73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
viszont! -
az biztos! -
Nemtom, nagyon ritkán láttam, mondjuk előszeretettel használ álneveket :) És kussol, mintha ottse lenne :)
Jóéjt neked is -
Ehh elöfordul
De elég nagy élvezettel szokott eltölteni amikor kiszurok egy ilyen emberkét megkerülöm és rárontok mondjuk uzival :)))
Akkor aztán kapkodhatja a fejét és a magozoját is feldughatja :))) -
Nem jár fel????
Hát az hogy lehet??? A héten nem sokat találkoztunk, mert tanulnom kell...azt hittem reggeltől-estig nyomja :)
Na majd tali a szerveren :)
Csók puci mindenkinek ;)
Szép álmokat! Bye -
Jaj-ja...ezt utálom a legjobban én is...meg aki elbujik és magozóval írt....és az ilyen a sok pontot szerő...jákk
:) -
Mondjuk ez télleg ellég görény dolog... Aztán kilövi, és LOL-okkal örül a fejének hogy mijen ügyes volt, hogy a megzavart ellent, akinek maradt 20 hp-je, fegyvere üres tárral megtudott ölni... -
végre lezárult!
-
Örülök hogy örülsz :P
Egyébként már kedves kedvesed sem nagyon jár fel a szerverre, sok dolga wan??? Vagy csak veled wan elfoglalva? :DDD -
hmmm én láttam itt egy alpha logoju emberkét tisztázni kéne hogy ö az e -
Nna akkor befejezödött a project.
A következö tagoknak kell sajnos elhagyni a csapatot mivel nem reagáltak semmire:
[SG] Dachande
[SG] Zaicev
[SG] Phoenix
És ök szoltak hogy kiléptek a csapatbol:
[SG] Promi
[SG] Kandurex
[SG] Zed
[SG] Gen.George (rola Andrew szolt)
Borg majd ha van rá idöd vedd le öket a taglistárol.
-
Azért le lehetet lőni, de akkor is sokszor ellagolt, míg más nem. Dehát mindegy. -
Én sem szeretek szarakodni, mert akkor uncsi lesz az egész, de sajnos vannak olyan emberek akik tipikusan mindíg a csapattársuk háta mögött kullognak és szépen leszedik a már legyengített ellenfelet. Így szerezhető jó sok frag a csapat hátrányára -
v1ctor nem csiter
biztos forrásbol tudom
ja és nekem sikerült párszor lelönöm még régebben amikor még fellelhetö volt servereken -
Ez a v1ktor gyerek fura egy figura. Okosan játszott amikor belső nézetből néztem, de érdekesen mindig ellagolt a francba és lelőhetetlen volt. Lehet, hogy nem használt csítet (bár ki tudja), de hogy a ratjeivel volt akkor valami sunyi dolog az szerintem tuti. -
:)))
Hát inkább CS...vagy egy film a kedvesemmel :)
Hát...én azt nem szeretm mikor hiába dumálok, hogy erre gyertek, nálam a bomba...vagy erre gyertek itt vannak sokan...ááá dehogy :) Mindenki arra amerre lát...aztán mikor rámhallgatnak és együttes erővel magunkat nem összekakázva berontunk a CT-kre na akkor aztán van írtás :)))
Na persze én se mindig adok jó tanácsot, de azért aki velem jön az hamar meghal :DD Nem is...csak én inkább rambós-rusholós emberke vagyok, mint hátulróljövős-sunyis-campelős majom :)))))))) -
Egyedül dekkolok a serveren,mindenki elment alukálni,vagy csak meguntátok az egész napos gammolást estére?
-
Ez azt jelenti, hogy inkább a cs mint a disco?
Én akkor szoktam idegeskedni, amikor egyedül maradok a csapatból! -
:DDDDD
(perosodik....de naon örül!!!!! :DDD ) -
Nekem ez a játék a legjobb adrenalin termelőm...képzeld egyszer annyira beleéltem magam, hogy remegett a kezem :)))))
Imádom ezt a játékot!!! :)))
-
Majd gyere, jó veled jáccani, egész jól nyomod csaj létedre :P -
De sejtettem hogy ki lesznek törölve a postjaim..
Sebaj ez is jelzi nekem volt igazam. -
:DDDD
Ja-ja...Love 4ever :))
Szerintem pénteken majd fennt leszek...ill remélem...remélem nem megyünk idióta discoba...szeretek táncolni, de ezek a mai discoc...pfff :))) -
Hát az én netem sem egy húde nagy...
De havi 4000FT így is megér.Legalább a pingem kurva alacsony.
Csak méterenként ne ugrálna a kép némely serveren. -
Most vettem észre. Benne vagyunk a top10 topicban.
-
Nem tudom mi van ma a netemmel de egyszerűen senkit sem tudok lelőni.Áll a srác de abba is vagy 15-20-at kell lőni hogy megfeküdjön. Ráadásul másodpercekre megakad az egész.
Így nem lehet. Aki teheti ne chellót köttessen, mert csak szívni fog vele.
(A baj az hogy más itt nincs)
-
Helyes én azt szeretem ha van kihívás.Mert ha nincs, akkor nem is fejlődöm.
Régebben volt egy nagyonjó játékos neve viktor.Mostanában egyáltalán nem látom vagy meghúzódott, mert jön a vac2
.Vagy pont arra vár, és akkor megmutatja hogy ő cheat nélkűl.Majd kiderűl.
-
na hi all.újra formába lendűltem.kitöröltem az egész CS:S mappát és újra configoltam rateket is 20k 101 101 re és így nagyon állat.végre hentelek mint régen azaz a 30frag minimum megvan :) -
FLeK0 #16021 elmeny lesz, de szamits ra hogy a cheaterek 90%-a is oda fog atszokni, mert ott megtehetik. -
Én is félek egy kicsit a VAC-tól, ha a Wallhecket kiszúrja akkor a ppechert is. De majd csak kitalál valamit Levee
, vagy ha ő nem akkor az oroszok, róluk minden lepattan...
Legrosszabb hogy vissza antisteamre, ott sok eltérő, de kompatibilis megoldás van... -
FLeK0 #16019 lesz nemsokara :) -
Na, ma végre bírtam egy jót játszani. Kb azután hogy a pár SG-s lelépett. (persze nem amiatt, csak időben...) Tudom hogy vannak elvetemült elemek akik nem vetik meg az ilyesmit így azért megemlítem hogy valami INIDI klános gyerek, Iziraider warozni akart a SG-vel, mondtam neki hogy NEM, el van tévedve, alapszabály... Ha gondoljátok én ájánlom őket mert realtív, de ma még talán jobban is toltam mint ő... -
Mikor elkezdtem kölcsön HL1-el SIX-ezni még fentvolt az antisteam, sőtt a regisztriben még a HL2 ALPHA nyomai is megvanak és nem volt gond... -
Csak azért kérdeztem mert most megvettem eredetibe, és nehogy letsa a cd-key-t vagy mi
-
Promi, veled "futottam" össze valamelyik serveren ma?
Csak ,hogy képben legyek:)
-
Nah mind1, ezen már nem húzom fel magam.
Peace for all. -
szvsz nem kell újratelepíteni a windowst, elég, ha csinálsz egy új accountot a steammel és letörölsz minden illegális HL2+CS:S cuccot -
Ne ugyanazt az accountot használd hanem csinálj egy újat.ennyi. -
warez miatt nem kell wint újratelepíteni.
legújabb patchet fel kell tenni az unoffical lapról, és akkor tört szervereken tudsz játszani. -
Régen bezzeg az egész topik csak úgy bűzlött a wareztől... Amitóta meg nincsen "rendes" peccs a warezos CSS-hez, hogy mindenhol lehessen vele jáccani, persze mindenki megvette, vagy SiX-et használ.