73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
szerintem sem -
Borg #15598 Most pölö 3-an vannak a szerveren összesen.
Ha felteszem újra a jelszót, ennyien sem lesznek. Ha esténként tele a szerver, akkor meg max kipöcköljük a külföldieket.
EGYELŐRE nem érett meg még a téma a jelszavazásra, SZERINTEM. -
Borg #15597 Maposok azért majd ötöljétek ki, hogy mégis hány meg milyen mapot akartok a kiesők helyére tenni.
Meg jó lenne, ha ezek listája kialakulna jövö hét végére, hogy a szavazás után egyből el is intézhessük a cseréket. -
Én is már említettem ezt a jelenséget. Egyáltalán nincs bajom azzal, hogy külföldiek, a lehető legtávolabb álljon tőlem ez, csak a játékélmyény sokkal jobb, ha csak magyarokkal, főleg ismerősökkel játszunk együtt. Egyébként estefele főleg magyarok szoktak lenni fennt, ilyenkor meg senki, szóval tőlem használhatják. Legalább ilyenkor is van kit leölni!
-
Ez nem a nyelvtan-topik!
-
tele van a szerverünk slovákokkal, németekkel és még lehet hogy román is volt. Kellene az a jelszó -
Én is szavaztam 11 ként. Úgy látom naggyából egyetértés van a jó mapok választásánál. -
Majdnem jó :) A map az nem kéz pé, de ez már nem számit ;) -
na eddig jól alakul a szavazás [apro](feltettem a bannerhez is, kijavítottam az előző mondaot.) -
szavaztam :) -
Borg #15589 Hmm most is 7en vannak a szerverünkön, ez jó jel :)
Majd beteszem advertbe is, hogy map szavazás van. Remélem a szerver játékosai közül mindenki idetalál előbb utóbb. -
I am the sixth :) -
Én vagyok az 5.
-
Én vagyok a 4.
Sajnos nekem sincs mindíg időm hogy játszak.
-
azért beugrottak, csak általában gémelni szoktam, nem neveket nézni :), amúgy tényleg nem játszok eleget, mert heti olyan 2-3 nap/2-3 órát nyomok kb, de több időm nincs, vagy egyéb akadály van, pl szar a net. :) -
Akkor még nem játszottál eleget:) -
Borg #15583 Kis képeim nekem sincsenek róluk, szal...
De aki játszott rajtuk, az úgyis ismeri őket. -
én meg 3. igaz kis képek jók lettek volna a nevek mellett, de majd a 2.0-ás szavazóban. :) így egy kicsit jobban leterheltem az agyam. :) -
Borg #15581 Helyes :) -
Pontius #15580 én voltam a második szavazó 
igaz nem vagyok [SG] játékos de a szerveren szoktam jáccani...
-
Borg #15579 Még valami. HA LEHET, addig ne szavazz, amíg nem játszottál minden ott szereplő mapon!
Idő van a szavazat leadására, jövö hét végéig, tehát nem kell elsietni. -
Borg #15578 [SG] játékosok!
Elindult az [SG] szerver map szavazása!
A szavazást most itt találod meg: http://www.chronowerx.hu/, ezen belül is a főmenü/szavazás menüpont alatt.
A szavazógépet én irtam PHPben, szal a fapadosságáért bocs, de a célnak megfelel. A szavazó ellenőrzni mind COOKIE, mind IP segítségével, hogy egy ember ne szavazhasson többször. Ennek ellenére persze meg lehet kerülni, de KÉREK mindenkit, hogy feleslegesen ne szabotálja a szavazást. Mindenki pipálgassa végig AZOKAT a mapokat, amelyeken TOVÁBBRA IS SZERETNE JÁTSZANI, majd amikor a pipák a helyükön vannak nyomjon alul a SZAVAZOK gombra. Remélem eddig vili mindenkinek.
Azok a mapok, amelyek a végén, tehát 1 hét múlva, a legkevesebb szavazatot számlálják, lekerülnek a szerverről. Ezek között lehet alap és custom map is. Hogy az utolsó hány kerül le, azt majd akkor eldöntjük. Ezek helyére ÚJ CUSTOM MAPOK kerülnek majd.
A szavazáson MINDENKI részt vehet, tehát nem csak [SG] tagok. Az egyetlen feltétel, hogy játsszál a szerveren, tehát érintsen a kérdés!
UI: Mégegyszer kihangsúlyoznám, hogy AZOK A MAPOK MARAD(HAT)NAK, AMELYKET BEPIPÁLSZ! És nem azok es(het)nek ki! Tehát nem kiszavazásról van szó, hanem szimpátia szavazásról. -
Vegas #15577 hát ja..sok hülye van némelyik serveren.
De nem szeretem mikor sokan vannak,főleg amikor bejön egy 500-as pingel valaki..akkor van lagggg. D: -
ááá én a terror szerverre mentem, de fél órát bírtam rajta nyomni, mert nem éreztem magam jól.(nem azért mert rosszúl játszottam).
Sokkal jobb az sg szerveren ismert arcokkal nyomni.Csak 8kór warom volt. -
Hehe én inkább nem megyek. Kicsit sok volt a borocska.
Majd legközelebb.
-
Szerveren senki? Mivan? Emberek!
-
Ez se rossz, viszont akkor már használjuk ki, hogy ott az elsőszámú érzékszervünk, erre alapozva képzeljünk el fentre egy hasonlót:
Egy nő csupasz mellére szolidan rázoomolva és a két mell közé beszúrva egy "Warez" felirat vagy link!
Na ezt biztos, hogy meglátná mindenki
-
valaki akkor nem jön?:) -
Borg #15571 Na, megy a szerver.
Manit is frissítettem, igaz inkább az utolsó hivatalosra vissza, mint a bétára...
Menjetek játszani, aztán ha van valami akkor szóljatok. -
jó lenne de még nincs eerdeti játékom,erre szerverre nem enged fel
-
már megy :))))) -
ja jó, akkor az előzőt visszavonom :) -
not responding :( -
Borg #15566 Még pár perc. -
Borg #15565 Egyébként az volt a baj, hogy senki nem volt a szerveren amikor kijött az update.
És mivel ilyenkor nem váltogat feleslegesen mapot a szerver, ezért az update sem történhetett meg. -
akkor ne csinálj szervert!
gyere majd az SG-re. -
Borg #15563 Na, a szerver updated, mehet mindenki felfele játszani.
A mani plugint majd on-thy-fly megcsinálom később. -
köszi -
Borg #15561 Most értem haza, ne csesztessetek.
Restart megvolt, már downloadol a szerver. -
én is láma vagyok, meg kell az edzés :)