73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Hát ja, jó lenne vele valamit kezdeni :( néha felmegyünk Iceszal, meg próbálunk hívni embereket, jönnek is nagy nehezen, csak úgy vettem észre, hogy amint kilépünk, úgy leürül a szerver is... de sok player esetén is... tehát vagyunk mondjuk 19en, kilépek (mert már régóta játszottam és untam), 18 player marad, de fél óra múlva üres a szerver :\ -
Nyám! 
Am jó ez Így teljesen.
őőőő..de viszont valamit heggeszthetnél, bankot dobd már vissza pls:] -
Nuygi megszoktam már belülről is fúrnak néha 
De tudni kell kezelni a dolgot.
ps. TF2 vel csinálhatnátok valamit nem igazán van más szerver ahova feljárnék csak az SG de mivel ULOW vagyok benne így kezdőnek nem szeretek menni inkább később beállni és supportolni, de ha nincs hova :/. -
egyébként elég öreg már a szerver, megszokhattad volna, hogy a playereknek SEMMI nem jó
-
Na szopoljá le 
Máskor meg azért sírtok mert ventrin súgnak :) -
dirtlaci #68234 igen mert vki feltörte a régit de lécci segitsetek naon fontos PLS -
"ismét" ?
-
dirtlaci #68232 hali skacok egy nagy kérésem lenne ismét megvettem a CS:S eredetiben és amikor sprayt akarok berakni akkor ezt irja ki:
unable to write output spray file. it's possible the current user doesn't have permission
és rendszer gazdábol játszom és tudom hogy mit jelent csak azt nem hogy mi a megoldás lécci segitsetek
köszi

-
Face?
Mert szőke úgy állÍtotta be. -
paci600 #68230 megtudná mondani nekem valaki h miért nem enedi átállítani a kamera nézetét?
-
xxxpaulxxx #68229 jó kis giccs:P -
Wow egy ilyet kipróbálnék:
//www.zalman.co.kr/Eng/product/Product_Read.asp?Idx=284]Kattt[/URL] -
Geci, és télleg: DDD xDDDDDDDDD -
Tillabazmeg.jpg
-
Nektek is beugrott ez Steam-ről?
-
a vér benne volt egy csomagba, sima material fájl, lehet cserélgetni, mint a fegyvereknél -
xxxpaulxxx #68223 picit mintha a motion blur is durvább lenne:D -
ez milyen mod? csak mert nekem alapból mintha nem ilyen lenne a vér effekt meg nem így esnek össze az emberek (a vér lehet azért másmilyen itt mert nállam világosabb a kép) -
Jó lett eddig.
-
38 másodperces szösszenet tegnapról -
vagy MANInál mapváltásig. -
Amire be lett állítva.
1 perctől Permanensig.
De átlagosan 15-30 percre vannak beállítva. -
miki10 #68217 ha votebannolnak egy szerverröl akkor meddig nem enged fel a szervere játszani? -
Nekem működik.
Sőt bármivel működik ha megadod neki a játék elérési útját. -
xHeDex #68215 szervert se enged felvenni kedvencek közé steamen belül, ha meg játékban próbálom valami memóriagondra hivatkozva kilép. -
xHeDex #68214 source működik hlsw-vel? mert nekem nem akar -
steam/steamapps/*neved*/counter strike/cstrike/ mapps- sounds és Így a többi. -
xHeDex #68212 hova tudom másolni a soundokat meg mapokat meg satöbbit? tuti jóhelyre tette mert mutatja is a Steam mappa 4,5gb méretét de sehol nem találom -
kuc-kuc -
nem úgy mint más játékokban..khm...cod2..khm -
100-150 felett már semmi különbség nincs. -
xHeDex #68208 gondolom több fps-sel jobban is adja -
jozsi155 #68207 Sziasztok!
egy zombis szerveren mitöl van az hogy mindenki más tud propolni de ha én beütöm a chat-be hogy !prop akkor nem hozza ki nekem a prop menüt,de mindenki másnak igen és tud propolni.:S
nem tudjátok mi baja lehet és mi a megoldás ez ellen?
elöre kösz!! -
Ez már régóta így van.
Semmi hibát nem okoz csupán figyelmeztetés a Vave-tol hogy a használt technika nemsokára nem lesz elérhető a motorban de mivel nem updateleik így végül is ez is érvényét vesztette nem is vették ki belőle a támogatását de nem is szüntették meg a figyelmeztetés kiírását. -
Van egy nagy problémám. Mikor felakarok menni egy szerverre ezt írja ki a konzolba--->
"Warning: using WorldTwoTextureBlend on a non-displacement surface.
Support for this will go away soon.
- Material : de_dust/groundsand_blend
- Surface center : -1920 2440 0
Warning: using WorldTwoTextureBlend on a non-displacement surface (material: de_dust/groundsand_blend). Support for this will go away soon."
Nem tudjátok milehet ez? -
Na már sikerült valahogy megjavítanom. Nem tudodm hogy... xD -
Nem. -
akkor vinben is visszhangozna szerintem -
levan némítva -
Bemész a win ben a hangerő szabályzóba, és ott a felvételnél a szetereo mixert lenémitod.
Nekem is volt ezzel problémám egy ideig: D
és mikor lompi mondta, hogy iszonyat idegesÍtő, akkor megkerestem, hogy mitől is van.