73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
dehogynem!
az én rekordom 1 damge in 1 hit -
Hi mineki! Lenne egy kérdésem. Az 1.6ban ha demot néztem bejött egy keverő pult amivel gyorsítani lassítani visszatekerni,leállítani... szal mindent lehetett könnyen és györsan egy pulton, a consol mellett. Na most a cs:s-ben én ezt már nem találtam meg, pedig nagyon szükséges lenne hogy vissza tudjam tekerni meg miegyéb. Videókészítők biztos tudják... Szóval vki tudja hogyan tudom előcsalogatni ezt a pultot, vagy esetleg le kell tölteni vhonnan? VKI HELP!!! -
azriel #15959 Azért mert nem írok be a fórumba, attól még olvasgatom. Egyszerűen nem érzek semmilyen késztetést arra hogy beírjak, elolvasom a hozzászolásokat, de nem tudok mit beírni, hülyeséget meg nem akarok. Lehet hogy kinőttem már belőle, vagy mittomén. Ha írhatnékom támad úgyis megteszem, de mostanában egyre ritkábban történik velem ilyesmi. Ha ez gond, akkor húzzatok le a listáról, mivel én is megszavaztam a heti egy fórum hozzászólást, és ennek nem tettem eleget. -
FAQ-ba vannak parancsok, amúgy "net_graph 1" vagy 2 vagy 3, nemtom. Asszem mindegyik jó, csak máshova rakja a kiírást, vagymi... -
Mert azok a kepek nem erdekessek
-
SGYEMSZTSZ #15956 2005. márc. 29. 22:33 #15868
Én irtam én vok RokaKomacsak még lusta voltam ujra regelni
Ja es serveren is szoktam néha lenni
Ja es még az lenne hogy nektek a kép alján van az a cucc hogy kiirja a pinget meg az fps-t meg még 1 csomo dolgot azt hogy kell. Meg lehet rosszul emlékszem de valaki összegyüjtött pár hasznos konzolparancsot nemtom hogy itt olvastame de sehogysem találom -
Zetorg azokat a kepeket mert nem raktad fel ahol te fekudtel:)))) -
Én is toltam Hétfőn vagy Kedden, alant van egy kép TerminaTHOR-tól, na az a bizonyíték :) -
az utolsó x darab, amelyik a legkevesebbet kapott... -
Pontius #15952 És mi alapján fognak kiesni a map-ok?
Ami nem kapott minimum 5 szavazatot, vagy mi? -
:)
Hát szerintem nem olyan rossz az!
Nálam nagyon sok függ attól,hogy mennyire sok bennem az adrenalin. Van amikor egy két lövés és halott a másik, de van amikor kieresztek egy tárat és az istennek nem tudom eltalálni a másikat...na meg nekem az is a bajom, hogy általában berámbózok és kaszálok mindenkit, viszont én is így hamar kinyúvadok :) Egyszer 6 CT közé mentem be...de 3-at leszedtem :)
Szóval ebből látszik, hogy nem vagyok igazán jó, reflexes játékos, mert sok függ a hangulatomtól. Még gyakorolni kell :) -
Borg #15950 Ne feledjétek, szombaton zárul az SG map szavazás! Aki még nem tette meg, lassan itt az ideje! -
Jajjj de drága vagy :DDDDDDDDDDDD
Nem rendes csirkékre gondoltunk :DDDDDD Van egy olyan játékos, hogy Paprikáscsirke :DDDDDD
LOL!!!!! -
Borg #15948 Idegesítő? Engem úgysem múltok alul :)
A rekordjaim eddig 12 damage in 4 hit, és 1 damage in 2 hit :D -
Aham...emlékszem rád! :) Most már okk :DDD -
[SG] el nino
[SG] Stormy
velük játszottam az utóbbi pár napban a szerveren!
a többiekkel én sem találkoztam! -
Borg #15945 Stormy, és el nino voltak a szerveren.
A többiek passz. -
En is kilepek, a helyemet ne tartsatok font. -
Kilépek, de a helyemet tartsátok fönt! :) -
Nna mivel untakozok és ugyis ma járt le a határidö (khmm illetve tegnap:) ezért kiírom ide azoknak a listáját akik ugyan benne vannak az SG cssürhében de az utóbbi 10 napban nem volt hozzászolásuk a forumon és ÉN nem találkoztam velük az [SG.HU] serveren:
[SG] Dachande
[SG] Zaicev
[SG] Gen George
[SG] Kandurex
[SG] Zed
[SG] el nino
[SG] Phoenix
[SG] Rokakoma
[SG] Stormy
[SG] Tatyla
Mindenképpen szoljon ma estig aki:
- n átsiklottam esetleg és/vagy az esetleges név > logo eltérése miatt szintén nem vettem észre a hozzászolását
- aki tudja magárol hogy játszott az elmult 10 napban a serverünkön
- vagy aki látott játszani olyan embert az elmult 10 napban aki a listán van
Aki a listán van és nem érkezik rola semmi info ma estig az kizárásra kerül a csapatbol.
-
hülyültünk vazzz...
tudod milyen oltás volt amikor cbble kezdön állunk bent a kapu alatt vagy7-8an és lepottyan egy CT föntröl...
Épp hogy volt ideje odanézni és putttyy...... -
PH! fórumon most hívtak PH! 1.6 klánba :) -
jók :)
miért jó nektek, hogy oda bekempeltek mindannyian? :)
jön egy flash és lemészárolnak mindenkit a CT-k :D -
na most nézd meg zetorg
cs fun album
van jopár mindenki skot powááás kép -
nem bántom én, csak vele játszottam egy jót tegnap :)
szépek a képeid :) -
szegény HAP mindig öt bántod :)
amugy nekem is van pár régebbi fun kép a galériámba... -
feltöltöttem még párat a galériába, lehet mazsolázgatni :) -
kemény...
-
na szóval HaP fáradt volt :) -
nna mostmár sokkal jobb a közérzetem
-
jo neked:DDD -
na!
újra VIP lettem :) -
Az nem is en vagyok. meg jo hogy nem megy:DDDD -
-
nem tudom :D -
majd úgy csinálom mostmár :(
eddig srv-t használtam és tök jól működött.most feltölti a fájlt, de nem jelenik meg az ftp-n :( -
most néztem az oldaldon van egy csono jo logo
mért nem rax be eggyet? -
mér nem rakod be a képeket a saját galériádba?
Utána linkelhetsz onnan az már tuti müxik -
a második már jó -
valamit nagyon elbasztam :(
pedig a linkelés jó