73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • M@TriX
    szerintem sem
  • Borg
    Most pölö 3-an vannak a szerveren összesen.
    Ha felteszem újra a jelszót, ennyien sem lesznek. Ha esténként tele a szerver, akkor meg max kipöcköljük a külföldieket.
    EGYELŐRE nem érett meg még a téma a jelszavazásra, SZERINTEM.
  • Borg
    Maposok azért majd ötöljétek ki, hogy mégis hány meg milyen mapot akartok a kiesők helyére tenni.
    Meg jó lenne, ha ezek listája kialakulna jövö hét végére, hogy a szavazás után egyből el is intézhessük a cseréket.
  • Lord AnonymouS
    Én is már említettem ezt a jelenséget. Egyáltalán nincs bajom azzal, hogy külföldiek, a lehető legtávolabb álljon tőlem ez, csak a játékélmyény sokkal jobb, ha csak magyarokkal, főleg ismerősökkel játszunk együtt. Egyébként estefele főleg magyarok szoktak lenni fennt, ilyenkor meg senki, szóval tőlem használhatják. Legalább ilyenkor is van kit leölni!
  • Lord AnonymouS
    Ez nem a nyelvtan-topik!
  • Col Andrew
    tele van a szerverünk slovákokkal, németekkel és még lehet hogy román is volt. Kellene az a jelszó
  • Col Andrew
    Én is szavaztam 11 ként. Úgy látom naggyából egyetértés van a jó mapok választásánál.
  • geri15
    Majdnem jó :) A map az nem kéz pé, de ez már nem számit ;)
  • M@TriX
    na eddig jól alakul a szavazás [apro](feltettem a bannerhez is, kijavítottam az előző mondaot.)
  • Zetorg
    szavaztam :)
  • Borg
    Hmm most is 7en vannak a szerverünkön, ez jó jel :)

Majd beteszem advertbe is, hogy map szavazás van. Remélem a szerver játékosai közül mindenki idetalál előbb utóbb.
  • geri15
    I am the sixth :)
  • gergod
    Én vagyok az 5.
  • Zsoltika 007
    Én vagyok a 4. Sajnos nekem sincs mindíg időm hogy játszak.
  • M@TriX
    azért beugrottak, csak általában gémelni szoktam, nem neveket nézni :), amúgy tényleg nem játszok eleget, mert heti olyan 2-3 nap/2-3 órát nyomok kb, de több időm nincs, vagy egyéb akadály van, pl szar a net. :)
  • k9duli
    Akkor még nem játszottál eleget:)
  • Borg
    Kis képeim nekem sincsenek róluk, szal...

De aki játszott rajtuk, az úgyis ismeri őket.
  • M@TriX
    én meg 3. igaz kis képek jók lettek volna a nevek mellett, de majd a 2.0-ás szavazóban. :) így egy kicsit jobban leterheltem az agyam. :)
  • Borg
    Helyes :)
  • Pontius #15580
    én voltam a második szavazó
    igaz nem vagyok [SG] játékos de a szerveren szoktam jáccani...
  • Borg
    Még valami. HA LEHET, addig ne szavazz, amíg nem játszottál minden ott szereplő mapon!
    Idő van a szavazat leadására, jövö hét végéig, tehát nem kell elsietni.
  • Borg
    [SG] játékosok!

Elindult az [SG] szerver map szavazása!

A szavazást most itt találod meg: http://www.chronowerx.hu/, ezen belül is a főmenü/szavazás menüpont alatt.

A szavazógépet én irtam PHPben, szal a fapadosságáért bocs, de a célnak megfelel. A szavazó ellenőrzni mind COOKIE, mind IP segítségével, hogy egy ember ne szavazhasson többször. Ennek ellenére persze meg lehet kerülni, de KÉREK mindenkit, hogy feleslegesen ne szabotálja a szavazást. Mindenki pipálgassa végig AZOKAT a mapokat, amelyeken TOVÁBBRA IS SZERETNE JÁTSZANI, majd amikor a pipák a helyükön vannak nyomjon alul a SZAVAZOK gombra. Remélem eddig vili mindenkinek.

Azok a mapok, amelyek a végén, tehát 1 hét múlva, a legkevesebb szavazatot számlálják, lekerülnek a szerverről. Ezek között lehet alap és custom map is. Hogy az utolsó hány kerül le, azt majd akkor eldöntjük. Ezek helyére ÚJ CUSTOM MAPOK kerülnek majd.

A szavazáson MINDENKI részt vehet, tehát nem csak [SG] tagok. Az egyetlen feltétel, hogy játsszál a szerveren, tehát érintsen a kérdés!

UI: Mégegyszer kihangsúlyoznám, hogy AZOK A MAPOK MARAD(HAT)NAK, AMELYKET BEPIPÁLSZ! És nem azok es(het)nek ki! Tehát nem kiszavazásról van szó, hanem szimpátia szavazásról.
  • Vegas
    hát ja..sok hülye van némelyik serveren.
    De nem szeretem mikor sokan vannak,főleg amikor bejön egy 500-as pingel valaki..akkor van lagggg. D:
  • k9duli
    ááá én a terror szerverre mentem, de fél órát bírtam rajta nyomni, mert nem éreztem magam jól.(nem azért mert rosszúl játszottam).
    Sokkal jobb az sg szerveren ismert arcokkal nyomni.Csak 8kór warom volt.
  • Zsoltika 007
    Hehe én inkább nem megyek. Kicsit sok volt a borocska. Majd legközelebb.
  • Lord AnonymouS
    Szerveren senki? Mivan? Emberek!
  • Robeast
    Ez se rossz, viszont akkor már használjuk ki, hogy ott az elsőszámú érzékszervünk, erre alapozva képzeljünk el fentre egy hasonlót:
    Egy nő csupasz mellére szolidan rázoomolva és a két mell közé beszúrva egy "Warez" felirat vagy link!

Na ezt biztos, hogy meglátná mindenki
  • PLackó
    valaki akkor nem jön?:)
  • Borg
    Na, megy a szerver.
    Manit is frissítettem, igaz inkább az utolsó hivatalosra vissza, mint a bétára...

Menjetek játszani, aztán ha van valami akkor szóljatok.
  • PLackó
    jó lenne de még nincs eerdeti játékom,erre szerverre nem enged fel
  • Zetorg
    már megy :)))))
  • Zetorg
    ja jó, akkor az előzőt visszavonom :)
  • Zetorg
    not responding :(
  • Borg
    Még pár perc.
  • Borg
    Egyébként az volt a baj, hogy senki nem volt a szerveren amikor kijött az update.
    És mivel ilyenkor nem váltogat feleslegesen mapot a szerver, ezért az update sem történhetett meg.
  • Zetorg
    akkor ne csinálj szervert!
    gyere majd az SG-re.
  • Borg
    Na, a szerver updated, mehet mindenki felfele játszani.

A mani plugint majd on-thy-fly megcsinálom később.
  • Zetorg
    köszi
  • Borg
    Most értem haza, ne csesztessetek.
    Restart megvolt, már downloadol a szerver.
  • Zetorg
    én is láma vagyok, meg kell az edzés :)