73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
na húzok haza, reszkessetek a szerveren (remélem akkor már működni is fog :)) -
én voltam, azért lett törölve az összes post mert itt nincs warez téma ennyi, 50x át lett beszélve. Nem csak a tieid lettek törölve. -
Lenne egy kérdésem. Melyik mélyen tisztelt adminbácsi törölgeti azokat a postokat, ami esetleg sérti az kedves önérzetét? Mert hogy nekem volt a warez témával kapcsolatban igazan, az is halálbiztos, mivel mind3 ezzel kapcsolatos kommentem ki is lett törölve. Nem anyázok, ez csak egyszerű kérdés. Ha van az illetőben gerinc, akkor el is mondja hogy ő volt. -
Borg, te indítod újra a szervert, vagy megint magátol halt le? :( -
:)))
Majd megkérem öket hogy a piacon rohangáljanak körbe és körbe kotkodácsoljanak :)) -
Én azt se tudtam hogy valamikor még zene is volt ott... -
tűzfalad nincsen túl agresszívre állítva (csak egy 5let, ilyen hibát még nem láttam...) -
Nna hát akiket kiirtam az eggyértelmü
alpha meg még kéröjel
ez az alpha (#15763) a mi alphank? :))
mert ha igen akkor benne van a tímben -
Borg #16162 Azok nincsenek :) Bár este úgyis tele lesz a szerver :D -
És csirkék???
Csirkék vannak???
:))))) -
csa mindenkinek lenne egy kérésem nem tudjátok hogy mi ez a hiba amit a steam kiír nekem? -
sztem már úgyis eldőlt nem, persze lehet szavazni, de szerintem már lepörgött, vagy 6 map van 10 alatt -
Borg #16158 FIGYELEM! Ma van utoljára map szavazásra lehetőség! Aki eddig még nem tette meg, fáradjon el a fenti linkre! -
updatelist nincsne, hogy mit módosítottak, jah, biztos égőnek tartják, hogy csak most kapcsolják vissza a zenét :) -
Borg #16156 Hehe, újra van zene az Italyn a terror házban! Ezekszerint tényleg volt kisebb steam update közben a szerveren.
Meg állítom változtattak a fegyverek szórásán is. -
Mint jogász helyesbítek: A "jószág" szó, a "javak" szó egyes száma és így az SG-csapat bármely ingó vagy ingatlan tulajdonát jelentheti, nem csak az állatokat. -
kapok traktort is??
akkor vállalom! :)
egy zetort Zetorgnak!! -
Borg #16153 :D -
az istállót te takarítod! :) -
elösször azt lvastam, hogy jószága :)
nem is értettem, hogy miről van szó :D -
helyes. :) -
vállalom :) -
sztem a két új jelentkezőt eléggé ismerjük ahoz, hogy ne kelljen túlbonyolítani a szavazást.SZVSZ! -
:) -
ok. én nem küldök akkor -
te lehetnél a csapat jogásza :) -
Borg #16144 Ez semmimódon nem sérül, csak épp fele annyi PÜ-t kell átnézegetnem :) -
Borg #16143 Persze, ha kialakult az új jelentkezők listája. De jelen esetben leegyszerűsíteném, tehát csak az küldjön PÜ-t, aki nem ért egyet valamelyik új taggal :) -
Borg valszeg gyorsított eljárást akar, de most nincs igaza, a szabályzat:
"A tagfelvétel egyszerű (csapat-)többség dönt módszerrel történik. Ha a csapat tagok fele+1 rábólint, akkor bevesszük a jelentkezőt. Tagfelvételi szavazásokat maximum 3 havonta tartunk."
lásd hivatalos honlapunk :) -
a tagokról elvileg szavazni kell nem? -
azért mondom, hogy nem szólok bele
-
semmi... -
olvass vissza, játszik a szerveren, csak a fórumba nem járt eddig. -
Borg #16137 CSináljuk úgy akkor, hogy akinek a jelenlegi tagok közül ELLENVETÉSE van valaki ellen, az küldjön PÜ-t.
Két jelentkezőnk van eddig, Matrix, és Orion The Smoker. -
? -
miért oltjátok szét? -
az opsönszben a name-nál... -
akis újreg...de ebbe nem szólok bele
mert nemtudok
-
CSumi!!! Szeretnék tag lenni azt ,hogy a viharba lehet megoldani srácok? Orion the Smoker néven nyomom és szeretném, elényomni ,hogy [sg]. Aktívan látogatom a szervert. Köszi!!! CS FOREVER!!!
-
hopp, most látom, hogy még zavar van az űrben, ezt a pakkot kihagytuk..