73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
hej emberek 1 oraja nyomom egyedul a szerveren mindenki melozik vagy mi van veletek :(((( -
Te lenni godlike.r0hamkuka?
Nekem kinai amiket kerdezel. -
szerintem is, ezeket be lehetne majd rakni. :) -
stifi #15877 egyik haverom is eszondja, hogy update óta...
akkor várunk... -
stifi #15876 jaja, más jó, de más nem is érdekel annyira :D
ki fogom próbálni más karival, de nehogymár egy 6600 gtvel ne menjen.. nincs keret másikra! -
r0hamkuka #15875 Hali 1 kis segitseget plz foleg PRO gamerektol!!!!!
Eddig: game 1.8 win 4 mouse acc on
Uj: game 3 win 5 mouse acc off
Na kb 2 v. 3 napja jatszok ezzel. De eddig kurvara nem erzem. Tudom, h legalabb 1/2 hetet kell adni neki. Kerdesem h szerintetek erdemes meg idot olnom bele es az ujjat megszokni v. inkabb valltsak vissza mert a mouse acc off nem jobb mint a mouse acc on.
Mondok 1 peldat: A mouse acc off= ferrari mouse acc on = jaguar pl
En a jaguarral mar 2 eve tolom es kurva jo vagyok vele, atmegyek a ferrariba es szarabb vagyok vele mint anno a jaguarral, de 1 ido utan megszokom es sokkal jobb leszek vele mint a jaguarral barmikor lehetek. De ha a ketto kozott nincs meg ez a kulonbseg akkor megyek vissza mouse acc on-ra mert azzal mar kb 2 eve tolom, de ha nem akkor hajlando vagyok idot olni bele h hozzaszokjak a ferrarihoz. MI a velemenyetek?? -
fuff. ez szép -
sztem hiába szenvedsz vele :(
nekem is és az egyik haveromnak is ugrál a kép az utolsó frissítés óta.
én nem csinálok semmit, remélem, hogy a következőben kijavítják a hibát! -
naon komoly de van azon az oldalon ahonnan bevan ez linkelve még 1-2 jó.de beszartam 2 vmi sikolyon mint a szar de Qrva jó -
az igen!
:))) -
Matrix néztem a mapokat sajnos csak képekről.Illetve annak idején még amikor a kilo2 bétája volt már látszódott hogy jó map lesz, csak nagyon bugos volt.Amint valamely serverre felteszik akkor már tesztelni is.Nagyon igéretesnek néznek ki. -
naon király sepuszi se pitipiti pá :D -
SGYEMSZTSZ #15868 KICSIT oFFF
LOOOOOOOOOOOOOL
De kötelezö darab baze ennyi oltást -
próbáld ki más vid kártyával -
más játék rendesen működik?
-
stifi #15865 értem az alap dolgok alatt:
tápcsati rá van-e dugva a kártyára
driver fenn van-e (alaplapi, hangkari, hálókari, vidkari)
clone mód helyett single display be van-e állítva
vsync ki van-e kapcsolva
grafikai beállítások megfelelőek-e
netem lagos-e
ratek helyesek-e, cl_smooth 0 nem 1-e
vírus/spyware van-e a gépemen
tűzfal nem-e zavar-e be-e?
update megvolt-e rendesen?
mindezt annak ellenére elélenőrzöm, hogy eddig jó volt minden.. -
stifi #15864 csak azért nem akarok újabb drivert, mert ezzel is működött már tökéletesen... meg ez nem is hivatalos :)
sp2, alaplapi driverek fennvannak!
direkt hangsúlyoztam, hogy a játék tökéletesen működött, csak újrainstalláltam. tehát a konfigomon semmit se változtattam. a létező összes alap dolgot 20x átnéztem! ezért kérek segítséget ;) -

tényleg.De szar.....
-
FLeK0 #15862 ma meg eppen hogy csak beertek munkaba arrafele, es hetfo nem feltetlenul egyenlo a jovo het kifejezessel, es naluk foleg ritka, hogy hetfon barmit is kiadjanak. -
Tényleg, akkor ma belőtték a VAC2 beta-t? Vagy ez nem olyan betateszt hogy minden publik szerveren fut csak még nem autobannol? -
Próbáljújabb újabb beta drivert, mondjuk a 76.41-est (szöveg alatt "I Agree"). -
alaplap drivert fölraktad? sp2? -
stifi #15858 pont most írtam :)
régen játszottam sokat törttel, de megvettem... sokkal jobb lett, de mostmár ez is zavaró, amit most csinál... -
Stifi neked eredeti a css-ed?
MErt ha nem akkor meg van a probléma. -
stifi #15856 haverom végre megmondta a megfelelő kifejezést
ugrál a texura, rángatózik.
az utolsó update óta csinálja neki, és természetesen eredeti a játék!
nem kizárt h nekem is azóta csinálja, pont akkor rakosgattam ki be az alaplapot, meg tettem új windows, installáltam újra a játékot... -
stifi #15855 71.84, a hivatalos
minden ugyanaz mint amikor jó volt a game, csak újraraktam és nemjó...
illetve ideo stresstest:
http://www.carstyling.hu/pic/usercar/797/1.jpg -
Hanyas nvidia driver? -
stifi #15853 igazából azt hiszem kezdek rájönni mi a hiba.. valami a kártyával lesz, mert mintha később tüntetné el a cuccokat amiket megjelenít.. futok a doboz mellett, és egy ilyen szellemképet látok folyamatosan. vibráló szellemképet, látom a doboz széle mellett, hogy még ottvan halványan.. de miért? amíg nem raktam fel újra, addig tökéletesen működött... most meg ezt csinálja.. kezd telelenni a fax... mert ettől a jelenségtől lagom is van... -
tudom, hogy a hangtompítoknál meg kell várni amíg felteszi...nem ezzel van a baj, hanem nagyritkán nem teszi fel, csak harmadik gombnyomásra... -
Mike31 #15851 ok működik!
Köszi a segítséget! -
FLeK0 #15850 Steam FAQ segit. -
ilyet hibáról én spec még nem hallottam, a HL2 az simán fut?
updatek lemenntek? -
Mike31 #15848 Igen! Ma vettem! -
eredetid van? -
Mike31 #15846 Hellosztok!
Felraktam a Half Life 2-őt és mikor indítom a counter-strike-ot azt írja ki hogy:
The MSS DLL file is installed in the windows or windows system directory - it must be installed in the application directory.
Elkezdi betölteni de megáll és ezt a hibaüzenetet írja!
Valaki tud segíteni??? Jó lenne mert már nagyon akarok játszani! -
Ez csak egy ötlet volt,de A FarCry forumban olvastam, hogy az a game nem igazán szereti a 6600gt-t és hogy 1-2 játéknak baja van vele, a cs-t nem említették, de lehet. A javaslatuk az volt, hogy más drivert kell kipróbálni. Ha az uj hardwareekkel is szar, akkor lehet hogy a proci, vagy a memoria hibás, habár nem hiszem.. -
stifi #15844 hát nemtom, lehet tényleg van ilyen.. de mégis hol olvastad? nagyon fontos lenne, mert emiatt már az egész gépemet (!) lecseréltem... vagyis le akartam cserélni, de ez végképp megadta a löketet.. már csak a memória és a proci a régi benne, alaplap, hangkártya, hálókártya, táp, vinyó, minden új, erre megint behal... valami infot ha tudnál szerezni, meghálálnám ;) -
A hangtompítót nem rontották el. Annyi történt, hogy már nem lehet úgy feltenni mint eddig. Eddig jobb egérgomb majd fegyvercsere volt. Ekkor nem kellet megvárni míg feltekeri, de most már meg kell várni. Ennyi. -
Szinkron? Inkább nem is akarom értni mit mondanak a Chromot is azért dobtam ki 5 perc után mert a HUN-t szedtem le... (értek angolul ha megerőltetem magam, de itt nem teszem...) -
Ja, és lenne egy kérdésem: hol csináltad azt a képet?