73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
lol 
-
na jöhetsz tagnak, írtál a fórumba :) -
Hi all
-
Borg #16127 Feltettem.
cash űrítés meg asszony dolga :D
ami meg a cache-et illeti, a ff jól bánik vele ;) -
kicsit tömött, de majd meglátjuk mit tehetünk :)
[MaTriX]TerminaTHOR:[SG] már jobb -
ezt légyszíves a flash könyvtárba üríteni...
ezután érdemes mindnekinek egy kis cash ürítés, mert az swf-eket nem igazán frissítik a böngészők :)
érdemes, persze csak kisebb finomhangolás van, egy kis árnyék, meg jobban körberajzolt fószer. -
nem baj, mindjár jön egy gyorsjav :) -
ne tedd! még várj, ha feltetetd nem baj, de jön a hirtelen upgrade, mint a steamnél, bugot csinál a frissítés :) -
Borg #16122 Vagy így:
[MaTriX]TerminaTHOR[SG]
Csak hogy egységes legyen csapaton belül :) -
Borg #16121 Feltettem. -
köszi :) jelentkeztem is volna már ezerrel, csak kiszámíthatatlan vagyok, csak amolyan publikos, de megrágom :)
végülis talán nem néz ki rosszul:
[MaTriX]TerminaTHOR:SG:.
-
egy kis frissítés -
ok, azt mondta, hogy már regelt, csak még nem írt. -
Borg #16117 Helyes, ő sokat van a szerveren úgyis. Ha fórumozik is itt, nincs ellenvetésem. -
az osztálytársam ((HUN) Orion the Smoker) jönne tagnak.
majd szólok neki, hogy regisztráljon a fórumra. -
Borg #16115 Az új tagokra javaslatok? Esetleg jelentkező? Most van tagfelvétel, aztán megint jódarabig nem lesz.
Én Matrixot javasolnám tiszteletbeli tagnak (ha akarod:), elvégre honlap ügyben is segítesz, szerveren is, fórumon is vagy... -
spec 0 szavazatot kapott... :)
nem annyira rossz, de a többi amire szavaztam nekem jobban tetszik.... -
Na a cs_spetnaz mapot én már láttam.Igen sajnos sötét ezért nem ajánlottam, de van egy másik gond, piszkos mód zabálja az fps-t.Ahoz képest hogy kicsi map.Én special a bajot szeretem, de nem is ez a lényeg hanem majd a szavazatok aránya dönt.Olyan map mindigis lesz ami valakinek nem tetszik.
Késő este lépek szerintem a serverre mert munka van:(
A másik gond hogy bajo nagy map, és ha olyan 6 vagyunk rá akkor persze hogy nem szimpi.De nem értem miért szidjátok szegényt.Világos van,szép,nincs bug,rengeteg támadási lehetőség,sok védekező hely,és good fps.(nem ismerem amúgy a map szavazás eredményét). -
:DDDDD -
ha megoldható és beleegyeztek, én vállalnék admin jogot, de csak mapváltásra!
szvsz én elég sokat vagyok a szerveren. -
ok -
Borg #16109 Én most bemegyek a szerverre egy kicsit, ha jön más is. -
Borg #16108 Jó ötlet az, csak nem 2 perc a megvalósítása :) -
rohadtul fáj a fejem, de majd megcsinálom... közben még melózom is... -
nem mondtam, hogy top5 KELL, csak egy 5let volt, de szerintem biztos van valami infó amit oda ki lehetne firkantani, csak most nem jut eszembe... -
Borg #16105 LehetNE top5 is ott, de ahhoz megintcsak át kellene írnom a stat scriptet.
Egyelőre hagyd üresen, majd megcsinálom valamikor. -
Borg #16104 Itt pedig az aktuális csapatszabákyzat, amit ki kellene tenni:
1. Nem klán, nincs nagy arc. Publikon lehetőség szerint teamwork és funplay van. Max olykor szervezett gyakorlások vannak mások ellen, vagy csapaton belül.
2. Nincs cheat, fairplay van.
3. A tagfelvétel egyszerű (csapat-)többség dönt módszerrel történik. Ha a csapat tagok fele+1 rábólint, akkor bevesszük a jelentkezőt. Tagfelvételi szavazásokat maximum 3 havonta tartunk.
4. Csak az lehet tag, aki jelentkezett, és fel lett véve a taglistába. Aki tag, az viszont publikon MINDIG köteles viselni az [SG] elő/utótagot. Akit bármilyen okból a csapat kiszavaz, az a továbbiakban nem viselheti az [SG] tagot. A tagkiszavazást adott esetben bárkinek a (PÜ! publicban névtelenül maradhat a kezdeményező) kezdeményező javaslatára el lehet, és el KELL indítani.
5. Nincs führer, demokrácia van. De nem anarchia. A kérdéses ügyek szavazással kerülnek eldöntsére, amelyet bármelyik tag levezethet.
6. Aki bármilyen okból 3-nál több büntetőpontot szerez az SG fórumon, annak automatikusan szavazást kell indítani a kizárásáról.
7. A csapat az SG-n lett létrehozva, tehát onnan nem költözik el. A csapattagság feltétele az aktív fórumozás és játék. Nem kell napi rendszerességgel, de legalább hetente mindkettőben részt kell venni.
8. Minden tag magára nézve kötelezőnek elfogadja a szabályokat, ÉS a szavazások eredményét.
Ezenkívül a szerver lapra megtalálsz midnent itt fent, ip, szervernév stb. Mappack, mapcycle infók holnap kerülnek ki, ha lezárult a téma. -
örülök :) -
"Hírek nem kellenek az SG csapathoz, de az SG magazin hírek maradhatnak."
akkor oda mi kerüljön? Sokminden ott lehet, mondjuk a top 5 rank, vagy tudomisén...
vagy várom az 5leteket, ne hadjuk azt ott parlagon :) -
Borg #16101 Upped, eddig jó :) -
menupontok és egyéb -
jah igaz, a legközelebbi upgrade-ben már a flash is át lesz nevezve... -
Borg #16098 Betettem. A stat.htm-t viszont ird át stat.php-re. Én most megtettem ezzel. -
nem probléma -
azt már megoldottam.
meg egy kicsit át is alakítgattam, meg a fórum is működik:
Ezt tömörítsd már ki a könyvtárába...
-
szerverre gyertek már. -
akkor kisebb betűket vagy valamit mert így zavaró. -
Borg #16093 "steam ID minek van benne??"
Mert fapados script, és most nincs kedvem komolyabbra megírni... majd máskor megcsinálom jobbra. -
Borg #16092 Betettem a CSS-t, de passt sajnos nemtok adni oda. Ezért mondtam, hogy egyelőre inkább szerkeszd meg a saját tárhelyeden, aztán utána átteszem majd ide megint, ha küldesz egy zip linket. -
a statot alig lehet elolvasni, alul görgetni kell.
steam ID minek van benne?? inkább az kerüljön a végére, akit érdekel az, az majd görget..
bal oldali menüsor kicsit széles