73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Col Andrew
    viszont!
  • Col Andrew
    az biztos!
  • geri15
    Nemtom, nagyon ritkán láttam, mondjuk előszeretettel használ álneveket :) És kussol, mintha ottse lenne :)
    Jóéjt neked is
  • Guer
    Ehh elöfordul
    De elég nagy élvezettel szokott eltölteni amikor kiszurok egy ilyen emberkét megkerülöm és rárontok mondjuk uzival :)))
    Akkor aztán kapkodhatja a fejét és a magozoját is feldughatja :)))
  • Sné Zsuzsa
    Nem jár fel????
    Hát az hogy lehet??? A héten nem sokat találkoztunk, mert tanulnom kell...azt hittem reggeltől-estig nyomja :)
    Na majd tali a szerveren :)

Csók puci mindenkinek ;)

Szép álmokat! Bye
  • Sné Zsuzsa
    Jaj-ja...ezt utálom a legjobban én is...meg aki elbujik és magozóval írt....és az ilyen a sok pontot szerő...jákk

:)
  • geri15
    Mondjuk ez télleg ellég görény dolog... Aztán kilövi, és LOL-okkal örül a fejének hogy mijen ügyes volt, hogy a megzavart ellent, akinek maradt 20 hp-je, fegyvere üres tárral megtudott ölni...
  • Col Andrew
    végre lezárult!
  • geri15
    Örülök hogy örülsz :P
    Egyébként már kedves kedvesed sem nagyon jár fel a szerverre, sok dolga wan??? Vagy csak veled wan elfoglalva? :DDD
  • Guer
    hmmm én láttam itt egy alpha logoju emberkét tisztázni kéne hogy ö az e
  • Guer
    Nna akkor befejezödött a project.
    A következö tagoknak kell sajnos elhagyni a csapatot mivel nem reagáltak semmire:

[SG] Dachande
    [SG] Zaicev
    [SG] Phoenix

És ök szoltak hogy kiléptek a csapatbol:

[SG] Promi
    [SG] Kandurex
    [SG] Zed
    [SG] Gen.George (rola Andrew szolt)

Borg majd ha van rá idöd vedd le öket a taglistárol.
  • gergod
    Azért le lehetet lőni, de akkor is sokszor ellagolt, míg más nem. Dehát mindegy.
  • Col Andrew
    Én sem szeretek szarakodni, mert akkor uncsi lesz az egész, de sajnos vannak olyan emberek akik tipikusan mindíg a csapattársuk háta mögött kullognak és szépen leszedik a már legyengített ellenfelet. Így szerezhető jó sok frag a csapat hátrányára
  • Guer
    v1ctor nem csiter
    biztos forrásbol tudom
    ja és nekem sikerült párszor lelönöm még régebben amikor még fellelhetö volt servereken
  • gergod
    Ez a v1ktor gyerek fura egy figura. Okosan játszott amikor belső nézetből néztem, de érdekesen mindig ellagolt a francba és lelőhetetlen volt. Lehet, hogy nem használt csítet (bár ki tudja), de hogy a ratjeivel volt akkor valami sunyi dolog az szerintem tuti.
  • Sné Zsuzsa
    :)))

Hát inkább CS...vagy egy film a kedvesemmel :)

Hát...én azt nem szeretm mikor hiába dumálok, hogy erre gyertek, nálam a bomba...vagy erre gyertek itt vannak sokan...ááá dehogy :) Mindenki arra amerre lát...aztán mikor rámhallgatnak és együttes erővel magunkat nem összekakázva berontunk a CT-kre na akkor aztán van írtás :)))
    Na persze én se mindig adok jó tanácsot, de azért aki velem jön az hamar meghal :DD Nem is...csak én inkább rambós-rusholós emberke vagyok, mint hátulróljövős-sunyis-campelős majom :))))))))
  • Mr_no_NaMe
    Egyedül dekkolok a serveren,mindenki elment alukálni,vagy csak meguntátok az egész napos gammolást estére?
  • Col Andrew
    Ez azt jelenti, hogy inkább a cs mint a disco?
    Én akkor szoktam idegeskedni, amikor egyedül maradok a csapatból!
  • Sné Zsuzsa
    :DDDDD

(perosodik....de naon örül!!!!! :DDD )
  • Sné Zsuzsa
    Nekem ez a játék a legjobb adrenalin termelőm...képzeld egyszer annyira beleéltem magam, hogy remegett a kezem :)))))
    Imádom ezt a játékot!!! :)))
  • geri15
    Majd gyere, jó veled jáccani, egész jól nyomod csaj létedre :P
  • geri15
    De sejtettem hogy ki lesznek törölve a postjaim..
    Sebaj ez is jelzi nekem volt igazam.
  • Sné Zsuzsa
    :DDDD
    Ja-ja...Love 4ever :))
    Szerintem pénteken majd fennt leszek...ill remélem...remélem nem megyünk idióta discoba...szeretek táncolni, de ezek a mai discoc...pfff :)))
  • k9duli
    Hát az én netem sem egy húde nagy...
    De havi 4000FT így is megér.Legalább a pingem kurva alacsony.
    Csak méterenként ne ugrálna a kép némely serveren.
  • Zsoltika 007
    Most vettem észre. Benne vagyunk a top10 topicban.
  • Zsoltika 007
    Nem tudom mi van ma a netemmel de egyszerűen senkit sem tudok lelőni.Áll a srác de abba is vagy 15-20-at kell lőni hogy megfeküdjön. Ráadásul másodpercekre megakad az egész. Így nem lehet. Aki teheti ne chellót köttessen, mert csak szívni fog vele. (A baj az hogy más itt nincs)
  • k9duli
    Helyes én azt szeretem ha van kihívás.Mert ha nincs, akkor nem is fejlődöm.
    Régebben volt egy nagyonjó játékos neve viktor.Mostanában egyáltalán nem látom vagy meghúzódott, mert jön a vac2.Vagy pont arra vár, és akkor megmutatja hogy ő cheat nélkűl.Majd kiderűl.
  • bodesz
    na hi all.újra formába lendűltem.kitöröltem az egész CS:S mappát és újra configoltam rateket is 20k 101 101 re és így nagyon állat.végre hentelek mint régen azaz a 30frag minimum megvan :)
  • FLeK0
    elmeny lesz, de szamits ra hogy a cheaterek 90%-a is oda fog atszokni, mert ott megtehetik.
  • janos666 #16020
    Én is félek egy kicsit a VAC-tól, ha a Wallhecket kiszúrja akkor a ppechert is. De majd csak kitalál valamit Levee , vagy ha ő nem akkor az oroszok, róluk minden lepattan...
    Legrosszabb hogy vissza antisteamre, ott sok eltérő, de kompatibilis megoldás van...
  • FLeK0
    lesz nemsokara :)
  • janos666 #16018
    Na, ma végre bírtam egy jót játszani. Kb azután hogy a pár SG-s lelépett. (persze nem amiatt, csak időben...) Tudom hogy vannak elvetemült elemek akik nem vetik meg az ilyesmit így azért megemlítem hogy valami INIDI klános gyerek, Iziraider warozni akart a SG-vel, mondtam neki hogy NEM, el van tévedve, alapszabály... Ha gondoljátok én ájánlom őket mert realtív, de ma még talán jobban is toltam mint ő...
  • janos666 #16017
    Mikor elkezdtem kölcsön HL1-el SIX-ezni még fentvolt az antisteam, sőtt a regisztriben még a HL2 ALPHA nyomai is megvanak és nem volt gond...
  • Tomo15
    Csak azért kérdeztem mert most megvettem eredetibe, és nehogy letsa a cd-key-t vagy mi
  • Hooligan
    Promi, veled "futottam" össze valamelyik serveren ma?
    Csak ,hogy képben legyek:)
  • geri15
    Nah mind1, ezen már nem húzom fel magam.
    Peace for all.
  • Zetorg
    szvsz nem kell újratelepíteni a windowst, elég, ha csinálsz egy új accountot a steammel és letörölsz minden illegális HL2+CS:S cuccot
  • k9duli
    Ne ugyanazt az accountot használd hanem csinálj egy újat.ennyi.
  • nemcsakfeel
    warez miatt nem kell wint újratelepíteni.
    legújabb patchet fel kell tenni az unoffical lapról, és akkor tört szervereken tudsz játszani.
  • geri15
    Régen bezzeg az egész topik csak úgy bűzlött a wareztől... Amitóta meg nincsen "rendes" peccs a warezos CSS-hez, hogy mindenhol lehessen vele jáccani, persze mindenki megvette, vagy SiX-et használ.