73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Sil3nt
    lol
  • M@TriX
    na jöhetsz tagnak, írtál a fórumba :)
  • OrioN the S
    Hi all
  • Borg
    Feltettem.
    cash űrítés meg asszony dolga :D
    ami meg a cache-et illeti, a ff jól bánik vele ;)
  • M@TriX
    kicsit tömött, de majd meglátjuk mit tehetünk :)

[MaTriX]TerminaTHOR:[SG] már jobb
  • M@TriX
    ezt légyszíves a flash könyvtárba üríteni...

ezután érdemes mindnekinek egy kis cash ürítés, mert az swf-eket nem igazán frissítik a böngészők :)
    érdemes, persze csak kisebb finomhangolás van, egy kis árnyék, meg jobban körberajzolt fószer.
  • M@TriX
    nem baj, mindjár jön egy gyorsjav :)
  • M@TriX
    ne tedd! még várj, ha feltetetd nem baj, de jön a hirtelen upgrade, mint a steamnél, bugot csinál a frissítés :)
  • Borg
    Vagy így:
    [MaTriX]TerminaTHOR[SG]

Csak hogy egységes legyen csapaton belül :)
  • Borg
    Feltettem.
  • M@TriX
    köszi :) jelentkeztem is volna már ezerrel, csak kiszámíthatatlan vagyok, csak amolyan publikos, de megrágom :)
    végülis talán nem néz ki rosszul:

[MaTriX]TerminaTHOR:SG:.
  • M@TriX
    egy kis frissítés
  • Zetorg
    ok, azt mondta, hogy már regelt, csak még nem írt.
  • Borg
    Helyes, ő sokat van a szerveren úgyis. Ha fórumozik is itt, nincs ellenvetésem.
  • Zetorg
    az osztálytársam ((HUN) Orion the Smoker) jönne tagnak.
    majd szólok neki, hogy regisztráljon a fórumra.
  • Borg
    Az új tagokra javaslatok? Esetleg jelentkező? Most van tagfelvétel, aztán megint jódarabig nem lesz.

Én Matrixot javasolnám tiszteletbeli tagnak (ha akarod:), elvégre honlap ügyben is segítesz, szerveren is, fórumon is vagy...
  • M@TriX
    spec 0 szavazatot kapott... :)

nem annyira rossz, de a többi amire szavaztam nekem jobban tetszik....
  • k9duli
    Na a cs_spetnaz mapot én már láttam.Igen sajnos sötét ezért nem ajánlottam, de van egy másik gond, piszkos mód zabálja az fps-t.Ahoz képest hogy kicsi map.Én special a bajot szeretem, de nem is ez a lényeg hanem majd a szavazatok aránya dönt.Olyan map mindigis lesz ami valakinek nem tetszik.
    Késő este lépek szerintem a serverre mert munka van:(
    A másik gond hogy bajo nagy map, és ha olyan 6 vagyunk rá akkor persze hogy nem szimpi.De nem értem miért szidjátok szegényt.Világos van,szép,nincs bug,rengeteg támadási lehetőség,sok védekező hely,és good fps.(nem ismerem amúgy a map szavazás eredményét).
  • Sné Zsuzsa
    :DDDDD
  • Zetorg
    ha megoldható és beleegyeztek, én vállalnék admin jogot, de csak mapváltásra!

szvsz én elég sokat vagyok a szerveren.
  • nemcsakfeel
    ok
  • Borg
    Én most bemegyek a szerverre egy kicsit, ha jön más is.
  • Borg
    Jó ötlet az, csak nem 2 perc a megvalósítása :)
  • M@TriX
    rohadtul fáj a fejem, de majd megcsinálom... közben még melózom is...
  • M@TriX
    nem mondtam, hogy top5 KELL, csak egy 5let volt, de szerintem biztos van valami infó amit oda ki lehetne firkantani, csak most nem jut eszembe...
  • Borg
    LehetNE top5 is ott, de ahhoz megintcsak át kellene írnom a stat scriptet.
    Egyelőre hagyd üresen, majd megcsinálom valamikor.
  • Borg
    Itt pedig az aktuális csapatszabákyzat, amit ki kellene tenni:

1. Nem klán, nincs nagy arc. Publikon lehetőség szerint teamwork és funplay van. Max olykor szervezett gyakorlások vannak mások ellen, vagy csapaton belül.
    2. Nincs cheat, fairplay van.
    3. A tagfelvétel egyszerű (csapat-)többség dönt módszerrel történik. Ha a csapat tagok fele+1 rábólint, akkor bevesszük a jelentkezőt. Tagfelvételi szavazásokat maximum 3 havonta tartunk.
    4. Csak az lehet tag, aki jelentkezett, és fel lett véve a taglistába. Aki tag, az viszont publikon MINDIG köteles viselni az [SG] elő/utótagot. Akit bármilyen okból a csapat kiszavaz, az a továbbiakban nem viselheti az [SG] tagot. A tagkiszavazást adott esetben bárkinek a (PÜ! publicban névtelenül maradhat a kezdeményező) kezdeményező javaslatára el lehet, és el KELL indítani.
    5. Nincs führer, demokrácia van. De nem anarchia. A kérdéses ügyek szavazással kerülnek eldöntsére, amelyet bármelyik tag levezethet.
    6. Aki bármilyen okból 3-nál több büntetőpontot szerez az SG fórumon, annak automatikusan szavazást kell indítani a kizárásáról.
    7. A csapat az SG-n lett létrehozva, tehát onnan nem költözik el. A csapattagság feltétele az aktív fórumozás és játék. Nem kell napi rendszerességgel, de legalább hetente mindkettőben részt kell venni.
    8. Minden tag magára nézve kötelezőnek elfogadja a szabályokat, ÉS a szavazások eredményét.

Ezenkívül a szerver lapra megtalálsz midnent itt fent, ip, szervernév stb. Mappack, mapcycle infók holnap kerülnek ki, ha lezárult a téma.
  • M@TriX
    örülök :)
  • M@TriX
    "Hírek nem kellenek az SG csapathoz, de az SG magazin hírek maradhatnak."

akkor oda mi kerüljön? Sokminden ott lehet, mondjuk a top 5 rank, vagy tudomisén...
    vagy várom az 5leteket, ne hadjuk azt ott parlagon :)
  • Borg
    Upped, eddig jó :)
  • M@TriX
    menupontok és egyéb
  • M@TriX
    jah igaz, a legközelebbi upgrade-ben már a flash is át lesz nevezve...
  • Borg
    Betettem. A stat.htm-t viszont ird át stat.php-re. Én most megtettem ezzel.
  • M@TriX
    nem probléma
  • M@TriX
    azt már megoldottam.

meg egy kicsit át is alakítgattam, meg a fórum is működik:

Ezt tömörítsd már ki a könyvtárába...

• nemcsakfeel
    szerverre gyertek már.
  • nemcsakfeel
    akkor kisebb betűket vagy valamit mert így zavaró.
  • Borg
    "steam ID minek van benne??"
    Mert fapados script, és most nincs kedvem komolyabbra megírni... majd máskor megcsinálom jobbra.
  • Borg
    Betettem a CSS-t, de passt sajnos nemtok adni oda. Ezért mondtam, hogy egyelőre inkább szerkeszd meg a saját tárhelyeden, aztán utána átteszem majd ide megint, ha küldesz egy zip linket.
  • nemcsakfeel
    a statot alig lehet elolvasni, alul görgetni kell.
    steam ID minek van benne?? inkább az kerüljön a végére, akit érdekel az, az majd görget..
    bal oldali menüsor kicsit széles