73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Pontius #15799
    Jó lassan jön be... :)

"fríwebes felső rész sincsen benne :)"
    Nálam benne van

Amugy nem rossz. Nekem teccik.
    Kisebb finomítások és elég szép lenne. (Java v. Flash menü, csóka melett felirat elég cikkcakkos, szebben is lehetne, pl: flash szöveg)
    Alulra minek az SG hírek? Klánhonlapon sztem senki nem akar nagyvilági híreket olvasni :)
    Amugy gratula.
  • M@TriX
    van már honlapja végül a csapatnak?, mert most ráértem egy kicsit (pontosabban nem volt kedvem dolgozni :)), így összedobtam egy designt: persze nem gondolkoztam nagyon, hogy milyen menüpontok, szóval azokat simán lehetne módosítani, aztán ide fenntre csak annyit kellene, hogy katt és akkor mindent oda lehetne hányni, persze ha már van majdnem kész honlap akkor nem érdekes, csakha végül abból nemlesz semmi... egyszerűen módosítható honlap, meg minden.
    egy Dreamweaverrel simán alakítgatható, felül az nem üresség, oda mehet egy nagy banner...

jah, a link:

a zoldal, jah meg a logó sem végleges vagy mi oda szerkeszthet valaki valami szépet, meg persze a fríwebes felső rész sincsen benne :)
  • Col Andrew
    az uj alaplapon jól vannak beállítva dolgok? Valamint olvastam valahol, nem tudom pontosan hogy hol, hogy vannak ilyen problémák a 6600 gt-vel. nézz utána sztem
  • k9duli
    cl_smooth parancsnak semmi köze ehez.
    Én előszöris csinálnék egy servert magamnak, hogy kiszűrjem hogy netes kapcsolat e a hibás.Hát utánasincs könnyű dolgod ha kiderűl hogy nem net.
    Mert annyi probléma lehet.Szerintem is rakd akkor ujra megin.Egy win install még nem install.Velem volt rég olyan hogy 8x installáltam ujra a gépet. persze részben azis probléma volt, hogy nem sorrendben raktam fől a dolgokat.
  • M@TriX
    én is be szoktam vállalni, meg szokta másis...
  • Borg
    A múlt heti update óta nekem is van ilyen, ha késsel teljes sebességgel futok, akkor néha meg-meg ugrik. De ez látszólag senem lag, senem FPS gond. Valamit elbasztak az updateben szerintem.
  • Borg
    Igen, ez általában én vagyok. Csak remélni merem, hogy hétközben valaki más is veszi a fáradságot ilyenkor.
  • Borg
    Nem. Legalábbis nem tudok ilyen pluginről. Mármint amit ide be is szűrhatnék. Valami perles query szarság van, de azzal bíbelődjön aki...
  • Borg
    Nem. Nem csak.
    A K/D ratio, Kill, Death, öngyi és HS száma is beleszámít, súlyozottan.
  • Mr.Grent
    Tedd újra! Hátha!
  • stifi
    a vsync bekapcsolásával javul a helyzet, de nem tökéletes (reinstall előtt vsync nélkül is jó volt!)
  • stifi
    leginkább a cl_smooth 1, vagy a cpu botokkal való játékhoz tudnám hasonlítai, de fpsem van!
  • stifi
    hali mindenki

valaki segítsen, teli van már a fax...
    vettem egy új alaplapot, feltettem, és tök jó lett a játék, teljesen tiszta, élvezhető, gyors... aztán valami miatt újrainstalláltam, és azóta ugyanolyan mint a régi alaplappal.. a cl_smooth 1 hez tudnám hasonlítani, valahogy rángat, ugrál, a falak nem fixen vannak a helyükön, hanem ha mondjuk megyek a sarok felé hogy kinézzek, mintha remegne... teljesen olyan mintha bekapcsolva lenne a cl_smooth, pedig nem.. és mindezt egy sima reinstall után, előtte tökéletes volt!
    ha 80 fpsem van, akkor is szaggat, nem értem... volt már win reinstall, driver frissítés, bios baszkurálás, grafika butítás, javítás, de semmi... eddig jó volt! most miért lett szar a reinstall után? :(

a konfigom leírhatom, bár sztem nincs köze, működött ez már jól is..
    asus a7n8x-x, gef 6600 gt agp, amd 2500+@2800+, 512 ram
    rate 20000, cl_rate 20000, cl_cmdrate 80, cl_updaterate 80, net_graph 3, cl_smooth 0, mindenhol ajánlott grafikai beállítások, 1024*768.
    hangsúlyozom, hogy a játék tökéletes volt, újrainstalláltam és szar lett. darabos...

thx előre is!
  • Zetorg
    ha üres a szerver és ezért nem megy be senki, mindíg üres lesz! :)
    mindíg van egy olyan, aki föláldozza magát, pár percig egyedül rohangál és ezzel vonzza a népet.
  • nemcsakfeel
    Borg, azt nem lehet megcsinálni, hogy a topik fejlécben kiírja hogy éppen a szerveren hányan játszanak?
    Akkor feleslegesen 1-1 ember nem menne be és várna órákon keresztül. Több embernek lenne kedve benézni a szerverre.
  • k9duli
    Na csak nem vagyok rossz formában.Csak kellett egy kis friss levegő délután.Na meg az sem ártott hogy 101/101 ratel sikerűlt a szerverünkön játszanom nagyon minimális laggal.
  • k9duli
    Hát énis elég gatya voltam.És ezt a hl2 deathmatch és ctf módjának tudom be.Mert ott nemkell célozni, csak tunkolni.És ha átjövök sourcéba, akkor ott is elkezdek tunkolni.
  • gergod
    Most a szerver a rankokat k-d képlet alapján számolja?
  • Zetorg
    ma én is átlagon alul teljesítettem.
    most 12. vagyok 10. helyett.
  • Robeast
    Én viszont ma meg voltam táltosodva... :p
    Csak nem érek rá többet nyomni. :(
  • Borg
    Egyébként szorgalmasan dolgoztam lefele magam a toplistában. Hihetetlenül szarul ment ma.
  • Guer
    engem is szokott idegesiteni az az egynéhány "vérpistike" de én nem dobom ki inkább szopatom....
  • Borg
    Ma már bannoltam két embert :) Ilyen kis vérpistike dtk-sok.
    Mondjuk csak 1-1 órát tettem rájuk, csak nem jönnek vissza.
  • Mr.Grent
    Sajnos nem annyira látogatott, és nem annyira ismert. Ha mindig sokan lennének, akkor sokan jönnének.
  • Guer
    tess
  • janos666 #15774
    Mindenesetre érdekes a szerver ping/lag/rate téma, mert miután leléptetek volt még pár unalmas percem itthon úgyhogy átnéztem egy obinetes klénszerverre ahol már valamivel jobban ment példa
  • janos666 #15773
    Ezt az SG logót külön belinkelnéd? Rátenném az én spamre is, ha te már körbevágtad vagy beszerezted valahonnan...
  • M@TriX
    tényleg :)
  • Guer
    Látjátok mondtam hogy unatkozom :)
  • M@TriX
    sajna most ki van készülve a netem fater+hug :)
  • Guer
    én fönt vagyok
    de jöhetne még vki mer igy elég unalmas :)
  • Borg
    Na mivan, mér üres a szerver? Gyertek játszani.
    Nemegészen értem a mi szerverünk mér ürül le folyton. A tagjain közül is folyton vannak akik feljönnek 10 percre aztán mire gyűlne a nép lelépnek...
  • Borg
    Egy órája is ment militia, és semmi gond nem volt rajta...
  • janos666 #15766
    Amit ők is említettek (tegnap vagy tegnapelőtt már nem emlékszem) hogy militain csak páran voltunk és lagolt, akkor én is fent voltam és nekem is játszotta hogy kezdőn >40FPS 32-es ping, aztán a térre kérve még spectátorban is <10FPS >120-as ping. És voltunk ADSL-el (gondolom matáv), UPC chelloval én pedig TVNetwork kábellel.
  • Borg
    Erre nem tudok mit mondani, a magam részéről semmi lag problémát nem tapasztaltam. Álljatok vissza alap ratere, ha úgy jobb. Szerintem a ti netetekkel van a gond, mert más nem tapasztal ilyet.
  • Guer
    én megyek minnyár!
  • alph4
    Tán már végeztél a locsolkodással? :D
  • Pontius #15762
    gyertek jáccani
  • M@TriX
    jópofa :)
  • rezsofiz
    :DD