73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • M@TriX
    átmenetileg nem tudsz adni, egy user passt, abba a könyvtárba, arra az időre míg kipofozzuk az odlalt. Ha rumlis akkor nem csak ha nagyon vágod a témát. :)
  • M@TriX
    bennt világos van, így a CTknek nagyobb esélyük van besurranni...
  • M@TriX
    kicsit bazi nagy a stat betúje, itt az új css, rakd már be: http://www.freeweb.hu/wosptm/sgcssurhe/SARO.css
  • Borg
    Sötétnek tűnik :(
  • Borg
    Ja, itt már a friss stat van akit érdekel. Természetesen maradt mindenkinek a statja, csak újra kellett generáltatni a filet.
  • M@TriX
    húúú, milyen mappot találtam, elég sütin néz ki:

cs_spetsnaz
  • Borg
    Ja, és a flash plugint nevezd már át bannerről valamire pls :D Így szűri az adblock.
  • Borg
    Na figy, inkább ne így csináljuk.

Egyszerűbb ha te beleraksz mindent.

1. Kell erre a fórum topikra egy link.
    2. Kell a stat. (ezt megcsinálom én, te csak CSS sheeten dizájnolj már valami table kinézetet is pls :D)
    3. Taglista.
    Ezeket eddig megcsináltam, láthatod a linkemen. Csak te dizájnold meg őket :)
    4. Kell egy szabályzat menüpont felülre. Ehhez a szöveg mindjárt elővakarom a topik keresővel, az lesz amit anno megszavazgattunk.
    5. Kell egy szerver link, ahol a szerverről lesz fent a mapcycle, mappack link, ip stb.

Hírek nem kellenek az SG csapathoz, de az SG magazin hírek maradhatnak.
  • Borg
    Hm? :) Ezt most nem értem.

Amúgy megoldottam, a mani plugin update után törölni kellett a ranks txt filet, hogy újra generálja.

Amúgy kukk ide: Itt szerkesztgetem a honlapot most.
    Csak adatokkal töltöm fel, a dizájnt majd te megvariálod utána :)
  • M@TriX
    valszeg az is felülíródott amivel megoldottad, hogy ne legyenek...
  • Borg
    Igy van.

Viszont valamitől megint elbaszódott a statunk. Újból bentvan az összes 5-6 killes külföldi csóka a ranking listában :(
  • FLeK0
    lehet, hogy patcheltek es mar nem "welcome to cs1.6"-ot ir? :D
  • M@TriX
    jah, pl a bajot minenki utálja ezért ki is kerül meg pár másik, helyükre jó kis mappok jönnek, azt kell kb elérni, hogy a játékosok 80%-ának az adott map teccen a cycle-ben akkor jó lesz :)
  • Borg
    Megoldjuk. Az a baj, hogy bizonyos mapokat most nem szeretnek az emberek a szerveren, és mindig elszavazzák a cyclet. Ezért nem is kerül sor bizonyos mapokra. Ezt szándékozzuk megoldani most, új cyclevel.
  • janos666 #16075
    De érdekes a cycle, már szarráuntam a militait és a bajot, a többi customot alig látom a szerveren. Admin pedig csak az idő felében van hogy váltsa, főleg ha csak pár ember van fent. Lehet hogy míg ilyen idők járnak 1-2vel több admin kéne, esetleg ha megoldható csak korlátozott joggal, hogy csak mapot válthat...
  • Borg
    Hmm a steam kilőtte az motd-t a szerverünkön, és lecserélte a default filera. Vajon miért tette?
  • Borg
    A szám amit mondtam csak példa volt. Ha 6 új jó map van, akkor annyit ejtünk ki majd... persze olyan mapot azért nem, amire mondjuk 50%+1 voks érkezett...
  • M@TriX
    mármint le lehet tölteni, hogy hogyan van a működési elv :)
  • M@TriX
    iTT a honlap, bele lehet kukkantani a közepébe :)
  • M@TriX
    jah emléxem ezekre tényléeg jó, kár lenne kihagyni, sztem az legyen, hogy kiszavazzuk az utolsó 5-öt majd minden szavazáskor és helyette max 5-öt vagy annyi mappot rakunk be ahány jó van. ha csak 2, akkor csak 2-t. vagy vmi ilyesmi.
  • k9duli
    DE van sok új nagyon jó map.
    Mondom a listát a kettő amit mondtál mátrix(cs_beirut és de_kilo2)
    akkor van még a cs_jungle final, de_view final update1, de_tmar és ennyi asszem(most nem vagyok otthon ezért nem vagyok benne biztos hogy nincs e még több.
    Szerintem is nagy az a cycle,de ez nem baj.Annak elég kicsi a valószinűsége hogy az összes mapot végigjátszod egyhuzamba, még akkor is ha 3-al csökkkentjük.Szerintem szokjunk hozzá, hogy változatos lesz így, meg még sok hivatalos map is lesz.
    Meg most pont 5 jó mapot számolok és öt esik ki.Szerintem jó az az ötcserés megoldás.Felesleges a csökkentés mert általában ha fent van admin, ugyis intézi mi lesz a következő map.Szinte sosem sorrendbe jönnek a mapok.
  • M@TriX
    nekem ez a 2 ajánlatom van:

cs_beirut

de_kilo

ma kissé zűrösebb napom van a kelleténél, de azért belekezdhetünk, feltöltöm a freewebre zippelve a honlapot, hogy ismerkedj vele, egyszerű szerkesztgetni.

iframe-val megoldva, hogy nem töltögeti be a bal és tetjét, hanem iframel hívja be a menüpontokkal meghívott kis oldalakat.

néz meg, aztán mond pontosan milyen menüpontok legyenek, ahhoz megcsinálom a menüpontokat meg a html-eket, aztán "kész". :)

megbeszélhetjük itt a dolgokat had lássák a "nézők" had szóljon bele aki tud és ért hozzá. aztán majd kitörölgetjük a felesleges hozzászólásokat. :)
  • Borg
    Ja, meg akkor valaki pls az eddig felmerült új custom mapokról egy linklistát állítson össze.

Illetve mivel mzperx eltűnt a honlapot illetően, szerintem ne tököljünk tovább. Ha most ráérsz Matrix, akkor dobjuk össze amit te csináltál.
  • M@TriX
    ok, sztem úgysincs annyi jó map...
  • Borg
    Tagsági kérdések.

Jelen állás szerint akkor kb 8 tagunktól válunk most meg.

Én viszont egyúttal javasolnám egykét új ember felvételét is a csapatba, de kizárólag olyanokat persze, akik a szerverünkön játszanak, és itt is fórumoznak.

Illetve, a mapokat illetően akkor kellene a lista az újonnan felkerülő mapokról. Én azt javaslom, hogy kettővel csökkentsük is a custom mapok számát a szerveren (túl nagy a cycle szerintem), ezért ha pl kiejtünk 5 mapot, azok helyére csak 3 újat tegyünk most.
  • M@TriX
    jah én sem tudtam így el is kanászodtatok, de majd este felöltöm a kevlárt és a kecses robottestem bevetem :)
  • M@TriX
    helyes, de melyik mappok kerülnek fel végül?

tudom az két kis mappom igen (ha jóltom) :) de a többi mi lesz? meglepi? :)
  • k9duli
    Tegnap nem voltam fent a serveren és máris kongot a ürességtől.:))))
  • Borg
    Figyelem! Ma van az utolsó lehetőség a map szavazatok a leadására!

Holnap zárom a szavazást, és az eredmények alapján akár az új mapok is egyből felkerülhetnek.
  • Promi #16060
    Asszem igen:)
  • geri15
    Szép jó reggelt minden CS addiktnak. Jéé itt van Zsuzsika is, neked is jó reggelt :) Ez a kép amúgy avatarja asszem CSONTInak a fórumunkban.
  • Guer
    Hát iggen...
    De emellett nem hinném hogy csitekre szorul....
    (mellesleg egy csomo jo dolgot ellestem töle :)))
  • Bispo
    :)
  • M@TriX
    este raktam rendet itt a topicban erre mi megint ez a kupleráj? :)
  • Bispo
    Ez a kép amugy a LoL.hu-n is megtelálható,ilyen oldalakat nézegetsz ahelyett hogy cs-znél? Na Na
  • Borg
    Pontosítok, v1ctor-ról tudjuk hogy múltja van, és "pro gamer", de azt nem, hogy nem cheater... persze az ártatlanság vélelme fennáll :)
  • Sné Zsuzsa
    Igaz a kép nem ide tartozik, de annyira husika! Remélem mindenki jól alaudt és, ha esetleg nem akkor ez a kép feldobja a hangulatát :)

• Sné Zsuzsa
    :DDDDDD

LOL :DDD
  • Guer
    Zaicev még szolt az utolso pillantba hogy van ugyhogy ö visszavonva.
    Amugy meg ö Mr No name
    Lécci majd ird be az aláirásodba a neved hogy legközelebb ne legyen félreértés
  • nemcsakfeel
    tegnap, mivel 0 ember lézengett az SG-n :) bementem a terror szerverre. egész jól ment a cbble-n.
    Egy körben utolsó T maradtam, a bomba már lerakták. Nem követtem az eseményeket, szal h merre van a bomba ilyesmi :) Futok, látom a CT-t a bomba fölött hatástalanítja, de kb. háttal van, nem vesz észre. Oda megyek hogy megkéseljem, rossz fegyverre váltottam ( gránát ), de reflexből nyomtam a gombot :)) rádobtam a fejére, nem esett le róla, nézem hogy mivan, felrobban a testén repül két métert, én ott állok felette rezzenéstelenül.. Lál.