73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
FLeK0 #16210 FAQ: I get an error: Engine Error: unable to init shader system -
Nem indul a source. Most raktam újra a gépet. Ezt írja: Unable to init shader system. -
Nah akkor holnap szépen belinkelem a mapokat amit lelehet tőlteni, mert a map csomagba bekerűlnek.És valaki megcsinálja egy csomagban, és feltőlti valahova.És kilinkeli ahogy kell.
Na alig várom mert nagyon jó új mapok lesznek. -
Igen kamu,kiderült.
De még kiderült más is, a de_newport-nak van egy új verziója, és hogy milyen?
szédületes.Sokkal jobb.Semmi low fps.És olyan mód felvan újítva, olyan profi munka, hogy áááááááááá.Ez a map eddigis népszerű volt, de most...
Azzonal tőlteni le és nézni meg.de_newportbeach -
Vegas #16206 Loool gecc..
te elmennél gitározni??Ez hülye bammeg..:O -
Az hogy kilép a Valve-ből és elmegy gitározni?
-
ááá ez a gabe is kamu volt, de utálom ezt a aprilis 1-et. -
busman001 #16203 thx:D -
ott van FENT!!!!!!!!!!!!!!!! -
busman001 #16201 megtudjátok adni annak a fórumnak a címét ahol a warezos cs:s-ek vannak? -
FLeK0 #16200 nem lehet, csak ha elkuldi a jatekok csomagolasat (visszakuldik) es 10 dollart csekken a Valve-nak, reszletek steamsupport oldalon. -
nemá akkor kilépett :( -
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
nem hinném, hogy meg lehet... -
juhi01 #16196 hali!accountot le lehet törölni?mert havernak van régebbóta egy bronz és beleregelte amit vett collectorst és az egyik kell a tesójának és nemtudja hogylehetne megoldani!pls help! -
jah ezt láttam még regel :) -
LOL -
Jo akkor Alpha is. -
Jah télleg igazad van :) -
Eddig nem láttam de a ugy 23:00órakór utána járok van e ujabb verzió valahól.Mondjuk amikkel játszunk custom mapokkal ,azok majdnem mind final versió és a fölötti verzió.De ez nem akadály. -
Borg #16190 Egyébként a most futó (és kedvelt, maradó) mapokból nincs újabb/jobb verziója egyiknek sem? -
Borg #16189
A szerveren lévő adminok ma és holnap pls reklámozzák néha a map szavazás végét, és a tagfelvételt is.
-
Borg #16188 Hát 2hsz/3honap nem egy nagy teljesítmény, és a szerveren sem láttam még egyátalán. Szal szerintem egyértelmű. -
FLeK0 #16187 A leggyorsabb megoldas kimaradt. -
www.576.hu
www.cdgalaxis.hu
hmmm ennyi talán elég lessz.... -
Tudjátok-e hogy ez a játék melyik honlapon van fent?
Ha igen írjátok már meg minnél hamarabb?
Előre is kössz. -
Bazz aprilis 1-je.szép! -
remélhetőleg így is van ahogyan a hír szól és kibasszák az összes csíter segget!!
-
tényleg:D -
FLeK0 #16181 igen, en is ezt furcsalltam igazan. -
melleselg felko te irtad a hirt :) -
A mai napon dobta ki a cshu ezt a hírt és a szövegben ez van "A mai napon Alfred Reynolds elszólta magát".Tehát ez a hír friss.Ezek szerint. -
FLeK0 #16178 hmm megneztem en is a hirt, szanalmasabb mint hittem. -
FLeK0 #16177 datumot nezzuk pls (vagy a levlistat, amire 3 napja nem irt senki a Valve-tol). -
úúúú figyuzatok:DDD
Kurvára nagy szívások lesznek:DDDD
"A Valve Software Corporation már korábban is kiszivárogtatott a VAC anticheat technológiájuk 2es verziójáról híreket. A napokban felmerült az az információ, hogy a VAC2 már hetek óta ott lappang a Source szerverekben illetve a sima HLDS szerverekben is viszont eddig csak logolásra használták. A mai napon Alfred Reynolds elszólta magát a hlds_win levelezőlistán ami után megindult a lavina és kénytelenek voltak kipakolni: igen a technológia hetek óta működik logolnak és a hivatalos bejelntés pillanatában több ezer Steam bant fognak kiosztani."
a cshuról -
gyakorlom én is a trickjump-ot, de nem nagyon megy :) -
úúú de lol.Istenítem a bajo-t és énsem szavaztam rá:DDDDD -
:D -
szemét xp liveupdate :(
300-as pinggel kidobott a szerver, én meg csak néztem, hogy mi van. -
Értem. Tiszta kérdésre tiszta válasz. Mondjuk ettől függetlenül még mindig necces a dolog, de legyen ennyi elég.
Mindenkinek jó játékot.