    jaja egy kis far cry-os örjöngés(vagy kommandózás), pont erre gondoltam énis.
  • M@TriX
    a jungle-t szerintem megnézhetjük egészen más feeling mint az eddigi mappok, kis dzsungelharc. :)
  • k9duli
    Na néztem a csinált mapokat és megint találtam érdekességeket.
    cs_bikini_final ez a map egyszerűen gyönyörű ez a map simán hivatalos lehetne, de elbaszták, az fps néhól 15 és folymatosan a piros zónában vagyok.De viszont aki nem lusta nézen rá egy pillantást mert szép.
    cs_bikini
    Másik map meg szintén ugy gondolom esélyes valamelyik ,nem anyira népszerű map leváltására.cs_jungle_final Hát nagyonszép vízesés, remek a növényzet, a madár csicsergés, a helikopter zaj a marihuána ültetvény, és a túszokat kilehet vinni, és az fps-em 40 alá nem esett, egyszóval tökéletes.jungle_final
    Hap megtaláltam azt a map csomagot amit leszedtél képek alapján elképzelhető hogy lesz használható map,és megfogom nézni.De ígyis van map amit még nem néztem meg, hanem csak leszedtem.Szóval ömlenek a mapok kifelé.
  • M@TriX
    :)

mondjuk megjegyzem attól még ezek jó ha ki lesznek írva, mert általában olyan egyedek kérdeznek rá az ilyen dolgokra akik még igyse biztos, hogy meglátják, nemhogy egy váltakozó flashbannerben :) sztem.
  • Borg
    Lassan nagyobb lesz a fejléc mint a topik maga... 2 oldalt kell majd scrollozni a hsz-ekig :D
    Elkellene már az a flash banner, amiben mindez elegánsabban, dinamikusan elhelyezhető...
  • Borg
    Tudok róla hidd el. Csak mikor irom öket, mindig becsúszik vhova egy-egy ékezetes betű. Majd javitom ami még maradt.
  • HaP
    A legjob kepet tetted fel Zetorg pont nagyon jol ment a dolog nekem is:))))
  • Guer
    Borg nagyon ugy néz ki hogy ez a plugin nem kezeli az ékezetes betüket ugyhogy szerintem át kéne irni az ilyen beugro szövegeket mert ékezetes betük nélkül elég hülyén néz ki...
    jo az ékezetek nélkül is...
  • Promi #15481
    Jaja meg a buntipontot is.:)
  • M@TriX
    na kicsit még megnagyobbítottam, meg ilyesmi, szerintem ha ezt nem látja az illető, az megérdemli a törlést :)
  • Promi #15479
    Ok engedem.
  • M@TriX
    utólagos engedelmedel, most egy kcisit megint rendet rakok.
  • Promi #15477
    Ijen 5 -osom lenne a lotton(ha jatszanek)sejtettem:)
    Amugy jo lesz, legalabb tudunk mutogatni, hogy olvass fent.:)