73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • adamq01
    Régebben pedig működött, miután újra raktam a gépet azóta nem jó a játékban:(
  • adamq01
    Sziasztok! Nem tudok kommunikálni a mikrofonommal, pedig a mikrofon tökéletes, de a játékban nem szól, ha meg néha szól akkor viszhangzik, olyan mintha vissza menne az a hang amit kiadog és újra lejátszaná, folyton ismételgeti azt a 2 másod percet, eleinte még poén de már rohadt idegesítő.
  • Lacccca
    Ne csak Write Onlyba nyomd légyszi.
    Olvasgass már utána ott van minden leíva mit hogy hova hogyan.
  • miki10
    sziasztok!

eltudnátok magyarázni hogy egy admin skint hova kell másolni meg hogy kell beállitani hogy müködjön a szerveren?

elöre kösz!
  • adamq01
    persze
  • burjanmate
    Nah kiderült, hogy nem a grafkártyámmal van a baj, hanem velem. Azér csak single-ben szaggatott, mert a letöltött pályáknak belenyultam a nav-jukba és nem nyomtam neki utána elemzést, ez meg leterhelte a gépet. Most, hogy ez megvan, már egyjátékosban is fut fullon, agyonmodolva.
  • xxxpaulxxx
    játékon kívül működőképes?
  • adamq01
    Sziasztok! Nincs hangja a játékban a mikrofonomnak. Először csak halk volt aztán egyszer normálisan szólt aztán megint szar lett. Nemtudjátok milehet a baj?
  • Lacccca
    Admin skin pluginnal.
  • miki10
    sziasztok!

hogy tudok a szervere berakni admin skint?
  • solo
    Régebben ph-n, most 21 ért van egy giga.
    Akk téged rendesen átbasztak, mert nekem a 86gts volt 35: DMonnyulk nagyker, de az mind1.:]

• burjanmate
    Azz... Sry, elnéztem...
  • HTS s3rg1nh00
    nézd már meg mire válaszoltam és az mire válaszolt...
  • burjanmate
    *csak 40K
  • burjanmate

Nekem a 256 megás 8600GT 60K volt...
  • HTS s3rg1nh00
    én anno ezresért vettem a mert hülye azért nem vagyok áruházban;)
  • burjanmate
    19900-ért? Hol?
  • solo
    Vedd le kissebb részletességre akármi..
    De figy.Használt 88gt ket 512 megával 18 ért kapni.
    9 es széria még kicsit drága, de ha radeon 4850 közeli teljesÍtményűt szertnél, akko vegyél legendát xD 8800 GTX et láttam 19900 ért:|
  • burjanmate
    Nézd talán meg, mire ment a válasz...
  • PunkZoli
    hja, el se indítod
  • burjanmate
    Esetleg valami más, amivel ki lehet spórolni a töltési időt?
  • Lacccca
    ÁÁÁÁ mekora jóság már :)
    Köszi szépen.
  • kifli
    ITT lehet kapni
  • Lacccca
    Nem nekem kell, szal a cash adott :)
    A felbontás az 320*240 max.

Viszont találtam egyet csak az a baj hogy akinek ez lenne kirándulásra vinné Londonba és ott ugyebár nem terem neki USB csatlakozó amivel tölthetné.

Valakinek 5let hogy hol lehet kapni olyan "átalakítót" vagy egy az egyben KONETOR>USB kábelt? (a hálózati átalakító már megvan szal azzal nem lesz gond hogy más külhonban a dugaj :) )
  • xxxpaulxxx
    vagy gyűjts még pénzt, vegyél egy ipod classicot (80-120-160gb) és arra fér bőven illetve tutit hogy nem hagy cserben:)
  • HTS s3rg1nh00
    kijelzőfelbontástól függ,na meg attól milyen videókat raksz rá,nekem pl.egy igen jó minőségű 640x480-as 42 perces sorozatepizód 200 mega telefonra:) szal ha elkezded butítani,a felbontás max 320x240 akkor fér rá elég,csak egyvalamire vigyázz,bővíthető legyen,akkor tolsz bele egy 8 gigás kártyát,arra meg már fér bőven...
  • Lacccca
    Valakinek nincs valami tuti tipje melyik a legjobb 16K körül elérhető Mp4 lejátszó?

Meg 2GB nyi hely mire elég ha mondjuk pár filmet is fel akar rakni az illető rá?
  • Lacccca
    Van elég ATI-s is :)
    De oylan 30/70% a szórás a két tábor között és nem az ATi a több XD.
  • armageddon666
    és persze az ÖSSZES tudatlan fanboy nvidiás :) igen-igen (azért nem így van ez)
  • Rowlend
    nvidia télleg csal :o a 3dmarkok többet adnak az nvidia kariknak, pedig nem jobbak
  • Roger6
    Szerintem meg nézzél be Nvidia topicba... a többit ismered.
  • Lacccca
    Leginkább a tudatlan fanboy-ok fikázzák a semmit mert nem értenek hozzá.

Sztem ezt az OFF-ot itt fejezzük be.
  • solo
    Izzé, nézzélcsak át ati topikba..Azthiszem egyből megérted, hogy ki-kit fikázik xD
  • Roger6
    Nekem meg sosem volt gondom ATI-val. Na? Mindenkinek más jön be, de ezért fikázni a másik oldalt elég gyerekes dolog.
  • solo
    Nekem sose volt gondom az NV vel, mondjuk, nem is vettem sose MSI-t, mindig csak inno asus, vagy giga.
  • kifli
    ja és nv csodás driver írására mégegy példa:
    Haver vett egy 9800gtx+ 1gb-t a gyári cd-n valami ősrégi driver volt, (de ez álltalában így szokott lenni) felse tettük, hanem letöltöttem neki a legfrisebbet aztán install, restart és nincs kép amikor vista bejött, csökkentettmod driver töröl megint leszed máshonnan, ugyanez, aztán később tudtam meg hogy biost kellene frissíteni ahoz hogy friss driver mehessen fel, haver hallani sem akart róla mert az = a garanciavesztéssel, így fentvan neki azóta is a régi driver és nemtud frissíteni, ő pont azt fogadt meg hogy nem vesz többet nvidiát :/
  • Lacccca
    Meg még egy csomó mást is XD De amiről nem tudsz az ne fáj.
    Amőgy meg az nem a drivertől függ hanem a játék LOD kezelésétől.
    De látom még mindig értesz hozzá :)
  • kifli
    jajj most megint linkeljem?
    ITT a kocsi alatt az árnyék télleg 2 km-re van
  • solo
    Nv se csal, csak a fölösleges 2 kilóméteren túli pro megjelnÍtést stb kikapcsolja...
  • kifli
    ATI driver nem szar hanem egyszerűen nem csal mint nvidia :/